шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Каталог товарів

Ціни Опис Відгуки  Обговорення  Корисне  Аксесуари 
Купити рюкзак Enrico Benetti 47084001  за ціною від 2165 грн.
Фото 6

Характеристики та опис Enrico Benetti 47084001

Габарити (см): 33x48x25; Макс. діагональ ноутбука ("): 17; Матеріал: поліестер; кишеня для пляшки; фронтальна кишеня; верхня кишеня: верхня кишеня; Конструкція: Кишені: відділення для ноутбука; вентиляція спини; Тип спинки: анатомічна;єм (л): 39; Загальний об' Основне призначення: унісекс; Призначення: міський
Колір
Призначення
міський
Основне призначення
унісекс
Загальний об'єм
39 л
Тип спинки
анатомічна
вентиляція спини
Кишені
відділення для ноутбука
верхня кишеня
фронтальна кишеня
кишеня для пляшки
Габарити
33x48x25 см
Читайте детальний опис
Представлена на сайті інформація носить довідковий характер.
Важливо! Перед покупкою завжди уточнюйте у продавця комплектацію і технічні характеристики обраної моделі
ціна від  1700 грн.    до  2600 грн.
  
Останній раз товар продавався за:
2 165 грн.
Товар застарів

© 2006-2024 Magazilla
Якщо ви вирішили придбати Enrico Benetti 47084001, відкрийте сторінку "Де купити?" зі списком інтернет-магазинів і цінових пропозицій, виберіть оптимальну ціну і перейдіть у відповідний магазин за посиланням "Купити". Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.Magazilla - найбільший каталог товарів: рюкзак Enrico Benetti 47084001. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати кращу ціну інтернет-магазинів на рюкзак Enrico Benetti 47084001 у Києві, Дніпрі, Харкові чи Одесі. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія