искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 189 моделей:
| K&H Сбросить все
Лежак K & H Amazin` Kitty Lounge для котів 43х33x7.6 см сірий (5205)
Лежак-будиночок K & H Pet Products Amazin`Hooded для котів 43х33x28 см сір
Лежак-будиночок K & H Pet Products Kitty Hooded самосогреваются для котів
Лежак-будиночок K & H Kitty Hooded самосогреваются для котів 40.5х40.5х32
Лежак K & H Pet Products Thermo-Kitty Fashion Splash з електропідігрівом д
Лежак-будиночок K & H Pet Products Mod Dream Pod для котів 56х56х29 см (51
Спальне місце-будиночок K & H Pet Products Ez Mount Window Pod на вікно дл
Лежак-будиночок K & H Pet Products Thermo-Mod Dream Pod з електропідігріво
Будиночок K & H Pet Products Hangin Feline Funhouse на двері для котів 56х
Лежак для котів K&H Amazin' Kitty Pad 51 см х 38 см, сірий
Найкращий лежак для кота - той, який він сам собі вибере. Однак ви, як відповідальний представник вашого вихованця, можете купити ідеальне спальне місце для свого улюбленця – K&H Amazin’ Kitty Pad. Немаркий сірий колір, відсутність плюшу, стразів та інших атрибутів гламуру компенсується неймовірним комфортом та м’якістю, яку коти цінують понад усе. Ви будете в захваті від особливої тканини чохла, яка притягує шерсть кота і запобігає її розкиданню по квартирі та осіданню на меблях.  Призначений для встановлення виключно всередині приміщень.  Чому варто купити лежак для котів K&H Amazin’ Kitty Pad:  виготовлений з м’якого 100% поліефірного волокна високої якості;  забезпечує коту комфорт та затишок;  матеріал притягує котячу шерсть та акумулює тепло тварини для швидкого зігрівання та комфортного відпочинку;  містить якісний наповнювач, який не збивається та зберігає пружність після прання;  оптимальне співвідношення ціна/якість;  універсальний та практичний сірий колір, який пасуватиме до будь-якого інтер’єру;  можна прати в пральній машині. 
Лежак для котів K&H Amazin' Kitty Lounge 43 см х 33 см x 7.6 см, сірий
Якщо ваш домашній улюбленець ігнорує всі плюшеві лежаки та зневажає гламурні будиночки, які ви обрали для нього, то K&H Amazin’ Kitty Lounge – це саме той варіант, що може догодити вашому привереді. Крім того, особлива тканина, з якої виготовлений лежак для котів, здатна притягувати шерсть тварин і контролювати її розкид у приміщенні та осідання на меблях.  Чому варто купити лежак для котів K&H Amazin’ Kitty Lounge:  м’який зручний матеріал, який добре акумулює тепло тварини для створення затишного місця для сну та відпочинку;  притягує котячу шерсть;  має м’які пружні борти;  містить якісний наповнювач, який не збивається в грудки;  оптимальне співвідношення ціна/якість;  універсальний та практичний сірий колір. 
Будиночок для котів K&H Amazin' Hooded 43 см х 33 см x 28 см, сірий
Лежак-будиночок K&H Amazin’ Hooded – справжній хіт для вашого кота та всієї вашої родини. Коту сподобається його затишний дизайн з м’якими бортами та глибоким капюшоном, якісними матеріалами чохла та наповнювача, які чудово зберігають тепло, не змінюються під час експлуатації. Ви оціните той факт, що матеріал виробу притягує шерсть і допомагає захистити ваші меблі та підлогу від її присутності, нейтральний сірий колір підійде будь-якому інтер’єру, а можливість прання забезпечить легкий догляд. Чому врто купити лежак-будиночок K&H Amazin’ Hooded:  виготовлений з м’якого поліефірного волокна високої якості;  матеріал притягує котячу шерсть та акумулює тепло тварини для швидкого зігрівання та комфортного відпочинку;  має м’які пружні борти та глибокий незнімний каптур;  містить якісний наповнювач, який не збивається та зберігає пружність після прання;  оптимальне співвідношення ціна/якість;  універсальний та практичний сірий колір;  легкий догляд та прання. 
