шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Призначення
Об'єм
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 20 моделей:
| для форсунок Скинути все
Засіб Liqui Moly для демонтажу форсунок (спрей) Injektorenloser Pro-Line 0
Високоефективний розчинник для заклинених інжекторів, свічок розжарення і запалювання. Проникає під забруднення і корозію і дозволяє легко здійснити демонтаж. Завдяки чудовим мийним властивостям без зусиль видаляє прикипілий масляний нагар, обсмолення оливи і закоренілі забруднення. Властивості звільняє застряглі та приіржавілі деталі можливий демонтаж без проблем легко видаляє наполегливі забруднення видаляє іржу Сфера застосування Для відвертання заклинених інжекторів, свічок розжарювання і запалювання. Застосування Перед застосуванням ретельно збовтати. Рясно розпорошити на нагар, що видаляється, і дати засобу подіяти протягом 15-30 хвилин. Після цього видалити забруднення і демонтувати інжектори, свічки розжарення або запалювання. У разі екстремальних забруднень дати подіяти розчиннику протягом ночі. За дуже сильної корозії попередньо обробити уражені інжектори засобом Pro-Line Schnell-Rostlöser. При застосуванні на пластмасах: Перед застосуванням перевірити сумісність у непомітному місці.
Очищувач дизельних форсунок - Diesel-Spulung 0.5л.
Очищувач дизельних форсунок. Присадка видаляє відкладення на форсунках, у камері згоряння та поршнях. Піднімає цетанове число дизельного палива. Забезпечує впевнений запуск двигуна, оптимальне розпилення дизпалива, за рахунок чого зростає потужність двигуна, зменшується токсичність відпрацьованих газів. Очищає всю паливну систему. Захищає від корозії. Покращує процес
Засіб для зняття форсунок Pro-Line Injektorenloser 0.4л.
Очисник Motip для форсунок для бензинових двигунів Petrol Injection Cleane
Спеціальна добавка (присадка) до бензинового палива, яка забезпечує ефективне очищення бензинових форсунок і впускного отвору блоку циліндрів без необхідності демонтажу. Продовжує термін служби блоку циліндрів вашого автомобіля. Надійно видаляє забруднення, викликані експлуатацією, по всій системі впорскування. Підвищує продуктивність двигуна, забезпечує ефективний і стабільний процес згоряння палива. Знижує витрату палива і оптимізує викиди вихлопних газів. Продовжує термін служби двигуна і забезпечує більш плавну його роботу. Підходить для бензинових двигунів усіх виробників і всіх типів бензинового палива.
Очищувач форсунок К2 DIESEL 50 мл присадка в ДП (ET3121) ET3121
Очищувач форсунок К2 DIESEL 50 мл присадка в ДП (ET3121)
Очищувач форсунок (використовується з установкою FuelServe ) Diesel System
Diesel System Purge Используется с установкой FuelServe.Свойства:Очищает клапаны, форсунки, камеры сгорания и другие детали засоренной топливной системы дизельного двигателя без демонтажа компонентов.Безопасен для каталитического нейтрализатора.Снижает токсичность выхлопных газов.Восстанавливает работу форсунок и улучшает процесс сгорания.Применение:Для всех дизельных топливных
Очищувач дизельних форсунок BARDAHL Nettoyant Injecteurs Diesel (11551), 1
Очисник дизельного форсунок DIESEL NETTOYANT INJECTION BARDAHL Очисник дизельних форсунок Bardahl Nettoyant Injecteurs Diesel. Забезпечує повне очищення розпилювачів форсунок без демонтажу. Сумісний із сажовими фільтрами. Змішується з будь-яким типом дизельного палива. Очисники високого тиску Bardahl нового покоління – це неагресивні синтетичні продукти. Вони діють на всі елементи систем упорскування палива.
Присадка-очистка форсунок-дизель 1786569
Присадка-очистка форсунок-дизель 1763795
Очисник форсунок (присадка в ДП) K2 DIESEL 50 мл (ET3121)
Очисник форсунок K2 Diesel (прис. у ДП) (ET3121) (K20057) 50 мл
Очисник форсунок K2 Diesel (прис. у ДП) 50 мл (ET3121) (K20057)
Очисник форсунок для бензинових двигунів K2 BENZIN GO! 250ml (2815377)
Очисник форсунок для дизельних двигунів K2 DIESEL GO! 250ml (2815416)
Присадка в дизельне паливо для очищення форсунок Hi-Gear Diesel Tune Up 32
Присадка в паливо для очищення форсунок та системи живлення Hi-Gear All-In
Присадка в паливо (дизельне) 250 мл Super Diesel Additiv (для очищення та
Присадка в диз. паливо для очищення форсунок нейтрал. NOx, CH, CO Hi-Gear
Присадка в дизпаливо для очищення форсунок 1л BARDAHL, 11551, /
Присадка в диз. паливо для очищення форсунок Hi-Gear Diesel Tune Up 3,78 л

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на присадки й очисники. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити присадка / очисник в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на присадки й очисники. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія