искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Тип
Назначение
Объем
Дополнительно
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 7 моделей:
| APIVITA Сбросить все
Apivita Natural Soap Honey очисне тверде мило 125 гр
Apivita Natural Soap Honey, 125 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Apivita Natural Soap Honey – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Склад: містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Apivita Natural Soap Olive очисне тверде мило 125 гр
Apivita Natural Soap Olive, 125 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Apivita Natural Soap Olive – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Apivita Natural Soap Chamomile очисне тверде мило 125 гр
Apivita Natural Soap Chamomile, 125 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Apivita Natural Soap Chamomile – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Apivita Natural Soap Jasmine очисне тверде мило 125 гр
Apivita Natural Soap Jasmine, 125 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Apivita Natural Soap Jasmine – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Склад: містить не менше 97 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Apivita Natural Soap Rose & Black Pepper очисне тверде мило 125 гр
Apivita Natural Soap Rose & Black Pepper, 125 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Apivita Natural Soap Rose & Black Pepper – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Склад: містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Apivita Natural Soap Propolis очисне тверде мило 125 гр
Apivita Natural Soap Propolis, 125 гр, Тверде мило для жінок, Для нашого тіла регулярне ретельне миття – запорука підтримання його належної гігієни, й однієї тільки води тут недостатньо. Тверде мило Apivita Natural Soap Propolis – це перевірена часом класика, що гарантує якісну гігієну. Засіб ефективно очищує шкіру, видаляє всі забруднення та жир і робить її м’якою на дотик. Ба більше, вам не доведеться утилізувати багато пластикових відходів після його використання – на відміну від звичайного рідкого мила, воно не розфасоване в пластикові пляшки. Властивості: м’яко очищає шкіру зволожує та живить має приємний аромат Склад: містить не менше 99 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть мило на шкіру, ніжно спіньте та масуйте. Ополосніть теплою водою.
Apivita Hand Care Mild Hand Wash рідке мило для рук 300 мл
Apivita Hand Care Mild Hand Wash, 300 мл, Рідке мило для жінок, Рідке мило Apivita Hand Care акуратно, але дієво очищає шкіру ваших рук, забезпечуючи їм необхідне живлення та догляд. Властивості: освіжає та надає шкірі життєвої сили надає шкірі шовковистої ніжності запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Наносіть на мокрі руки, злегка спінивши. Ретельно ополосніть руки.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на мыло и санитайзеры APIVITA. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить мыло APIVITA в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на мыло и санитайзеры APIVITA. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История