Лежак для собак та котів самозігрівальний K&H Nuzzle Nest 48 см x 48 см x
Лежак K&H Nuzzle Nest організує вашому вихованцю тепле місце для відпочинку без використання електрики. М’яка тканина чохла, високий широкий бортик, зручна підстилка, якісний наповнювач - все працює на те, щоб тварина почувала себе комфортно в холодну пору року.  Виробник подбав і про додаткові бонуси для вас - це модний леопардовий принт чохла, який дуже практичний в експлуатації, а також зручний догляд за лежаком з можливістю чищення в пральній машині.  Чому варто купити лежак для собак і котів K&H Nuzzle Nest:  самозігрівальний ефект, який забезпечує особливий металізований шар наповнювача, що працює як природна грілка. Він «вбирає» тепло від тіла вашого вихованця і щедро віддає його назад;  ефективно гріє без електрики;  пружний наповнювач не збивається під твариною, але одночасно м’який і комфортний;  широкий, високий м’який бортик;  покриття з ковзної тканини в нижній частині для надання лежаку стійкості;  практичний матеріал, який можна прати у машині;  підходить для котів та собак малих порід.
Лежак для собак K&H Original Pet Cot & Cover 56 см х 43 см x 18 см, коричн
Подаруйте своєму улюбленцю комфортне місце для відпочинку K&H Original Pet Cot. Цей зручний лежак-ліжко для собак виготовлений на піднятих ніжках і з сітчастим центром чохла, що дихає, щоб максимально збільшити циркуляцію повітря і дозволити вашому активному вихованцю «охолонути» після енергійної гри. Поставляється разом із каркасом та чохлом. Основа чохла виготовлена з міцного водонепроникного нейлону щільністю 600 ден. Додатково чохол укріплений подвійною підкладкою та зафіксований подвійним рядком, тому лежак для собак K&H Original Pet Cot витримує навантаження до 91 кг у будь-якому розмірному виконанні.  Лежак відмінно підходить для використання у приміщенні та на вулиці. Ви можете взяти його з собою будь-куди: зібрати і розібрати його можна за лічені хвилини, не використовуючи жодних інструментів. При цьому модель встановлюється на будь-яке покриття завдяки гумовим ніжкам, що ковзають, і максимально стійка. Каркас ліжка виготовлений із металевих трубок, а кутові з"єднувачі – із міцного ПВХ. На чохлі немає липучок, він одягається на каркас під час збирання, що забезпечує високу надійність при великих навантаженнях.  Чому варто купити лежак-ліжко для собак K&H Original Pet Cot:  універсальна модель для вулиці та приміщення;  міцний водонепроникний нейлоновий чохол щільністю 600 ден з сітчастою «дихаючою» вставкою посередині;  піднята конструкція на ніжках для забезпечення відмінної циркуляції повітря, а також зручності вихованців із проблемами опорно-рухового апарату та літніх собак;  витримує навантаження до 91 кг незалежно від розміру;  міцний металевий каркас;  металеві ніжки з гумовими протиковзкими накладками;  просте складання та розбирання за кілька хвилин без використання інструментів;  варіанти розмірів для собак різних порід;  Чохол можна прати в пральній машині.  Комплектація:  чохол з нейлону з сітчастою вставкою – 1 шт.;  бічні металеві трубки каркасу – 4 шт.;  металеві ніжки – 4 шт.;  сполучні куточки – 4 шт.;  гумові накладки на ніжки – 4 шт.
Будиночок для котів та собак малих порід K&H Indoor Pet House 41 см х 38 с
Будиночок для котів та собак K&H Indoor Pet House - ідеальне місце, де ваш вихованець може відпочити з максимальним комфортом. Плюшева підстилка і м"які теплі стіни створюють усередині затишний затишок. Продумана конструкція збирається та розбирається за допомогою блискавки, що дозволяє будиночок періодично чистити та прати, а також компактно перевозити.  Розмір будиночка ідеально підходить для котів будь-якого розміру та більшості собак малих порід. Будинок досить компактний, щоб його можна було розмістити в кутку кімнати або під столом, і водночас досить привабливим, щоб стати прикрасою вашого інтер"єру.  Призначений для встановлення виключно всередині приміщень.  Чому варто купити будиночок для котів та собак K&H Indoor Pet House:  забезпечує вихованцю ідеальне місце для усамітнення та відпочинку всередині приміщень;  підходить для всіх котів та собак малих порід;  спальна зона всередині – царство м"якого плюшу, що гарантує, що ваш вихованець почуватиметься максимально комфортно;  розбірна конструкція на блискавці;  добре тримає форму, стійкий;  матеріал чохла – щільний нейлон, матеріал внутрішньої оббивки – плюш;  можна прати: підстилку – у пральній машині, чохол – лише ручне прання.
