искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Вид
Возраст
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 5 моделей:
| Canina Сбросить все
Рідина для швидкого відновлення котів та собак Canina Petvital Energy-Gel
Високоенергетичний концентрований препарат з маслом енотери збагачений жирами з високими показниками засвоєння, вітамінами. Продукт спеціально розроблений для швидкої компенсації дефіциту поживних речовин, що виникає з різних причин таких як: різні перенесені захворювання (в т.ч. ураження зовнішніми і внутрішніми паразитами, після хірургічного втручання), при різкому зниженні маси тіла, при тривалих переїздах та інших стресових ситуаціях у тварин. Продукт також рекомендований виставковим тваринам в період підготовки до виставок для надання рельєфності м'язам. Препарат незамінний для швидкого зняття стресу у тварини, це особливо актуально для виставкових тварин перед рингами. Його дія помітна вже через кілька хвилин після застосування. PETVITAL Energy-Gel унікальний натуральний препарат з комплексом поліненасичених жирних кислот і вітамінів, які є джерелом енергії, збуджують апетит, сприяють відновленню організму, запускаючи і приводячи в норму обмінні процеси. Тварина швидко відновлюється і набирає нормальну вагу і рельєфність тіла. Склад: Сирий білок - 1,5%, сирий жир - 76%, сира зола - 6%, сира клітковина 1,2%. Додаткові речовини на 1 кг: вітамін Е 1000 мг, вітамін B1 200 мг, вітамін В2 150 мг, вітамін B6 100 мг, вітамін В12 1000 мкг, пантотенат кальцію 500 мг, нікотинамід 1,000 мг. Дозування: Собакам: щодня 1 чайна ложка на 10 кг ваги. Максимальна доза - 4 чайних ложки. Котам: 0,5 чайної ложки. Максимальна доза - 1 чайна ложка.
Капсули для проблемної шкіри та шерсті Canina Petvital Dеrm-Caps 40 г 100
Унікальний продукт, що не має аналогів, розроблений на основі останніх наукових досліджень у галузі фізіології, дієтології та ветеринарної дерматології дрібних домашніх тварин. До складу продукту входять у максимально ефективних співвідношеннях незамінні жирні кислоти рослинного та тваринного походження (омега-3,6,9), а також біотин, цинк, вітаміни. Як рослинне джерело незамінних жирних кислот у препараті використовується олія з насіння енотери. PETVITAL Derm-Caps & Derm Liquid: Забезпечують нормальну роботу всіх систем організму. Сприяють виробленню простагландинів, які відповідають за контроль запальних процесів, вироблення важливих гормонів. Впливають на формування імунної системи. PETVITAL Derm-Caps форма випуску спеціально розроблена для собак середніх, великих та гігантських порід PETVITAL Derm Liquid препарат зручний у застосуванні та спеціально розроблений для собак дрібних порід та кішок Інгредієнти: Олія енотери (ослинника), лососева олія (риб'ячий жир). Склад: Derm Caps: сирий протеїн 22.2%, сирий жир 65,1%, сира зола 2,3%, лінолева кислота 37,0%, Омега-3 жирні кислоти 2,3%, Омега-6 жирні кислоти 42,0%, Омега -9 жирні кислоти 46%. Derm Liquid: сирий жир 84,59%, лінолева кислота 57,1%, омега-3 жирні кислоти 78,9%. Додаткові речовини на 1000 мл: Derm Caps: цинк у вигляді сульфату цинку 1.025 мг/0,3 у капсулі, Вітамін А 957101 од./280 МО у капсулі, пантотенова кислота 6.836 мг/2 мг у капсулі, біотин 34.182 мкг/10. Derm Liquid: вітамін Е (у вигляді альфа-токоферолу ацетату) 141288 мг, декспантенол (у вигляді Д-пантенолу) 463 мг, біотин 139 мкг. Дозування: Derm Caps: На 10 кг ваги тварини 1 капсулу на день. Курс лікування – 2 тижні. При необхідності курс продовжують до 4 тижнів. Для профілактики використовувати таку саму дозу 2 рази на тиждень. Derm Liquid: На 1 кг ваги тварини 1 крапля на день. Максимальна доза – 20 крапель на день. Курс лікування – 2 тижні. При необхідності курс продовжують до 4 тижнів. Для профілактики використовувати таку саму дозу 2 рази на тиждень.
Вітаміни рідкий комплекс з амінокислотами та залізом Canina Petvital Bio-A
Комплекс олігопептидів, незамінних амінокислот, включно з лізином і метіоніном, з додаванням мікроелементів. Продукт отримують за допомогою спеціального процесу екстракції з крові здорових забійних тварин. Продукт натуральний і унікальний у своєму роді. Завдяки тому, що в ньому містяться олігопептиди, а не цілісні білки, які здатні викликати алергію, цей продукт добре сприймається навіть тваринами-алергіками. Олігопептиди, на відміну від цілих білкових молекул, складаються з невеликої кількості радикалів амінокислот, що робить їх легко засвоюваними для організму тварини. Дозування:  На 1 кг ваги 1 крапля. Максимальна доза - 20 крапель. Давати разом з кормом впродовж 4-х тижнів, потім зробити перерву на 2 тижні та знову дати препарат. Склад: Екстракт крові здорових забійних тварин. Аналітичний склад: вода 97.77%, сира зола 0.07%, сирий протеїн 0.06%. Додаткові речовини на 1 кг: Оксид заліза 900 мг, оксид цинку 500 мг, лізин 5.5 мг, метіонін 15.5%. Додаткові речовини на 1 кг: Оксид заліза - 900 мг, оксид цинку - 500 мг, лізин - 5,5 мг, метіонін - 15,5 мг.
Тонік для проблемної шкіри та шерсті для котів та собак Canina Petvital De
Унікальний продукт, що не має аналогів, розроблений на основі останніх наукових досліджень у галузі фізіології, дієтології та ветеринарної дерматології дрібних домашніх тварин. До складу продукту входять у максимально ефективних співвідношеннях незамінні жирні кислоти рослинного та тваринного походження (омега-3,6,9), а також біотин, цинк, вітаміни. Як рослинне джерело незамінних жирних кислот у препараті використовується олія з насіння енотери. Petvital Derm Liquid: Забезпечують нормальну роботу всіх систем організму. Сприяють виробленню простагландинів, які відповідають за контроль запальних процесів, вироблення важливих гормонів. Впливають на формування імунної системи. Petvital Derm Liquid препарат зручний у застосуванні та спеціально розроблений для собак дрібних порід
Профілактика захворювань та підтримка серця собак та котів Canina Herz-Vit
Створений спільно з провідними ветеринарними кардіологами Європи. Поєднання компонентів L-карнітину і екстракту глоду роблять «Herz vital» унікальним, доповнюють один одного і в комплексі дають максимальний позитивний ефект: Покращують кровообіг до серцевого м'яза, коронарний і мозковий кровообіг. Нормалізують серцевий ритм. Мають певну спазмолітичну та гіпотонічну дію. Позитивно впливають на рівень венозного тиску. Покращують еластичність судинної стінки артеріол і капілярів. Мають слабку седативну дію; Сприяють збільшенню кількості лецитину, який є основним компонентом оболонки нервових волокон, він допомагає засвоєнню вітамінів, покращує загальне самопочуття тварини, робить її більш спокійною та слухняною, знімає роздратування. Застосування тваринам незалежно від віку, породи і типу годування: Собакам, старше 7-ми років: для омолодження серцевого м'яза та поліпшення якості життя, і як профілактика катаракти. Молодим тваринам: в період одужання після інфекційних захворювань, для відновлення роботи серця. Тваринам, які зазнають фізичних навантажень і стресів: для збереження здоров'я серцевого м'яза, підвищення працездатності та витривалості Herz-Vital з терапією направленою на нормалізацію ваги дає швидкий ефект і, в той самий час, підтримує роботу серця. Дозування: Щодня 0,5 чайної ложки на 10 кг ваги. Максимальна доза - 3 чайних ложки. 1 чайна ложка – приблизно 3 мл. Склад: Декстроза, дріжджі, екстракт глоду. Аналітичний склад: Вода 53.0%, сирий протеїн 4,0%, сирий жир 0,5%, сира клітковина 0,0%, зола 1,0%, калій 0,2%. Додаткові речовини на літр: L-карнітин 30,000 мг.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лекарства и витамины Canina. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лекарства и витамины Canina в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лекарства и витамины Canina. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История