искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Длина
Гаджеты и компьютеры
Особенности кабелей
Разъемы видеокабелей
Версия интерфейса
Разъемы аудиокабелей
Назначение аудиокабелей
Разъемы кабелей питания
Дополнительно
Цвет кабеля
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 808 моделей:
| оптический Сбросить все
Кабель мультимедійний аудио оптический Atcom (10704) 10704
Тип конектора 1 - Toslink, Тип конектора 2 - Toslink, довжина - 3 м
Кабель мультимедійний аудио оптический 7.5m Atcom (10706) 10706
Тип конектора 1 - optical, Тип конектора 2 - optical, довжина - 7.5 м
Кабель Atcom Toslink - Toslink (M/M), 7.5 м, Black (10706) 10706
Аудіо кабель оптичний Atcom розроблений для забезпечення максимальної якості передачі сигналів і повного використання можливостей Вашої апаратури.
Кабель Bandridge ValueLine Toslink - Toslink (M/M), 2 м, Black (VAL5602) V
Кабель Toslink to Toslink 2.0m Bandridge (VAL5602) - цифровий аудіо-кабель, який дозволяє підключити пристрій з CD/DVD/Blu-Ray дисководом (або інший аудіопристрій) до ресивера, використовуючи оптичне з’єднання. Відрізняється високоякісним покриттям елементів, що контактують. Забезпечений зручними конекторами з літієвим покриттям і фіксатором, який забезпечує надійне з’єднання, а також бездоганну передачу аудіо-сигналу.
Кабель мультимедійний аудио оптический 10.0m Cablexpert (CC-OPT-10M) CC-OP
Тип конектора 1 - optical, Тип конектора 2 - optical, довжина - 10 м
Кабель мультимедійний аудио оптический 7.5m Cablexpert (CC-OPT-7.5M) CC-OP
Тип конектора 1 - optical, Тип конектора 2 - optical, довжина - 7.5 м
Кабель Cabletime Pro Toslink - Toslink (M/M), 1 м, Digital Audio (CF31H) C
Кабель Cabletime TOSLINK PRO M/M, Digital Audio
Кабель Cabletime Toslink Pro, 3m, M/M, Digital Audio (CF31N) CF31N
Кабель Cabletime TOSLINK PRO M/M, Digital Audio
Кабель REAL-EL Toslink - Toslink (M/M), 2 м, Black (EL123500037) EL1235000
КабельToslink тато-тато Діаметр оптоволокна 1.0 мм Зовнішній діаметр 2.2 мм Зовнішній діаметр ізоляції 4.0 мм Матеріал отповолокна - поліметилметакрилат PMMA Світлова хвиля 650 nm Контакти - литі роз'єми Довжина кабелю 2 м
Atcom Кабель Toslink (Digital Audio Optical) 5 м (10705) 10705
HAMA Optical ODT 1.5 m Black 205134
REAL-EL Кабель (EL123500036) Optical Toslink, 1м, черный UAH EL123500036
Vention Optical Toslink(тато) - Optical Toslink(тато) 1.5 m BAEBG
Передача по оптоволокну Світлові потоки пропускають через оптоволокно швидше і з меншим шумом Головка оптичного волокна Conves Аудіосигнали можуть передаватися з викривленнями Надійний зв'язок Хороша вогнестійкість і складне розпушування і опускання
Vention Toslink(тато) - Toslink(тато) 2m BAEBH
Оптичний аудіо кабель використовується для передачі сигналу за допомогою світлових імпульсів. Такий спосіб повністю виключає вплив електромагнітних та радіочастотних перешкод. Оптичний аудіо кабель цифрового типу, оснащений роз'ємами Toslink (ODT Male Plug) призначений для з'єднання пристроїв з використанням інтерфейсу S/PDIF. Кабель виконаний з оптичного волокна PMMA найвищої якості з використанням поляризованого оптичного скла. Наконечники роз'ємів мають золоте напилення. Завдяки цьому досягається максимальна чистота переданого сигналу. Оболонка кабелю, виконана з ПВХ, що забезпечує йому достатню гнучкість і високу зносостійкість. Аудіо кабель призначений для підключення CD, DVD, супутникових ресиверів, ігрових консолей, будь-який інший цифровий аудіоапаратури, у всіх випадках забезпечуючи чисте, повноцінне звучання. Особливості Матеріал обплетення: ПВХ Інтерфейс: S/PDIF Колір: Чорний Модель: BAE Бренд: Vention
