искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Резьба
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 7 моделей:
| Fado Сбросить все
Змішувальний триходовий клапан FADO 3/4" (TK02) TK02
Змішувальний триходовий клапан FADO 3/4 з можливістю підібрати і купити від бренду Fado в нашому інтернет каталозі магазина опалення за нормальною ціною. Магазин Теплорадість - інтернет каталог, який рекомендує здійснити покупку товарів категорії термостатичні змішувальні клапани з величезним асортиментом альтернатив оригінальної якості наприклад: термостатичні змішувальні клапани з доставкою по Україні та в Житомир, Кривий ріг, Мелітополь та інших міст. Якщо у Васзалишилися питання по продукту змішувальний триходовий клапан FADO 3/4 зателефонуйте нашому фахівцеві за номером телефону .
Триходовий антиконденсатний клапан Fado 1" 55 ° С Kv 3.2 (AKP01) AKP01
Триходовий антиконденсатний клапан Fado 1 55 ° С Kv 3.2 пропонуємо купити від виробника Fado в нашому магазині опалювального обладнання за нормальною вартістю. Інтернет каталог опалювальної техніки Теплорадість пропонує Вам виконати покупку товарів категорії комплектуючі для твердопаливних котлів з багатим асортіментом альтернатив оригінальної якості наприклад: комплектуючі для твердопаливних котлів з доставкою по Україні і клієнтам регіонів: Одеса, Дніпро,Запоріжжя та інших міст. Якщо у Вас залишилися питання по продукту триходовий антиконденсатний клапан Fado 1 55 ° С Kv 3.2 напишіть фахівця по телефону (050) 741-51-55.
Змішувальний триходовий клапан FADO 1" (TK01) TK01
Змішувальний триходовий клапан FADO 1 рекомендуємо підібрати і замовити від бренду Fado в нашому магазині опалювального обладнання по виправданою ціною. Teploradost.com.ua - онлайн каталог, який рекомендує здійснити покупку товарів категорії термостатичні змішувальні клапани з величезним асортиментом альтернатив найвищої якості наприклад: термостатичні змішувальні клапани з доставкою по Україні і клієнтам в регіонах: Одеса, Дніпро, Кіровоград та інших міст.Якщо у Вас залишилися питання по товару змішувальний триходовий клапан FADO 1 наберіть менеджеру за номером телефону (093) 170-25-27.
Триходовий антиконденсатний клапан Fado 1 1/4 55 ° С Kv 9 (AKP02) AKP02
Триходовий антиконденсатний клапан Fado 1 1/4 55 ° С Kv 9 пропонується підібрати і придбати від виробника Fado в нашому інтернет магазині опалювальної техніки. Інтернет магазин опалювального обладнання Теплорадість надає унікальну можливість виконати покупку товарів категорії триходові клапани з величезним асортиментом альтернатив оригінальної якості наприклад: триходові клапани з доставкою по Україні і які проживають в містах: Дніпро, Хмельницький, Херсон та іншихміст. Якщо у Вас залишилися питання по продукту триходовий антиконденсатний клапан Fado 1 1/4 55 ° С Kv 9 напишіть менеджеру по телефону .
Триходовий антиконденсатний клапан Fado 1 1/2 55 ° С Kv 9 (AKP03) AKP03
Триходовий антиконденсатний клапан Fado 1 1/2 55 ° С Kv 9 пропонуємо підібрати і замовити від бренду Fado в нашому каталозі інтернет магазину опалювальної техніки. Магазин - каталог teploradost.com.ua рекомендує зробити покупку товарів категорії триходові клапани з великим асортиментом альтернатив справжньої якості наприклад: триходові клапани з доставкою по Україні і покупцям в містах: Харків, Дніпро, Чернігів та інших міст. Якщо у Вас залишилися питання по виробутриходовий антиконденсатний клапан Fado 1 1/2 55 ° С Kv 9 зателефонуйте співробітнику на нашу номером телефону (067) 478-51-55.
Вузол нижнього підключення кутовий Fado 1/2" RB02
Бренд: Fado; Тип товару: Вузол підключення ; Діаметр різьблення: 1/2"; Покриття: нікель; Виконання: Кутовий; Колір: Нікель; Різьблення підключення до трубопроводу: 1/2"; Макс. Температура: 120; Макс. Тиск: 10; Матеріал: Латунь; Виробник: Італія
Термоголовка з виносним датчиком Fado
Термоголовка з виносним датчиком. Дозволяє управляти роботою термостатичного вентиля зі зміни температури в місці, віддаленому від місця установки вентиля. Термочутливий елемент з'єднаний з термоголовкою капілярною трубкою довжиною 2 м. Збільшення-зменшення об'єму рідини всередині елемента при нагріванні-охолодженні змушує термостатичну головку відкривати або закривати вентиль.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на термоголовки для радиаторов Fado. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить термоголовка для радиатора Fado в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на термоголовки для радиаторов Fado. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История