искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 7 моделей:
| Gelius Сбросить все
Gelius Умная скакалка Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black 85071
Скакалка з лічильником Скакалка з лічильником Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 – це розумний спортивний тренажер, який займеться вашим тілом та збільшить результативність у тренуваннях. Нова модель допоможе спалити калорій більше, ніж при заняттях зі звичайною скакалкою. За рахунок своєї продуманої форми, зручних ручок з підшипником 360 градусів, відстежувальних датчиків та додатків, цей снаряд готовий принести в кілька разів більше користі та супроводжувати досягнення нових рекордів. Тренажер має подвійний датчик Холла, він відстежує оберти на 360 градусів. У парі з трьома режимами вправ і безкоштовним додатком SkipJoy, ви маєте детальну інформацію та ваше тренування. Зручний додаток Синхронізація зі смартфоном відбувається за допомогою Bluetooth. Програма SkipJoy має простий інтерфейс. У програмі ви зможете відслідковувати результати кожного тренування. Розумна скакалка з дисплеєм На корпусі ручки розташований дисплей із підсвічуванням, інформативний екран відображає підключення bluetooth, вибраний спортивний режим, заряд батареї. Вбудований акумулятор на 60 мАч здатний витримувати до 25 днів автономної роботи при 15-хвилинному тренуванні на день. У режимі очікування пробуде 33 дні без підзаряду. Максимальна довжина троса становить три метри. Для досягнення оптимального розміру передбачене регулювання, це зробить ваші стрибки комфортними. Довжина ручки 16 см.
Скакалка з лічильником Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black
Розумна скакалка Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002, Black
Розумна скакалка Gelius Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black
Розумна скакалка Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black
Скакалка Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Чорна (2099900850714)
Скакалка Gelius Pro Smart Rope Kangaroo 2 GP-SR002 Black

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на скакалки Gelius. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить скакалка Gelius в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на скакалки Gelius. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История