искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Вид
Возраст
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 30 моделей:
| таблетки Сбросить все
Протипаразитарні пігулки для котів Superium Панацея, 2-8 кг, 1 шт.
Протипаразитарні пігулки для котів Superium Панацея, 8-16 кг, 1 шт.
Пігулки для котів GimCat Every Day Malt Tabs 40 г
Пігулки Мілпразон KRKA для кошенят 2 шт.
Пігулки Мілпразон KRKA для кішок з масою тіла 2-8 кг, 4 шт.
Протипаразитарні пігулки SUPERIUM Панацея для котів 0.5-2 кг 4823089348766
Суперум панацея — інноваційна протипаразитарна таблетка для котів вагою від 0,5 кг до 2 кг.  Застосування: Профілактика і лікування при ураженні усіми видами котячих паразитів - блохами, кліщами, шкіроїдами, вошами, Волосоїдами, гельмінтами (нематодами і цестодами травного каналу); Профілактика блошиного алергічного дерматиту; Профілактика дирофіляріозу (серцеві гельмінти). Таблетка приймається самостійно або розкришується в їжу. Дія таблетки проявляється вже через 24 години. За допомогою сорбентів складі таблетки, вона швидко виводить токсини з організму.
Антигельмінтні пігулки AnimAll VetLine DeWorm Ultra для котів та кошенят д
Пігулки Мілпразон KRKA для кішок з масою тіла 2-8 кг 1 шт.
Пігулка для котів Unicum 4 в 1 від бліх, кліщів, гільмінтів, з пробіотіком
Протипаразитарні таблетки для котів Credelio від бліх та кліщів 2-8 кг 1 ш
Антигельмінтні пігулки Elanco (Bayer) Мільбемакс для котів вагою від 2 кг
Протипаразитарні таблетки для котів Credelio від бліх та кліщів 2-8 кг 3 ш
Пігулка Bayer Drontal від глистів для котів 24 шт.
Антигельмінтик Мілпразон Krka 16мг/40мг таблетки для котів 4-8 кг 2 табл.
Антигельмінтик Мілпразон Krka 4мг/10мг таблетки для котів до 2 кг 4 табл.
Антигельмінтик Krka Дехінел таблетки для котів (1блістер\10табл.)
Антигельмінтик Мілпразон Krka 16мг/40мг таблетки для котів 4-8 кг 4 табл.
Вітаміни GimCat Schnurries для котів таблетки з куркою та таурином 650 шт.
Вид: Таблетки / Властивості: Улучшение работы сердца, Поддержка остроты зрения / Обсяг / Кількість таблеток: 650 шт. / Країна виробник: Германия
Дронтал Bayer для лікування та профілактики гельмінтозів у котів 1 уп. 24
Вітаміни для котів GimCat GrasBits вітамінізовані таблетки з травою 425 г
таблетки, догляд за шкірою та шерстю, добавки на 1 кг:, вітамін A: 4746 МО, вітамін D3: 949 МО, вітамін E (альфа-токоферол): 13 мг, 65 таблеток, 4-6 шт. щодня, 425 г
ПРАЗЕЛ Антигельминтный препарат для собак и котов таблетки №10 от глистов
Высокоэффективный антигельминтный препарат, который предназначен для уничтожения половозрелых и личинковых форм круглых (нематод) и ленточных (цестод) гельминтов собак и кошек.. Внешний вид: таблетка от светло-желтого до желтого цвета со специфическим запахом. Действующие вещества: пирантела памоат и празиквантел (одна таблетка массой 0,4 г содержит 150 мг пирантела памоат и 50 мг празиквантела). Показания: Дегельминтизация собак и кошек при нематодозах и цестодозах: - токсокароз (Toxocara canis, Toxocara cati, Toxasaris leonina); - унцинариоз (Uncinaria stenocephala); - анкилостомоз (Ancylostoma spp.); - эхинококкоз (Echinococcus granulosus, E. multilocularis); - дипилидиоз (Dipylidium caninum); - тениидоз (Taenia spp.); - мезоцестоидоз (Mesocestoides spp.). Безопасность: Препарат прошел все клинические испытания. Безопасность препарата для животных полностью подтверждена (при условии использования согласно инструкции). Противопоказания: Не применять больным и ослабленным животным. Предостережение: Не применять одновременно с пиперазином. Форма выпуска: Блистер по 10 таблеток. Хранение: Хранить препарат в сухом, защищенном от света месте, отдельно от кормов и продуктов питания при температуре от 10 до 25 ° С. Хранить в недоступном для детей месте.
Таблетки Gimborn Every Day Skin&Coat для котів 40 г 4002064419114
Таблетки Every Day Skin&Coat застосовуються в якості харчової добавки до основного раціону домашніх улюбленців, призначені для дорослих тварин. Вітамінний комплекс покращує шерсть, надає їй природного блиску, забезпечує швидкий ріст, робить шкіру шовковистою, та зміцнює кігті. Продукт позитивно впливає на обмін речовин, запобігає виникненню дефіциту в організмі важливих речовин. В складі містить таурин для гостроти зору, а також: баластні речовини, деріват молочного цукру з ТГОС, вітаміни групи В, пивні дріжджі, мінеральні речовини. Особливо рекомендований комплекс для котів з довгою шерстю, для тварин в період линьки, та для котів, що приймають участь у виставках. Рекомендації щодо годування: 4-6 шт в день. 
Таблетки Gimborn Every Day Multivitamin для котів 40 г 4002064421681
Таблетки Every Day Multivitamin - це комплекс, який містить важливі для здоров’я тварин, вітаміни та корисний бета – глюкан. Завдяки особливому поєднанню, всі компоненти сприяють зміцненню захисних функцій організму, підтримують імунну систему, сприятливо впливають на роботу серцево – судинної системи, та очей (покращують зір). В складі вітамінного комплексу містяться: молоко та продукти його переробки, дріжджі, масла та жири, яйця, продукти рослинного походження, деріват молочного цукру з ТГОС, мінеральні речовини. Харчова добавка не містить цукру, злаків, збагачений протеїнами та вітамінами групи А, Е, D3, В, К3.  Склад: Молоко і молочні продукти, дріжджі (містить 1% бета-глюкану), олії та жири.
Вітаміни Для кішок Gimborn GrasBits вітамінізовані пігулки з травою 40 г 4
Смачнючі GimCat GrasBits містять велику кількість трави. Вона поставляє важливі поживні та біологічно активні речовини, такі як амінокислоти, мінеральні речовини, мікроелементи і вітаміни. Завдяки великій кількості натуральних вітамінів, трава важлива для збереження здоров'я вашого кота незалежно від його віку. GrasBits - це цінний додаток до корму на кожен день, зроблене з найкращих інгредієнтів і не містить цукру. Рекомендації по годівлі:  4-6 таблетки щодня. Склад: Молоко і продукти переробки молока, дріжджі, продукти рослинного походження (в т.ч. трава висушена -12.0%), масла та жири, мінеральні речовини.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лекарства и витамины. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лекарства и витамины в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лекарства и витамины. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История