искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 12 моделей:
| CHI Сбросить все
CHI Turbo Detangling Brush щітка для легкого розчісування волосся 1 кс
CHI Turbo Detangling Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Щітка для волосся CHI Turbo Detangling Brush — це щоденно необхідний помічник під час укладки волосся та складного стайлінгу. Властивості: гнучкі зубці масажують шкіру голови усуває заплутування та утворення вузликів у волоссі зводить до мінімуму пошкодження волосся антиковзка ручка Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Розчісуйте волосся повільно й обережно, щоб уникнути механічного пошкодження волосся.
CHI Turbo Ceramic Round Brush Medium середній круглий гребінь 1 кс
CHI Turbo Ceramic Round Brush Medium, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Turbo — це незамінний помічник під час постійної укладки феном. Властивості: ідеально підходить для укладки феном має ввігнуту форму та пришвидшує висушування допомагає визначити бажану форму щітка підходить для випрямлення волосся Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.
CHI Luxury Metal Bristle Paddle Brush Щітка для волосся 1 кс
CHI Luxury Metal Bristle Paddle Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Щітка для волосся CHI Luxury Metal Bristle Paddle Brush — це щоденно необхідний помічник під час укладки волосся та складного стайлінгу. Властивості: зводить до мінімуму пошкодження волосся усуває заплутування та утворення вузликів у волоссі запобігає ламкості та посіченню волосся оригінальний дизайн Спосіб використання: Розчісуйте волосся повільно й обережно, щоб уникнути механічного пошкодження волосся.
CHI Turbo Styling Brush Щітка для волосся 1 кс
CHI Turbo Styling Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Щітка для волосся CHI Turbo Styling Brush — це щоденно необхідний помічник під час укладки волосся та складного стайлінгу. Властивості: спеціально розподілені зубці безболісно розчісують заплутане волосся дбайливо піклується про волосся та шкіру усуває заплутування та утворення вузликів у волоссі підходить для укладки феном антиковзка ручка Спосіб використання: Розчісуйте волосся повільно й обережно, щоб уникнути механічного пошкодження волосся.
CHI Turbo Ceramic Round Boar Medium Brush середній круглий гребінь проти р
CHI Turbo Ceramic Round Boar Medium Brush, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Turbo — це незамінний помічник під час постійної укладки феном. Властивості: ідеально підходить для укладки феном запобігає розпушуванню допомагає надати об'єму гривці має антистатичну функцію щітка підходить для формування зачіски антиковзка ручка Спосіб використання: Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.
CHI Turbo Ceramic Round Boar Large Brush екстра великий круглий гребінь дл
CHI Turbo Ceramic Round Boar Large Brush, 1 кс, Круглі щітки для жінок
CHI Eco Round Brush кругла щітка для волосся Ø 45 mm 1 кс
CHI Eco Round Brush, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Eco Round Brush — це незамінний помічник під час постійної укладки феном. Властивості: ідеально підходить для укладки феном має ввігнуту форму та пришвидшує висушування щітка підходить для формування зачіски Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Ви можете обрати розмір щітки відповідно до довжини та густоти вашого волосся. Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.
CHI Turbo Ceramic Round Brush Large керамічна щітка для волосся великий 1
CHI Turbo Ceramic Round Brush Large, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Turbo — це незамінний помічник під час постійної укладки феном. Властивості: запобігає розпушуванню ідеально підходить для укладки феном допомагає визначити бажану форму антиковзка ручка Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.
CHI Turbo Ceramic Round Brush Jumbo екстра великий круглий гребінь 1 кс
CHI Turbo Ceramic Round Brush Jumbo, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI Turbo Ceramic Round Brush Jumbo — це незамінний помічник під час постійної укладки феном. Властивості: ідеально підходить для укладки феном має ввігнуту форму та пришвидшує висушування допомагає визначити бажану форму антиковзка ручка Склад: зубці з нейлоном Спосіб використання: Кругла щітка підходить для термостайлінгу за допомогою фена.
CHI 2 Sided Vent Brush Щітка для волосся 1 кс
CHI 2 Sided Vent Brush, 1 кс, Круглі щітки для жінок, Кругла щітка для волосся CHI 2 Sided Vent Brush — це незамінний помічник під час постійної укладки феном. Властивості: ідеально підходить для укладки феном має ввігнуту форму та пришвидшує висушування антиковзка ручка щітка підходить для формування зачіски
CHI Turbo Paddle Brush пласка щітка розмір Large 1 кс
CHI Turbo Paddle Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Щітка для волосся CHI Turbo Paddle Brush — це щоденно необхідний помічник під час укладки волосся та складного стайлінгу. Властивості: дбайливо піклується про волосся та шкіру усуває заплутування та утворення вузликів у волоссі розгладжує та випрямляє волосся має ергономічну форму для зручного тримання антиковзка ручка Спосіб використання: Розчісуйте волосся повільно й обережно, щоб уникнути механічного пошкодження волосся.
CHI XL Flexible Large Vent Brush щітка для легкого розчісування волосся 1
CHI XL Flexible Large Vent Brush, 1 кс, Пласкі щітки для волосся для жінок, Щітка для волосся CHI XL Flexible — це щоденно необхідний помічник під час укладки волосся та складного стайлінгу. Властивості: спеціально розподілені зубці безболісно розчісують заплутане волосся дбайливо піклується про волосся та шкіру усуває заплутування та утворення вузликів у волоссі має ергономічну форму для зручного тримання легка укладка навіть мокрого волосся Спосіб використання: Зазвичай, чим більша розчіска, тим краще й обережніше вона розчісує.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на расчески CHI. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить расческа CHI в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на расчески CHI. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История