искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Вид
Возраст
Назначение
Очистить параметры подбора

Каталог /

Лекарства и витамины для взрослых котов

Выводить
Размер картинок
Выбрано 32 моделей:
| взрослые Сбросить все
Краплі на холку для котів ProVET Мега Стоп, від зовнішніх та внутрішніх па
Краплі на холку для котів ProVET Profiline від зовнішніх паразитів, від 4
Протипаразитарні краплі на холку для котів Superium Панацея, 4-8 кг
Краплі на холку KRKA Селафорт від зовнішніх і внутрішніх паразитів для кот
Краплі на холку для котів ProVET Profiline від зовнішніх паразитів, від 4
Комплексний протипаразитарний препарат ProVET Мегастоп Ультра для котів ва
Краплі від гельмінтів Bayer Profender, для котів від 2.5 до 5 кг, 2 шт.
Краплі від паразитів Bayer Advocate для кішок від 4 до 8 кг, 3 піпетки
AnimAll VetLine CAT MALE PRO Витамины Мультикомплекс для взрослых котов 10
Комплекс містить специфічні активні речовини, життєво необхідні для фізіологічних процесів в організмі самців. Доповнює добову потребу у вітамінах і мінералах, які здійснюють регуляцію основних функцій організму. Щоденний прийом комплексу покращує роботу серцевого м’язу. Попереджує порушення сечостатевої системи, нормалізує рН сечі (PAC). Попереджує розвиток ожиріння у котів, покращує еластичність зв’язок і стан хрящів. Таурин попереджує дегенерацію сітківки ока і подальшу сліпоту. Оказує загальнозміцнювальну дію на організм тварини, підвищує імунітет. Склад: екстракт виноградних кісточок, вітамінно-мінеральний комплекс, таурин,70% екстракт кормових дріжджів, пробіотичний комплекс (Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faccium). Не містить синтетичних смакових домішок і підсилювачів смаку! Дозування: 1 таблетка (0,5 г) на 2,5 кг маси тіла один раз на добу. Рекомендований курс застосування: 60 днів, перерва 30 днів, потім ще курс 60 днів. Термін придатності: 18 місяців. Зберігання: зберігати у сухому темному місці при температурі від 0 до 25°С.
AnimAll VetLine CAT FEMALE PRO Витамины Полифункциональный комплекс для вз
AnimAll VetLine CAT FEMALE PRO ефективно впливає на організм Вашої улюблениці за рахунок активних компонентів у складі. Особливо позитивно комплекс діє на репродуктивну систему, сприяє народженню повноцінного потомства. Регулярне вживання засобу зміцнює імунну систему, забезпечує чітку роботу органів зору, доповнює добову потребу самиць у водо- і жиророзчинних вітамінах, нормалізує ферментативну активність, регулює окисно-відновні процеси, позитивно впливає на травну систему. Містить речовини, призначені для репродуктивної системи кішки, забезпечує високий відсоток виношування та здорове потомство. У післяпологовий період компенсує втрати кальцію. Значно покращує стан шерсті, шкіри та кігтів. Показання: щоденний прийом дорослою кішкою для профілактики ферментативних порушень. Вагітним та лактуючим кішкам для регуляції фосфорно-кальцієвого балансу. При погіршенні стану шкіри та шерсті. Склад: екстракт журавлини, вітамінно-мінеральний комплекс,70% екстракт кормових дріжджів, пробіотичний комплекс (Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faccium). Не містить синтетичних смакових домішок і підсилювачів смаку! Дозування: 1 таблетка (0,5 г) на 2 кг маси тіла один раз на добу. Рекомендований курс застосування: 60 днів, перерва 30 днів, потім ще курс 60 днів. Термін придатності: 18 місяців. Зберігання: зберігати у сухому темному місці при температурі від 0 до 25°С.
Капли противопаразитарные Secfour 3D (Секфор 3Д) для котов 4-8 кг, 2 пипет
Внимание! Перед использованием проконсультируйтесь с ветеринаром и обязательно ознакомьтесь с инструкцией. Капли противопаразитарные Secfour 3D - мгновенная защита от паразитов еще до нападения. Три мощных уровня защиты благодаря 3 действующим веществам: этофенпроксу, фипронилу и пирипроксифену. Инсектоакарицидное действие капель длится 4 недели. Показания: Профилактика и лечение котов при поражении эктопаразитом: блохами, власоедами, вшами, иксодовыми, отодектозными, нотоэрозными клещами. Для отпугивания кровососущих двукрылых насекомых: слепней, мошек, мокрецов, москитов, зоотропных мух и профилактики дирофиляриоза. Противопоказания: Животным в возрасте до 10 недель. Больным и ослабленным животным. Собакам во время беременности и лактации. Одновременно с другими инсектицидными препаратами. При повышенной индивидуальной чувствительности кошек к действующим составляющим препарата. Преимущества: - препараты уничтожают паразитов до укуса; - нокдаун эффект в течение 2 минут; - паралитическое действие препарата не позволяет клещу передвигаться животным и выбирать место для укуса; - гарантированная защита животного от инфицирования в течение 4 недель; - прекращает развитие популяции паразитов в стадии яйца и личинки; - безопасность для животных - действующие вещества не всасываются в системный кровоток; - эффективность - у паразитов нет привыкания к трехкомпонентной формуле. Состав: Действующие вещества: этофенпрокс 200 мг, фипронил 100 мг, пирипроксифен 20 мл. Применение: Раздвиньте шерсть на холке, и выдавливайте капли из пипетки. Препарат может быть нанесен на несколько мест от холки до лопаток. Обработку нужно проводить не раньше, чем через 2 дня после купания. Повторные обработки животных проводят не чаще 1 раза в месяц. Применение: При повышенной индивидуальной чувствительности владельца животного к действующим веществам капель, при наличии на руках царапин и повреждений кожи следует пользоваться резиновыми перчатками. После манипуляций следует тщательно вымыть руки теплой водой с мылом.
Краплі ProVET Моксістоп для котів масою тіла від 4 до 10 кг, 1 піпетка 1,0
Не застосовують кошенятам віком до 7 тижнів. Не застосовують тваринам із підвищеною чутливістю до складників препарату. Не підлягають дегельмінтизації виснажені та хворі на інфекційні захворювання тварини. Застосування Застосовують котам масою тіла до 4 кг – 0,4 мл — 1 піпетка. Форма випуску Полімерні піпетки по 0,4 мл, упаковані у картонну коробку по 1 штуці. Умови зберігання Зберігати препарат у закритій упаковці виробника, в сухому недоступному для дітей та тварин місці, окремо від харчових продуктів та кормів, за температури від 5 до 25 °С. Спосіб застосування Препарат наносять на суху неушкоджену шкіру. На ділянці шиї біля основи черепа розгортають шерсть тварини, щоб було видно шкіру, відламують верхню частину піпетки і, розміщуючи кінець піпетки на шкірі, витискають вміст піпетки безпосередньо на шкіру. При обробці тварин великих розмірів вміст піпетки наносять на шкіру у 3-4 точках вздовж хребта. Для дегельмінтизації тварин при нематодозах і цестодозах травного каналу препарат застосовують з лікувальною метою одноразово, з профілактичною – один раз на місяць. З метою профілактики дирофіляріозу у неблагополучних регіонах препарат застосовують у весняно-літньо-осінній період: перед початком льоту комарів і москітів (переносників Dirofilaria immitis, Dirofilaria repens) одноразово, і далі один раз на місяць. Останній раз не раніше, ніж за місяць після завершення льоту комах.  Склад  1 мл препарату містить діючі речовини: празіквантел – 40 мг, моксидектин – 10 мг. Допоміжні речовини: ПЕГ-400, спирт ізопропіловий, диметилсульфоксид.
Vitоmax PLATINUM капли на холку от блох, клещей, гельминтов для собак сред
Краплі Platinum ТМ «Вітомакс» для дорослих собак середня розміру Інсектіцідноакаріцідное засіб Vitomax призначення для вихованців, чия вага варіюється в межах 4-10 кг. Інноваційний ветпрепарат наноситися точкові на шкіру собаки. Протіпаразітарне дію Речовини ефективного и при профілактичних заходах, и при терапії. Склад і призначення В 1 мл (ампули) кошти міститься: - 100 мг Fipronil; - 15 мг Ivermectin. Препарат «Вітомакс» серії «Платинум» призначають для терапії або профілактики: - зараження блохами Ctenocephalus canis; - кишкових нематодозів, нотоедроз, демодекса, отодектоза. - зараження кліщами: підшкірними (Demodecosis, Sarcoptoses), вушними (Otodectes cynotis) і іксодових; - дирофіляріозу (включаючи зараження личинками 3-й і 4-й стадій розвитку). Комбінація дози фіпронілу з невеликою кількістю івермектіна забезпечує сильне комплексну дію, спрямоване на знищення дорослих особин (бліх, членистоногих класу Arachnida, вошей, шерстоедов) і личинок комах Дозування і особливості застосування Для дорослої собаки вагою не більше 10 кг необхідно 1 мл суспензії (1 упаковка). Застосовують краплі зовнішньо шляхом точкового нанесення на важкодоступні для заліковування вихованцем ділянки: холку і хребет. Однією обробки вистачає для захисту від ендо- та ектопаразитів протягом місяців. При корості або зараженні собаки демодекозом процедуру повторюють частіше (2-3 рази на місяць) з проміжком 8-10 діб. Для профілактики захворювань в подальшому обробку проводять кожні 45-60 днів. Після проведення процедури необхідно ретельно вимити руки з милом. Краплі не підходять домашнім улюбленцям порід коллі (в тому числі шотландської вівчарці і бобтейл) через генної мутації (Multiple Drug Resistence або MDR1). Дана особливість породи спричиняє підвищення чутливості організму до ліків. Дозволити обробку протипаразитарними краплями може тільки ветеринар. Також препарат «Втамакс»; протипоказаний: - хворим, виснаженим і ослабленим собакам; - вагітним і годуючим самкам; - чутливим до компонентів засобу вихованцям; - цуценятам віком молодше 12 тижнів. Виробник випускає засіб в зручній для застосування упаковці - флаконах з полімерного матеріалу з піпеткою або ампулах-крапельницях. Розливається суспензія по 1 мл. Ворічная упаковка виготовлена ​​з картону і містить важливу інформацію про препарат (склад, дозування і показання до застосування). У місці, де зберігається препарат, має бути темно, сухо і прохолодно (до + 30 ° С). Також краплі повинні залишатися недоступними для домашніх улюбленців, дітей і не контактувати з продуктами харчування.
Vitоmax PLATINUM капли на холку от блох, клещей, гельминтов для котов (4-8
Зовнішні краплі Витамакс «Платинум» від паразитів для великих котів. Ветеринарний препарат серії «Платинум» бренду Витамакс призначений для котів великих порід (вагою 4-8 кг). Краплі наносяться точково з метою профілактики або лікування зараженого паразитами вихованця. Знищення різних видів шкідників (кліщів, екто- і ендопаразитів, шерстоедов, бліх і вошей всіх фаз розвитку) забезпечує комбінація двох діючих речовин: - фіпронілу (100 мг на 1 мл); - івермектіна (15 мг на 1 мл). Fipronil - популярний синтетичний інсектицид антипаразитарного призначення. Його дія призводить до нервового паралічу кліщів і бліх. Застосування виключно зовнішнє. Змішання речовини з олійними сполуками (розчинниками) забезпечує поступове вивільнення діючих компонентів з крапель, зібраних в вовняних фолікулах. Зверніть увагу! При комбінуванні компонентів з іншими фармакологічними засобами можливо тимчасове підвищення чутливості в області нанесення. Ivermectin - лікувальну речовину протипаразитарного призначення. Ефективно бореться з личинками і зрілими нематодами. Діє на легкі і шлунково-кишкового тракту паразитів, включаючи вошей, яйця оводів всіх видів, кліщів саркоптоідного типу і комах сімейства Hippoboscidae. Другий компонент провокує гальмування впливу гамма-аміномасляної кислоти через підвищений формування нейромедіаторів. Утруднюється передача імпульсів в нервових закінченнях паразитів. Викликаний параліч призводить до загибелі. Івермектин відрізняється швидким проникненням і розподілом по клітинам тканин різних органів тварини. Повний паразітоцідного ефект досягається через 10-14 діб. Висновок препарату
Краплі від зовнішніх та внутрішніх паразитів ProVET Мегастоп для котів мас
Не застосовувати хворим і ослабленим тваринам, кошенятам віком до 12 тижнів. Не застосовувати тваринам, чутливим до івермектину чи інших складових препарату. Застосування препарату тваринам масою тіла до 1 кг ґрунтується на оцінці ризику та необхідності лікування. Препарат має високу ефективність до ектопаразитів, зокрема, бліх та кліщів (отодектозних, саркоптоїдних, нотоедрозних, демодекозних), і ендопаразитів: нематод, дирофілярій (ефективний проти личинок L3 і L4 стадії). До складу препарату входить імідаклоприд, який діє на нервову систему ектопаразитів, перериває передачу нервового імпульсу, що призводить до паралічу і подальшої загибелі. Івермектин є високоефективним засобом проти личинкової та статевозрілої форми нематод. Спосіб застосування: Препарат застосовувати тільки зовнішньо, наносити на суху неушкоджену шкіру, попередньо розсунувши шерсть. Наносити препарат біля основи черепа або між лопатками. Після обробки препаратом тварин не купати 48 годин. Препарат забезпечує захист протягом 1-1,5 місяців. При ураженні коростяними та демодекозними кліщами обробку проводити 2-3 рази з інтервалом 10 днів.  Склад: 1,0 мл препарату містить діючі речовини: імідаклоприд — 100 мг, івермектин — 10 мг, допоміжні речовини.
Капли против блох, клещей Advantage Адвантейдж 80 для кошек и кроликов от
Advantage капли на холку от блох для кошек и декоративных кроликов. Для лечения и профилактики инвазии блох и лечения аллергического блошиного дерматита. Одна обработка защищает животное от повторного заражения в течении одного месяца. Адвантейдж – эффективное средство против блох: убивает 98-100% блох в течение 12 часов; уничтожает блох при контакте до того, как они успевают укусить животное и отложить яйца; уничтожает личинки блох в местах обитания животного; сохраняет свое действие после однократной обработки в течение 4-х недель. Адвантейдж – безопасное средство: не всасывается в кровь животного, а распределяется по шерсти; можно применять котятам, беременным и лактирующим самкам, ослабленным и больным животным; безопасен для людей. сохраняет свое действие после того, как ваше животное попало под дождь, искупалось в воде, после прогулки по мокрой траве. Адвантейдж – один для всего потомства: обладает «зонтичным эффектом», то есть обеспечивает защиту всего помета при обработке препаратом кормящей самки. Адвантейдж – простое, удобное и экономичное в применении средство: выпускается в форме пипеток; одна упаковка содержит 4 пипетки и рассчитана на 4 месяца; Состав: имидаклоприд, 10% раствор. Применяют один раз в месяц путем нанесения содержимого одной пипетки на кожу животного в местах, недоступных для слизывания: у кошек - на затылке, у собак - между лопатками. Наименование бренда: Advantage (Адвантейдж) Производитель: Адвантейдж бай Байер Энимал, BAYER ANIMAL HEALTH GMBH (Адвантейдж бай Байер Энимал, Байер Энимал Хелз ГМБХ) Страна регистрации бренда: Германия Размещение производственных мощностей: Германия
Краплі Unicum Ultimate від бліх, кліщів, вошей та власоїдів для котів, 4-1
Краплі Unicum Рremium від бліх та кліщів для котів, 4-8 кг (UN-005)
Краплі Bayer Адвантейдж від бліх, для котів від 4 до 8 кг, 1 піпетка
Пігулка для котів Unicum 4 в 1 від бліх, кліщів, гільмінтів, з пробіотіком
Краплі від гельмінтів Elanco (Bayer) Profender для котів від 2.5 до 5 кг 1
Краплі від гельмінтів Elanco (Bayer) Profender для котів від 5 до 8 кг 1 ш
Краплі Стронгхолд Плюс для котів 5-10 кг, від бліх та кліщів, 1 мл х 1 піп
Краплі Broadline Boehringer Ingelheim від бліх та кліщів для котів та коше
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на лекарства и витамины. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить лекарства и витамины в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на лекарства и витамины. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История