искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 538 моделей:
| Щенячий патруль Сбросить все
Набір колекційних фігурок-топерів Bops n Tops Щенячий патруль 3 шт. в асор
Набір колекційних фігурок-топерів Bops n Tops Щенячий патруль 5 шт. в асор
Колекційна фігурка Spin Master Paw Patrol Дино-місія Зума з динозавром (SM
Колекційна фігурка Spin Master Paw Patrol Дино-місія Роккі з динозавром (S
Ігровий набір Build a Bot Paw Patrol Чейз (928555.006)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Ігровий набір Build a Bot Paw Patrol Скай (928556.006)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Ігровий набір Build a Bot Paw Patrol Маршал (928554.006)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Фігурка Paw Patrol The movie Роккі з механічною функцією (SM16655/8913) SM
Ігрова фігурка Paw Patrol The movie Гонщик з автомобілем Die Cast (SM16782
Автомобіль Paw Patrol з фігуркою Роккі (SM16782-13) SM16782-13
Нова колекція іграшок за мотивами популярного мультфільму Цуценячий патруль представлена фігуркою Роккі на фірмовому автомобілі. Автомобіль виготовлений з литого металу та оснащений колесами з вільним ходом. Довжина машинки — 7 см. Фігурка сміливого цуценяти Роккі виконана з ударостійкого та якісного пластику. Рекомендований вік — від 3-х років.
Рятівний автомобіль Paw Patrol Die cast Knights Chase (SM16782-40) SM16782
В новому сезоні Щенячого патруля «Rescue Knights» цуценята стають лицарями-рятувальниками! Тепер вони допомагають врятувати королівство Баркінгбург від злого цуценяти Кігтя та його вогнедишного дракона! Рятівний автомобіль Paw Patrol Die cast Knights Chase дуже деталізований, міцний та маневрений — точнісінько як в мультфільмі. Їх можна штовхати рукою або запускати для швидкісного реагування. Всі цуценята одягнені в нову лицарську форму та готові до порятунку королівства. Розмір машинки: 9 x 4 x 5 см. Це чудовий подарунок для дітей від 3-х років на день народження та свята для створення захоплюючих місій з улюбленими цуценятами!
Рятівний автомобіль Paw Patrol Die Cast Knights Скай (SM16782-39) SM16782-
В новому сезоні Щенячого патруля «Rescue Knights» цуценята стають лицарями-рятувальниками! Тепер вони допомагають врятувати королівство Баркінгбург від злого цуценяти Кігтя та його вогнедишного дракона! Рятівний автомобіль Paw Patrol Die cast Knights Скай дуже деталізований, міцний та маневрений — точнісінько як в мультфільмі. Їх можна штовхати рукою або запускати для швидкісного реагування. Всі цуценята одягнені в нову лицарську форму та готові до порятунку королівства. Розмір машинки: 9 x 4 x 5 см. Це чудовий подарунок для дітей від 3-х років на день народження та свята для створення захоплюючих місій з улюбленими цуценятами!
Автомобіль Paw Patrol Мегацуценята з фігуркою Кремеза (SM16782-19) SM16782
У новій колекції іграшок за мотивами популярного мультфільму Цуценячий патруль представлена фігурка Кремеза в захисному костюмі на фірмовому авто. Автомобіль виготовлений з литого металу, оснащений колесами з вільним ходом і великою кулею для руйнування стін. Довжина машинки — 7 см. Фігурка бульдога Кремеза виконана з ударостійкого та якісного пластику. Рекомендований вік — від 3-х років.
Автомобіль Paw Patrol Мегацуценята з фігуркою Роккі (SM16782-20) SM16782-2
Новий автомобіль серії Мегацуценята запрошує дитину до захопливої подорожі на рятівному автомобілі. Роккі на новій машині в костюмі супергероя, і як завжди з веселою посмішкою. Граючи з такою іграшкою, малюк уявить себе на місці рятівника, а це означає, буде вчитися допомагати іншим. За допомогою уяви дитина придумає свій сюжет захопливої рятувальної операції. У новій колекції автомобілі металеві, виконані в яскравих барвистих тонах. Довжина машинки 7 сантиметрів. Автомобіль Paw Patrol Мегацуценята з фігуркою Роккі підійде як для хлопчиків, так і для дівчаток від 3-х років.
Рятівний автомобіль Paw Patrol Die Cast Mighty pups Еверест (SM16782-27/1)
Рятівний автомобіль Paw Patrol Die Cast Mighty pups Еверест — металевий автомобіль для юних шанувальників мультсеріалу. Зі справжніми робочими колесами ці машини дуже швидко примчать на допомогу під час рятувальної операції! Еверест має залізний рятувальний автомобіль-снігохід, зі швидкими колесами. Автомобіль виконаний у стилі цуценят-супергероїв Mighty Pups. Діти можуть стежити за своєю колекцією за допомогою плаката колекціонера та насолоджуватися усіма своїми улюбленими транспортними засобами. Автомобілі Die Cast стануть чудовим подарунком для дітей віком від 3-х років.
