искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Cолнцезащитный фактор

Выводить
Размер картинок
A-Derma Protect захисне молочко у формі спрею SPF 50+ 200 мл
A-Derma Protect, 200 мл, Захист від сонячних променів унісекс, Засіб для засмаги A-Derma Protect надає вашій шкірі дієвого захисту під час перебування на сонці. Властивості: захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання надає шкірі необхідного зволоження легко розтирається, не залишає жирної плівки водостійкий засіб Склад: засіб пройшов дерматологічне тестування веган-засіб Спосіб використання: До моменту перебування на сонці нанесіть на шкіру всього тіла в достатній кількості. Повторюйте за необхідності, особливо після купання, витирання рушником або за надмірного потовиділення. Не залишайтесь на сонці занадто довго навіть у випадку, якщо ви застосували сонцезахисні засоби.
Naif Baby & Kids Mineral Sunscreen SPF 50 охоронний крем для засмаги для н
Naif Baby & Kids Mineral Sunscreen SPF 50, 100 мл, Сонцезахисна косметика для дітей для дітей, Захистіть шкіру від сонячних опіків, передчасного старіння та інших наслідків, зумовлених впливом сонячних променів. Сонцезахисний крем Naif Baby & Kids Mineral Sunscreen SPF 50 ефективно оберігає від УФ-променів і допомагає запобігти не лише сонячним опікам або пігментним плямам, а й зменшенню пружності шкіри, втраті колагену й іншим проявам старіння. І, що не менш важливо, він значно знижує ризик розвитку раку шкіри. Властивості: захищає від опіків шкіри має водонепроникну структуру захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання для тіла та шкіри обличчя легко втирається продукт дбає про шкіру та довкілля мінеральні УФ-фільтри — залишаються на поверхні шкіри та відбивають сонячні промені не залишає на шкірі білих слідів Склад: веган-засіб без лаурилсульфатів та лауретсульфатів натрію не містить силіконів Спосіб використання: Використовуйте засіб щоразу, коли шкіра перебуває під сонячними променями. Наносьте сонцезахисні засоби в достатній кількості декілька разів. Використовуючи сонцезахисні засоби з мінеральними УФ-фільтрами, в жодному разі не забувайте про достатнє зволоження шкіри. Увечері вимийте шкіру й ретельно змастіть її молочком, кремом або бальзамом. Якщо після перебування на сонці шкіра потребує додаткового зволоження, змастіть її також уранці перед повторним нанесенням захисного засобу з мінеральною формулою.
Naif Baby & Kids Mineral Sunscreen SPF 50 0 Perfume охоронний крем для за
Naif Baby & Kids Mineral Sunscreen SPF 50 0 % Perfume, 100 мл, Сонцезахисна косметика для дітей для дітей, Дитяча шкіра надзвичайно чутлива до сонячних променів, тому важливо забезпечити їй достатньо ефективний і надійний захист. Сонцезахисний крем Naif Baby & Kids Mineral Sunscreen SPF 50 0 % Perfume подбає про це. Комбінація ефективних УФ-фільтрів запобігає подразненням, сонячним опікам й іншим пошкодженням, спричиненим шкідливими сонячними променями. Формулу крему розроблено з урахування потреб дітей, тому вона забезпечує найніжніший догляд, який підходить навіть найчутливішій шкірі. Властивості: захищає від опіків шкіри має водонепроникну структуру захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання можна використовувати як для обличчя, так і для тіла живить шкіру та піклується про неї надає шкірі ніжності й еластичності мінеральні УФ-фільтри — залишаються на поверхні шкіри та відбивають сонячні промені легко розтирається, не залишає жирної плівки продукт дбає про шкіру та довкілля Склад: не містить ароматизаторів веган-засіб Спосіб використання: Наносьте сонцезахисні засоби в достатній кількості декілька разів. Наносьте засіб приблизно за 20 хвилин до початку дії сонячних променів. Використовуючи сонцезахисні засоби з мінеральними УФ-фільтрами, в жодному разі не забувайте про достатнє зволоження шкіри. Увечері вимийте шкіру й ретельно змастіть її молочком, кремом або бальзамом. Якщо після перебування на сонці шкіра потребує додаткового зволоження, змастіть її також уранці перед повторним нанесенням захисного засобу з мінеральною формулою.
Alphanova Sun Kids дитячий спрей для засмаги 125 гр
Alphanova Sun Kids, 125 гр, Сонцезахисна косметика для дітей для дітей, Щоб чутлива дитяча шкіра не страждала від сонячного випромінювання, важливо піклуватися про неї не тільки перед, а й після перебування на сонці. Засіб після засмагання Alphanova Sun Kids подбає про загальне заспокоєння та поповнення втраченої вологи, допоможе шкірі відновитися і сприятиме зменшенню почервоніння. Його формула, спеціально розроблена для потреб дітей, забезпечує максимально ніжний і дбайливий догляд, який підійде навіть для найчутливішої шкіри. Властивості: захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання мінеральні УФ-фільтри — залишаються на поверхні шкіри та відбивають сонячні промені ніжно захищає дитячу шкіру легко розтирається, не залишає жирної плівки Склад: не містить хімічних УФ-фільтрів веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: До моменту перебування на сонці нанесіть на шкіру всього тіла в достатній кількості. Наносіть засіб знову, особливо перед купанням чи після, після висушування або витирання рушником.
