искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Cолнцезащитный фактор
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 3 моделей:
| Alphanova Сбросить все
Alphanova Sun Baby дитячий крем для засмаги SPF 50+ 50 гр
Alphanova Sun Baby, 50 гр, Сонцезахисна косметика для дітей для дітей, Засіб Alphanova Sun надає дитячій шкірі досконалого догляду під час перебування на сонці. Властивості: миттєво поглинається для тіла та шкіри обличчя має водонепроникну структуру легко втирається Склад: веган-засіб гіпоалергенний засіб Спосіб використання: Наносіть засіб знову, особливо перед купанням чи після, після висушування або витирання рушником.
Alphanova Sun Kids дитячий спрей для засмаги 125 гр
Alphanova Sun Kids, 125 гр, Сонцезахисна косметика для дітей для дітей, Щоб чутлива дитяча шкіра не страждала від сонячного випромінювання, важливо піклуватися про неї не тільки перед, а й після перебування на сонці. Засіб після засмагання Alphanova Sun Kids подбає про загальне заспокоєння та поповнення втраченої вологи, допоможе шкірі відновитися і сприятиме зменшенню почервоніння. Його формула, спеціально розроблена для потреб дітей, забезпечує максимально ніжний і дбайливий догляд, який підійде навіть для найчутливішої шкіри. Властивості: захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання мінеральні УФ-фільтри — залишаються на поверхні шкіри та відбивають сонячні промені ніжно захищає дитячу шкіру легко розтирається, не залишає жирної плівки Склад: не містить хімічних УФ-фільтрів веган-засіб містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: До моменту перебування на сонці нанесіть на шкіру всього тіла в достатній кількості. Наносіть засіб знову, особливо перед купанням чи після, після висушування або витирання рушником.
Alphanova Sun Baby дитячий спрей для засмаги 125 гр
Alphanova Sun Baby, 125 гр, Сонцезахисна косметика для дітей для дітей, Щоб чутлива дитяча шкіра не страждала від сонячного випромінювання, важливо піклуватися про неї не тільки перед, а й після перебування на сонці. Засіб після засмагання Alphanova Sun Baby подбає про загальне заспокоєння та поповнення втраченої вологи, допоможе шкірі відновитися і сприятиме зменшенню почервоніння. Його формула, спеціально розроблена для потреб дітей, забезпечує максимально ніжний і дбайливий догляд, який підійде навіть для найчутливішої шкіри. Властивості: захищає шкіру від UVA й UVB-випромінювання можна використовувати як для обличчя, так і для тіла водостійкий засіб ніжно захищає дитячу шкіру Склад: гіпоалергенний засіб веган-засіб не містить спирту не містить ароматизаторів містить не менше 98 % інгредієнтів природного походження Спосіб використання: Нанесіть в достатній кількості на шкіру до моменту перебування на сонці. Наносіть засіб знову, особливо перед купанням чи після, після висушування або витирання рушником.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на крем для загара Alphanova. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить крем для загара Alphanova в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на крем для загара Alphanova. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История