искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Стандартные размеры
Размер постели
Тип ткани
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 20828 моделей:
| простынь на резинке Сбросить все
Простирадло Ardesto на резинці Mix&Match сатин 180х200+30 см айворі (ART18
бавовняні, простирадло - 1 шт
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match, 160х200+30см, 100 бавовна, с
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match для шанувальників барвистих експериментів, щоб жодних квіткових вихорів, різких переходів і несподіваних рішень. Разом із натуральною тканиною (100% бавовна, сатин) це успішно працює на забезпечення спокою і комфорту під час сну. Показник щільності – 205 TC, а це означає, що виріб добре триматиме форму і не розтягнеться після першого прання. Сатин не викликає алергічних реакцій, непомітно дихає та добре всмоктує вологу. Крім того, він не втратить своєї яскравості та не тьмянітиме – у виробів конкурентів просто немає шансів. Однотонна постільна білизна – безумовний тренд останніх років. А все тому, що з нею легко – вона має гарний вигляд у будь-якій спальні, прикрашаючи простір. Завдяки широкій колірній гамі елементи серії Mix&Match вдало поєднуються задля створення нових ненудних комбінацій. Рекомендації щодо догляду: Машинне прання за температури 30°С. Не відбілювати. Прасувати за температури не вище 110°С. Не застосовувати засобів хімічного чищення. Заборонено віджимати та сушити в сушильній машині.
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match, 160х200+30см, 100 бавовна, с
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match для шанувальників кольорових вибухів, щоби жодних квіткових вихорів, різких переходів і несподіваних рішень. Разом із натуральною тканиною (100 % бавовна, сатин) все це успішно працює на забезпечення спокою і комфорту під час сну. Показник щільності – 205 TC, а це означає, що виріб добре триматиме форму і не розтягнеться після першого прання. Сатин не викликає алергічних реакцій, непомітно дихає та добре всотує вологу. Крім того, він не втратить своєї яскравості та не тьмянітиме – у виробів конкурентів просто немає шансів. Однотонна постільна білизна – безумовний тренд останніх років. А все тому, що з нею легко – вона має гарний вигляд у будь-якій спальні, прикрашаючи простір. Завдяки широкій колірній гамі елементи серії Mix&Match вдало поєднуються задля створення нових ненудних комбінацій.
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match, 160х200+30см, 100 бавовна, с
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match для шанувальників кольорових вибухів, щоби жодних квіткових вихорів, різких переходів і несподіваних рішень. Разом із натуральною тканиною (100 % бавовна, сатин) все це успішно працює на забезпечення спокою і комфорту під час сну. Показник щільності – 205 TC, а це означає, що виріб добре триматиме форму і не розтягнеться після першого прання. Сатин не викликає алергічних реакцій, непомітно дихає та добре всотує вологу. Крім того, він не втратить своєї яскравості та не тьмянітиме – у виробів конкурентів просто немає шансів. Однотонна постільна білизна – безумовний тренд останніх років. А все тому, що з нею легко – вона має гарний вигляд у будь-якій спальні, прикрашаючи простір. Завдяки широкій колірній гамі елементи серії Mix&Match вдало поєднуються задля створення нових ненудних комбінацій.
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match, 180x200+30см, 100 бавовна, с
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match для шанувальників барвистих експериментів, щоб жодних квіткових вихорів, різких переходів і несподіваних рішень. Разом із натуральною тканиною (100% бавовна, сатин) це успішно працює на забезпечення спокою і комфорту під час сну. Показник щільності – 205 TC, а це означає, що виріб добре триматиме форму і не розтягнеться після першого прання. Сатин не викликає алергічних реакцій, непомітно дихає та добре всмоктує вологу. Крім того, він не втратить своєї яскравості та не тьмянітиме – у виробів конкурентів просто немає шансів. Однотонна постільна білизна – безумовний тренд останніх років. А все тому, що з нею легко – вона має гарний вигляд у будь-якій спальні, прикрашаючи простір. Завдяки широкій колірній гамі елементи серії Mix&Match вдало поєднуються задля створення нових ненудних комбінацій. Рекомендації щодо догляду: Машинне прання за температури 30°С. Не відбілювати. Прасувати за температури не вище 110°С. Не застосовувати засобів хімічного чищення. Заборонено віджимати та сушити в сушильній машині.
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match, 180x200+30см, 100 бавовна, с
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match для шанувальників барвистих експериментів, щоб жодних квіткових вихорів, різких переходів і несподіваних рішень. Разом із натуральною тканиною (100% бавовна, сатин) це успішно працює на забезпечення спокою і комфорту під час сну. Показник щільності – 205 TC, а це означає, що виріб добре триматиме форму і не розтягнеться після першого прання. Сатин не викликає алергічних реакцій, непомітно дихає та добре всмоктує вологу. Крім того, він не втратить своєї яскравості та не тьмянітиме – у виробів конкурентів просто немає шансів. Однотонна постільна білизна – безумовний тренд останніх років. А все тому, що з нею легко – вона має гарний вигляд у будь-якій спальні, прикрашаючи простір. Кольори серії Mix&Match розкішні, насичені та рівномірно профарбовані – залишилося вибрати, який градус яскравості сьогодні до вподоби. Рекомендації щодо догляду: Машинне прання за температури 30°С. Не відбілювати. Прасувати за температури не вище 110°С. Не застосовувати засобів хімічного чищення. Заборонено віджимати та сушити в сушильній машині.