Clarins Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster засіб для автозасмаги д
Clarins Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster, 30 мл, Засоби для автозасмаги для жінок, Властивості: підсилює інтенсивність засмаги легко наноситься та швидко поглинається надає шкірі необхідного зволоження надає шкірі ніжності й еластичності Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на шкіру всього тіла. Ретельно та рівномірно розітріть. Дотримуйтесь інструкції, яка входить в комплект.
BYROKKO Shine Brown Chocolate Bronze засіб для пришвидшення та збереження
BYROKKO Shine Brown Chocolate Bronze, 200 мл, Засоби для засмаги для жінок, Засіб BYROKKO Shine Brown надасть шкірі, виснаженій від сонця, необхідного догляду та водночас подовжить життя вашій засмазі. Властивості: дарує засмаглий вигляд підсилює інтенсивність засмаги освітлить шкіру надає шовковистої м'якості підтримує здорову засмагу Спосіб використання: Після перебування на сонці вмасовуйте засіб круговими рухами в чисту шкіру.
Naif Sun Mineral Sunscreen SPF 30 захисний спрей для засмаги SPF 30 100 мл
Naif Sun Mineral Sunscreen SPF 30, 100 мл, Сонцезахисна косметика для дітей для жінок, Захисний засіб під час засмаги — невід’ємна частина догляду за шкірою під час перебування на сонці. Властивості: захищає від опіків шкіри має водонепроникну структуру для тіла та шкіри обличчя захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання практичне й гігієнічне застосування живить шкіру та піклується про неї легко втирається мінеральні УФ-фільтри — залишаються на поверхні шкіри та відбивають сонячні промені легко розтирається, не залишає жирної плівки продукт дбає про шкіру та довкілля не залишає на шкірі білих слідів Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносьте сонцезахисні засоби в достатній кількості декілька разів. Наносьте засіб приблизно за 20 хвилин до початку дії сонячних променів. Використовуючи сонцезахисні засоби з мінеральними УФ-фільтрами, в жодному разі не забувайте про достатнє зволоження шкіри. Увечері вимийте шкіру й ретельно змастіть її молочком, кремом або бальзамом. Якщо після перебування на сонці шкіра потребує додаткового зволоження, змастіть її також уранці перед повторним нанесенням захисного засобу з мінеральною формулою.
Naif Sun Mineral Sunscreen SPF 50 захисний спрей для засмаги SPF 50 100 мл
Naif Sun Mineral Sunscreen SPF 50, 100 мл, Сонцезахисна косметика для дітей для жінок, Захисний засіб під час засмаги — невід’ємна частина догляду за шкірою під час перебування на сонці. Властивості: захищає від опіків шкіри захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання водостійкий засіб легке та швидке застосування можна використовувати як для обличчя, так і для тіла живить шкіру та піклується про неї миттєво поглинається легко втирається мінеральні УФ-фільтри — залишаються на поверхні шкіри та відбивають сонячні промені діє відразу після застосування легко розтирається, не залишає жирної плівки продукт дбає про шкіру та довкілля Спосіб використання: Наносьте на шкіру безпосередньо перед перебуванням на сонці. Наносьте сонцезахисні засоби в достатній кількості декілька разів. Наносьте засіб приблизно за 20 хвилин до початку дії сонячних променів. Використовуючи сонцезахисні засоби з мінеральними УФ-фільтрами, в жодному разі не забувайте про достатнє зволоження шкіри. Увечері вимийте шкіру й ретельно змастіть її молочком, кремом або бальзамом. Якщо після перебування на сонці шкіра потребує додаткового зволоження, змастіть її також уранці перед повторним нанесенням захисного засобу з мінеральною формулою.
Venira Sun care Sunscreen oil SPF 20 олійка для підвищення стійкості засма
Venira Sun care Sunscreen oil SPF 20, 100 мл, Засоби для засмаги унісекс, Бажаєте зачаровувати всіх своєю неймовірно засмаглою шкірою? Тоді догляд за шкірою перед прийняттям сонячних ванн – це крок, який не варто пропускати. Засіб Venira Sun care Sunscreen oil SPF 20 підтримає процес засмаги, додасть шкірі того, що вона потребує, і загалом забезпечить кращий результат. Властивості: створює бар’єр, який захищає шкіру від зовнішніх впливів підготує шкіру для перебування на сонці підтримує здорову засмагу можна використовувати як для обличчя, так і для тіла глибоко живить шкіру повертає шкірі пружність Склад: містить щонайменше 90-99% компонентів природного походження веган-засіб засіб пройшов дерматологічне тестування Спосіб використання: Нанесіть на чисту шкіру та ніжно масуйте до повного вбирання. Повторюйте за необхідності, особливо після купання, витирання рушником або за надмірного потовиділення.
