искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Тип
Вес
Объем
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Каталог /

Кошачьи наполнители без запаха

Выводить
Размер картинок
Выбрано 303 моделей:
| без запаха Сбросить все
Бентонітовий наповнювач для котячого туалету AnimAll, без запаху, 5 л, біл
Бентонитовый наполнитель "Пухнастики" Песок "Пушистики" мелкий, без аромат
Песок Пушистики, мелкий, без аромата - минеральный гигиенический и экологически чистый наполнитель для кошачьего туалета. Преимущества наполнителя: - образует крупные комочки - отлично комкуется и поглощает жидкость - устраняет неприятные запахи - подходит для кошек с любым типом шерсти Применение наполнителя: - в сухой и чистый кошачий туалет насыпьте наполнитель слоем 4-5 см. Не реже 1 раза в сутки убирайте образовавшиеся комочки - после уборки добавьте необходимое количество наполнителя - использованный песок следует выбрасывать с мусором, не допускать попадания в канализационные системы.
Бентонитовый наполнитель "Пухнастики" Песок "Пушистики" крупный, без арома
Песок Пушистики, крупный, без аромата - минеральный гигиенический и экологически чистый наполнитель для кошачьего туалета. Преимущества наполнителя: - образует крупные комочки - отлично комкуется и поглощает жидкость - устраняет неприятные запахи - подходит для кошек с любым типом шерсти Применение наполнителя: - в сухой и чистый кошачий туалет насыпьте наполнитель слоем 4-5 см. Не реже 1 раза в сутки убирайте образовавшиеся комочки - после уборки добавьте необходимое количество наполнителя - использованный песок следует выбрасывать с мусором, не допускать попадания в канализационные системы.
Бентонитовый наполнитель "Пухнастики" Песок "Пушистики" средний, без арома
Песок Пушистики, мелкий, без аромата - минеральный гигиенический и экологически чистый наполнитель для кошачьего туалета. Преимущества наполнителя: - образует крупные комочки - отлично комкуется и поглощает жидкость - устраняет неприятные запахи - подходит для кошек с любым типом шерсти Применение наполнителя: - в сухой и чистый кошачий туалет насыпьте наполнитель слоем 4-5 см. Не реже 1 раза в сутки убирайте образовавшиеся комочки - после уборки добавьте необходимое количество наполнителя - использованный песок следует выбрасывать с мусором, не допускать попадания в канализационные системы.
Бентонітовий наповнювач Природа Sani Pet середній без запаху 5 кг
Грудкувальний наповнювач із бентонітової глини без аромату для котячого туалету. Швидко вбирає рідину та усуває неприємні запахи, підтримуючи свіжість в котячому лотку протягом тривалого часу. Чому варто придбати? Виготовлений з натуральної та екологічно чистої суміші бентонітових глин і має відмінні абсорбуючі властивості Швидко утворює щільні грудки у разі попадання рідини на наповнювач і перешкоджає її випаровуванню, у такий спосіб ефективно усуває та блокує поширення неприємних запахів Уповільнює розвиток шкідливих бактерій та сприяє підтриманню чистоти в котячому туалеті Не травмує лапки та не прилипає до шерсті тварин, завдяки чому не спричиняє дискомфорт улюбленцю та мінімізує розкидання наповнювача за межами лотка Економно витрачається — не потрібно часто робити повну заміну наповнювача в лотку, що дає змогу обмежитися частковою заміною та прибиранням сформованих грудок Перед фасуванням наповнювач проходить процес спеціальної обробки та очищення від пилу Наповнювач гіпоалергенний та безпечний для здоров'я людей та тварин Має гранули середнього розміру діаметром від 1,5 до 3,5 мм
Бентонітовий наповнювач Природа Sani Pet дрібний без запаху 5 кг
Грудкувальний наповнювач із бентонітової глини без аромату для котячого туалету. Швидко вбирає рідину та усуває неприємні запахи, підтримуючи свіжість в котячому лотку протягом тривалого часу. Чому варто придбати? Виготовлений з натуральної та екологічно чистої суміші бентонітових глин і має відмінні абсорбуючі властивості Швидко утворює щільні грудки у разі попадання рідини на наповнювач і перешкоджає її випаровуванню, у такий спосіб ефективно усуває та блокує поширення неприємних запахів Уповільнює розвиток шкідливих бактерій та сприяє підтриманню чистоти в котячому туалеті Не травмує лапки та не прилипає до шерсті тварин, завдяки чому не спричиняє дискомфорт улюбленцю та мінімізує розкидання наповнювача за межами лотка Економно витрачається — не потрібно часто робити повну заміну наповнювача в лотку, що дає змогу обмежитися частковою заміною та прибиранням сформованих грудок Перед фасуванням наповнювач проходить процес спеціальної обробки та очищення від пилу Наповнювач гіпоалергенний та безпечний для здоров'я людей та тварин Має гранули дрібного розміру діаметром від 0,4 до 2,3 мм
Бентонітовий наповнювач Природа Sani Pet крупний без запаху 5 кг
Грудкувальний наповнювач із бентонітової глини без аромату для котячого туалету. Швидко вбирає рідину та усуває неприємні запахи, підтримуючи свіжість в котячому лотку протягом тривалого часу. Чому варто придбати? Виготовлений з натуральної та екологічно чистої суміші бентонітових глин і має відмінні абсорбуючі властивості Швидко утворює щільні грудки у разі попадання рідини на наповнювач і перешкоджає її випаровуванню, у такий спосіб ефективно усуває та блокує поширення неприємних запахів Уповільнює розвиток шкідливих бактерій та сприяє підтриманню чистоти в котячому туалеті Не травмує лапки та не прилипає до шерсті тварин, завдяки чому не спричиняє дискомфорт улюбленцю та мінімізує розкидання наповнювача за межами лотка Економно витрачається — не потрібно часто робити повну заміну наповнювача в лотку, що дає змогу обмежитися частковою заміною та прибиранням сформованих грудок Перед фасуванням наповнювач проходить процес спеціальної обробки та очищення від пилу Наповнювач гіпоалергенний та безпечний для здоров'я людей та тварин Має гранули великого розміру діаметром від 3,5 до 5 мм
Силікагелевий наповнювач Kotix без аромату 3 л
Силікагелевий наповнювач Kotix на 100% виготовлений з натуральної сировини - висушеного гелю полікремнієвої кислоти, який хімічно складається з того ж з'єднання, що і звичайний пісок (оксид кремнію), але на відміну від нього не пилить і має виняткову поглинаючу здатність. Рідина і запах зникають в силікагелі практично миттєво, але сам наповнювач ніколи не перетворюється на в'язку масу і не розноситься по квартирі на лапках і шерсті Вашого кота. Рідкі відходи залишаються замкненими всередині гранул! Чому варто придбати? Економний у використанні - наповнювача вистачає на 50 днів!  Має хороший бактерицидний ефектом, а лоток, наповнений блискучими гранулами силікагелю сам по собі створює атмосферу чистоти і свіжості.  Ви завжди будете знати, коли потрібно змінити наповнювач - при поглинанні Kotix поступово змінює колір (спочатку гранули темніють, а потім набувають жовтуватого відтінку)  Екологічно безпечний - при попаданні в грунт кристали Kotix сприяють його меліорації  Не прилипає до лап  Перешкоджає росту бактерій  Розмір гранул — 1-8 мм Як використовувати Наповніть сухий і чистий туалет шаром від 3 до 5 см. Регулярно прибирайте тверді відходи Перемішуйте вміст лотка раз на 1-2 дні. Приблизно один раз в 4 тижні повністю замінюйте наповнювач на свіжий. Не викидайте Kotix в унітаз, щоб уникнути засмічення каналізаційних стоків Якщо Вашому улюбленцю важко звикнути до нового наповнювача, спробуйте протягом тижня змішувати Kotix з тим самим наповнювачем, яким користувалися раніше, у співвідношенні 1:1 Кількість котячих туалетів у будинку має відповідати кількості котів, яка в ньому мешкає. В ідеалі до цієї кількості про всяк випадок має додаватися ще один запасний туалет із наповнювачем
Бентонітовий наповнювач Super Benek Econom Line Natural без запаху 5 л
Бентонітовий наповнювач Super Benek Econom Line Natural без запаху складається з гранульованого бентоніту. Гранули - дрібного та крупного розміру сірого кольору. Наповнювач не має терміну придатності, тому можна купити його із запасом. Рекомендації щодо використання: Наповніть котячий туалет шаром наповнювача 5-6 см, залежно від віку та розміру кішки. Комки, що утворилися, видаляйте при необхідності, замість досипаючи наповнювач. Це дозволить котячому лотку довго зберігати чистоту та свіжість. Повна заміна наповнювача проводиться у разі потреби. Увага! Наповнювач не можна змивати в унітаз! Потраплення наповнювача до каналізаційної системи може заблокувати каналізаційну систему.
