искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Вид
Стирка
Объем
Количество стирок
Белье
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 76 моделей:
| Waschkonig Сбросить все
Порошок для прання Der Waschkonig Color, 4,875 кг (040-9672)
Гель для прання Waschkonig Sensitive 1625мл 4260418930443
Виробник "Clovin" – спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії. Підприємства розміщуються в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці. Гель для прання Der Waschkönig Sensitive був створений з думкою про прання дитячого одягу та одягу для дорослих з чутливою шкірою та схильністю до алергії. Склад засобу спеціально підібраний для чутливої шкіри. Він не містить фосфатів і цеолітів (складові, відповідальні більшість негативних реакцій). Завдяки консистенції гелю висококонцентрований Der Waschkönig Sensitive швидше розчиняється у воді та легше, ніж порошки, змивається з тканини  
Гель для прання Waschkonig Black 1625мл 4260418930382
Виробник "Clovin" - спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії Підприємства знаходяться в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці.Пральний гель Der Waschkönig Black здатний видалити навіть найсильніші плями та бруд із тканин і водночас захищає їхній колір.Продукт проникає у волокна і створює спеціальний захисний бар'єр, залишаючи тканину м'якою та приємною на дотик.Гель розчиняється у воді без жодних проблем навіть при низьких температурах. Застосування Склад Від 5% до 15% - аніонні ПАР, менш ніж 5% - неіоногенні ПАР, парфуми, бензизотіазолінон
Гель для прання Waschkonig Universal 1625мл 4260418930405
Виробник "Clovin" - спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії Підприємства знаходяться в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці.Пральний гель Der Waschkönig Black здатний видалити навіть найсильніші плями та бруд із тканин і водночас захищає їхній колір.Продукт проникає у волокна і створює спеціальний захисний бар'єр, залишаючи тканину м'якою та приємною на дотик.Гель розчиняється у воді без жодних проблем навіть при низьких температурах. Застосування Склад Від 5% до 15% - аніонні ПАР, менш ніж 5% - неіоногенні ПАР, парфуми, бензизотіазолінон,метилизотіазолінон
Пральний порошок Waschkonig Gardien 600г 4260353550768
Виробник "Clovin" – спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії. Підприємства розміщуються в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці. Пральний порошок Der Waschkönig Gardinen був створений, щоб піклуватися про штори, білу білизну, скатертини й біле мереживо. Він ефективно відбілює та запобігає повторному забрудненню під час прання. Активні речовини, що наявні в порошку, проникають у волокна та видаляють бруд, включаючи пил та жир. Порошок Der Waschkönig Gardinen можна використовувати для прання: Синтетичні волокна Змішаних волокон Натуральних волокон Склад порошку не містить цеолітів та фосфатів, тому продукт не викликає алергії та не дратує шкіру. Він містить засіб для пом`якшення води, який знімає навантаження твердої води з пральної машини.
Капсули для прання Waschkonig Universal Bora Bora Duo Caps 12шт 4260418932
Інноваційний концентрований препарат, що містить активні інгредієнти, які відповідають за різні етапи прання, наприклад: змивання бруду з тканин, захист їхнього кольору. Не містить фосфатів. Спеціальна формула дозволяє видалити старі плями з використанням однієї капсули. Целюлоза у складі капсул захищає тканини, зберігаючи їх колір на тривалий час.  
Капсули для прання Waschkonig Color Bora Bora Duo Caps 12шт 4260418932911
Виробник "Clovin" - спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії Підприємства знаходяться в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці.Завдяки двом камерам інгредієнти окремо один від одного. Компоненти змішуються лише безпосередньо під час прання. Кожна камера має унікальні властивості: синю суміш трьох неіоногенних ПАР призначено для усунення жирних плям та захисту кольору білизни. Рідина в червоній камері містить суміш аніонних ПАР. Вони усувають залишки плям, а капсульовані запашні композиції дозволяють довше насолоджуватися свіжістю та м'якістю випраного одягу. Триферментна система - амілаза, целюлаза, протеаза (активізує процес прання, сприяє видаленню стійких плям). Оптичні відбілювачі гарантують чистоту білизни. Гелеві двокомпонентні капсули призначені для оптимального дозування миючого засобу під час прання. Капсули не містять фосфатів. Застосування Покладіть капсулу в порожній барабан пральної машини, потім завантажте білизну. Виберіть відповідну програму. Дотримуйтесь інструкцій з прання, які містяться на ярликах одягу. Не торкатися до капсул мокрими руками. Склад ˃30% - аніонні ПАР, 15%-30% - неіоногенні ПАР, ˂5% - мило та ензими (субтилізин, амілази, целюлази), метилхлороізотіазолінон, метилізотіазолінон, запашні речовини.
Пральний порошок Waschkonig Universal 3,036 кг 4260418931334
Універсальний пральний порошок Der Waschkonig Universal створений для прання кольорових і світлих речей за температури від 30 градусів. Підходить для ручного та машинного прання, містить засіб від накипу. Підходить для септиків. Безпечний для водної екосистеми. Не використовувати для вовни та шовку. Ефект: справляється навіть із застарілими плямами. Підтримує білизну і зберігає яскравість тканин. Порошок для прання добре розчиняється і змивається, не залишає розводів. Не викликає алергії. Der Waschkonig - це німецький бренд, що випускає екологічно чисту побутову хімію найвищої якості за доступною ціною. Заводи обладнані сучасною технікою, а всі засоби протестовані в німецьких лабораторіях. Бренд має міжнародний сертифікат BRC, якість відповідає стандарту ISO 900. 94% покупців рекомендують продукцію бренду родичам!