Bioderma Photoderm After Sun заспокоюючий гель після засмаги зі зволожуючи
Bioderma Photoderm After Sun, 500 мл, Засоби після засмаги для жінок, Щоб ваша шкіра не страждала від впливу сонячних променів, важливо піклуватися про неї не тільки перед виходом на сонце, а й після цього. Засіб після засмагання Bioderma Photoderm After Sun подбає про загальне заспокоєння та поповнення втраченої вологи, допоможе шкірі відновитися і сприятиме зменшенню почервоніння. Властивості: охолоджує зволожує шкіру заспокоює шкіру після засмаги ніжно захищає дитячу шкіру Спосіб використання: Після засмаги нанесіть необхідну кількість на чисту шкіру. Обережно розітріть та дозвольте засобу увібратись.
ByRokko Shine Brown Tanning Oil засіб для пришвидшення та збереження засма
ByRokko Shine Brown Tanning Oil, 145 мл, Засоби для засмаги для жінок, Зберігайте красу свого засмаглого тіла якнайдовше, немов сувенір із літньої відпустки. Засіб ByRokko Shine Brown Tanning Oil подарує необхідний догляд виснаженій сонцем шкірі й водночас подовжить красу вашої засмаги. Ваша шкіра зберігатиме рівний бронзовий відтінок ще довго після перебування на сонці. Властивості: дарує засмаглий вигляд підсилює інтенсивність засмаги освітлить шкіру надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Наносьте перед кожним засмаганням на вулиці або в солярії.
Bioderma Photoderm Pediatrics молочко для засмаги для дітей 200 мл
Bioderma Photoderm Pediatrics, 200 мл, Сонцезахисна косметика для дітей для дітей, Дитяча шкіра надзвичайно чутлива до сонячних променів, тому важливо забезпечити їй достатньо ефективний і надійний захист. Сонцезахисний засіб Bioderma Photoderm Pediatrics подбає про це. Завдяки поєднанню ефективних УФ-фільтрів він запобігає подразненню, опікам та іншим пошкодженням, викликаним шкідливим сонячним випромінюванням. При цьому його склад, створений спеціально для дітей, дарує максимально ніжний догляд, який підійде навіть найчутливішій шкірі. Властивості: захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання для тіла та шкіри обличчя зволожує шкіру дітей миттєво поглинається водостійкий засіб можна застосовувати також на мокрій шкірі Склад: не містить ароматизаторів Спосіб використання: До моменту перебування на сонці нанесіть на шкіру всього тіла в достатній кількості.
ByRokko Shine Brown Watermelon засіб для пришвидшення та збереження засмаг
ByRokko Shine Brown Watermelon, 104 мл, Для продовження засмаги для жінок, Зберігайте красу свого засмаглого тіла якнайдовше, немов сувенір із літньої відпустки. Засіб ByRokko Shine Brown Watermelon подарує необхідний догляд виснаженій сонцем шкірі й водночас подовжить красу вашої засмаги. Ваша шкіра зберігатиме рівний бронзовий відтінок ще довго після перебування на сонці. Властивості: дарує засмаглий вигляд підсилює інтенсивність засмаги легко наноситься та швидко поглинається Спосіб використання: Наносьте перед кожним засмаганням на вулиці або в солярії.
Clarins After Sun Refreshing After Sun Gel заспокоюючий гель після засмаги
Clarins After Sun Refreshing After Sun Gel, 150 мл, Засоби після засмаги для жінок, Щоб ваша шкіра не страждала від впливу сонячних променів, важливо піклуватися про неї не тільки перед виходом на сонце, а й після цього. Засіб після засмагання Clarins After Sun Refreshing After Sun Gel подбає про загальне заспокоєння та поповнення втраченої вологи, допоможе шкірі відновитися і сприятиме зменшенню почервоніння. Властивості: дарує засмаглий вигляд чудово заспокоює шкіру зволожує шкіру легко наноситься та швидко поглинається робить шкіру оксамитово-гладкою на дотик заспокоює шкіру після засмаги можна використовувати як для обличчя, так і для тіла Спосіб використання: Використовуйте регулярно після кожної засмаги.
BYROKKO Shine Brown Tan Up! засіб для пришвидшення та збереження засмаги S
BYROKKO Shine Brown Tan Up!, 200 мл, Засоби для засмаги для жінок, Засіб BYROKKO Shine Brown надасть шкірі, виснаженій від сонця, необхідного догляду та водночас подовжить життя вашій засмазі. Властивості: дарує засмаглий вигляд підсилює інтенсивність засмаги надає шовковистої м'якості легко наноситься та швидко поглинається прискорює натуральний процес засмаги Спосіб використання: Нанесіть на чисту шкіру та ніжно масуйте до повного вбирання.
Предыдущая   Следующая
1   ...   9   10   11   12   13   ...   16  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История