Бентонітовий наповнювач Super Benek Universal Line Natural без запаху 5 л
Бентонітовий наповнювач Super Benek Standart Line Natural без запаху складається з гранульованого бентоніту та карбонат натрію. Характеризується вмістом гранул розміром 0,5-4 мм. Дуже дієвий завдяки тому, що одночасно грудкується і набухає, що значно підвищує його ефективність. Чудово вбирає рідину та неприємні запахи. Сухий, легкий, теплий - він створює враження нагрітого, що є комфортним для улюбленця та його власника. Рекомендації щодо використання: Наповніть котячий туалет шаром наповнювача 5-6 см, залежно від віку та розміру кішки. Комки, що утворилися, видаляйте при необхідності та досипаючи наповнювач. Це дозволить котячому лотку довго зберігати чистоту та свіжість. Повна заміна наповнювача проводиться у разі потреби. Увага! Наповнювач не можна змивати в унітаз! Потраплення наповнювача до каналізаційної системи може заблокувати каналізаційну систему.
Бентонітовий наповнювач Super Benek Compact Line Universal без запаху 5 л
Бентонітовий наповнювач Super Benek Compact Line Natural без запаху складається з гранульованого бентоніту. Гранули - дрібного розміру сірого кольору. Наповнювач не має терміну придатності, тому можна купити його із запасом. Рекомендації щодо використання: Наповніть котячий туалет шаром наповнювача 5-6 см, залежно від віку та розміру кішки. Комки, що утворилися, видаляйте при необхідності, замість досипаючи наповнювач. Це дозволить котячому лотку довго зберігати чистоту та свіжість. Повна заміна наповнювача проводиться у разі потреби. Увага! Наповнювач не можна змивати в унітаз! Потраплення наповнювача до каналізаційної системи може заблокувати каналізаційну систему.
Бентонітовий наповнювач Super Benek Standard Line Natural без запаху 5 л
Бентонітовий наповнювач Super Benek Standard Line Natural без запаху складається з гранульованого бентоніту та карбонат натрію. Гранули наповнювача великого розміру (до 4 мм) сірого кольору. Рекомендації щодо використання: Наповніть котячий туалет шаром наповнювача 5-6 см, залежно від віку та розміру кішки. Комки, що утворилися, видаляйте при необхідності та досипаючи наповнювач. Це дозволить котячому лотку довго зберігати чистоту та свіжість. Повна заміна наповнювача проводиться у разі потреби. Увага! Наповнювач не можна змивати в унітаз! Потраплення наповнювача до каналізаційної системи може заблокувати каналізаційну систему.
Силікагелевий наповнювач Kotix без аромату 3.8 л
Силікагелевий наповнювач Kotix на 100% виготовлений з натуральної сировини - висушеного гелю полікремнієвої кислоти, який хімічно складається з того ж з'єднання, що і звичайний пісок (оксид кремнію), але на відміну від нього не пилить і має виняткову поглинаючу здатність. Рідина і запах зникають в силікагелі практично миттєво, але сам наповнювач ніколи не перетворюється на в'язку масу і не розноситься по квартирі на лапках і шерсті Вашого кота. Рідкі відходи залишаються замкненими всередині гранул! Чому варто придбати? Економний у використанні - наповнювача вистачає на 50 днів!  Має хороший бактерицидний ефектом, а лоток, наповнений блискучими гранулами силікагелю сам по собі створює атмосферу чистоти і свіжості.  Ви завжди будете знати, коли потрібно змінити наповнювач - при поглинанні Kotix поступово змінює колір (спочатку гранули темніють, а потім набувають жовтуватого відтінку)  Екологічно безпечний - при попаданні в грунт кристали Kotix сприяють його меліорації  Не прилипає до лап  Перешкоджає росту бактерій  Розмір гранул — 1-8 мм Як використовувати Наповніть сухий і чистий туалет шаром від 3 до 5 см. Регулярно прибирайте тверді відходи Перемішуйте вміст лотка раз на 1-2 дні. Приблизно один раз в 4 тижні повністю замінюйте наповнювач на свіжий. Не викидайте Kotix в унітаз, щоб уникнути засмічення каналізаційних стоків Якщо Вашому улюбленцю важко звикнути до нового наповнювача, спробуйте протягом тижня змішувати Kotix з тим самим наповнювачем, яким користувалися раніше, у співвідношенні 1:1 Кількість котячих туалетів у будинку має відповідати кількості котів, яка в ньому мешкає. В ідеалі до цієї кількості про всяк випадок має додаватися ще один запасний туалет із наповнювачем
Бентонітовий наповнювач Super Benek Optimum Line Natural без запаху 5 л
Бентонітовий наповнювач Super Benek Optimum Line Natural без запаху складається з гранульованого бентоніту. Гранули наповнювача великого та дрібного розміру, сірого та жовтого кольору. Рекомендації щодо використання: Наповніть котячий туалет шаром наповнювача 5-6 см, залежно від віку та розміру кішки. Комки, що утворилися, видаляйте при необхідності, замість досипаючи наповнювач. Це дозволить котячому лотку довго зберігати чистоту та свіжість. Повна заміна наповнювача проводиться у разі потреби. Увага! Наповнювач не можна змивати в унітаз! Потраплення наповнювача до каналізаційної системи може заблокувати каналізаційну систему.
Бентонітовий наповнювач Super Benek Compact Line Natural без запаху 5 л
Бентонітовий наповнювач Super Benek Compact Line Natural без запаху складається з гранульованого бентоніту. Гранули - дрібного розміру сірого кольору. Наповнювач не має терміну придатності, тому можна купити його із запасом. Рекомендації щодо використання: Наповніть котячий туалет шаром наповнювача 5-6 см, залежно від віку та розміру кішки. Комки, що утворилися, видаляйте при необхідності, замість досипаючи наповнювач. Це дозволить котячому лотку довго зберігати чистоту та свіжість. Повна заміна наповнювача проводиться у разі потреби. Увага! Наповнювач не можна змивати в унітаз! Потраплення наповнювача до каналізаційної системи може заблокувати каналізаційну систему.
Силікагелевий наповнювач Kotix без аромату 5 л
Силікагелевий наповнювач Kotix на 100% виготовлений з натуральної сировини - висушеного гелю полікремнієвої кислоти, який хімічно складається з того ж з'єднання, що і звичайний пісок (оксид кремнію), але на відміну від нього не пилить і має виняткову поглинаючу здатність. Рідина і запах зникають в силікагелі практично миттєво, але сам наповнювач ніколи не перетворюється на в'язку масу і не розноситься по квартирі на лапках і шерсті Вашого кота. Рідкі відходи залишаються замкненими всередині гранул! Чому варто придбати? Економний у використанні - наповнювача вистачає на 50 днів!  Має хороший бактерицидний ефектом, а лоток, наповнений блискучими гранулами силікагелю сам по собі створює атмосферу чистоти і свіжості.  Ви завжди будете знати, коли потрібно змінити наповнювач - при поглинанні Kotix поступово змінює колір (спочатку гранули темніють, а потім набувають жовтуватого відтінку)  Екологічно безпечний - при попаданні в грунт кристали Kotix сприяють його меліорації  Не прилипає до лап  Перешкоджає росту бактерій  Розмір гранул — 1-8 мм Як використовувати Наповніть сухий і чистий туалет шаром від 3 до 5 см. Регулярно прибирайте тверді відходи Перемішуйте вміст лотка раз на 1-2 дні. Приблизно один раз в 4 тижні повністю замінюйте наповнювач на свіжий. Не викидайте Kotix в унітаз, щоб уникнути засмічення каналізаційних стоків Якщо Вашому улюбленцю важко звикнути до нового наповнювача, спробуйте протягом тижня змішувати Kotix з тим самим наповнювачем, яким користувалися раніше, у співвідношенні 1:1 Кількість котячих туалетів у будинку має відповідати кількості котів, яка в ньому мешкає. В ідеалі до цієї кількості про всяк випадок має додаватися ще один запасний туалет із наповнювачем
Соєвий наповнювач Kotix Tofu без аромату 6 л
Натуральний соєвий грудкувальний наповнювач на основі тофу для котячого туалету. Має відмінну поглинаючу здатність, утворює щільні грудки, перешкоджає поширенню бактерій та неприємних запахів. Чому варто придбати? Це нове покоління біологічно чистих наповнювачів із тофу, складається зі 100% натуральної сировини — спресованої маси соєвих волокон Здатний вбирати велику кількість вологи, відрізняється поглинанням понад 300%, водночас волокниста структура забезпечує якісне з’єднання гранул для утворення щільної грудки Безпечний для людей і тварин, не розсипається під час очищення лотка та не засмічує довкілля, Ви можете утилізувати його в систему каналізації через змивання в унітаз (у невеликих кількостях) Відрізняється м’якою структурою, завдяки чому не подразнює ніжні подушечки лап кота та полегшує його звикання до нового наповнювача Може також використовуватися як комплексне мінеральне добриво для садових рослин Добре справляється з неприємними запахами Без аромату, але запах самого наповнювача після спеціального оброблення може нагадувати аромат кокоса Склад: спресована маса соєвих волокон, харчовий крохмаль, гуарова камедь. Вміст вологи: менше ніж 10%. Розмір гранул: Діаметр — 3 мм Довжина — до 15 мм Параметри: об'єм — 6 л; вага — 2,6 кг Як використовувати У сухий та чистий лоток насипати наповнювач шаром у 5-6 см. Скорегуйте наповнення залежно від потреб кота Необхідно щодня видаляти утворені грудки та тверді виділення. Додавайте приблизно таку ж кількість наповнювача, яка була прибрана Перемішуйте вміст лотка раз на 1-2 дні, приблизно 1 раз на 4 тижні повністю замінюйте наповнювач на свіжий Важно! За один раз змивайте тільки одну утворену грудочку. Якщо потрібно змити дві або кілька грудочок, змивайте їх окремо, роблячи між ними один холостий злив води Якщо тварині важко пристосуватися до нового наповнювача спробуйте впродовж тижня змішувати його з тим наповнювачем, яким користувалися раніше в співвідношенні 1:1. Будь ласка, враховуйте, що це може знизити поглинаючі властивості наповнювача Зберігати в сухому місці за відносної температури + 25 ° С та відносній вологості не більше 45%. Термін придатності не обмежений Категорично забороняється зберігання наповнювача поруч із продуктами та кормом для тварин. Залишок наповнювача зберігати в щільно закритому пакеті. Берегти від дітей, щоб уникнути ризику випадкового проковтування Кількість котячих туалетів у будинку має відповідати кількості котів, яка в ньому мешкає. В ідеалі до цієї кількості про всяк випадок має додаватися ще один запасний туалет із наповнювачем
