шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 4 моделей:
| Baumit Скинути все
Ґрунтовка під штукатурку Baumit UniPrimer універсальна 25кг
Тип: Адгезивний. Основа: Силікон-мінеральна. Склад: Органічні сполучні, силіконові модифікатори, мінеральні наповнювачі, добавки, вода. Витрата рідини: 0,30 кг/м2. Щільність, кг/дм3: 1,5. Тип застосування: Для внутрішніх і зовнішніх робіт. Колір: Білий. Час повного висихання, год: 4 - 6. Температура застосування, ° С: Від +5 до +30. Вага, кг: 25. Країна виробництва: Україна. Стан суміші: Готово до застосування. Артикул виробника: BaumitUniPrimer. Витрата: близько 0,15 кг / м & # 178; на шпатлевках близько 0,30 кг / м & # 178; на штукатурних основах Вихід: близько 125 м & # 178; / С відра на шпаклівках близько 63 м & # 178; / с відра на отштукатуренних підставах
Глибоко проникаючий ґрунт Baumit WeissGrund 10 кг (112802)
Грунтовка Baumit Grund Глибокопроникна 10 кг (4820105881887)
Грунт-фарба Baumit UniPrimer універсальна під декоративні штукатурки 25 кг

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ґрунтовки Baumit. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити ґрунтовка Baumit в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на ґрунтовки Baumit. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія