искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Длина
Вес

Выводить
Размер картинок
Поводок HIKING ENDURANCE для дрессировки плетеный с фиксатором карабина, к
Поводок-водилка для дрессировки Croci (Крочи) Hiking Endurance предназначен для комфортных занятий с вашим любимцем. Почему стоит купить: - это специальный плетеный поводок-перестежка - удобный и универсальный поводок, оснащенный 2 карабинами и 3 кольцами, благодаря чему длина поводка легко регулируется для конкретной ситуации - на таком поводке удобно заниматься дрессировкой, выгуливать собаку, при необходимости распустив поводок на всю длину - его можно использовать как привязь на короткое время - он позволяет быстро пристегнуть и отстегнуть собаку, не навязывая узлов на поводке - отличается гибкостью и комфортом, так как изготовлена из особо прочного, но мягкого нейлона и имеет специальное резиновое покрытие, которое делает его не скользящим и очень удобным - прошит светоотражающими нитями, что гарантирует хорошую видимость поводка в темное время суток или при плохой погоде Размер поводка: 200х1,5 см Производитель: Croci, Италия. Цветовые оттенки реального товара устройств, в зависимости от вида экрана и его цвета.
Перестібка Trixie Silver Reflect з лапами ML 2 м 20мм Сірий 4011905122151
Для вигулу собак відомий німецький виробник товарів для тварин Trixie пропонує вам свою розробку - Повідець-перестібка Trixie з нейлону «Silver Reflect» M-L 2 м / 20 мм (сірий). Даний елемент амуніції необхідний для вигулу і дресирування собак. Завдяки йому ви можете контролювати довжину повідка, вигулювати одночасно двох собак або для звільнення рук під час довгих прогулянок. Основні переваги перестібки: Міцна. Зручна. Зроблено з натуральних матеріалів. Безпечна для тварини. Універсальна. Стійка до зносу. Перестібка стане вашим постійним супутником у прогулянках і тренуваннях. З таким пристосуванням прогулянки стануть максимально комфортними, а дресирування більш продуктивним. Характеристики: Високоякісний пластик з нейлоновою підкладкою. Зі світловідбиваючими елементами. Надміцний. 3 рівні регулювання. Нейлон: чорний. Малюнок: сріблясто-сірий з лапками.
Перестібка для собак Trixie Premium M–L 2м 20 мм нейлон Папайя 40530320174
Для вигулу собак знаменитий німецький бренд товарів для тварин Trixie пропонує вам свою розробку - Повідець-перестібка Trixie з нейлону «Premium»  2 м / 20 мм. Даний елемент амуніції необхідний для вигулу і тренування собак. Завдяки йому ви можете контролювати довжину повідка, вигулювати одночасно двох собак або для звільнення рук під час довгих прогулянок. Основні переваги перестібки: Надійна. Зручна. Зроблено з натуральних матеріалів. Безпечна для тварини. Універсальна. Стійка до зносу. Перестібка стане вашим постійним супутником у прогулянках і тренуваннях. З таким пристосуванням прогулянки стануть максимально комфортними, а дресирування більш продуктивним.
Повідець-перестіжка для собак Trixie Premium нейлон розмір M-L 200x2 см ол
Для вигулу собак знаменитий німецький бренд товарів для тварин Trixie пропонує вам свою розробку - Повідець-перестібка Trixie з нейлону. Даний елемент амуніції необхідний для вигулу і тренування собак. Завдяки йому ви можете контролювати довжину повідка, вигулювати одночасно двох собак або для звільнення рук під час довгих прогулянок. Основні переваги перестібки: Надійна. Зручна. Зроблено з натуральних матеріалів. Безпечна для тварини. Універсальна. Стійка до зносу. Перестібка стане вашим постійним супутником у прогулянках і тренуваннях. З таким пристосуванням прогулянки стануть максимально комфортними, а дресирування більш продуктивним.
Перестібка для собак Trixie Premium M–L 2м 20мм графітова 4053032017405
Для вигулу собак знаменитий німецький бренд товарів для тварин Trixie пропонує вам свою розробку - Повідець-перестібка Trixie з нейлону «Premium»  2 м / 20 мм. Даний елемент амуніції необхідний для вигулу і тренування собак. Завдяки йому ви можете контролювати довжину повідка, вигулювати одночасно двох собак або для звільнення рук під час довгих прогулянок. Основні переваги перестібки: Надійна. Зручна. Зроблено з натуральних матеріалів. Безпечна для тварини. Універсальна. Стійка до зносу. Перестібка стане вашим постійним супутником у прогулянках і тренуваннях. З таким пристосуванням прогулянки стануть максимально комфортними, а дресирування більш продуктивним.
Рулетка Flexi New Classic XS, трос 3 м, червоний
Зручний та міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Рулетка Flexi New Classic Cat, трос 3 м, червоний
Зручний і міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Рулетка Flexi Black Design XS, трос 3 м, зелений
Зручний і міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Рулетка Flexi New Classic Cat, трос 3 м, чорний
Зручний і міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Рулетка Flexi New Classic XS, трос 3 м, чорний
Зручний та міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Рулетка Flexi New Classic Cat, трос 3 м, синій
Зручний і міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Рулетка Flexi Black Design XS, трос 3 м, синій
Зручний і міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Рулетка Flexi New Classic XS, трос 3 м, рожевий
Зручний та міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Рулетка Flexi New Classic Cat, трос 3 м, рожевий
Зручний і міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Рулетка Flexi Black Design XS, трос 3 м, рожевий
Зручний і міцний повідець-рулетка для прогулянок з Вашим собакою чи котом. Чому варто придбати? Легкий та зручний у використанні, важить всього 100 грамів Трос ковзає плавно, не скрипить Має зручну ручку, яку легко тримати в руці Міцний та має хорошу якість збірки, застібка виготовлена з блискучого металу Довжина троса 3 м, що дає набагато більше свободи Вашому собаці або коту, на відміну від звичайного повідця Якщо необхідно зменшити відстань, то це дуже легко зробити за допомогою кнопки, зафіксувавши трос на необхідній довжині Укомплектований страхувальним нашийником, який також кріпиться до карабіну рулетки та спроможний утримати собаку на повідці у разі, якщо щоденний нашийник розстібнеться від сильного ривка під час прогулянки Виробником вказується гарантія з терміном дії 2 роки на внутрішній механізм рулетки, тобто згортання-розгортання повідця Як використовувати Рулетка має різні функції, що доставить Вам і Вашому вихованцеві максимальну безпеку і комфорт в будь-якій ситуації. Вільний рух на повідці: Вигулюючи улюбленця, завжди тримайте повідець за ручку. Трос/стрічка буде витягатися по всій довжині повідця і автоматично пристосовуватися до рухів Вашого собаки до того моменту, доки Ви не активуєте кнопку блокування. Раптова зупинка: Якщо Ви хочете зупинити собаку, натисніть і утримуйте кнопку блокування великим пальцем. Поки Ви утримуєте кнопку, собака не зможе рухатися далі. Як тільки Ви відпустите кнопку, повідець може вільно пристосовуватися до руху собаки, витягаючись на необхідну довжину. Як відтягнути собаку: Витягніть вперед руку, яка тримає повідець, натисніть кнопку блокування і потягніть руку назад. Після цього відпустіть кнопку, знову витягніть руку, і повідець намотається на котушку автоматично. Повторіть це рух до тих пір, поки собака не буде на необхідній відстані. Намагаючись відтягнути собаку, не хапайтеся за трос/стрічку повідця. При намоканні трос/стрічку необхідно сушити тільки в відкритому положенні.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   1765  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История