Гель для прання Waschkonig Universal 3305мл 4260418930436
Виробник "Clovin" – спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії. Підприємства розміщуються в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці. Пральний гель Der Waschkönig Universal – це сильний, концентрований засіб. Він дуже добре розчиняється у воді та легко вимивається з тканин. Ефективно очищає тканину навіть від суворих забруднень навіть за дуже низьких температур. Після прання залишає на білизні приємний запах. Дбайливий до волокон тканини, запобігає їх пошкодженню.
Гель для прання Waschkonig Black 3305мл 4260418930412
Виробник "Clovin" – спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії. Підприємства розміщуються в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці. Пральний гель Der Waschkönig Black здатний видалити навіть найсильніші плями та бруд із тканин і водночас захищає їхній колір. Продукт проникає у волокна і створює спеціальний захисний бар`єр, залишаючи тканину м`якою та приємною на дотик. Гель розчиняється у воді без будь-яких проблем навіть за низьких температур.
Гель для прання Waschkonig Color 3305мл 4260418930429
Виробник "Clovin" - спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії Підприємства знаходяться в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці.Гель для прання Der Waschkönig Color дуже ефективний у пранні. Він добре справляється з видаленням сильних плям навіть за 20 градусів за Цельсієм.Захищає колір тканини. Він дуже добре розчиняється у воді та не залишає плям на одязі.Der Waschkönig Color надає тканині ніжного, приємного запаху. Тканинні волокна вирівнюються, що полегшує видалення наступних забруднень. Застосування Помістіть необхідну дозу гелю у пральну машину Завантажте білизну та увімкніть прання Склад Від 5% до 15% - аніонні ПАР, менш ніж 5% - неіоногенні ПАР, парфуми, бензизотіазолінон.
Гель для прання Waschkonig Sensitive 3305мл 4260418932782
Waschkonig Sensitive 3305 ml – оригінальний рідкий миючий засіб з м'яким ароматом алое вера. Спеціально розроблений склад засобу дозволяє використовувати гель Waschkonig Sensitive для прання дитячих речей (від народження). Температурний режим прання: 30° 40° 60° 95°С Призначено для прання всіх типів тканин. Завдяки своїй ефективності та гелеподібній концентрованій формі. Waschkonig Sensitive повністю розчиняється у воді, легко виполіскується і не виступає розлученнями на виробах. Видаляє забруднення при низьких температурах, у режимі делікатного прання, зберігає колір, захищає та надає м'якості тканинам. Гель Waschkonig Sensitive підходить як для ручного, так і для машинного прання. Ковпачок має внутрішній злив, завдяки чому залишки гелю стікають усередину пляшки. При нанесенні засобу безпосередньо на пляму починає діяти відразу. На ковпачок одягнений мірний стаканчик.
Гель для прання Waschkonig Universal Lavendel 4,9л 4260418931020
Виробник "Clovin" — який виготовляє безфосфатну побутову хімію Підприємства розташовані в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці. Гель для прання Der Waschkönig Universal Лавандова свіжість дуже ефективний: він добре розчиняється у воді та не залишає слідів на одязі. Ефективно видаляє навіть стійкі забруднення. Водночас має дуже приємний запах. Der Waschkönig Universal Лавандова свіжість здатний прати в холодній воді та в такий спосіб захищає одяг від пошкоджень. Волокна тканини згладжуються, що ускладнює надалі забруднення та спрощує прання.
Гель для прання Waschkonig Color 4,9л 4260418930795
Виробник "Clovin" – спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії. Підприємства розміщуються в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці. Гель для прання Der Waschkönig Color дуже ефективний під час прання. Він добре справляється з видаленням сильних плям навіть за 20 градусів за Цельсієм. Захищає колір тканин. Він дуже добре розчиняється у воді та не залишає плям на одязі. Der Waschkönig Color надає тканині ніжного, приємного запаху. Тканинні волокна згладжуються, що полегшує видалення таких забруднень  
Гель для прання Waschkonig Universal 4,9л 4260418930801
Виробник "Clovin" – спеціалізується на виробництві безфосфатної побутової хімії. Підприємства розміщуються в Україні, Польщі, Німеччині та Прибалтиці. Пральний гель Der Waschkönig Universal – це сильний, концентрований засіб. Він дуже добре розчиняється у воді та легко вимивається з тканин. Ефективно очищає тканину навіть від суворих забруднень навіть за дуже низьких температур. Після прання залишає на білизні приємний запах. Дбайливо ставиться до волокон тканини, запобігає їх пошкодженню.
Waschkonig UNIVERSAL порошок д/прання 375 г к/к (4260353550171)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Waschkonig UNIVERSAL гель д/прання 1625 мл (4260418930405)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Waschkonig SENSITIVE гель, 1625 мл (4260418930443)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Waschkonig BLACK 1625 мл (4260418930382)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Waschkonig GARDINEN порошок д/прання гардин, 600 г (4260353550768)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Waschkonig UNIVERSAL Bora Bora Duo caps капсули д/прання 12 шт (4260418932
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Waschkonig COLOR Bora Bora Duo caps капсули д/прання 12 шт (4260418932911)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Waschkonig Universal 3,036 кг (4260418931334)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Waschkonig UNIVERSAL гель д/прання, 3305 мл (4260418930436)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стиральный порошок Waschkonig. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стиральный порошок Waschkonig в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стиральный порошок Waschkonig. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История