искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 27 моделей:
| ProVET Сбросить все
Краплі для тварин ProVET Мега Стоп від паразитів для собак від 10 до 20 кг
собаки, догляд за шерстю, 2 мл, івермектин, імідаклоприд, 4 піпетки
Вітаміни для собак ProVET "Фітовіт" для зміцнення і відновлення суглобів 1
таблетки, відновлення поверхні суглобів, стимулює процес регенерації сполучної тканини, сприяє зменшенню набряків і болю, поліпшує рухливість суглобів, вітамін А - 200 МО, вітамін D3 - 10 МО, вітамін Е - 5 мг, 100 шт, цуценята та собаки дрібних порід з масою тіла до 10 кг - 1 таблетка, собаки середніх порід з масою тіла 10-30 кг – 2-3 таблетки, собаки великих порід з масою тіла понад 30 кг – 4-8 таблеток, 112 г
Краплі ProVET Моксістоп для собак масою тіла від 4 до 10 кг, 1 піпетка 1,0
Не застосовують цуценятам віком до 7 тижнів. Не застосовують тваринам із підвищеною чутливістю до складників препарату. Не підлягають дегельмінтизації виснажені та хворі на інфекційні захворювання тварини. Застосування Застосовують собакам масою тіла до 4 кг – 0,4 мл — 1 піпетка. Форма випуску Полімерні піпетки по 0,4 мл, упаковані у картонну коробку по 1 штуці. Умови зберігання Зберігати препарат у закритій упаковці виробника, в сухому недоступному для дітей та тварин місці, окремо від харчових продуктів та кормів, за температури від 5 до 25 °С. Спосіб застосування Препарат наносять на суху неушкоджену шкіру. На ділянці шиї біля основи черепа розгортають шерсть тварини, щоб було видно шкіру, відламують верхню частину піпетки і, розміщуючи кінець піпетки на шкірі, витискають вміст піпетки безпосередньо на шкіру. При обробці тварин великих розмірів вміст піпетки наносять на шкіру у 3-4 точках вздовж хребта. Для дегельмінтизації тварин при нематодозах і цестодозах травного каналу препарат застосовують з лікувальною метою одноразово, з профілактичною – один раз на місяць. З метою профілактики дирофіляріозу у неблагополучних регіонах препарат застосовують у весняно-літньо-осінній період: перед початком льоту комарів і москітів (переносників Dirofilaria immitis, Dirofilaria repens) одноразово, і далі один раз на місяць. Останній раз не раніше, ніж за місяць після завершення льоту комах.  Склад 1 мл препарату містить діючі речовини: празіквантел – 40 мг, моксидектин - 25 мг. Допоміжні речовини: ПЕГ-400, спирт ізопропіловий, диметилсульфоксид.  
Антигельмінтний препарат ProVET Моксистоп міді для собак, 2 таблетки по 12
Не застосовують цуценятам віком до 3 тижнів. Не застосовують тваринам із підвищеною чутливістю до складників препарату. Не рекомендується застосовувати препарат собакам порід колі, шелті, бобтейл, зважаючи на підвищену чутливість цих порід до макроциклічних лактонів. Не підлягають дегельмінтизації виснажені та хворі на інфекційні захворювання тварини та тварини з масою тіла менше ніж 0,5 кг. Застосування Застосовують собакам масою тіла від 5,1 до 10 кг – 120 мг — 1 таблетка. Форма випуску Таблетки по 120 мг, упаковані в блістери по 2 штуки, у картонному пакуванні. Спосіб застосування Застосовують тваринам перорально, з кормом або примусово на корінь язика. З профілактичною метою дегельмінтизацію тварин проводять один раз у квартал, а також перед кожною вакцинацією. З лікувальною метою дегельмінтизацію проводять за показаннями. При великій інтенсивності інвазії рекомендується повторити дегельмінтизацію через 14 діб. З метою профілактики дирофіляріозу у неблагополучних щодо захворювання регіонах, препарат застосовують у весняно-літньо-осінній період: перед початком льоту комарів і москітів одноразово, потім один раз на місяць і останній раз в сезоні не раніше ніж через 1 місяць після завершення льоту комах. Попередньої голодної дієти та застосування проносних засобів перед дегельмінтизацією не потрібно. Склад  Одна таблетка «Моксістоп» міді (120 мг) містить діючі речовини: празіквантел – 50 мг, моксидектин – 2,5 мг. Допоміжні речовини: лактоза моногідрат, крохмаль кукурудзяний, целюлоза мікрокристалічна, повідон, натрію кроскармелоза, натрію хлорид, кальцію стеарат, ароматизатор «курка».
