искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Тип
Назначение
Объем
Дополнительно

Выводить
Размер картинок
Мило туалетне Duru Fresh Sensations Квіткова хмара 4*150г 8690506494582
ТВЕРДЕ МИЛО DURU FRESH SENSATIONS Інновація в категорії мила від Duru. Duru Fresh Sensations (Свіжі відчуття) Квіткова хмара поєднує в собі очисну дію твердого мила та яскравий аромат гелів для душу. Воно глибоко очищає вашу шкіру, а освіжні аромати квітів наповнюють енергією під час кожного приймання душу. Формула з підвищеною кількістю гліцерину пом'якшує вашу шкіру та захищає її надовго.
Мило рідке Safeguard Алое 390мл 8006540865538
Мило Safeguard "Алое" з антибактеріальним ефектом у зручній рідкій формі задовольнить повсякденні потреби всіх членів сім'ї. Завдяки спеціальній формулі засіб ретельно та делікатно очищає від забруднень різного типу складності та знищує бактерії. Підходить для щоденного використання. Клінічно доведено. Ефективний результат - заслуга потужного тріо в складі: м'який мильний компонент, комплекс для догляду на основі екстракту алое та антибактеріальні добавки. Safeguard м'яко впливає на шкіру, не пересушує епідерміс, наповнює клітини вологою, що оживляє. М'яко доглядаючи за тілом і руками, засіб дарує шкірі комфорт, здоровий рівний тон.
Крем-мило рідке L`Arbre Vert зволожуюче з натуральним екстрактом солодкого
Зволожувальне крем-мило з дбайливою формулою, містить екстракт солодкого мигдалю, який допомагає відновити та зберегти природну вологість, дбайливо ставиться до вашої шкіри. Не містить силікон. 95% інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення. 
Apivita Natural Soap Honey очисне тверде мило 125 гр
Apivita Natural Soap Honey, 125 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Apivita Natural Soap Honey – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Склад: містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Крем-мило рідке Оксамитові ручки 700мл 8714100895566
Крем-мило для мене та моєї родини. М'яка формула. без вираженого запаху та без барвників. Підходить для частого застосування. Експерти з догляду за руками створили рідке мило з додаванням компонентів крему для рук Бархатні ручки та перетворили миття рук на ефективний догляд. Формула крем-мила з компонентами крему для рук забезпечує ніжне очищення й пом'якшення шкіри під час миття рук. Відповідає природному рівню pH шкіри.
Мило господарське рідке Пуся 5л 4820096032633
Рідке господарське мило "Пуся" - це універсальний засіб для прання та прибирання. Воно підходить для прання виробів із льону, бавовни, шерсті, синтетичних тканин, для миття твердих поверхонь (кераміка, фаянс, кахель, скло, метал). Мило має приємний аромат, не сушить шкіру і не залишає розводів. Воно підходить для ручного і машинного прання.
Мило рідке дитяче Melica Organic від Їжачка 300мл 4770416003327
Дитяче рідке мило від Їжачка виготовляється з м'яких миючих засобів, не дратує шкіру. Воно містить екстракт вівса, що пом'якшує та захищає шкіру від висихання. Особливо привабливий для дітей запах льодяників. Ліпідний шар підтримують добавки, які запобігають небажаному знежиренню та висушуванню шкіри.
Мило рідке Pro service Гліцеринове Лимон 5л 4823071614466
Рідке мило Pro service ефективно видаляє забруднення та мікроби зі шкіри руки, не сушить шкіру, зберігаючи її м'якою та еластичною. Рекомендується використовувати з дозаторами для рідкого мила наливної типу для економного використання.
Крем-мило рідке Dove Краса та догляд 500мл 4000388179004
Використовуйте крем-мило Dove Краса та догляд щодня для глибокого живлення та сліпучо красивої шкіри. Перетворіть щоденний догляд за шкірою на справжнє задоволення з крем-милом Dove Краса та догляд. Маючи ніжну текстуру й нейтральний запах, воно м'яко очищає шкіру, відновлюючи втрачену вологу та повертаючи шкірі гладкість і шовковистість. Містить ¼ зволожувального крему. Склад: BHT, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate.
Крем-мило рідке Dove Дотик свіжості 500мл 8717163097700
*Увага: уникайте потрапляння засобу в очі. У випадку потрапляння ретельно промийте водою Особливості: Збадьорюючий аромат — огірка і зеленого чаю Легка живильна і тонізуюча формула інтенсивно зволожує шкіру рук Піклується про вашу шкіру На 1/4 складається зі зволожуючого крему, завдяки чому, крім очищення, також інтенсивно живить шкіру Робить шкіру більш ніжною і гладенькою Ніжна текстура підходить для щоденного очищення шкіри рук Якщо ви бажаєте дізнатися, який засіб для миття рук здатний делікатно очистити вашу шкіру і разом із тим подарувати їй відчуття оновлення, спробуйте рідке крем-мило DoveДотик свіжості з тонізуючим ароматом огірка і зеленого чаю. Можливо, саме цей очищуючий засіб ідеально підійде вашій шкірі. Рідке крем-мило Dove Дотик свіжості має легку освіжаючу текстуру і на 1/4 складається зі зволожуючого крему, щоб ваша шкіра завжди була красивою, ніжною і гладенькою. Видавіть невелику кількість рідкого крем-мила Dove на вологі руки і розітріть його до утворення кремоподібної піни, потім ретельно змийте засіб водою. Ви одразу відчуєте ніжний аромат соковитого огірка і зеленого чаю і помітите, що ваші руки стали чистішими, м'якими і красивими. 
Крем-мило рідке L`Arbre Vert пом`якшувальне з натуральним екстрактом перси
Пом'якшувальне крем-мило з дбайливою формулою, містить екстракт персика, відомий своїми зволожувальними властивостями і алое вера, дбайливо ставиться до вашої шкіри. Не містить силікон. 95% інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення.
Крем-мило рідке L`Arbre Vert для чутливої шкіри 300мл 3450601029011
Завдяки своїй м’якій кремоподібній формулі мило є ідеальним засобом для людей і дітей з чутливою шкірою. Не містить силікон. 95% інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення.
Крем-мило рідке L`Arbre Vert Арганія 300мл 3450601036415
Живильне крем-мило з дбайливою формулою, містить екстракт арганії та алое вера, які відомі своїми живильними та заспокійливими властивостями, дбайливо ставиться до вашої шкіри. Не містить силікон. 95% інгредієнтів природного походження, гіпоалергенний, має нейтральний PH для шкіри. Особливі переваги: Не тестується на тваринах; Не містять речовин тваринного походження; Без ізотіазолінона або його похідних; Без метілізотіазолінон (MIT); Пакування придатне до 100% перероблення. 
Weleda Shower Bar Lavender мило з лавандою 75 гр
Weleda Shower Bar Lavender, 75 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Weleda Shower Bar Lavender – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Мило рідке NeoCleanPro Весняні квіти 5л 4820255110103
Рідке мило з ніжним квітковим ароматом, м’яко очищує шкіру від забруднень та надовго залишає відчуття чистоти і свіжості після використання. Містить гліцерин. Завдяки рівню рН, що відповідає природньому рівню шкіри, не сушить шкіру рук, зберігає її м’якою та еластичною. Економне у використанні.
Предыдущая   Следующая
1   ...   7   8   9   10   11   ...   132  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История