искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 2 моделей:
| Cillit Сбросить все
Засіб для очищення поверхонь Cillit Bang Природна сила Антижир 750мл 59006
RB — міжнародна компанія, лідер у виробництві товарів для здоров'я й особистої гігієни. Завдяки своїй інноваційності, компанія займає перші місця в більшості категорій, які швидко зростають і у яких вона представлена. У портфоліо компанії зараз 19 глобальних брендів, як-от Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Mucinex, Durex, Scholl, Lysol, Dettol, Clearasil, Veet, Harpic, Bang, Mortein, Finish, Vanish, Woolite, Calgon, Airwick і French's. 98.8% інгредієнтів природного походження. Харчова сода відома своїми неймовірними очисними властивостями. Вона ефективно усуває жир, складні плями та неприємний запах із ваших поверхонь для додання блиску вашій кухні. Поєднання всього досвіду Cillit Bang з натуральними компонентами забезпечать одночасно ефективне очищення і відповідальніший підхід до прибирання. Спосіб застосування: Поверніть носик у положення «ON». Розпиліть засіб на поверхню. Залиште на 5 хвилин. Протріть і змийте. Перед використанням завжди перевіряйте засіб на непомітній ділянці, щоб перевірити сумісність засобу з поверхнею.
Засіб для чищення кухні Cillit Bang антижир 750мл 5900627024210
Ефективне очищення поверхонь від жиру, плям та пригорілої їжі. Спосіб застосування: Поверніть носик у положення ON. Для поверхонь, що не стикаються з їжею: Нанесіть необхідну кількість засобу на забруднення і через 1 хвилину, потріть губкою або ганчіркою. Ретельно змийте водою і протріть вологою ганчіркою. Для поверхонь, що стикаються з їжею: Дайте поверхні охолонути. Розпилити на забруднення без додавання води та залишити не більше, ніж на 30 хвилин. Мийте як зазвичай з рідиною для миття посуду, добре змийте водою. За необхідності повторіть процедуру. Перед використанням завжди пробуйте засіб на менш помітній ділянці.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на средства для плит и кухни Cillit. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить средство для плит и кухни Cillit в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на средства для плит и кухни Cillit. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История