Спрей від бліх та кліщів ProVET Інсектостоп для котів та собак, 100 мл 482
Застосування Профілактика і лікування собак та котів при ураженні ектопаразитами: блохами; вошами на всіх стадіях розвитку; волосоїдами, іксодовими кліщами; саркоптиформними кліщами. Протипоказання: Не застосовувати хворим, виснаженим та ослабленим тваринам. Не застосовувати тваринам, віком до 10 тижнів. Не застосовувати тваринам, чутливим до фіпронілу або до інших складників препарату. Спосіб застосування Препарат застосовують зовнішньо. Обробку тварин проводять на відкритому повітрі або в добре вентильованому приміщенні. Перед обробкою флакон ретельно струшують і скеровують струмінь препарату на тулуб тварини з відстані 10-15 см. Препарат наносять на всю поверхню тіла тварини, проти росту шерсті так, щоб він потрапив не тільки на шерсть, а й на шкіру з розрахунку 3-6 мл на 1 кг маси тіла шляхом натискування на поршень розпилювача – 7 натисків (1 мл) для флаконів місткістю 100 та 250 мл. Рекомендується обробити також подушечки лап тварини. При обробці голови та ділянок навколо очей препарат наносять на руку у рукавиці та втирають у шкіру тварини, таким чином, щоб препарат не потрапив на слизові оболонки. При отодектозі тварин внутрішню поверхню вушної раковини та зовнішній слуховий прохід очищають від вушної сірки, струпів та ексудату, після цього розпилюють препарат в обидва вуха, навіть при ураженні лише одного по 0,5 мл (3-4 натисків). Для рівномірного розподілу препарату вушну раковину стулюють та проводять легкий масаж. Обробку проводять 2-3 рази з інтервалом 7-10 діб. При саркаптозі, нотоедрозі та хейлетіозі препарат наносять на попередньо очищені від струпів уражені ділянки тіла із захопленням прикордонної здорової шкіри до 1 см, із розрахунку 1 мл (7 натисків) на 10 см2 ураженої ділянки тіла тварини. Обробку проводять 2-4 рази з інтервалом 7-10 діб до клінічного видужання тварин, яке підтверджується двома негативними результатами акарологічних досліджень. З метою профілактики ураження тварин ектопаразитами необхідно періодично обробляти місця їх перебування (собачі будки, клітки та ін.) та предмети догляду (підстилки, попони та ін.) з розрахунку 2 мл (14 натисків) препарату на 1 м2. Одноразова обробка препаратом попереджує від ураження кліщами протягом 3 тижнів та протягом 4 тижнів від ураження блохами. Для обробки довгошерстих тварин доза препарату більша на 20-25%. Не рекомендують купати тварину три доби до та три доби після обробки. Склад та фармакологічні особливості: 100 мл препарату містять діючу речовину фіпроніл — 0,3 г, допоміжні речовини.
Антигельмінтний препарат ProVET Моксістоп максі для собак, 2 таблетки по 5
Не застосовують цуценятам віком до 3 тижнів. Не застосовують тваринам із підвищеною чутливістю до складників препарату. Не рекомендується застосовувати препарат собакам порід колі, шелті, бобтейл, зважаючи на підвищену чутливість цих порід до макроциклічних лактонів. Не підлягають дегельмінтизації виснажені та хворі на інфекційні захворювання тварини та тварини з масою тіла менше ніж 0,5 кг. Застосування Застосовують собакам масою тіла від 10,1 до 20 кг – 500 мг — 1 таблетка. Форма випуску Таблетки по 500 мг, упаковані в блістери по 2 штуки, у картонному пакуванні. Спосіб застосування Застосовують тваринам перорально, з кормом або примусово на корінь язика. З профілактичною метою дегельмінтизацію тварин проводять один раз у квартал, а також перед кожною вакцинацією. З лікувальною метою дегельмінтизацію проводять за показаннями. При великій інтенсивності інвазії рекомендується повторити дегельмінтизацію через 14 діб. З метою профілактики дирофіляріозу у неблагополучних щодо захворювання регіонах, препарат застосовують у весняно-літньо-осінній період: перед початком льоту комарів і москітів одноразово, потім один раз на місяць і останній раз в сезоні не раніше ніж через 1 місяць після завершення льоту комах. Попередньої голодної дієти і застосування проносних засобів перед дегельмінтизацією не потрібно. Склад  Одна таблетка «Моксістоп» максі (500 мг) містить діючі речовини: празіквантел – 100 мг, моксидектин – 5 мг. Допоміжні речовини: лактоза моногідрат, целюлоза мікрокристалічна, крохмаль кукурудзяний, повідон, натрію кроскармелоза, натрію хлорид, кальцію стеарат, ароматизатор «м’ясо».
Краплі від зовнішніх та внутрішніх паразитів ProVET Мегастоп для собак мас
Не застосовувати хворим і ослабленим тваринам, цуценятам віком до 10 тижнів. Не застосовувати тваринам, чутливим до івермектину чи інших складових препарату. Застосування препарату тваринам масою тіла до 1 кг ґрунтується на оцінці ризику та необхідності лікування. До складу препарату входить імідаклоприд, який діє на нервову систему ектопаразитів, перериває передачу нервового імпульсу, що призводить до паралічу і подальшої загибелі. Івермектин є високоефективним засобом проти личинкової та статевозрілої форми нематод. Спосіб застосування Препарат застосовувати тільки зовнішньо, наносити на суху неушкоджену шкіру, попередньо розсунувши шерсть. Наносити препарат біля основи черепа або між лопатками. Після обробки препаратом тварин не купати 48 годин. Препарат забезпечує захист протягом 1-1,5 місяців. При ураженні коростяними та демодекозними кліщами обробку проводити 2-3 рази з інтервалом 10 днів. Склад  1,0 мл препарату містить діючі речовини: імідаклоприд — 100 мг, івермектин — 25 мг. Допоміжні речовини: N-метилпіролідон, диметилсульфоксид, поліетиленгліколь-400.  
Краплі на холку для собак до 4кг ProVET Мегастоп Ультра від зовнішніх та в
Профілактика та лікування собак у разі ураження блохами (Ctenocephalides spp.), вошами (Linognathus setosus), волосоїдами (Trichodectes canis); саркоптіформними кліщами (Otodectes cynotis, Sarcoptes scabiei var. canis); тромбідиформними кліщами (Demodex canis), кишковими нематодами (Toxocara canis, Toxascaris leonine, Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Trichuris vulpis), легеневими нематодами (Eucoleus aerophilus / syn. Capillaria aerophila) за ангіостронгільозу (Angiostrongylus vasorum); лікування телязіозу (Thelazia callipaeda), стронгілятозів (Crenosoma vulpis); профілактика дирофіляріозу (знищує мікрофілярії L3 і L4 Dirofilaria immitis; Dirofilaria repens), спіроцеркозу (Spirocerca lupi). Препарат можна використовувати як один із засобів під час лікування алергічного блошиного дерматиту. Прозоре рішення від слабо-жовтого до жовтого кольору без механічних включень. Лікування та запобігання зараженню блохами Одноразова обробка препаратом запобігає зараженню блохами собак протягом 4 тижнів. Личинки бліх можуть з'являтися в навколишньому середовищі, тому необхідно додатково обробляти місця перебування тварин і предмети догляду для переривання життєвого циклу бліх. При лікуванні алергічного блошиного дерматиту рекомендується застосовувати препарат щомісяця. Лікування отодектозу Одноразова обробка препаратом. За рекомендацією ветеринарного лікаря можлива повторна обробка через 30 днів. Не наносити безпосередньо у вушний канал. Лікування саркоптозу Лікування проводять двічі з інтервалом у 4 тижні. За необхідності курс лікування повторюють під контролем мікроскопії скребків шкіри. Лікування демодекозу Препарат застосовують 2-4 рази з інтервалом у 30 днів. У тяжких випадках препарат застосовують з інтервалом у 7 днів. За необхідності курс лікування повторюють під
Краплі від зовнішніх та внутрішніх паразитів ProVET Мегастоп для собак мас
Не застосовувати хворим і ослабленим тваринам, цуценятам віком до 10 тижнів. Не застосовувати тваринам, чутливим до івермектину чи інших складових препарату. Застосування препарату тваринам масою тіла до 1 кг ґрунтується на оцінці ризику та необхідності лікування. До складу препарату входить імідаклоприд, який діє на нервову систему ектопаразитів, перериває передачу нервового імпульсу, що призводить до паралічу і подальшої загибелі. Івермектин є високоефективним засобом проти личинкової та статевозрілої форми нематод. Спосіб застосування Препарат застосовувати тільки зовнішньо, наносити на суху неушкоджену шкіру, попередньо розсунувши шерсть. Наносити препарат біля основи черепа або між лопатками. Після обробки препаратом тварин не купати 48 годин. Препарат забезпечує захист протягом 1-1,5 місяців. При ураженні коростяними та демодекозними кліщами обробку проводити 2-3 рази з інтервалом 10 днів. Склад  1,0 мл препарату містить діючі речовини: імідаклоприд — 100 мг, івермектин — 25 мг. Допоміжні речовини: N-метилпіролідон, диметилсульфоксид, поліетиленгліколь-400.  
Спрей від бліх та кліщів ProVET Інсектостоп для котів та собак, 250 мл 482
Застосування Профілактика і лікування собак та котів при ураженні ектопаразитами: блохами; вошами на всіх стадіях розвитку; волосоїдами, іксодовими кліщами; саркоптиформними кліщами. Протипоказання: Не застосовувати хворим, виснаженим та ослабленим тваринам. Не застосовувати тваринам, віком до 10 тижнів. Не застосовувати тваринам, чутливим до фіпронілу або до інших складників препарату. Спосіб застосування Препарат застосовують зовнішньо. Обробку тварин проводять на відкритому повітрі або в добре вентильованому приміщенні. Перед обробкою флакон ретельно струшують і скеровують струмінь препарату на тулуб тварини з відстані 10-15 см. Препарат наносять на всю поверхню тіла тварини, проти росту шерсті так, щоб він потрапив не тільки на шерсть, а й на шкіру з розрахунку 3-6 мл на 1 кг маси тіла шляхом натискування на поршень розпилювача – 7 натисків (1 мл) для флаконів місткістю 100 та 250 мл. Рекомендується обробити також подушечки лап тварини. При обробці голови та ділянок навколо очей препарат наносять на руку у рукавиці та втирають у шкіру тварини, таким чином, щоб препарат не потрапив на слизові оболонки. При отодектозі тварин внутрішню поверхню вушної раковини та зовнішній слуховий прохід очищають від вушної сірки, струпів та ексудату, після цього розпилюють препарат в обидва вуха, навіть при ураженні лише одного по 0,5 мл (3-4 натисків). Для рівномірного розподілу препарату вушну раковину стулюють та проводять легкий масаж. Обробку проводять 2-3 рази з інтервалом 7-10 діб. При саркаптозі, нотоедрозі та хейлетіозі препарат наносять на попередньо очищені від струпів уражені ділянки тіла із захопленням прикордонної здорової шкіри до 1 см, із розрахунку 1 мл (7 натисків) на 10 см2 ураженої ділянки тіла тварини. Обробку проводять 2-4 рази з інтервалом 7-10 діб до клінічного видужання тварин, яке підтверджується двома негативними результатами акарологічних досліджень. З метою профілактики ураження тварин ектопаразитами необхідно періодично обробляти місця їх перебування (собачі будки, клітки та ін.) та предмети догляду (підстилки, попони та ін.) з розрахунку 2 мл (14 натисків) препарату на 1 м2. Одноразова обробка препаратом попереджує від ураження кліщами протягом 3 тижнів та протягом 4 тижнів від ураження блохами. Для обробки довгошерстих тварин доза препарату більша на 20-25%. Не рекомендують купати тварину три доби до та три доби після обробки. Склад та фармакологічні особливості: 100 мл препарату містять діючу речовину фіпроніл — 0,3 г, допоміжні речовини.
Краплі від зовнішніх та внутрішніх паразитів ProVET Мегастоп для собак мас
Не застосовувати хворим і ослабленим тваринам, цуценятам віком до 10 тижнів. Не застосовувати тваринам, чутливим до івермектину чи інших складових препарату. Застосування препарату тваринам масою тіла до 1 кг ґрунтується на оцінці ризику та необхідності лікування. До складу препарату входить імідаклоприд, який діє на нервову систему ектопаразитів, перериває передачу нервового імпульсу, що призводить до паралічу і подальшої загибелі. Івермектин є високоефективним засобом проти личинкової та статевозрілої форми нематод. Спосіб застосування Препарат застосовувати тільки зовнішньо, наносити на суху неушкоджену шкіру, попередньо розсунувши шерсть. Наносити препарат біля основи черепа або між лопатками. Після обробки препаратом тварин не купати 48 годин. Препарат забезпечує захист протягом 1-1,5 місяців. При ураженні коростяними та демодекозними кліщами обробку проводити 2-3 рази з інтервалом 10 днів. Склад  1,0 мл препарату містить діючі речовини: імідаклоприд — 100 мг, івермектин — 25 мг. Допоміжні речовини: N-метилпіролідон, диметилсульфоксид, поліетиленгліколь-400.  
Краплі на холку для собак 10-25кг ProVET Мегастоп Ультра від зовнішніх та
Профілактика та лікування собак у разі ураження блохами (Ctenocephalides spp.), вошами (Linognathus setosus), волосоїдами (Trichodectes canis); саркоптіформними кліщами (Otodectes cynotis, Sarcoptes scabiei var. canis); тромбідиформними кліщами (Demodex canis), кишковими нематодами (Toxocara canis, Toxascaris leonine, Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Trichuris vulpis), легеневими нематодами (Eucoleus aerophilus / syn. Capillaria aerophila) за ангіостронгільозу (Angiostrongylus vasorum); лікування телязіозу (Thelazia callipaeda), стронгілятозів (Crenosoma vulpis); профілактика дирофіляріозу (знищує мікрофілярії L3 і L4 Dirofilaria immitis; Dirofilaria repens), спіроцеркозу (Spirocerca lupi). Препарат можна використовувати як один із засобів під час лікування алергічного блошиного дерматиту. Прозоре рішення від слабо-жовтого до жовтого кольору без механічних включень. Лікування та запобігання зараженню блохами Одноразова обробка препаратом запобігає зараженню блохами собак протягом 4 тижнів. Личинки бліх можуть з'являтися в навколишньому середовищі, тому необхідно додатково обробляти місця перебування тварин і предмети догляду для переривання життєвого циклу бліх. При лікуванні алергічного блошиного дерматиту рекомендується застосовувати препарат щомісяця. Лікування отодектозу Одноразова обробка препаратом. За рекомендацією ветеринарного лікаря можлива повторна обробка через 30 днів. Не наносити безпосередньо у вушний канал. Лікування саркоптозу Лікування проводять двічі з інтервалом у 4 тижні. За необхідності курс лікування повторюють під контролем мікроскопії скребків шкіри. Лікування демодекозу Препарат застосовують 2-4 рази з інтервалом у 30 днів. У тяжких випадках препарат застосовують з інтервалом у 7 днів. За необхідності курс лікування повторюють під
Краплі на холку для собак 4-10кг ProVET Мегастоп Ультра від зовнішніх та в
Профілактика та лікування собак у разі ураження блохами (Ctenocephalides spp.), вошами (Linognathus setosus), волосоїдами (Trichodectes canis); саркоптіформними кліщами (Otodectes cynotis, Sarcoptes scabiei var. canis); тромбідиформними кліщами (Demodex canis), кишковими нематодами (Toxocara canis, Toxascaris leonine, Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Trichuris vulpis), легеневими нематодами (Eucoleus aerophilus / syn. Capillaria aerophila) за ангіостронгільозу (Angiostrongylus vasorum); лікування телязіозу (Thelazia callipaeda), стронгілятозів (Crenosoma vulpis); профілактика дирофіляріозу (знищує мікрофілярії L3 і L4 Dirofilaria immitis; Dirofilaria repens), спіроцеркозу (Spirocerca lupi). Препарат можна використовувати як один із засобів під час лікування алергічного блошиного дерматиту. Прозоре рішення від слабо-жовтого до жовтого кольору без механічних включень. Лікування та запобігання зараженню блохами Одноразова обробка препаратом запобігає зараженню блохами собак протягом 4 тижнів. Личинки бліх можуть з'являтися в навколишньому середовищі, тому необхідно додатково обробляти місця перебування тварин і предмети догляду для переривання життєвого циклу бліх. При лікуванні алергічного блошиного дерматиту рекомендується застосовувати препарат щомісяця. Лікування отодектозу Одноразова обробка препаратом. За рекомендацією ветеринарного лікаря можлива повторна обробка через 30 днів. Не наносити безпосередньо у вушний канал. Лікування саркоптозу Лікування проводять двічі з інтервалом у 4 тижні. За необхідності курс лікування повторюють під контролем мікроскопії скребків шкіри. Лікування демодекозу Препарат застосовують 2-4 рази з інтервалом у 30 днів. У тяжких випадках препарат застосовують з інтервалом у 7 днів. За необхідності курс лікування повторюють під