Vention Toslink(тато) - Toslink(тато) 5m BAEBJ
нг-сервіси, такі як Netflix, Hulu і Amazon. Крім того, наш кабель також ідеально підходить для ігор і відмінно працює з системами, оснащеними оптичним виходом, такими як різні моделі playstation і xbox. Кожен оптичний аудіокабель Vention має повністю гнучку оболонку з ПВХ, яка не розщеплюється і не рветься, а також роз'єми із золота 24 каратів для запобігання корозії. Крім того, оскільки наші кабелі є волоконно-оптичними, вони не пропускають або радіочастотні електромагнітні перешкоди, забезпечуючи кристально чисте якість звуку, де б ви їх не використовували. Повністю сумісні з TOSLINK Наші оптичні кабелі призначені для використання з системами об'ємного звучання 5.1-7.1, включаючи Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS-HD і LPCM. Гарантія 24 місяця: Vention пишається кожним кабелем, який носить нашу торгову марку, і прагне створювати продукти, яким довіряють наші клієнти. На кожен кабель, який ми продаємо, надається гарантія 24 місяці для забезпечення задоволеності клієнтів. Якщо з якоїсь причини у вас виникли проблеми з вашою покупкою, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас у будь-який час. -Чоловічий/чоловічий оптичний цифровий кабель -Позолочені роз'єми 24k -Повністю волоконно-оптичне ядро - Підтримує незжатий звук PCM і стислий об'ємний звук 5.1 і 7.1, включаючи Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS-HD і LPCM. VENTION Цифрової волоконно-оптичний аудіокабель 1 м 5 м Toslink Оптичний кабель Аудіокабель для Blu-ray CD DVD Toslink SPDIF Цифровий кабель для Xbox 360, домашнього кінотеатру, саундбара PS4 Оптоволоконний кабель (5 м)
НАМА Optical ODT 1.5 m Black (205134)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Atcom Atcom Toslink Digital Audio Optical 5м (10705) 10705
Atcom Atcom Toslink Digital Audio Optical 7.5м (10706) 10706
Atcom Toslink М/М Cable 1.8 м black (10703)
Оптичний аудіо кабель Atcom Toslink М/М Cable 1.8 м black (10703)
Atcom Toslink М/М Cable 3 м black (10704)
Оптичний аудіо кабель Atcom Toslink М/М Cable 3 м black (10704)
Atcom Toslink М/М Cable 5 м black (10705)
Оптичний аудіо кабель Atcom Toslink М/М Cable 5 м black (10705)
Atcom Toslink М/М Cable 7.5 м black (10706)
Оптичний аудіо кабель Atcom Toslink М/М Cable 7.5 м black (10706)
AUDIOQUEST opt 0.75m OPTILINK FOREST A0504075
Бюджетный цифровой оптический кабель TosLink AudioQuest Forest OptiLink Особенности: Тип - цифровой оптический кабель TosLink-Toslink/ Mini-Toslink. Оптико-волоконный кабель с высокой световой отдачей. Проводник - синтетический полимер. Низкий коэффициент преломления на участке световода. Низкая дисперсия волокон. Низкий джиттер (ошибки цифровой синхронизации). Точная полировка концов волокон. Внешняя оболочка - оплетка чёрно-зелёная в ёлочку из ПВХ.
AudioQuest opt 0.75m Optilink Pearl OPTPEA0.75
Оптико-волоконний кабель із високою світловою віддачею. Низький коефіцієнт заломлення на ділянці світловода. Низька дисперсія з підвищеною чистотою волокон. Низький джиттер (помилки цифрової синхронізації). Точність полірування кінців волокон. Характеристики: Довжина: 0,75 м Тип: цифровий оптичний кабель Провідник: з полімерних волокон Зовнішня оболонка: обплетення ПВХ Роз'єми: Toslink-Toslink
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   34  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кабели видео, аудио, usb. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить кабель в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на кабели видео, аудио, usb. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История