Бентонітовий наповнювач Brit Fresh Exelent без запаху 5 кг
Натуральний бентонітовий наповнювач із грудкуючим ефектом без аромату для котячого туалету. Утворює компактні грудочки та вирізняється надзвичайно м'якою текстурою. Чому варто придбати? Виготовлений з природного екологічно чистого бентоніту, який має відмінні адсорбуючі властивості Поглинаюча здатність наповнювача становить 240%, що запобігає розмноженню бактерій та утворенню неприємних запахів Вирізняється надзвичайно м'якою текстурою з дрібними гранулами розміром 0,5-2 мм, завдяки чому наповнювач підійде улюбленцям із найчутливішими лапками Швидко поглинає рідину, утворюючи компактні та щільні грудочки, завдяки чому ефективно утримує запах та економно витрачається Має антибактеріальні властивості — волога затримується всередині грудок і таким чином запобігає розмноженню небезпечних бактерій Подібний до туалету улюбленця в природних умовах, тому прийдеться до вподоби кошенятам та дорослим вибагливим котикам Витрачається економно, оскільки не потрібно щоразу міняти весь наповнювач, лише додавати його необхідну кількість Зручний у користуванні — майже не містить пилу та не прилипає до лапок Повністю натуральний, без домішок і ароматизаторів
Силікагелевий наповнювач Природа Sani Pet без запаху 5 л
Гігієнічний силікагелевий наповнювач з відмінними абсорбуючими властивостями для котячого туалету. Ефективно та швидко поглинає вологу, неприємні запахи та сприяє підтриманню гігієни в котячому лотку. Чому варто придбати? Екологічно чистий наповнювач, який виготовляється з натуральної сировини та має такий самий хімічний склад, як і звичайний пісок (оксид кремнію), але після особливої обробки набуває унікальних абсорбуючих властивостей (150 грамів сухих гранул можуть увібрати 100 мл рідини) Завдяки пористій структурі гранули швидко вбирають вологу та утримують неприємні запахи, надовго зберігаючи свіжість котячого туалету Економний у використанні — не потребує частої заміни та може прослужити до двох тижнів за умови регулярного очищення туалету від твердих відходів Наповнювач перешкоджає росту бактерій, а лоток, наповнений блискучими гранулами силікагелю, створює атмосферу чистоти та свіжості Ви завжди будете знати, коли потрібно змінити наповнювач — під час поглинання рідини він поступово змінює колір (спочатку гранули темніють, а потім набувають жовтуватого відтінку) Безпечний для навколишнього середовища — у разі потрапляння в грунт кристали силікагелю сприяють його меліорації Гранули не злипаються між собою та не прилипають до лап і шерсті тварини, й у такий спосіб не розносяться по дому Зручний для тварини — гранули силікагелю мають заокруглену форму, завдяки якій наповнювач не травмує лапи та сприяє швидкому звиканню улюбленця до туалету Гіпоалергенний та не містить токсичних речовин Не має запаху та не утворює пил Розмір гранул — 1-8 мм
Бентонітовий наповнювач Super Benek Econom Line Natural без запаху 10 л
Бентонітовий наповнювач Super Benek Econom Line Natural без запаху складається з гранульованого бентоніту. Гранули - дрібного та крупного розміру сірого кольору. Наповнювач не має терміну придатності, тому можна купити його із запасом. Рекомендації щодо використання: Наповніть котячий туалет шаром наповнювача 5-6 см, залежно від віку та розміру кішки. Комки, що утворилися, видаляйте при необхідності, замість досипаючи наповнювач. Це дозволить котячому лотку довго зберігати чистоту та свіжість. Повна заміна наповнювача проводиться у разі потреби. Увага! Наповнювач не можна змивати в унітаз! Потраплення наповнювача до каналізаційної системи може заблокувати каналізаційну систему.
