искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Применение
Степень блеска
Объем
Связующая основа
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 83 моделей:
| Ceresit Сбросить все
Краска интерьерная акриловая Ceresit IN 51 Standard База А белая 1 л 23849
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Сухе та вологе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Стіни та стеля з помірною експлуатацією; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Середня; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 4; Повне висихання, годин: 12; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 3; Об'єм, л: 1; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Фарба акрилова IN 50 BASIC 3 л 2133739
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Сухе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Стіни та стеля з помірною експлуатацією; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Базова; Вкривна здатність: Базова; Вага, кг: 4.2; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 4 клас; Об'єм, л: 3; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Фарба інтер'єрна латексна Ceresit IN 56 Kitchen&Bath База А біла 1 л 23849
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Вологе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Кухня/ванна кімната; Ступінь блиску: Шовковисто-матова; Стійкість до миття: Висока; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 4; Повне висихання, годин: 12; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 1; Об'єм, л: 1; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Фарба фасадна акрилова Ceresit CT 41 Acrylic База матова 3.75 кг 2783433
Основа: Акрилова; Бренд: Ceresit; Тип фарби: Гладка; Колір: Білий; Автоматичне колерування: Так; Наноситься на бетон: Так; Наноситься на штукатурку: Так; Наноситься на гіпс: Так; Наноситься на цеглу: Так; Наноситься на шлакоблок: Так; Наноситься на шпаклівку: Так; Може наноситись при: Утепленні мінеральною ватою та пінопластом; Країна виробництва: Україна
Краска акриловая IN51 STANDART 3 л 2133683
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Сухе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Вітальня; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Середня; Вкривна здатність: Базова; Вага, кг: 4.2; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 3 клас; Об'єм, л: 3; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Фарба фасадна акрилова Ceresit CT 42 База А 3 л 2094178
Основа: Акрилова; Бренд: Ceresit; Тип фарби: Гладка; Автоматичне колерування: Так; Наноситься на бетон: Так; Наноситься на штукатурку: Так; Наноситься на гіпс: Так; Наноситься на цеглу: Так; Наноситься на шлакоблок: Так; Наноситься на шпаклівку: Так; Може наноситись при: Утепленні пінопластом; Країна виробництва: Україна; Витрати (кв.м/л) при одношаровому нанесенні: 3,5; Об'єм, л: 3
Краска акриловая IN 50 BASIC 5 л 2133760
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Сухе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Стіни та стеля з помірною експлуатацією; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Базова; Вкривна здатність: Базова; Вага, кг: 7; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 4 клас; Об'єм, л: 5; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Краска акриловая IN51 STANDART 5 л 2133698
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Сухе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Вітальня; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Середня; Вкривна здатність: Базова; Вага, кг: 7; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 3 клас; Об'єм, л: 5; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Краска акриловая IN 52 SUPER 3 л 2133668
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Вологе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Спальня; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Покращена; Вкривна здатність: Базова; Вага, кг: 4.2; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 2 клас; Об'єм, л: 3; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Фарба фасадна Ceresit CT 54 Silicate Aero База А 3 л 2389279
Основа: Силікатна; Бренд: Ceresit; Тип фарби: Гладка; Автоматичне колерування: Так; Наноситься на бетон: Так; Наноситься на штукатурку: Так; Наноситься на гіпс: Так; Наноситься на цеглу: Так; Наноситься на шлакоблок: Так; Наноситься на шпаклівку: Так; Може наноситись при: Утепленні мінеральною ватою; Країна виробництва: Україна; Витрати (кв.м/л) при одношаровому нанесенні: 5-11; Об'єм, л: 3
Фарба акрилова IN 50 BASIC 10 л 2133566
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Сухе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Стіни та стеля з помірною експлуатацією; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Базова; Вкривна здатність: Базова; Вага, кг: 14; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 4 клас; Об'єм, л: 10; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Краска акриловая IN 56 KITCHEN&BATH 3 л 2134081
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Вологе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Кухня/ванна кімната; Ступінь блиску: Шовковисто-матова; Стійкість до миття: Висока; Вкривна здатність: Середня; Вага, кг: 4.2; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 1 клас; Об'єм, л: 3; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Краска акриловая IN51 STANDART 10 л 2133644
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Сухе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Вітальня; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Середня; Вкривна здатність: Базова; Вага, кг: 14; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 3 клас; Об'єм, л: 10; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Краска акриловая IN 52 SUPER 5 л 2133651
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Вологе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Спальня; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Покращена; Вкривна здатність: Базова; Вага, кг: 7; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 2 клас; Об'єм, л: 5; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Краска акриловая IN 56 KITCHEN&BATH 5 л 2134000
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Вологе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Кухня/ванна кімната; Ступінь блиску: Шовковисто-матова; Стійкість до миття: Висока; Вкривна здатність: Середня; Вага, кг: 7; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 0.5; Повне висихання, годин: 1; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 1 клас; Об'єм, л: 5; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Готова фарба насиченого білого кольору. Колерується в будь-який колір.