Ігрова фігурка Spin master Paw Patrol Рятівний автомобіль Die Cast Moto pu
Мчіться на допомогу швидше, ніж будь-коли, на мотоциклах PAW Patrol True Metal! Ці металеві мотоцикли виглядають так само, як машини PAW Patrol з популярного мультфільму. З автентичними деталями та графікою, поворотними колесами та металевим покриттям мотоцикли True Metal готові до швидкої рятувальної операції! Штовхайте мотоцикл рукою або запускайте його вперед для швидкісних пригод! Кожне
Фігурка Paw Patrol Мегацуценята Зума механічна з підсвіткою (SM16655/7902)
Фігурка Paw Patrol Мегацуценята Зума механічна з підсвіткою — цікавий та захопливий подарунок для дитини. Фанати мультика «Цуценячий патруль» знову переживуть емоційні моменти в ігровій формі і зможуть придумати нові сюжети. Іграшку виготовлено з якісного сертифікованого міцного матеріалу (пластик). Фігурка має висоту 7 см й оснащена світловими ефектами (треба натиснути на кнопку на рюкзаку цуценяти), для роботи яких потрібні 3 батарейки типу AG3 (LR41). Дитина буде розвивати дрібну моторику, уважність, уяву, концентрацію та просторове мислення із Зумою. Рекомендовано для дітей від 3-х років.
Набір Paw patrol Надзвичайна місія Маршал і ремонт дороги (SM16655/9222) S
У новому ігровому наборі представлена колекційна фігурка Маршала з серіалу Цуценячий патруль. Ретельна деталізація всіх елементів робить героя повністю схожим з оригінальним персонажем із мультфільму. До комплекту входить: - фігурка Маршала з відкидним рюкзаком, який трансформується після натискання кнопки на нашийнику, та в капелюсі рятівника; - два захисних конуси. Набір виконаний з міцного пластику з хорошими зносостійкими властивостями. Гра розвиває дрібну моторику, координацію рухів, уяву. Рекомендований вік — від 3-х років.
Ігрова фігурка Spin master Paw Patrol Рятівний автомобіль Die Cast Гонщик
Чудова новинка від Spin Master! Сучасна колекція металевих автомобілів "Щенячий патруль" для юних шанувальників мультсеріалу. Зі справжніми робочими колесами ці машини дуже швидко примчать на допомогу під час рятувальної операції! Діти можуть стежити за своєю колекцією за допомогою плаката колекціонера та насолоджуватися усіма своїми улюбленими транспортними засобами. Автомобілі Die Cast стануть чудовим подарунком для дітей віком від 3 років. Зберіть всю колекцію та створіть ще більше веселих та захоплюючих пригод!
Фігурка Paw patrol Могутній Маршал і рятувальна машинка металева (SM16782-
Тепер діставатися на рятівні операції маленькі рятівники будуть ще швидше. Адже тепер в них є рятівний автомобіль. Автомобіль оснащений рухомими колесами та виконаний в стилі Цуценячого патрулю. Беріть улюблених героїв та гайда рятувати світ на спецоперації.Разом з улюбленим персонажем дитина зможе вигадувати власні сюжети та розвивати концентрацію уваги.Матеріал: метал.В комплекті ви знайдете: - фігурку Маршала; - рятівний автомобіль.Рекомендований вік від 3-х років.
Автомобіль Paw patrol Кремез і рятувальна машинка металева (SM16782-35) SM
Мчіться на допомогу швидше, ніж будь-коли, на автомобілі Paw patrol Кремез і рятувальна машинка металева! Ці металеві мотоцикли виглядають так само, як мотоцикли Цуценячого Патруля з популярного мультфільму. З автентичними деталями та графікою, поворотними колесами та металевим покриттям транспортні засоби True Metal готові до швидкої рятувальної операції! Штовхайте мотоцикл рукою або запускайте його вперед для швидкісних пригод! Кожне щеня знаходиться на своєму транспортному засобі та поспішає на допомогу! Вирушайте на зустріч пригодам разом з колекційними машинками PAW Patrol True Metal! Підходять для дітей віком від 3-х років.
Автомобіль Paw Patrol Джунглі з фігуркою Кремеза (SM16782-17) SM16782-17
Швидше вирушай в рятувальну операцію в джунглях разом з відважним Кремезом в жовтому захисному костюмі на його фірмовому бульдозері. Автомобіль виготовлений з литого металу, оснащений колесами з вільним ходом і міцним ковшем. Довжина машинки — 7 см. Фігурка бульдога Кремеза виконана з ударостійкого та якісного пластику. Рекомендований вік — від 3-х років.
Рятівний автомобіль Paw Patrol Die cast Knights Кремез (SM16782-38) SM1678
В новому сезоні Щенячого патруля «Rescue Knights» цуценята стають лицарями-рятувальниками! Тепер вони допомагають врятувати королівство Баркінгбург від злого цуценяти Кігтя та його вогнедишного дракона! Рятівний автомобіль Paw Patrol Die cast Knights Кремез дуже деталізований, міцний та маневрений — точнісінько як в мультфільмі. Їх можна штовхати рукою або запускати для швидкісного реагування. Всі цуценята одягнені в нову лицарську форму та готові до порятунку королівства. Розмір машинки: 9 x 4 x 5 см. Це чудовий подарунок для дітей від 3-х років на день народження та свята для створення захоплюючих місій з улюбленими цуценятами!
Рятівний автомобіль Paw Patrol Die Cast Mighty pups Скай (SM16782-26/1) SM
Рятівний автомобіль Paw Patrol Die Cast Mighty pups Скай — металевий автомобіль для юних шанувальників мультсеріалу. Зі справжніми робочими колесами ці машини дуже швидко примчать на допомогу під час рятувальної операції! У Скай рухливі вушка та шассі літака, вкриті металом. Автомобіль виконаний у стилі цуценят-супергероїв Mighty Pups. Діти можуть стежити за своєю колекцією за допомогою плаката колекціонера та насолоджуватися усіма своїми улюбленими транспортними засобами. Автомобілі Die Cast стануть чудовим подарунком для дітей віком від 3-х років.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   23  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фигурки и трансформеры. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фигурки / трансформеры в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фигурки и трансформеры. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История