шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Сезон
Діаметр
Ширина
Профіль (%)
Призначення
Індекс швидкості
Індекс навантаження
Рейтинг тести (думка редакції)
Додатково
Малюнок протектора
Паливна економічність
Зчеплення на мокрій дорозі
Зносостійкість (Treadwear)
Рівень шуму
Омологація
Очистити параметри підбору

Каталог /

Омологированные шины Audi RS

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 21 моделей:
| Audi RS Скинути все
закладка
в закладки
описание, цены на Hankook Ventus S1 Evo2 K117
Hankook Ventus S1 Evo2 K117
Купити від 3 136 до 97 882 грн.
Новинка літнього сезону 2012 року. Високошвидкісна модель, яка позиціонується виробником як хороше доповнення до потужного високошвидкісного автомобілю. Стверджується, що при розробці цієї шини використовувалися новітні технології, завдяки яким і вдалося досягти дуже хороших показників. Також враховувалися всі жорсткі норми, прийняті в країнах Євросоюзу.
закладка
в закладки
описание, цены на Bridgestone Potenza S001
Bridgestone Potenza S001
Купити від 3 300 до 151 475 грн.
Літні шини, розраховані насамперед на спортивні автомобілі. Малюнок протектора — ненаправлений. Відрізняються підсиленою боковиною, спеціальними вставками в бортах, що підвищують жорсткість і покращують керованість як на сухій, так і на мокрій дорозі, а також ґрунтозацепами на канавках, які забезпечують більш безпечне гальмування. Також виробником заявлена безшумність і підвищена стійкість до аквапланування.
закладка
в закладки
описание, цены на Dunlop SP QuattroMaxx
Dunlop SP QuattroMaxx
Купити від 3 440 до 15 478 грн.
Літня шина для найбільш потужних представників автомобілів класу SUV. Виробником заявлена висока зносостійкість і хороша реакція на всі дії водія. Добре справляється з акваплануванням. Модель 2010 року. Розроблялася спільно з Pininfarina.
закладка
в закладки
описание, цены на Dunlop SP Sport Maxx GT
Dunlop SP Sport Maxx GT
Купити від 3 470 до 27 050 грн.
Літня швидкісна шина, що належить до сегменту Ultra High Performance». Підходить для багатьох моделей спортивних автомобілів — седанів і купе. Має асиметричний малюнок протектора, завдяки яким забезпечуються непогані експлуатаційні характеристики.
закладка
в закладки
описание, цены на Dunlop SP Sport Maxx
Dunlop SP Sport Maxx
Купити від 3 300 до 27 773 грн.
Літня шина для потужних спортивних автомобілів. Забезпечує хороший рівень зчеплення як на сухій, так і на мокрій дорозі. Заявлені високий рівень безпеки і добра зносостійкість. Позиціонується як хороше рішення для всіх, кому потрібна висока швидкість.
закладка
в закладки
описание, цены на Pirelli PZero
Pirelli PZero
Купити від 3 933 до 101 234 грн.
Легкова літня шина з асиметричним протектором, елементи якого нагадують акулячі плавники. Забезпечує хороше зчеплення як на сухій, так і мокрій дорозі. Добре протистоїть ефекту аквапланування. Індекс швидкості - V (до 240 км/год).
закладка
в закладки
описание, цены на Continental ContiSportContact 5P
Continental ContiSportContact 5P
Купити від 4 999 до 20 224 грн.
Шина розрахована на високу швидкість, призначене для спортивних автомобілів. Підходять не тільки для швидкої їзди, але також сприяють хорошому гальмування. Рекомендовані провідними світовими тюнінг ательє. Асиметричний малюнок протектора.
закладка
в закладки
описание, цены на Continental ContiCrossContact UHP
Continental ContiCrossContact UHP
Купити від 3 880 до 18 091 грн.
Літня шина шина з асиметричним малюнком протектора, призначена спеціально для потужних повнопривідних автомобілів. На ринку доступні моделі від 16 до 24 дюймів, з індексами швидкості V, W, Y, і Z — від 210 до 300 км/год. Модель популярна серед любителів тюнінга.
295/40R20 літнялегкова / SUV7 710 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Continental SportContact 6
Continental SportContact 6
Купити від 4 571 до 77 216 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Continental ContiWinterContact TS830P
Continental ContiWinterContact TS830P
Купити від 2 576 до 24 119 грн.
Зимова радіальна шина. Профіль одержав асиметричний малюнок протектора, який підходить як для мокрій, так і сухої дороги. А велика кількість ламелей забезпечують хороше зчеплення на снігу.
закладка
в закладки
описание, цены на Pirelli PZero PZ4
Pirelli PZero PZ4
Купити від 3 979 до 46 180 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Dunlop SP Winter Sport 3D
Dunlop SP Winter Sport 3D
Купити від 2 383 до 18 948 грн.
Зимова нешипована шина для легкових автомобілів. Має направлений малюнок протектора, завдяки якому забезпечується висока керованість і стабільність, як на мокрій, так і на обмерзлій дорозі. Відрізняється хорошою зносостійкістю. Хоча рівень комфорту міг би бути і вище.
закладка
в закладки
описание, цены на Continental ContiWinterContact TS850P
Continental ContiWinterContact TS850P
Купити від 3 314 до 57 142 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Pirelli Winter SottoZero 3
Pirelli Winter SottoZero 3
Купити від 3 060 до 73 431 грн.
Особливістю цієї зимової нешипованої покришки, створеної спеціально для автомобілів преміумкласу, є її швидкісні характеристики. Це рішення для щасливих власників потужних автомобілів, які хочуть отримувати від свого «залізного коня» максимум можливого. Модель, представлена в 2013 році, прийшла на зміну дуже вдалою Winter SottoZero 2. У новинки був повністю перероблений малюнок протектора, а також кардинально змінено склад гумової суміші. Зросла площа плями контакту з дорогою, покращився поведінку, як на сухій, так і на обмерзлій поверхні.
закладка
в закладки
описание, цены на Michelin Pilot Sport PS2
Michelin Pilot Sport PS2
Купити від 3 740 до 31 948 грн.
Хороше рішення для спортивних автомобілів. Асиметричний малюнок протектора забезпечує хорошу керованість навіть на мокрій дорозі. Має індекс швидкості «Y», що означає можливість розгону до 300 км/год. Такими шинами комплектуються автомобілі, на зразок Porshe Carrera або Pagani Zonda.
закладка
в закладки
описание, цены на Bridgestone Potenza Sport
Bridgestone Potenza Sport
Купити від 4 039 до 45 776 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Yokohama Advan Sport V105
Yokohama Advan Sport V105
Купити від 3 153 до 73 503 грн.
Флагманська модель 2012 року лінійки Advan. Представлена як для вторинного ринку, так і йде в якості первинної комплектації з деякими моделями автомобілів преміумкласу. Новинка 2013 року, яка позиціонується як здатна задовольнити навіть дуже серйозні запити щодо швидкості, комфорту і маневреності.
закладка
в закладки
описание, цены на Dunlop Sport Maxx RT
Dunlop Sport Maxx RT
Купити від 3 360 до 15 375 грн.
Низькопрофільні, від 40%, шини для любителів дійсно швидкої їзди. Їх індекс швидкості Y, є максимальним і дозволяє використовувати їх на дуже високих швидкостях, аж до 300 км на годину. Асиметричний малюнок протектора дозволяє впевнено почувати себе на мокрому або брудному асфальті. Радіально розташовані нитки корду продовжують життя шини.
закладка
в закладки
описание, цены на Dunlop SP Winter Sport 4D
Dunlop SP Winter Sport 4D
Купити від 2 863 до 25 015 грн.
Свою назву шини отримали через нової системи «чотиривимірного ламелювання». Порівняно з попередньою моделлю (Dunlop SP Winter Sport 3D), інженери компанії додали нову поперечну ламель і створили микроблок, що дозволяє краще розподіляти тиск в плямі контакту.
285/30R21 зимовалегкова / SUV22 850 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Pirelli Scorpion Verde
Pirelli Scorpion Verde
Купити від 3 300 до 46 662 грн.
Позашляхова літня шина з індексом швидкості «V» - до 240 км/год. Позиціонується як одна з найбільш екологічно безпечних відрізняється зниженим опором коченню, що дозволяє знизити споживання палива (а отже і викид СО2), створена з матеріалів, позбавлених високотоксичних елементів.
235/50R18 літнялегкова / SUV5 192 грн.
закладка
в закладки
описание, цены на Continental ContiSportContact 3
Continental ContiSportContact 3
Купити від 3 447 грн.
Літня шина для спортивних автомобілів. Асиметричний малюнок протектора відрізняється ребрами з збільшеною кількістю гуми на зовнішній боковині для поліпшення якості зчеплення та скорочення гальмівного шляху.
235/40R18 літнялегкова / SUV7 040 грн.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шини. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити шини в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на шини. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія