искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Материал
Длина
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 2284 моделей:
| поварская ложка Сбросить все
Ложка кухонна Brabantia Nylon Black | довжина 32.5 см | чорний (365201)
Ложка сервірувальна Brabantia 35.3 см | чорний (250828)
Ложка мірна Joseph Joseph Measure-Up | синій (40105)
Ложка кухонна Joseph Joseph Unitool | сірий (UNITG0100SW)
Ложка кухонна Ardesto Gemini, нержавіюча сталь, пластик (AR2120SB) AR2120S
Ложка кухонна Ardesto Gemini, нержавіюча сталь, пластик.  
Ложка кухонна Ardesto Gemini зелена (AR2105PG) AR2105PG
Основна частина ложки зроблена з нейлону, а покриття ручки з прогумованого пластику. Приладдя з нейлону можна використовувати з посудом із антипригарним покриттям.
Ложка Ardesto Gemini, нержавіюча сталь (AR2142S) AR2142S
Велика ложка ARDESTO Gemini виготовлена з нержавіючої сталі. Довжина виробу – 30 см. Приладдя можна очищувати в посудомийній машині.
Ложка кухонна Ardesto Midori, силікон, дерево (AR3017GB) AR3017GB
Матеріал: силікон. Матеріал ручки: дерево. Розмір: 31.8х6.8 см. Термостійкість до 180°C. Використання в посудомийній машині: ні.
Ложка кухонна Tefal Bienvenue (2743912) 2743912
Незамінні кухонне приладдя Протягом багатьох років, за допомогою власного зростання і придбань, TEFAL перетворився на провідного світового виробника посуду з антипригарним покриттям і світового лідера з виробництва скороварок, кухонних електроприладів, приладів з приготування їжі та напоїв, прасок і ваг. Компанія не зупиняється на досягнутому і прагне до того, щоб продукція TEFAL максимально відповідала потребам покупців і дозволяла їм отримувати задоволення від використання цієї продукції, особливо, при приготуванні їжі. Сім'я і друзі – невід'ємна частина життя. Приготування їжі – одне з найбільших задоволень. Кухня – одне з найулюбленіших місць в будинку. Саме тому TEFAL прагне запропонувати кулінарні рецепти, поради та різні кухонні пристосування для найбільшого насолоди цими приємними моментами.
Ложка Ardesto Gemini Marmo, силікон, нержавіюча сталь (AR2143MS) AR2143MS
Ложка ARDESTO Gemini Marmo виготовлена з силікону, який добре витримує перепади температури. Міцне руків’я з нержавіючої сталі з насадкою з силікону зручно лягає в руку та не вислизає. Довжина ложки – 33 см. Виріб можна мити в посудомийній машині. 
Ложка Tefal COMFORT (K1290114) K1290114
Готуйте без проблем Готуйте без проблем і з задоволенням завдяки лінійці простих у використанні кухонного приладдя, розроблених для комфорту і повсякденного використання на кухні. TEFAL COMFORT (K1290114) з високоякісного термостійкого поліаміду з ергономічною формою і покриттям проти подряпин.
Ложка Tefal Ingenio (K2060514) K2060514
Ложка Tefal Ingenio виготовлена з міцного пластику. Підходить для використання з посудом з антипригарним покриттям. Силиконовое кільце не дає ложці зісковзнути в каструлю і запобігає нагрів ручки. Плоска передня частина гарантує зручність захоплення продуктів. Вигнута довга ручка зі вставкою з нержавіючої сталі і отвором для підвішування дозволяє використовувати ложку навіть з глибокими каструлями. Ложка ідеально підходить для приготування та подачі страв. Вертикальна конструкція, за рахунок чого аксесуар зручніше лежить в руці і є більш гігієнічним. Стійкий до температури до 230° C. Аксесуар преміум якості від Tefal. Не містить бісфенол. Матеріал стійкий до подряпин і сколів. Можна мити в посудомийній машині.
Ложка кухонна Ardesto Black Mars пластик, нержавіюча сталь (AR2002SA) AR20
Кухарський ложка Ardesto Black Mars незамінний кухонний аксесуар на кухні в кожної господині. Ложка виготовлена з нержавіючої сталі, що гарантує довговічність, а ручка з міцного пластику чорного кольору. Довжина ложки становить 38 см.
