шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Тип волосся
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 44 моделей:
| John Frieda Скинути все
Кондиціонер для волосся John Frieda Deep Sea Hydration Moisturising Condit
Кондиціонер John Frieda Brilliant Brunette, для захисту кольору темного во
Шампунь John Frieda Deep Sea Hydration Moisturizing Shampoo 250 мл
Шампунь John Frieda Luxurious Volume, для тонкого волосся, 250 мл
Маска для волосся зволожуюча John Frieda Deep Sea Hydration Moisturising M
John Frieda Detox & Repair очищуючий детокс шампунь для пошкодженого волос
John Frieda Detox & Repair, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Detox & Repair допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся інтенсивно зволожує Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Full Repair Strengthen+Restore зміцнюючий кондиціонер з віднов
John Frieda Full Repair Strengthen+Restore, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер John Frieda Full Repair Strengthen+Restore. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: усуває механічне та хімічне пошкодження розгладжує та попереджає розпушування захищає волосся від пошкодження забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush шампунь-тонер для освітленого волосс
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush, 250 мл, Тонувальні шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Sheer Blonde Violet Crush допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Frizz Ease Dream Curls шампунь для кучерявого волосся 250 мл
John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь John Frieda Frizz Ease Dream Curls ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови надає волоссю шовковистості інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Volume Lift Touchably Full кондиціонер для об'єму слабкого вол
John Frieda Volume Lift Touchably Full, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер John Frieda Volume Lift Touchably Full. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку надає волоссю пружності й об'єму покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Full Repair Strengthen+Restore зміцнюючий шампунь з відновлююч
John Frieda Full Repair Strengthen+Restore, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Full Repair Strengthen+Restore допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови зміцнює корені волосся відновлює та живить волосся зменшує ламкість волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating зволожуючий кондиціонер для
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Sheer Blonde забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження подовжує стійкість кольору волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating зволожуючий шампунь для осві
John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує надає блиску й об'єму забезпечує стійкість кольору волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting зволожуючий шампунь 250 м
John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Brilliant Brunette Colour Protecting допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery відновлюючий кондиціонер для по
John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: усуває механічне та хімічне пошкодження розгладжує та попереджає розпушування забезпечує волоссю сяючий блиск забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush кондиціонер-тонер для освітленого во
John Frieda Sheer Blonde Violet Crush, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер John Frieda Sheer Blonde Violet Crush. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: підсилює колір волосся забезпечує необхідне зволоження забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder освітлюючий шампунь для освітленого во
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 250 мл, Шампуні для жінок, Для підтримання волосся здоровим, блискучим і сповненим енергії важливо забезпечити правильний догляд. А він починається з регулярного миття голови. Шампунь John Frieda Sheer Blonde Go Blonder допомагає ефективно видалити забруднення, жир, залишки стайлінгових та інших косметичних засобів із волосся та шкіри голови. Цей засіб дарує відчуття свіжості й чистоти, ідеально готує волосся та шкіру голови до подальшого застосування доглядових засобів і посилює ефект від активних інгредієнтів у їхньому складі. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda Detox & Repair очищуючий детокс кондиціонер для пошкодженого в
John Frieda Detox & Repair, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda Detox & Repair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження захищає волосся від пошкодження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder освітлюючий кондиціонер для освітленог
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер John Frieda Sheer Blonde Go Blonder. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження підсилює колір волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Frizz Ease Dream Curls кондиціонер для неслухняного волосся 25
John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Під час миття волосся шампуні відкривають поверхневу структуру волосся – кутикулу. Тому після миття важливо правильно доглядати за волоссям, щоби знову її закрити. Саме для цього призначений кондиціонер John Frieda Frizz Ease Dream Curls. Окрім зміцнення волосяних волокон, він забезпечує їхнє живлення, зволоження і пом’якшення, без чого неможливе красиве, блискуче та здорове волосся. Також засіб захищає волосся від механічних пошкоджень і пересушування, розгладжує його поверхню та сприяє пом’якшенню, полегшуючи розчісування та укладання. Властивості: забезпечує необхідне зволоження надає волоссю пружності й об'єму покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
John Frieda Frizz Ease Dream Curls стайлінговий спрей для дефініції локоні
John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 200 мл, Спреї для волосся для жінок, Про миттєву дозу інтенсивного зволоження і живлення подбає незмивний догляд John Frieda Frizz Ease Dream Curls. Засіб забезпечить ваше волосся всім необхідним після миття, не змушуючи вас надовго затримуватись у ванній кімнаті. Він допомагає розгладити волосся, відновити його природний блиск і цілісність структури. Засіб сприяє регенерації волосся і полегшує розчісування. Усе це легко, швидко й без необхідності ополіскування. Просто нанесіть, помасажуйте й розчешіть, і волосся засяє красою та здоров’ям. Спробуйте цей незмивний засіб і відкрийте для себе простий і швидкий спосіб відновити волосся, ще й із низкою додаткових бонусів. Властивості: якісно покращує структуру волосся має відновлювальний ефект запобігає розпушуванню надає привабливого блиску Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
John Frieda Detox & Repair спрей для волосся для волосся пошкодженого висо
John Frieda Detox & Repair, 200 мл, Термозахист для волосся для жінок, Під час постійного або частого сушіння феном, випрямлення та завивання волосся зазнає стресу, що призводить до значного пошкодження його структури. Засіб для захисту волосся від високих температур John Frieda Detox & Repair допоможе цьому запобігти. Він створює захисну плівку, яка ефективно запобігає термічному пошкодженню волосся під час використання інструментів для укладання. Поживні речовини, що містяться в засобі, надають волоссю сили й підвищують його стійкість до шкідливих зовнішніх впливів. Властивості: забезпечує ефективний захист під час термоукладки волосся розгладжує волосяні волокна бореться з розпушуванням Спосіб використання: Розпиліть відповідну кількість на волосся перед застосуванням фена, плойки чи вирівнювача. Нанесіть по всій довжині та на кінчики помитого волосся, а потім розчешіть. Не змивайте.
John Frieda PROfiller+ шампунь для об'єму слабкого волосся 250 мл
John Frieda PROfiller+, 250 мл, Шампуні для жінок, Шампунь John Frieda PROfiller+ ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму зменшує ламкість волосся Склад: веган-засіб не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
John Frieda PROfiller+ кондиціонер для об'єму слабкого волосся 250 мл
John Frieda PROfiller+, 250 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер John Frieda PROfiller+ забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку надає волоссю пружності й об'єму запобігає ламкості волосся зміцнює корені волосся Склад: веган-засіб не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуні (косметика для волосся) John Frieda. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шампунь John Frieda в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шампуні (косметика для волосся) John Frieda. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія