искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 206 моделей:
| Priroda Сбросить все
Дряпка (кігтеточка) для котів Природа Д00 стовпчик 53 см "ДЖУТ" (бежевий)
штучне хутро, ДСП, джут, 53 х 32 х 32 см, бежевий
Дряпка (кігтеточка) для котів Природа Д22 з барабаном двоповерхова (сіра)
сизаль, штучне хутро, ДСП, 107 х 36 х 36 см, сірий
Дряпка (кігтеточка) для котів Природа Д22 з барабаном двоповерхова (бежева
сизаль, штучне хутро, ДСП, 107 х 36 х 36 см, бежевий
Дряпка Д00" ДЖУТ" МІКС 4823082429561
Дряпка для котів – необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів – природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями Ця дряпка може стояти в будь-якому приміщенні, вона дуже компактна і чудово вписується в будь-який інтер’єр. Стовпчик, обгорнутий джгутом – натуральним рослинним волокном – дозволить уберегти інші предмети в будинку від гострих кігтиків, а помпон на шнурку стане улюбленою іграшкою улюбленця. Розмір основи: 32х32 см Висота: 53 см Матеріали: ДСП, войлок, джут.
Дряпка «Мімі» МІКС 4823082429585
Дряпка для котів Мімі Мікс матиме привабливий вигляд в будь-якому приміщенні і прекрасно виконуватиме свою функцію – відволікатими котика від роздирання кігтиками меблів і стін. Зверху на стовпчику закріплена іграшка, з якою ваш муркотик може грати, доки господарі зайняті своїми справами. Матеріал ДСП, нерпа/войлок, джут Розмір 36x36x64 см
Дряпка Природа «Мімі» джут бежеве хутро баранчик 4823082425235
Гнучка, обита штучним хутром приємного бежевого кольору, буде гармонійно виглядати в будь-якому приміщенні і чудово виконувати свою функцію - відволікати котика від роздирання кігтиками меблів і стін. Зверху на стовпчику закріплена іграшка, з якою мурлика може грати, доки господарі зайняті чи відсутні. Штучне хутро «баранчик» надзвичайно м'яке і приємне на дотик, тому ганчірка стане не тільки улюбленою іграшкою, а й затишним місцем відпочинку.
Дряпка Природа Д00 стовпчик 53см бежева 4820157402771
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. При виборі дряпки власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДОО - це компактний стійка майданчик, обтягнута штучним хутром із стовпчиком. Обмотка стовпчика виготовлена з сизалю - натурального міцного волокна, яке має привабливий вигляд і довго служить. Дряпка добре чиститься від шерсті, її легко перенести з одного приміщення в інше або перевезти на дачу. Забезпечте собі душевний спокій і порядок в будинку, а вихованця - місцем для активних ігор і комфортного відпочинку
Дряпка Природа Д00 стовпчик 53см жаккард 4820157402764
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. При виборі дряпки власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДОО - це компактний стійка майданчик, обтягнута штучним хутром із стовпчиком. Обмотка стовпчика виготовлена з сизалю - натурального міцного волокна, яке має привабливий вигляд і довго служить. Дряпка добре чиститься від шерсті, її легко перенести з одного приміщення в інше або перевезти на дачу. Забезпечте собі душевний спокій і порядок в будинку, а вихованця - місцем для активних ігор і комфортного відпочинку!
Дряпка «Фелікс» МІКС 4823082429578
*Колір в асортименті Дряпка - необхідний аксесуар у будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і для її задоволення вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна ганчірка дасть змогу вирішити відразу два завдання: Задовольнити бажання кішки поточити кігті; Зберегти в цілості меблі, стіни, килими та інші предмети; Дряпка "Фелікс" - це компактний стійкий майданчик, обтягнутий штучним хутром нерпи або повстю зі стовпчиком-кігтеточкою. Зверху на стовпчику закріплений майданчик для відпочинку улюбленця. Обмотка стовпчика виготовлена з джуту - натурального міцного волокна. Дряпка легко чиститься від шерсті. Щоб вашому вихованцеві було веселіше, на верхньому майданчику дряпки закріплена на шнурках іграшка. Подаруйте своєму муркотуну місце для активних ігор і комфортного відпочинку!
Дряпка Природа Д01 стовпчик 67см бежева 4820157402801
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. При виборі дряпки власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Модель ДО1 відмінно підходить для дорослих улюбленців. Вони зможуть і кігтики поточити в своє задоволення, і пострибати за помпоном на шнурку - це можливо завдяки досить високому стовпчику, що дозволяє котику зробити «потягусі» і погратися.
Дряпка Природа Д01 стовпчик 67см сіра 4820157402825
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. При виборі дряпки власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Модель ДО1 відмінно підходить для дорослих улюбленців. Вони зможуть і кігтики поточити в своє задоволення, і пострибати за помпоном на шнурку - це можливо завдяки досить високому стовпчику, що дозволяє котику зробити «потягусі» і погратися. Обмотка стовпчика зроблена з якісного натурального сизалю, оббивка – міцне штучне хутро, яке легко піддається чищенню.
Дряпка Природа «Фелікс» джут світло-сіре хутро баранчик 4823082425259
Дряпка «Фелікс» – це компактний стійкий майданчик, обтягнутий штучним хутром, зі стовпчиком-кігтеточкою. Зверху на стовпчику закріплений майданчик для відпочинку улюбленця. Обмотка стовпчика виготовлена ​​із джуту – натурального міцного волокна. Грязька легко чиститься від шерсті. Щоб вашому вихованцю було веселіше, на верхньому майданчику ганчірки закріплені на шнурках дві іграшки - мишка та помпон. Штучне хутро «баранчик» надзвичайно м'яке і приємне на дотик, тому ганчірка стане не тільки улюбленою іграшкою, а й затишним місцем відпочинку. Подаруйте своєму мурлику місцем для активних ігор та комфортного відпочинку!
Дряпка Природа ДУ настінна кутова бежева 4820157403419
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Планка-дряпка з обмоткою з натурального сизаля може бути розміщена на підлокітнику крісла або дивана, закріпелена за допомогою металевих петель на іншій поверхні, де буде зручно і вам, і вашому вихованцеві. Сизаль стійкий до подряпин, не дає дрібних волокон і пилу, тому прибирати після котика буде легко.
Дряпка Природа Лофт сіра 4823082420698
Царапка виготовлена із сизалю - натурального безпечного волокна, отриманого з листя агави. Воно міцне, не дає пилу, не вбирає вологу і запахи та має естетично привабливий вигляд. Переваги: Стильний лаконічний дизайн; Впишеться в будь-який інтер'єр; Підходить для кошенят і дорослих котів; Проста у використанні та надійна. Ідеальний варіант для котика і його господарів - компактна царапка-стовпчик, довжину якої можна регулювати самостійно і встановлювати в зручному для улюбленця місці! Царапку можна поставити під стіл, підвіконня, полицю, - туди, де котик любить проводити час. Унікальна особливість царапинки: довжина стовпчика регулюється, тож можна буде надійно зафіксувати її між будь-якими поверхнями, вона не ковзатиме та не падатиме. Особливо зручно розміщувати царапину під столом - тоді котик почуватиметься комфортно поруч із господарем, а вам не заважатиме, оскільки буде зайнятий заточуванням кігтиків.
Дряпка Природа Д04 стовпчик 67 см з 4-ма бубонами сіра 4820157402924
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: Задовольнити бажання кішки поточити кігті. Зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Обираючи дряпку, власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДО4 - справжній атракціон для кошенят і дорослих котів: тут можна точити кігті, потягуватися, грати з чотирма помпонами, а потім відпочивати на просторій підставці, обтягнутій м'яким штучним хутром. Завдяки тому, що стовпчик обмотаний сизалем - натуральним шнуром з волокна агави - він прослужить довго і не буде розсипатися на дрібні волокна, які важко прибирати. Підставка широка, міцна і стійка, прекрасно витримає пустощі найактивніших вихованців. Порадуйте муркотику чудову дряпку з іграшками-помпонами
Дряпка Природа Д02 Клоун стовпчик 70см жовто-коричнева 4820157402870
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Дряпка подарує дорослим котам і кошенятам масу задоволення, стане чудовим місцем для ігор, дозволить пострибати і поточити кігтики, не зіпсувавши при цьому меблі та інші предмети інтер'єру. Великий вибір кольорів, універсальна форма, простота конструкції робить дряпку «Клоун» оптимальним вибором для тих, у кого в будинку є активний і веселий котик. Конструкція прекрасно впишеться в будь-який інтер'єр. Дряпка стійка, стовпчик обмотаний сизалем - натуральний волокном, яке відрізняється високою міцністю, тому служить довго. Два помпона на шнурках будуть чудовою розвагою для муркотика, а якщо у вас два вихованця - вони зможуть дружно гратися разом.
Дряпка Природа Д04 стовпчик 67 см з 4-ма бубонами бежева 4820157402931
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Обираючи дряпку, власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДО4 - справжній атракціон для кошенят і дорослих котів: тут можна точити кігті, потягуватися, грати з чотирма помпонами, а потім відпочивати на просторій підставці, обтягнутій м'яким штучним хутром. Завдяки тому, що стовпчик обмотаний сизалем - натуральним шнуром з волокна агави - він прослужить довго і не буде розсипатися на дрібні волокна, які важко прибирати. Підставка широка, міцна і стійка, прекрасно витримає пустощі найактивніших вихованців. Порадуйте муркотику чудову дряпку з іграшками-помпонами!
Дряпка Природа Д04-Лапка стовпчик 67 см з 4-ма бубонами 4820157402962
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: Задовольнити бажання кішки поточити кігті. Зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Обираючи дряпку, власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Дряпка ДО4 - справжній атракціон для кошенят і дорослих котів: тут можна точити кігті, потягуватися, грати з чотирма помпонами, а потім відпочивати на просторій підставці, обтягнутій м'яким штучним хутром. Завдяки тому, що стовпчик обмотаний сизалем - натуральним шнуром з волокна агави - він прослужить довго і не буде розсипатися на дрібні волокна, які важко прибирати. Підставка широка, міцна і стійка, прекрасно витримає пустощі найактивніших вихованців. Порадуйте муркотику чудову дряпку з іграшками-помпонами
Дряпка Природа Мишка - стовпчик 50см сіра 4823082403752
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна Дряпки дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті; зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Обираючи дряпку, власники котів беруть до уваги не тільки практичність і ціну, але і форму, колір, зовнішній вигляд, матеріали. Широкий вибір дряпок ТМ «Природа» дарує можливість придбати модель з бажаними додатковими функціями. Коти і кошенята отримають масу задоволення, граючи з дряпкою, адже тут можна не тільки точити кігтики, а й пограти з помпоном, посмикати «мишку» за хвіст і вушка. Підставка дряпки «Мишка» міцна і стійка, обмотка стовпчика виготовлена з сизалю - натурального волокна агави, яке є абсолютно натуральним і безпечним, а також довго витримує дряпання навіть дуже активних вихованців.
Дряпка Природа Гігант стовпчик сизаль бежева 4823082414116
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і для її задоволення вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна Дряпки дозволить вирішити відразу два завдання: • задовольнити бажання кішки поточити кігті; • зберегти в цілості меблі, стіни, килими та інші предмети. Дряпка «Гігант» - це компактний стійкий круглий майданчик, обтягнутий штучним хутром, на якому встановлено стовпчик-дряпку з сизалевою обмоткою (діаметр стовпчика 92 мм). Сизаль – натуральне волокно агави, яке не шкодить кігтикам, не накопичує пил і довго служить. Дряпка чудово вписується в будь-який інтер’єр. Помпон на шнурку, прикріплений до стовпчика, буде улюбленою іграшкою вашого котика. Розмір: 45х67 см Матеріал: сизаль, штучне хутро
Дряпка Природа Д1 з будкою бежева 4820157403051
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: задовольнити бажання кішки поточити кігті зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Просто, функціонально, зручно і красиво - такі відгуки отримують ці дряпки з будиночком від господарів котів. А вихованці із задоволенням відпочивають в затишних «хатках», а коли там спекотно або хочеться тримати обстановку насколо під контролем - на просторій квадратній площадці, закріпленої на стовпчику-дряпці. Обгорнутий шнуром з сизалю - натурального волокна агави, абсолютно безпечного для тварин і стійкого до дряпання. Різноманітність кольорів, універсальний дизайн і продумана конструкція роблять модель однією з найбільш популярних. Якщо ви хочете порадувати вихованця, зберегти меблі - ця модель те, що вам потрібно
Дряпка Природа Д11 з будкою велика сіра 4820157403105
Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: Задовольнити бажання кішки поточити кігті Зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Будиночок-дряпка великого розміру ідеально підійде для котів великих порід: у великому будиночку з широким входом вихованцеві буде просторо і комфортно, стовпчик-дряпка міцно закріплений, на нього встановлено майданчик для відпочинку з оббивкою зі штучного хутра. Конструкція стійка і витримує значну вагу, а дряпка з сизалевого шнура дуже подобається тваринам. Простий універсальний дизайн дозволяє встановити дряпки-будиночок в будь-якому приміщенні, де вона стане оригінальною прикрасою.
Когтеточка Д1 драпак Дряпка с будкой серая Пушистики 36х36х65 см PR740306
Страна производительУкраина Размер36х36х65 см МатериалДСП + штучне хутро + сизаль Дряпки - необходимый аксессуар в доме, где есть кошка. Стачивание когтей - естественная потребность этих ласковых питомцев, и чтобы удовлетворить её, они могут использовать мебель, стены, двери. Но такой вариант обычно не устраивает хозяев, поэтому специальная дряпка позволит решить сразу два задания: • удовлетворить желание кошки поточить когти • сохранить целыми мебель, стены, ковры и другие предметы. При выборе дряпки владельцы котов берут во внимание не только практичность и цену, но и форму, цвет, внешний вид, материалы. Широкий выбор дряпок ТМ "Природа" дарит возможность приобрести модель с желаемыми дополнительными функциями.
Дряпка Природа Д11у з будкою кутова сіра 4820157403143
Дряпка Д11 кутова з будкою Дряпки - необхідний аксесуар в будинку, де є кішка. Сточування кігтів - природна потреба цих ласкавих вихованців, і аби задовольнити її, вони можуть використовувати меблі, стіни, двері. Але такий варіант зазвичай не влаштовує господарів, тому спеціальна дряпка дозволить вирішити відразу два завдання: Задовольнити бажання кішки поточити кігті. Зберегти цілими меблі, стіни, килими та інші предмети. Кутова дряпка-будиночок займає небагато місця, стійка і більше схожа на оригінальний елемент інтер'єру, ніж на іграшку чи оселю для кота. У будиночку кіт зможе сховатися від метушні і шуму, відпочити в прохолодну погоду. В інший час улюбленці воліють велично сидіти на майданчику, надійно закріпленою на стовпчику-дряпці. Приємне доповнення - пухнастий помпон на шнурку, який дуже сподобається як кошенятам, так і енергійним дорослим тваринам. Помпон буде для них прекрасною розвагою в той час, коли ви зайняті. Дряпка виготовлена з якісних безпечних матеріалів, а сизалевий шнур, яким оповитий стовпчик, довго служить, не розсипається на дрібні волокна. Забезпечте вихованцеві приємне дозвілля та хороший відпочинок!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   9  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на когтеточки для кошек Priroda. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить когтеточка для кошки Priroda в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на когтеточки для кошек Priroda. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История