Бентонітовий наповнювач Super Benek Universal Line Natural без запаху 10 л
Бентонітовий наповнювач Super Benek Standart Line Natural без запаху складається з гранульованого бентоніту та карбонат натрію. Характеризується вмістом гранул розміром 0,5-4 мм. Дуже дієвий завдяки тому, що одночасно грудкується і набухає, що значно підвищує його ефективність. Чудово вбирає рідину та неприємні запахи. Сухий, легкий, теплий - він створює враження нагрітого, що є комфортним для улюбленця та його власника. Рекомендації щодо використання: Наповніть котячий туалет шаром наповнювача 5-6 см, залежно від віку та розміру кішки. Комки, що утворилися, видаляйте при необхідності та досипаючи наповнювач. Це дозволить котячому лотку довго зберігати чистоту та свіжість. Повна заміна наповнювача проводиться у разі потреби. Увага! Наповнювач не можна змивати в унітаз! Потраплення наповнювача до каналізаційної системи може заблокувати каналізаційну систему.
Соєвий наповнювач Essence Tofu середній без запаху 6 л
Essence Tofu - наповнювач для котячого туалету, натуральний. Вдалий вибір наповнювача для котячого туалету позбавить вас від клопоту із неприємним запахом, а вашого котика від дискомфорту, спричиненого жорсткими гранулами, неприродним шурхотом чи відразливим ароматом. Щоб улюбленець завжди робив свою справу «чисто», використовуйте соєвий наповнювачі Essence Tofu! 100% натуральні рослинні інгредієнти – вироблено з пресованих соєвих волокон. Цей матеріал безпечний для здоров'я домашніх вихованців і людей.  Супервисока поглинаюча здатність – 300%. Завдяки цьому швидко формуються міцні грудочки, які легко прибирати з котячого лотку.  Використаний наповнювач можна утилізувати з органічними відходами відповідно до нормативних вимог/правил утилізації відходів. М’яка структура є лагідною для лапок вашого котика та не подразнює їх.
Наполнитель для кошачьего туалета Benty Sandy 0.60-2.38 мм без аромата 5 л
Наполнитель Benty Sandy без аромата, имеет размер гранул 0,60-2,38 мм. Его производят из белого бентонита высокого качества, который добывают в одном из крупнейших месторождений в мире. Затем, на современном оборудовании, гранулы очищают от пыли и фильтруют двойным отсевом для нужного размера. Все этапы производства отвечают стандартам ISO 9001-2015 и проходят регулярный контроль качества. Наполнитель Benty Sandy имеет такие преимущества: - 100% натуральный состав; - высокая способность к комкованию; - эффективно впитывает жидкости, запахи и надежно их удерживает; - удобно убирать после того, как питомец воспользуется туалетом; - подходит для чувствительных кошек; - идеальный размер гранулы – не липнет к лапкам и не пылит; - экономичен в использовании. - В доме, где живут кошки, должна царить любовь. А с неприятными запахами отлично справится наполнитель Benty Sandy!
Дерев'яний наповнювач Cat's Best Universal гранульований без запаху 4 кг
Cat's Best Universal - універсальний гранульований деревний наповнювач для котячого туалету, а також для кліток птахів, тхорів, гризунів і рептилій. Чому варто придбати? Відмінне рішення для підтримки чистоти у Вашому домі, особливо коли кілька різних видів тварин живуть під одним дахом. Підходить для багатьох видів гризунів, рептилій, тхорів і птахів.  Має високу поглинаючу здатність. Волога і запах поглинається швидко і довго залишається всередині за рахунок ультратонкої капілярної системи і  волокон гранул наповнювача.  Перешкоджає розмноженню мікроорганізмів в котячому туалеті і клітинах тварин, волога вбирається всередину кожної гранули, а не осідає на дні.  Ефективно бореться з появою неприємного запаху, не допускає розмноження мікроорганізмів і має здатність зв'язувати аміак.  Виготовлений з органічної сировини високої якості.  Безпечний для тварин і людей. 100% біорозчинний. Не засмічує навколишнє середовище.  Не містить штучні добавки, хімічні речовини та барвники.  Більш легкий в порівнянні з мінеральними наповнювачами, його значно простіше транспортувати. Розмір гранул: Діаметр — 6 мм Довжина — до 15 мм
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   13  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кошачий наполнитель. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить кошачий наполнитель в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на кошачий наполнитель. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История