искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Тип
Масса огнетушащего вещества
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Каталог /

Огнетушители аэрозольные

Выводить
Размер картинок
Выбрано 14 моделей:
| аэрозольный (водопенный) Сбросить все
Вогнегасник PYROCOOL водопінний аерозольний (ВВПА-400-K)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Вогнегасник PYROCOOL водопінний аерозольний (ВВПА-400-K)
Вогнегасник PYROCOOL водопінний аерозольний (ВВПА-400-K) ВВПА-400-K
Вогнегасник нового покоління ВВПА-400-К розроблений на основі речовини PYROCOOL і відрізняється від наявних вогнегасних засобів принципом гасіння. Вогнегасники ВВПА-400-К на сьогодні є чи не єдиними в Україні вогнегасниками, застосування яких для гасіння пожеж класу F згідно з ДСТУ EN 2:2014 підтверджено (первісний сертифікат № UA.PN.104.1067-19, виданий ООС «Харківський незалежний центр сертифікації» 18.11.2019 р). Відповідно, їх застосування – поки фактично єдиний спосіб виконання споживачами вимог, нормованих п. 8 розділу VI «Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників». На додаток, ці вогнегасники застосовуються також для гасіння пожеж класу А і класу В, а також електрообладнання під напругою до 1000 В, тобто, на відміну від абсолютної більшості інших вогнегасників, є виробами фактично універсального застосування. Високотехнологічна розробка дозволила створити продукт, який не має сьогодні аналогів в Україні. Вміст вогнегасника – спеціальний склад вогнегасної речовини PYROCOOL. Завдяки використанню клапан-сумки у виробництві вогнегасника, речовина зберігає свої властивості протягом терміну зберігання (5 років). Вогнегасник можна використовувати у будь-якому положенні балона. Гарантується практично 100% вихід вогнегасної речовини. Імовірність спрацьовування становить 99,9%. Вогнегасник не вимагає періодичного обслуговування. Вогнегасник здатний на початкових стадіях погасити загоряння твердих горючих матеріалів (пожежі класу А), рідких матеріалів (клас В), електрообладнання під напругою до 1000 В (клас Е), а також рослинних і тваринних олій та жирів, які знаходяться в кухонних приладах (клас F). Він легко погасить загоряння комп’ютера, загоряння в автомобілі, на кухні, фритюрницю, папір, текстиль, дерево, пластик, бензин і т.д. Вогнегасна речовина PYROCOOL, якою наповнений ВВПА-400-К, володіє активним охолоджувальним ефектом, який виключає термоудар (при охолодженні розпечених і палаючих предметів) і термоопіки у людей і тварин, при знаходженні поблизу відкритого полум’я. Під час гасіння пожеж класу F відсутнє розбризкування речовини, що палає. На поверхні, обробленої за допомогою вогнегасника ВВПА-400-К, створюється захисний шар, що запобігає надалі можливості повторного займання палаючого матеріалу. Вогнегасник водопінний аерозольний ВВПА-400-К PYROCOOL простий в експлуатації навіть для дітей (досить зняти ковпачок, направити на джерело загоряння і натиснути на клапан). Дозувальний пристрій дозволяє витрачати вогнегасну речовину рівно в тій кількості, скільки необхідно для гасіння пожежі, шляхом короткочасного натискання на кнопку активації. Екологічно безпечний для людей і навколишнього середовища, не завдає шкоди.
Вогнегасник аерозольний FIRE BUSTER морозостійкий ВВП 400г (AF-400)
Вогнегасник аерозольний FIRE BUSTER морозостійкий ВВП 400г (t3250)
Вогнегасник аерозольний PRC Af – 400 г 1 шт.
Вогнегасник аерозольний Пожежні інновації ВВПА-400
Пристрій вогнегасний аерозольний ВВПА-400
Вогнегасник PYROCOOL ВВПА-400 водопінний аерозольний
Вогнегасник водопінний аерозольний Pyrocool ВВПА-400-K
Вогнегасник PYROCOOL ВВПА-400-М водопінний аерозольний
Вогнегасник водопінний ВВПА-400
Вогнегасник PYROCOOL ВВПА-400 водопінний аерозольний для дому
Вогнегасник PYROCOOL ВВПА-400-М водопінний аерозольний для авто

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на огнетушители. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить огнетушитель в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на огнетушители. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История