искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Крепление
Длина
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Каталог /

Длинные карнизы

Выводить
Размер картинок
Выбрано 3187 моделей:
| > 300 см Сбросить все
Карниз стельовий Viva ПВХ комплект ОМ1 3.5 м
Матеріал каркасу: ПВХ; Країна-виробник: Україна; Бренд: Viva; Кількість рядів: 1; Складові: Готовий комплект
Карниз стельовий ПВХ комплект ОМ3 3.5м
Матеріал каркасу: ПВХ; Країна-виробник: Україна; Кількість рядів: 3; Складові: Готовий комплект
Карниз стельовий ПВХ Premium decor СМ1 білий 3.5 м
Матеріал каркасу: ПВХ; Країна-виробник: Україна; Бренд: ОМіС; Кількість рядів: 1; Складові: Основа карнизу
Карниз стельовий ПВХ Premium decor СМ2 3.5 м
Матеріал каркасу: ПВХ; Країна-виробник: Україна; Бренд: ОМіС; Кількість рядів: 2; Складові: Основа карнизу
Карниз стельовий Капучіно 3.5м ПАС-1859КАПУЧ.
Матеріал каркасу: Алюміній; Країна-виробник: Україна; Бренд: Алюсервіс; Кількість рядів: 2; Складові: Основа карнизу
Карниз стельовий Античне Срібло 3.5м ПАС-1859АНТ.СР.
Матеріал каркасу: Алюміній; Країна-виробник: Україна; Бренд: Алюсервіс; Кількість рядів: 2; Складові: Основа карнизу
Карниз стельовий Лайт 3.5м ПАС-1859 ЛАЙТ
Матеріал каркасу: Алюміній; Країна-виробник: Україна; Бренд: Алюсервіс; Кількість рядів: 2; Складові: Основа карнизу
Карниз стельовий ПВХ Premium decor СМ3 3.5 м
Матеріал каркасу: ПВХ; Країна-виробник: Україна; Бренд: ОМіС; Кількість рядів: 3; Складові: Основа карнизу
Карниз "Cardinal" ОМ1 стельовий 3,5м з фурнітурою
Наші карнизи та аксесуари, а саме Карниз "Cardinal" ОМ1 стельовий 3,5м з фурнітурою - це невід'ємна частина створення елегантного та завершеного дизайну вашого інтер'єру. Виготовлені з високоякісних матеріалів, вони поєднують в собі стиль та функціональність. Наш асортимент включає різноманітні стилі, від класичних до сучасних, і великий вибір кольорів, що дозволяє вам легко підібрати ідеальне рішення для будь-якого інтер'єру. Легка установка та надійна фіксація роблять наші карнизи ідеальним вибором для вас. Доповніть свій простір стильними деталями з нашою колекцією карнизів та аксесуарів.
Карниз "Cardinal" ОМ2 стельовий 3,5м з фурнітурою
Наші карнизи та аксесуари, а саме Карниз "Cardinal" ОМ2 стельовий 3,5м з фурнітурою - це невід'ємна частина створення елегантного та завершеного дизайну вашого інтер'єру. Виготовлені з високоякісних матеріалів, вони поєднують в собі стиль та функціональність. Наш асортимент включає різноманітні стилі, від класичних до сучасних, і великий вибір кольорів, що дозволяє вам легко підібрати ідеальне рішення для будь-якого інтер'єру. Легка установка та надійна фіксація роблять наші карнизи ідеальним вибором для вас. Доповніть свій простір стильними деталями з нашою колекцією карнизів та аксесуарів.
Карниз "Cardinal" ОМ3 стельовий 3,5м з фурнітурою
Наші карнизи та аксесуари, а саме Карниз "Cardinal" ОМ3 стельовий 3,5м з фурнітурою - це невід'ємна частина створення елегантного та завершеного дизайну вашого інтер'єру. Виготовлені з високоякісних матеріалів, вони поєднують в собі стиль та функціональність. Наш асортимент включає різноманітні стилі, від класичних до сучасних, і великий вибір кольорів, що дозволяє вам легко підібрати ідеальне рішення для будь-якого інтер'єру. Легка установка та надійна фіксація роблять наші карнизи ідеальним вибором для вас. Доповніть свій простір стильними деталями з нашою колекцією карнизів та аксесуарів.
Карниз "Cardinal" 3,5м махонь
Наші карнизи та аксесуари, а саме Карниз "Cardinal" 3,5м махонь - це невід'ємна частина створення елегантного та завершеного дизайну вашого інтер'єру. Виготовлені з високоякісних матеріалів, вони поєднують в собі стиль та функціональність. Наш асортимент включає різноманітні стилі, від класичних до сучасних, і великий вибір кольорів, що дозволяє вам легко підібрати ідеальне рішення для будь-якого інтер'єру. Легка установка та надійна фіксація роблять наші карнизи ідеальним вибором для вас. Доповніть свій простір стильними деталями з нашою колекцією карнизів та аксесуарів.
Карниз "Cardinal" 3,5м білий
Наші карнизи та аксесуари, а саме Карниз "Cardinal" 3м білий- це невід'ємна частина створення елегантного та завершеного дизайну вашого інтер'єру. Виготовлені з високоякісних матеріалів, вони поєднують в собі стиль та функціональність. Наш асортимент включає різноманітні стилі, від класичних до сучасних, і великий вибір кольорів, що дозволяє вам легко підібрати ідеальне рішення для будь-якого інтер'єру. Легка установка та надійна фіксація роблять наші карнизи ідеальним вибором для вас. Доповніть свій простір стильними деталями з нашою колекцією карнизів та аксесуарів.
Карниз "Cardinal" 3,5м алюмінієвий біле золото з молдингом
Наші карнизи та аксесуари, а саме Карниз "Cardinal" 3,5м алюмінієвий біле золото з молдингом - це невід'ємна частина створення елегантного та завершеного дизайну вашого інтер'єру. Виготовлені з високоякісних матеріалів, вони поєднують в собі стиль та функціональність. Наш асортимент включає різноманітні стилі, від класичних до сучасних, і великий вибір кольорів, що дозволяє вам легко підібрати ідеальне рішення для будь-якого інтер'єру. Легка установка та надійна фіксація роблять наші карнизи ідеальним вибором для вас. Доповніть свій простір стильними деталями з нашою колекцією карнизів та аксесуарів.
Карниз "Cardinal" ОМ1 потоловий 3,5м з фурнітурою
Шина Cardinal 3,5м темний дуб
Шина "Cardinal" 3,5м черешня
Карниз "Cardinal" ОМ2 потоловий 3,5м з фурнітурою
Карниз стельовий Оміс ОМ1 1-рядний 350 см
Карниз стельовий Оміс ОМ2 2-рядний 350 см
Карниз "Cardinal" ОМ3 потоловий 3,5м з фурнітурою
Карниз "Cardinal" 3,5м махонь
Карниз стельовий Оміс ОМ3 3-рядний 350 см
Карниз стельовий Алюпро ПАС-2288 23,9*9 мм 350 см білий
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   133  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на карнизы. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить карниз в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на карнизы. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История