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match, 160х200+30см, 100 бавовна, с
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match для шанувальників кольорових вибухів, щоби жодних квіткових вихорів, різких переходів і несподіваних рішень. Разом із натуральною тканиною (100 % бавовна, сатин) все це успішно працює на забезпечення спокою і комфорту під час сну. Показник щільності – 300 TC, а це означає, що виріб добре триматиме форму і не розтягнеться після першого прання. Сатин не викликає алергічних реакцій, непомітно дихає та добре всотує вологу. Крім того, він не втратить своєї яскравості та не тьмянітиме – у виробів конкурентів просто немає шансів. Однотонна постільна білизна – безумовний тренд останніх років. А все тому, що з нею легко – вона має гарний вигляд у будь-якій спальні, прикрашаючи простір. Завдяки широкій колірній гамі елементи серії Mix&Match вдало поєднуються задля створення нових ненудних комбінацій. Рекомендації щодо догляду: Машинне прання за температури 30 °C. Не відбілювати. Прасувати за температури не вище 110 °C. Не застосовувати засобів хімічного чищення. Заборонено віджимати та сушити в сушильній машині.
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match, 160х200+30см, 100 бавовна, с
Простирадло на резинці Mix&Match для шанувальників кольорових вибухів, щоби жодних квіткових вихорів, різких переходів і несподіваних рішень. Разом із натуральною тканиною (100 % бавовна, сатин) все це успішно працює на забезпечення спокою і комфорту під час сну. Показник щільності – 300 TC, а це означає, що виріб добре триматиме форму і не розтягнеться після першого прання. Сатин не викликає алергічних реакцій, непомітно дихає та добре всотує вологу. Крім того, він не втратить своєї яскравості та не тьмянітиме – у виробів конкурентів просто немає шансів. Однотонна постільна білизна – безумовний тренд останніх років. А все тому, що з нею легко – вона має гарний вигляд у будь-якій спальні, прикрашаючи простір. Завдяки широкій колірній гамі елементи серії Mix&Match вдало поєднуються задля створення нових ненудних комбінацій.
Простирадло на резинці Ardesto Mix&Match, 180x200+30см, 100 бавовна, с
Бавовняне простирадло на резинці надзвичайно зручно як надягати, так і знімати. До того ж виріб надійно фіксується на матрацах будь-якої товщини. Та найважливіше – це глибокий душевний комфорт: ані краплі роздратування через необхідність постійно перестилати простирадло, адже воно буде завжди на місці, зафіксоване резинками, і не морщитиметься! У колекції Mix&Match є окремі однотонні елементи постільної білизни, які можна легко комбінувати між собою, тож проявити креативність і створити неповторний комплект з огляду на власний настрій і дизайн спальні легко як ніколи. Рекомендації щодо догляду: Машинне прання за температури 30 °С. Не відбілювати. Прасувати за температури не вище 110 °С. Не застосовувати засобів хімічного чищення. Заборонено віджимати та сушити в сушильній машині.
Простирадло Good-Dream Lilac трикотажне на гумці 120x200см (GDJLSHEETF1202
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 120x200
Простирадло Good-Dream Lilac трикотажне на гумці 120x190см (GDJLSHEETF1201
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 120x190
Простирадло Good-Dream Coral трикотажне на гумці 180х200см (GDJCSHEETF1802
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 180x200
Простирадло Good-Dream White трикотажне на гумці 180х190см (GDJWSHEETF1801
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 180x190
Простирадло Good-Dream White трикотажне на гумці 180х200см (GDJWSHEETF1802
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 180x200
Простирадло Good-Dream Mint трикотажне на гумці 180х190см (GDJMSHEETF18019
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 180x190
Простирадло Good-Dream Coral трикотажне на гумці 180х190см (GDJCSHEETF1801
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 180x190
Простирадло Good-Dream Mint трикотажне на гумці 180х200см (GDJMSHEETF18020
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 180x200
Простирадло LightHouse Mf Stripe Mavi страйп-мікрофібра на гумці 160х200+2
Тип: простынь / Матеріал: микрофибра / Склад: 100% полиэстер / Розмір простирадла, см: 160x200
Простирадло на гумці LightHouse Mf Jacquard 160х200+25 см beige (602473)
Тип: простынь / Матеріал: микрофибра / Склад: 100% полиэстер / Розмір простирадла, см: 160x200
Простирадло LightHouse Mf Stripe Аnthracite страйп-мікрофібра на гумці 160
Тип: простынь / Матеріал: микрофибра / Склад: 100% полиэстер / Розмір простирадла, см: 160x200
Простирадло LightHouse Mf Stripe Graphite страйп-мікрофібра на гумці 160х2
Тип: простынь / Матеріал: микрофибра / Склад: 100% полиэстер / Розмір простирадла, см: 160x200
Простирадло LightHouse Mf Stripe Pudra страйп-мікрофібра на гумці 160х200+
Тип: простынь / Матеріал: микрофибра / Склад: 100% полиэстер / Розмір простирадла, см: 160x200
Простирадло Good-Dream Lilac трикотажне на гумці 140х190см (GDJLSHEETF1401
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 140x190
Простирадло Good-Dream Lilac трикотажне на гумці 140х200см (GDJLSHEETF1402
Тип: простынь / Матеріал: трикотаж / Склад: 100% хлопок / Розмір простирадла, см: 140x200
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   868  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на постельное белье. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить постельное белье в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на постельное белье. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История