Лежак самозігрівальний для собак K&H Bolster 43 см х 35.5 см x 5 см, корич
Самозігрівальний лежак K&H Bolster з м’якого мікрофлісу – затишна спальна зона для собак, яка зігріватиме вашого вихованця без електрики. Чохол лежака зроблений із приємного на дотик мікрофлісу. Зручні широкі валики можна використовувати як подушку або підголовник.  Самозігрівальним лежак робить особливий двошаровий наповнювач. 1-й шар із поліфілу працює як відмінний ізолятор тепла. 2-й шар зі спеціальним металізованим наповнювачем відбиває накопичене тепло назад до вашого вихованця. З додаткових переваг наповнювача можна видмітити його зносостійкість, незмінність і пружність за високої м’якості.  Чому варто купити самозігрівальний лежак для собак K&H Bolster: комфортний з широкими валиками;  приємна на дотик м’яка поверхня чохла з мікрофлісу;  спеціальний багатошаровий наповнювач, який дозволяє тварині акумулювати тепло власного тіла та швидко зігріватися;  не використовує електрику для обігріву;  виріб можна прати в машині;  стійке покриття з нековзної тканини в нижній частині лежака. 
Лежак самозігрівальний для собак K&H Bolster 43 см х 35.5 см x 5 см, сірий
Самозігрівальний лежак K&H Bolster з м’якого мікрофлісу – затишна спальна зона для собак, яка зігріватиме вашого вихованця без електрики. Чохол лежака зроблений із приємного на дотик мікрофлісу. Зручні широкі валики можна використовувати як подушку або підголовник.  Самозігрівальним лежак робить особливий двошаровий наповнювач. 1-й шар із поліфілу працює як відмінний ізолятор тепла. 2-й шар зі спеціальним металізованим наповнювачем відбиває накопичене тепло назад до вашого вихованця. З додаткових переваг наповнювача можна видмітити його зносостійкість, незмінність і пружність за високої м’якості.  Чому варто купити самозігрівальний лежак для собак K&H Bolster: комфортний з широкими валиками;  приємна на дотик м’яка поверхня чохла з мікрофлісу;  спеціальний багатошаровий наповнювач, який дозволяє тварині акумулювати тепло власного тіла та швидко зігріватися;  не використовує електрику для обігріву;  виріб можна прати в машині;  стійке покриття з нековзної тканини в нижній частині лежака. 
Лежак самозігрівальний для собак і котів K&H Self-Warming Lounge Sleeper 5
Самозігрівальний лежак для собак і котів – відмінне місце для сну та відпочинку, яке має всі шанси стати найулюбленішим для вашого вихованця. Особливо буде актуальним у холодну пору року. Зовнішня сторона лежака зроблена з поліестеру/бавовни, а внутрішня – з м’якого мікрофлісу. Нижня частина має стійке покриття з протиковзної тканини. Самозігрівальний ефект лежака прихований в особливому багатошаровому наповнювачі. Основа наповнювача – поліфіл, який добре зарекомендував себе як пружний легкий синтетичний матеріал, який чудово зберігає форму, не збивається в грудки, не злежується і «дихає». Додатковий прошарок із металізованого наповнювача не дозволяє розсіюватися теплу, що походить від вашого вихованця, акумулює і відбиває його назад. Таким чином тварина швидко зігрівається.  Чому варто купити лежак для собак та котів K&H Lounge:  комфортний дизайн із високими бортами;  приємна на дотик м’яка внутрішня поверхня з мікрофлісу;  спеціальний багатошаровий наповнювач, який дозволяє тварині акумулювати тепло власного тіла та швидко зігріватися;  не використовує електрику для обігріву;  практичний чохол, який можна прати в машині;  стійке покриття з нековзної тканини в нижній частині лежака.
Лежак самозігрівальний для собак і котів K&H Self-Warming Lounge Sleeper 5
Самозігрівальний лежак для собак і котів – відмінне місце для сну та відпочинку, яке має всі шанси стати найулюбленішим для вашого вихованця. Особливо буде актуальним у холодну пору року. Зовнішня сторона лежака зроблена з поліестеру/бавовни, а внутрішня – з м’якого мікрофлісу. Нижня частина має стійке покриття з протиковзної тканини. Самозігрівальний ефект лежака прихований в особливому багатошаровому наповнювачі. Основа наповнювача – поліфіл, який добре зарекомендував себе як пружний легкий синтетичний матеріал, який чудово зберігає форму, не збивається в грудки, не злежується і «дихає». Додатковий прошарок із металізованого наповнювача не дозволяє розсіюватися теплу, що походить від вашого вихованця, акумулює і відбиває його назад. Таким чином тварина швидко зігрівається.  Чому варто купити лежак для собак та котів K&H Lounge:  комфортний дизайн із високими бортами;  приємна на дотик м’яка внутрішня поверхня з мікрофлісу;  спеціальний багатошаровий наповнювач, який дозволяє тварині акумулювати тепло власного тіла та швидко зігріватися;  не використовує електрику для обігріву;  практичний чохол, який можна прати в машині;  стійке покриття з нековзної тканини в нижній частині лежака.
