искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Длина
Вес
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 337 моделей:
| до 20 кг Сбросить все
Повідець-рулетка Flexi Classic M, для собак до 20 кг, трос 5 м, синій (CL2
Повідець-рулетка Flexi Black Design M, для собак до 20 кг, трос 5 м, чорни
Повідець-рулетка Flexi Black Design M, для собак до 20 кг, трос 5 м, чорни
Повідець-рулетка Flexi Classic M, для собак до 20 кг, трос 5 м, рожевий (C
Повідець-рулетка Flexi Classic M, для собак до 20 кг, трос 5 м, чорний (CL
Повідець-рулетка Flexi Classic M, для собак до 20 кг, трос 8 м, чорний (CL
Повідець-рулетка Flexi Classic M, для собак до 20 кг, трос 8 м, рожевий (C
Повідець-рулетка Flexi Classic M, для собак до 20 кг, трос 8 м, синій (CL2
Повідець-рулетка Flexi Black Design M до 20 кг 5 м рожевий 4000498033418
Повідець-рулетка Flexi "Black Design" - чорний знову в моді! Технічні деталі підвищують комфорт і легкість у користуванні, а можливість використання з додатковими аксесуарами надає місце для ласощів або одноразових пакетиків. Тож насолоджуйтеся прогулянкою! Характеристики:  Тросовий повідець довжиною 5 м Для собак вагою до 20 кг Комфортна гальмівна система Ремінь безпеки зі світловідбивними елементами З додатковою опцією Multi Box
Повідець-рулетка Flexi Black Design M до 20 кг 5 м блакитний 4000498033432
Повідець-рулетка Flexi "Black Design" - чорний знову в моді! Технічні деталі підвищують комфорт і легкість у користуванні, а можливість використання з додатковими аксесуарами надає місце для ласощів або одноразових пакетиків. Тож насолоджуйтеся прогулянкою! Характеристики:  Тросовий повідець довжиною 5 м Для собак вагою до 20 кг Комфортна гальмівна система Ремінь безпеки зі світловідбивними елементами З додатковою опцією Multi Box
Повідець-рулетка Flexi New Classic М до 20 кг 5 м червоний 4000498022603
Лінійка New Classic — перевірена часом серія повідців-рулеток для приємних прогулянок із вихованцем. Рулетки Flexi New Classic M характеризуються надійністю, зручністю, а також: ремінним повідцем завдовжки 5 м; стильною хромованою застібкою; гальмівною системою з укороченою довжиною ходу; можливість доповнення LED Lighting System; можливість приєднати Multi Box. Компанія Flexi винайшла та подарувала світові повідці-рулетки. Вони вважають, що прихильність і любов до собаки зростає з часом, проведеним разом. Собаку можна ігнорувати тільки тому, що ви зайняті або занадто втомилися. Годування, спілкування і прогулянки мають особливе значення для побудови дружніх стосунків. Насамперед для свободи пересування був розроблений повідець-рулетка, який одночасно пропонує безпеку та максимальну свободу для собаки. Отже, повідці-рулетки дають змогу тримати вашу собаку під контролем, забезпечуючи їй свободу пересування та можливість обстежити світ навколо. Flexi це ідеальний зв'язок між вами та вашим найкращим другом.  Повідці Flexi — це маленькі шедеври, які сповнені інноваційних ідей, запатентованої технології й ексклюзивної ручної роботи. Кожна модель збирається вручну та проходить понад 100 перевірок якості, перш ніж повідці ощасливлюють чотириногих друзів. Унікальна перевага повідця-рулетки — це свобода для собаки та господаря. Собака вільно переміщається — але водночас вона на повідцеві. Господар контролює собаку в будь-який момент, попри довжину повідця. Мільйони задоволених власників собак в усьому світі використовують унікальний винахід, родом із Німеччини. Завдяки завжди злегка натягнутому ременю або тросу, а також вбудованій гальмівній і поворотній системі, повідець Flexi керується однією рукою й господар завжди тримає собаку під контролем. Отже, людина та собака надійно пов'язані один з одним.
Повідець-рулетка Flexi New Neon M до 20 кг 5 м чорний/жовтий 4000498025222
Повідець-рулетка Flexi "Neon" - гарантує видимість і безпеку під час прогулянок з улюбленцем! Тросовий повідець довжиною 5 м Для собак вагою до 20 кг Міцний повідець неонового кольору Світловідбивна поверхня Комфортна гальмівна система З додатковою опцією Multi Box
Повідець-рулетка Flexi New Classic М до 20 кг 8 м червоний 4000498022801
Повідець-рулетка Flexi "New Classic" – комфорт і легкість у користуванні, щоб ви могли насолоджуватися прогулянкою з улюбленцем! Особливості: Тросовий повідець довжиною 8 м. Для собак до 20 кг. Можливість використання з додатковими аксесуарами Multi Box, LED Lighting System. Ремінь безпеки зі світловідбиваючими елементами. Комфортна гальмівна система. Вага рулетки: 350 г.
Повідець-рулетка Flexi New Comfort М до 20 кг 8 м червоний 4000498043127
Унікальна перевага повідця-рулетки Flexi New Comfort полягає у свободі для собаки та господаря. Собака вільно переміщається — але водночас вона на повідцеві. Господар контролює собаку в будь-який момент, попри довжину повідця. Завдяки завжди злегка натягнутому ременю або тросу, а також вбудованій гальмівній і поворотній системі, повідець flexi керується однією рукою й господар завжди тримає собаку під контролем. Ідеально розроблений двоколірний повідець привертає увагу з будь-якого погляду. New Comfort надає вам усі необхідні функції для прогулянки, яка вам сподобається. Більше контролю завдяки найкращим гальмам. Додаткові аксесуари, як-от світлодіодна система освітлення або Multi Box для зберігання страв або рулонів для сміття.
Повідець-рулетка Flexi Color M, для собак до 20 кг, трос 5 м, чорний із зе
Повідець-рулетка Flexi Color M, для собак до 20 кг, трос 5 м, синій (CR2.2
Повідець-рулетка Flexi Color M, для собак до 20 кг, трос 5 м, рожевий (CR2
Повідець-рулетка Flexi Neon M, для собак до 20 кг, трос 5 м, чорний (PN2.2
Повідець-рулетка для собак Land Of Dogs Alcott 5 м, 20 кг синя
Повідець-рулетка для собак Land Of Dogs Alcott 5 м, 20 кг чорний
Повідець-рулетка Flexi New Comfort M, для собак до 20 кг, трос 8 м, синій
Повідець-рулетка Flexi Xtreme S, для собак до 20 кг, стрічка 5 м, помаранч
Повідок для собак WAUDOG R-leash з контейнером для пакетів M до 20 кг 5 м
повідець-рулетка, пластик, 5 м, 10 см, фіолетовий
Повідок для собак WAUDOG R-leash з контейнером для пакетів M до 20 кг 5 м
повідець-рулетка, пластик, 5 м, 10 см, рожевий
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   15  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на поводки. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить поводок в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на поводки. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История