Краплі на холку для собак 25-40кг ProVET Мегастоп Ультра від зовнішніх та
Профілактика та лікування собак у разі ураження блохами (Ctenocephalides spp.), вошами (Linognathus setosus), волосоїдами (Trichodectes canis); саркоптіформними кліщами (Otodectes cynotis, Sarcoptes scabiei var. canis); тромбідиформними кліщами (Demodex canis), кишковими нематодами (Toxocara canis, Toxascaris leonine, Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Trichuris vulpis), легеневими нематодами (Eucoleus aerophilus / syn. Capillaria aerophila) за ангіостронгільозу (Angiostrongylus vasorum); лікування телязіозу (Thelazia callipaeda), стронгілятозів (Crenosoma vulpis); профілактика дирофіляріозу (знищує мікрофілярії L3 і L4 Dirofilaria immitis; Dirofilaria repens), спіроцеркозу (Spirocerca lupi). Препарат можна використовувати як один із засобів під час лікування алергічного блошиного дерматиту. Прозоре рішення від слабо-жовтого до жовтого кольору без механічних включень. Лікування та запобігання зараженню блохами Одноразова обробка препаратом запобігає зараженню блохами собак протягом 4 тижнів. Личинки бліх можуть з'являтися в навколишньому середовищі, тому необхідно додатково обробляти місця перебування тварин і предмети догляду для переривання життєвого циклу бліх. При лікуванні алергічного блошиного дерматиту рекомендується застосовувати препарат щомісяця. Лікування отодектозу Одноразова обробка препаратом. За рекомендацією ветеринарного лікаря можлива повторна обробка через 30 днів. Не наносити безпосередньо у вушний канал. Лікування саркоптозу Лікування проводять двічі з інтервалом у 4 тижні. За необхідності курс лікування повторюють під контролем мікроскопії скребків шкіри. Лікування демодекозу Препарат застосовують 2-4 рази з інтервалом у 30 днів. У тяжких випадках препарат застосовують з інтервалом у 7 днів. За необхідності курс лікування повторюють під
Краплі на холку ProVET Profiline для собак від 10 до 20 кг 4 піпетки по 2.
Тип: Капли / Країна виробник: Украина
Краплі на холку ProVET Profiline для собак 20-40 кг 4 піпетки по 3 мл (482
Тип: Капли / Країна виробник: Украина
Краплі для тварин ProVET Profiline інсектоакарицид для котів 4-8 кг 4/1 мл
кішки, проти бліх та кліщів, від шкірних паразитів, 1 мл, фіпроніл, S-метопрен, 4 піпетки
Вітаміни для собак ProVET Міні комплекс для дрібних порід 100 табл. (48230
Тип - таблетки, зміцнення імунної системи, зміцнення зубів, кігтів, суглобів, Обсяг/Кількість таблеток - 100 шт, цуценята та собаки з масою тіла до 5 кг - 1 таблетка, собаки з масою тіла 5-10 кг - 2-3 таблетки
Краплі для тварин ProVET Profiline інсектоакарицид для собак 4-10 кг 4/1 м
собаки, проти бліх та кліщів, від шкірних паразитів, 1 мл, фіпроніл, S-метопрен, 4 піпетки
Краплі для тварин ProVET Мега Стоп від паразитів для собак від 20 до 30 кг
собаки, догляд за шерстю, 3 мл, івермектин, імідаклоприд, 4 піпетки
Краплі для тварин ProVET Мегастоп Ультра для собак 10-25 кг 4/2.5 мл (інсе
собаки, від шкірних паразитів, 2.5 мл, імідаклоприд, моксидектин, 4 піпетки
Краплі для тварин ProVET Profiline інсектоакарицид для собак 10-20 кг 4/2
собаки, проти бліх та кліщів, від шкірних паразитів, 2 мл, фіпроніл, S-метопрен, 4 піпетки
Краплі для тварин ProVET Profiline інсектоакарицид для собак 20-40 кг 4/3
собаки, проти бліх та кліщів, від шкірних паразитів, 3 мл, фіпроніл, S-метопрен, 4 піпетки
Краплі для тварин ProVET Мегастоп Ультра для собак 25-40 кг 4/4.0 мл (інсе
собаки, проти бліх та кліщів, від шкірних паразитів, 4 мл, імідаклоприд, моксидектин, 4 піпетки
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лекарства и витамины ProVET. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лекарства и витамины ProVET в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лекарства и витамины ProVET. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История