Лежак для собак K&H Original Pet Cot & Cover 81 см х 63 см x 18 см, коричн
Подаруйте своєму улюбленцю комфортне місце для відпочинку K&H Original Pet Cot. Цей зручний лежак-ліжко для собак виготовлений на піднятих ніжках і з сітчастим центром чохла, що дихає, щоб максимально збільшити циркуляцію повітря і дозволити вашому активному вихованцю «охолонути» після енергійної гри. Поставляється разом із каркасом та чохлом. Основа чохла виготовлена з міцного водонепроникного нейлону щільністю 600 ден. Додатково чохол укріплений подвійною підкладкою та зафіксований подвійним рядком, тому лежак для собак K&H Original Pet Cot витримує навантаження до 91 кг у будь-якому розмірному виконанні.  Лежак відмінно підходить для використання у приміщенні та на вулиці. Ви можете взяти його з собою будь-куди: зібрати і розібрати його можна за лічені хвилини, не використовуючи жодних інструментів. При цьому модель встановлюється на будь-яке покриття завдяки гумовим ніжкам, що ковзають, і максимально стійка. Каркас ліжка виготовлений із металевих трубок, а кутові з"єднувачі – із міцного ПВХ. На чохлі немає липучок, він одягається на каркас під час збирання, що забезпечує високу надійність при великих навантаженнях.  Чому варто купити лежак-ліжко для собак K&H Original Pet Cot:  універсальна модель для вулиці та приміщення;  міцний водонепроникний нейлоновий чохол щільністю 600 ден з сітчастою «дихаючою» вставкою посередині;  піднята конструкція на ніжках для забезпечення відмінної циркуляції повітря, а також зручності вихованців із проблемами опорно-рухового апарату та літніх собак;  витримує навантаження до 91 кг незалежно від розміру;  міцний металевий каркас;  металеві ніжки з гумовими протиковзкими накладками;  просте складання та розбирання за кілька хвилин без використання інструментів;  варіанти розмірів для собак різних порід;  Чохол можна прати в пральній машині.  Комплектація:  чохол з нейлону з сітчастою вставкою – 1 шт.;  бічні металеві трубки каркасу – 4 шт.;  металеві ніжки – 4 шт.;  сполучні куточки – 4 шт.;  гумові накладки на ніжки – 4 шт.
Лежак з електропідігрівом для котів K&H Fashion Splash 46 см х 46 см х 5 с
Коти люблять тепло, вони потребують його холодної пори року, в силу особливостей деяких порід, віку та стану здоров"я. Ви можете забезпечити їх зручним спальним місцем K&H Thermo-Kitty Fashion Splash, яке завдяки електропідігріву зігріватиме вашого вихованця в режимі 24/7. Ця модель зручна ще тим, що нагрівальний елемент можна витягти з чохла і випрати лежак у пральній машині. Чохол з якісного мікрофлісу м"який і приємний на дотик. Відмінний пружний наповнювач добре тримає форму і не збивається навіть після тривалого використання та прання. В обіймах широких круглих бортів ваш вихованець почуватиметься дуже затишно. Нагрівальний елемент для підстилки йде в комплекті. Для його розміщення всередині чохла передбачено застібку-блискавку. Нагрівач працює постійно, поки ввімкнено в розетку. Він нагріває поверхню підстилки приблизно на 9 градусів вище за температуру навколишнього повітря. Коли кіт розміщується на підстилці, температура підніметься приблизно до +38,9 градусів, що відповідає природній температурі тіла тварини. MET не рекомендує використовувати подовжувач для включення нагрівача в розетку. Основні переваги лежака для котів K&H Thermo-Kitty Fashion Splash: якісні матеріали чохла та наповнювача;  комфортний дизайн; покриття з нековзної тканини в нижній частині для надання стійкості; електричний нагрівальний елемент на 4 Вт у комплекті, довжина шнура 1 м 68 см ; можливість вийняти нагрівач і використовувати лежак як звичайне спальне місце без підігріву; модель пройшла випробування на електробезпеку в лабораторії МЕТ; можна прати в машині, вийнявши попередньо нагрівач. ЗАХОДИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Не використовуйте лежак з електропідігрівом для хворих тварин або після операції без консультації з ветеринаром. Не розміщуйте лежак в обмеженій площі, звідки тварина не зможе вибратися самостійно. Нагрівач не має кнопки вмикання/вимикання, тому працює в режимі 24/7 доки включений в розетку. Якщо ви від"їжджаєте з дому на кілька днів з метою електробезпеки варто відключити його. Не використовуйте лежак поза приміщеннями.
Лежак на вікно для котів K&H Ez Mount Window Pod 69 см x 20 см х 51 см, зе
K&H Ez Mount Window Pod – приватні апартаменти для вашого кота з чудовим оглядом на вулицю. Якщо ваш кіт цікавиться подіями, що відбуваються за вікном, то тепер він може робити це з неперевершеним комфортом, влаштувавшись на м’якій і теплій підстилці. Закрита капсула дає відчуття безпеки, а 2 виходи забезпечують вільний доступ до будинку.  Спальне місце-будиночок надзвичайно легко та швидко кріпиться до скла за допомогою 4-х надійних присосок. Жодних спеціальних інструментів при цьому не використовується. Ця конструкція витримує навантаження в 27 кг, і їй не страшні стрімкі стрибки вашого вихованця всередину або блискавичні польоти назад у приміщення.  Чому варто купити спальне місця-будиночок для котів K&H Ez Mount Window Pod:  міцний корпус зі спіненого полістиролу EVA foam, який відмінно тримає форму, легкий і безпечний;  ергономічна форма для зручності тварини;  закрита форма капсульного типу, що дає відчуття безпеки;  просте та надійне кріплення за допомогою 4-х присосок діаметром 9 см;  максимальне навантаження – 27 кг;  2 виходи/входи;  мінімальна ширина вікна для кріплення будиночка – 69 см;  в комплекті є м’яка підстилка, що знімається.
Лежак для собак K&H Bolster Couch 76 см х 53.5 см x 18 см, коричневий
K&H Bolster Couch – лежак для собак, який забезпечить комфортний сон та відпочинок вашому вихованцю. Ця легка і м"яка модель з приємним на дотик покриттям з мікрофібри завдяки гармонійно підібраному кольору відмінно впишеться в будь-який інтер"єр. Нижня частина виготовлена з міцнішої тканини зі спеціальним антиковзким покриттям, яке запобігатиме переміщенню лежака по поверхні підлоги.  М"яка невисока спинка служить зручним підголівником і дозволяє собаці почуватися в безпеці.  Двошаровий наповнювач забезпечить достатній комфорт. Верх лежака та підстилка заповнені поліфілом, який добре тримає форму, не парить, не злежується і залишається м"яким та рівним весь час експлуатації, незважаючи на активність вашого собаки. Нижня частина заповнена спеціальним екологічним волокном, яке має іншу структуру та призначене для збереження форми лежака.  Основні переваги лежака для собак K&H Bolster Couch:  м"який, комфортний, зручний;  знімний чохол та підстилка;  якісний м"який наповнювач, який не злежується, не проминається, не вбирає вологу, але добре пропускає повітря;  антиковзне покриття нижньої частини;  відмінна якість матеріалу та швів;  легкий догляд, прання у машині.
Лежак для собак K&H Just Relaxin' 71 см х 91.5 см х 9 см, коричневий
Універсальний лежак для собак K&H Just Relaxin’ забезпечить комфортні умови для відпочинку домашніх тварин всередині приміщень або надворі. Міцний чохол виготовлений із водонепроникної тканини, яка захистить собаку від вологості. Додаткове УФ покриття чохла витримує до 500 годин впливу прямих сонячних променів, тому виріб надовго збереже відмінний зовнішній вигляд, навіть якщо буде весь час використовуватися надворі.  У моделі використовується сучасний практичний наповнювач – поліфіл. Він не зминається, не звалюється під час експлуатації, добре пружинить, відмінно утримує тепло, не промокає і забезпечує природний повітрообмін, що важливо для підтримання шкіри та шерсті собаки у здоровому стані.  Чому варто купити лежак для собак K&H Just Relaxin’:  універсальність застосування: всередині приміщення або надворі;  легкий догляд: знімний чохол на блискавці виготовлений з поліестеру, який можна прати;  міцна водовідштовхувальна тканина перешкоджає промоканню та швидкому зносу;  УФ-покриття відмінно зберігає колір та зовнішній вигляд лежака на кілька сезонів експлуатації;  м’який пружний наповнювач поліфіл не мнеться, забезпечує комфорт, тепло, зберігає природний повітрообмін, не створює «паровий ефект» у спеку.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   8  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на домики (места) для кошек K&H. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить домик (место) для кошки K&H в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на домики (места) для кошек K&H. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История