Фарба фасадна акрилова Ceresit CT 41 Acrylic База матова 13.5 кг 2783432
Основа: Акрилова; Бренд: Ceresit; Тип фарби: Гладка; Колір: Білий; Автоматичне колерування: Так; Наноситься на бетон: Так; Наноситься на штукатурку: Так; Наноситься на гіпс: Так; Наноситься на цеглу: Так; Наноситься на шлакоблок: Так; Наноситься на шпаклівку: Так; Може наноситись при: Утепленні мінеральною ватою та пінопластом; Країна виробництва: Україна
Краска интерьерная Ceresit прозрачная база 10 л 2380239
Бренд: Ceresit; Тип приміщення: Сухе; Призначення: Для стін і стелі; Тип кімнати: Вітальня; Ступінь блиску: Матова; Стійкість до миття: Низька; Вкривна здатність: Висока; Країна виробництва: Україна; Рекомендована кількість шарів: 2; Час висихання на відлип, годин: 4; Повне висихання, годин: 12; Інструменти для нанесення: Пензель; Стійкість до вологого стирання: 4; Особливості: База прозора. Використовувати тільки тонованою в насичені або темні кольори; Об'єм, л: 10; Тонування: Автоматичне тонування; Додаткова інформація: Фарбу в базі С не можна використовувати як готовий продукт. Перед використанням її потрібно затонувати.
Фарба фасадна акрилова Ceresit CT42, 10 л 1075130
Основа: Акрилова; Бренд: Ceresit; Тип фарби: Гладка; Автоматичне колерування: Так; Наноситься на бетон: Так; Наноситься на штукатурку: Так; Наноситься на гіпс: Так; Наноситься на цеглу: Так; Може наноситись при: Утепленні пінопластом; Країна виробництва: Україна; Витрати (кв.м/л) при одношаровому нанесенні: 6; Об'єм, л: 10; Додаткові переваги: Низьке водопоглинання
Фарба фасадна Ceresit CT54 силікатна, 10 л 2389274
Основа: Силікатна; Бренд: Ceresit; Тип фарби: Гладка; Автоматичне колерування: Так; Наноситься на бетон: Так; Наноситься на штукатурку: Так; Наноситься на цеглу: Так; Може наноситись при: Утепленні мінеральною ватою; Країна виробництва: Україна; Витрати (кв.м/л) при одношаровому нанесенні: 4; Об'єм, л: 10; Додаткові переваги: Висока паропроникність
Фарба грунтуюча Ceresit CT 16 10л
Основа: Синтетичні смоли. Спосіб нанесення: Ручний. Щільність, кг/дм3: 1,5. Матеріал основи: Бетонні основи, Гіпсові основи, Цегляні основи, Цементно-вапняні основи, Цементно-піщані основи. Призначення: Для стін всередині будинку, Для стелі, Для фасаду. Тип застосування: Для внутрішніх і зовнішніх робіт. Витрата: 0,3-0,75 кг/м2. Колір: Білий. Час повного висихання, год: 3 - 6. Об'єм, л: 10. Температура застосування, ° С: Від +5 до +35. Додаткові характеристики: Високо адгезійний, Екологічно чистий, Водостійкість, Зміцнення. Вага, кг: 15. Країна виробництва: Україна. Артикул виробника: 947540. Коефіцієнт опору дифузії водяної пари: близько 120
Фарба грунтуюча Ceresit CT 16 Pro 10л
Основа: Синтетичні смоли. Спосіб нанесення: Ручний. Щільність, кг/дм3: 1,45. Матеріал основи: Бетонні основи, Гіпсові основи, Цегляні основи, Цементно-вапняні основи, Цементно-піщані основи. Призначення: Для фасаду, Для стін всередині будинку, Для стелі. Тип застосування: Для внутрішніх і зовнішніх робіт. Витрата: 0,3-0,75 кг/м2. Колір: Білий. Час повного висихання, год: 3 - 4. Об'єм, л: 10.
Фарба акрилова Ceresit CT 42 База 10л
Основа: Акрилова. Спосіб нанесення: Ручний і машинний. Ступінь блиску: Напівмат. Вологостійкість: 1-й клас (5000 циклів). Щільність, кг/дм3: 1,4. Матеріал основи: Бетонні основи, Гіпсові основи, Деревні основи, Цегляні основи, Органічні основи, Цементно-піщані основи. Призначення: Для фасаду, Для стін всередині будинку. Тип застосування: Для внутрішніх і зовнішніх робіт. Витрата: 0,3л/м2.
Фарба акрилова структурна Ceresit CT 40 База 10л
Основа: Акрилова. Спосіб нанесення: Ручний і машинний. Ступінь блиску: Мат. Вологостійкість: 1-й клас (5000 циклів). Щільність, кг/дм3: 1,5. Матеріал основи: Бетонні основи, Гіпсові основи, Деревні основи, Цегляні основи, Цементно-піщані основи. Призначення: Для фасаду. Тип застосування: Для внутрішніх і зовнішніх робіт. Витрата: 0,5л/м2. Колір: Білий. Час повного висихання, год: 2. Об'єм, л: 10. Температура застосування, ° С: Від +5 до +30. Додаткові характеристики: Атмосферостійкість, Лугостійкість, Стійкість до стирання, Екологічно чистий. Країна виробництва: Україна. Артикул виробника: 1074802. структурна
Фарба грунтуюча силіконова Ceresit CT 15 silicone 10л
Основа: Синтетичні смоли. Спосіб нанесення: Ручний. Щільність, кг/дм3: 1,5. Матеріал основи: Бетонні основи, Гіпсові основи, Цегляні основи, Цементно-вапняні основи, Цементно-піщані основи. Призначення: Для стін всередині будинку, Для стелі, Для фасаду. Тип застосування: Для внутрішніх і зовнішніх робіт. Витрата: 0,3-0,75 кг/м2. Час повного висихання, год: 3 - 6. Об'єм, л: 10. Температура застосування, ° С: Від +5 до +30. Додаткові характеристики: Високо адгезійний, Зміцнення, Висока паропроникність, Водостійкість. Вага, кг: 15. Країна виробництва: Україна. Артикул виробника: 10102013. Паропроникність, Sd: 0,025 м
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на краски и эмали Ceresit. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить краска / эмаль Ceresit в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на краски и эмали Ceresit. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История