Kela Ложка кухарська Kela Tom 28 см Grey (12583) 12583
+ 7 грн бонус, Матеріал - силікон
Kela Ложка кухарська Kela Tom Slit 28 см Grey (12584) 12584
+ 11 грн бонус, Матеріал - силікон
Kela Ложка кухарська Kela Rondo 32 см (19007) 19007
+ 12 грн бонус, Матеріал - нержавіюча сталь, 32 х 7 х 4 см
Kela Ложка кухарська Kela Tom 28 см Black (12626) 12626
+ 26 грн бонус, Матеріал - силікон
Kela Ложка кухарська Kela Tom Hole 28,5 см Grey (12587) 12587
+ 37 грн бонус, Матеріал - силікон
Ложка дерев'яна KELA Maribor. 25 см (23331) 23331
Ложка дерев'яна KELA Maribor для повсякденного використання на кухні: овальна кухонна ложка з необробленої деревини твердих порід - бука. Має тонку округлу в перерізі ручку і широку чашеподібну частину. Для поціновувачів екологічного кухонного приладдя пропонуємо цілу серію товарів MARIBOR з натурального. необробленого дерева. Серія включає в себе безліч іншого зручного кухонного приладдя з натурального бука.
Ложка дерев'яна KELA Maribor. 30 см (23332) 23332
Ложка дерев'яна KELA Maribor для повсякденного використання на кухні: овальна кухонна ложка з необробленої деревини твердих порід - бука. Має тонку округлу в перерізі ручку і широку чашеподібну частину. Для поціновувачів екологічного кухонного приладдя пропонуємо цілу серію товарів MARIBOR з натурального. необробленого дерева. Серія включає в себе безліч іншого зручного кухонного приладдя з натурального бука.
Ложка кулiнарна Bergner Gizmo. 33.5 см (BG-3243) BG-3243
Ложка кухарська Bergner Gizmo (BG-3243). виготовлена з нейлону та нержавіючої сталі. є універсальним інструментом. розробленим для різних кулінарних завдань. Цей пристрій ідеально підходить для сервірування. перемішування та інших кухонних маніпуляцій. Нейлон забезпечує дбайливе ставлення до різних поверхонь та посуду. при цьому зберігаючи міцність та стійкість до тепла. Нержавіюча
Ложка сервірувальна KELA Bill. 33 см (12162) Ложка сервировочная KELA Bill
Ложка для сервірування з прорізами Kela Bill має довжину 33 см і тому ідеально підходить для зручного і безпечного використання та подачі гарячих страв. Високоякісний кухонний помічник оснащений зручною овальною ручкою з нержавіючої сталі і практичною петлею для підвішування. так що його можна або повісити на гачок. або зберігати в ящику після використання. Робоча поверхня ложки виконана з нейлону. Має 3 великі отвори. що дозволяє легко стікати зайвій рідині.
Ложка кулiнарна Bergner MasterPro Foodies collection. 40 см (BGMP-4525) BG
Ложка кулiнарна MasterPro виконана з міцного жаростійкого нейлону. Завдяки своїй структурі. вона нешкідлива для антипригарного покриття. не залишає подряпин і не порушує цілісність покриття. Можна мити в посудомийній машині. При ручному догляді можна використовувати будь-які засоби для миття посуду. Застосування хімічних засобів. що містять сильні кислоти (оцет. хлорна вода тощо) категорично заборонено. Категорично заборонено чистити вироби металевими щітками. Розмір: 36х8 см.
Ложка кулінарна Bergner MasterPro Foodies collection. 27 см (BGMP-7181) BG
Ложка кулінарна Masterpro виготовлена із силікону. Матеріал не вбирає запахи. не змінює смаку продуктів. екологічно чистий. не містить шкідливих і токсичних речовин. має високу стійкість до високих температур.Використовується для посуду з антипригарним покриттям. Витримує температуру до +220 градусів. Має ергономічну м'яку на дотик ручку. яка не ковзає. Підходить для миття в посудомийній машині. Практичне використання.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   96  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лопатки, шумовки, щипцы. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лопатка (шумовка) в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лопатки, шумовки, щипцы. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История