искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Вид
Возраст
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 6 моделей:
| CANVIT Сбросить все
Комплекс вітамінів для котів Сanvit Nutrimin при годуванні натуральною їже
Їжа, приготована для котів у домашніх умовах і незбалансовані раціони, вимагають додавання вітамінів і мікроелементів. Canvit Nutrimin містить збалансований комплекс вітамінів, мінералів і мікроелементів, необхідних для повноцінного обміну речовин. Регулярне додавання добавки в незбалансований раціон підвищує загальний імунітет, сприяє оптимальному росту, правильному розвитку скелета, м'язів, сухожиль, зубів, шерсті та профілактиці виникнення гіповітамінозів. Особливості: Допомагає запобігти ризику гіповітамінозу. Органічно зв'язаний кальцій і фосфор для міцного скелета. Містить L-карнітин для підтримки серця. Життєво важливі вітаміни та органічно пов'язані мікроелементи для задоволення потреб організму. Застосування: Порошок підмішують у корм.
Вітамінна добавка Canvit Chondro для регенерації суглобів кішок 100 г (can
Вид: Таблетки / Властивості: Укрепление суставов, Улучшение опорно-двигательного аппарата / Країна виробник: Чехия
Вітамінно-мінеральний комплекс для котів Сanvit Multi з 13 вітамінів табле
Комплекс з 13 вітамінів і таурину для котів активно підтримує здоров'я, обмін речовин, імунітет і стресостійкість Вітаміни відіграють важливу роль у всіх обмінних процесах організму. Вони необхідні для травлення, засвоєння та перетворення поживних речовин у тканинах організму, а також підтримують імунну систему та процеси детоксикації. Організм потребує підвищеного споживання вітамінів під час росту, хвороби, одужання, вагітності, годування груддю та в літньому віці. Здатність кішок протистояти стресам і долати стресові ситуації особливо залежить від достатнього споживання вітамінів. Амінокислота таурин необхідна для правильного розвитку та функціонування серця, кровоносних судин і очей. Застосування: Таблетки дають безпосередньо з руки, або в подрібненому вигляді з кормом.
Комплекс вітамінів для котів Сanvit Biotin для здоров`я шкіри та шерсті та
Підтримка здорової шкіри та густої блискучої шерсті Поживні речовини в Canvit Biotin сприяють регенерації шкіри та росту густої та блискучої шерсті, що важливо не тільки для зовнішнього вигляду виставкових котів. Шерсть і шкіра утворюють перший шар захисту організму від небезпеки навколишнього середовища. Щоб шкіра забезпечувала захист, її метаболізм вимагає адекватного джерела поживних речовин, таких як біотин, вітаміни В2, В3 і В5, а також мікроелементів і амінокислот, таких як цинк, мідь і метіонін. Canvit Biotin є комплексним джерелом поживних речовин, необхідних для здорового функціонування та росту шкіри та шерсті. Застосування: Давайте таблетки безпосередньо з рук або подрібніть в їжі.
Хондропротектори для котів Сanvit Chondro для здоров`я зв`язок та суглобів
Canvit Chondro - це джерело комплексного харчування для суглобів для відновлення і захисту хрящів, зв'язок і поліпшення рухливості суглобів у котів. Суглобові хрящі мають обмежену здатність до регенерації та оновлення. Протягом життя хрящ поступово зношується і пошкоджується. Можна уповільнити зношування суглобового хряща та покращити його регенерацію, забезпечивши суглоб будівельними блоками хряща у вигляді живлення суглоба. Основними будівельними блоками хрящів і суглобових структур є глюкозамін, хондроїтин і колаген. Хондроїтину сульфат зв'язує воду, підтримує еластичність хряща і блокує ферменти, що пошкоджують хрящ. Глюкозаміну сульфат стимулює метаболізм хондроцитів і уповільнює дегенерацію хряща. Колаген II типу забезпечує міцність і гнучкість хрящів і суглобових структур. Вітамін С бере участь у метаболізмі колагену та захищає клітини від окисного пошкодження. Застосування: Таблетки дають прямо з рук або подрібнюють у корм протягом 2-3 місяців. Протягом перших 2 тижнів бажано давати подвійну дозу.
Витаминная добавка Canvit Chondro для регенерации суставов кошек 100 г (ca
Вид: Таблетки / Свойства: Укрепление суставов, Улучшение опорно-двигательного аппарата / Страна производитель: Чехия

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лекарства и витамины CANVIT. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лекарства и витамины CANVIT в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лекарства и витамины CANVIT. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История