искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 72 моделей:
| Робокар Поли Сбросить все
Трансформер Почер Robocar Poli (83360)
Фігурка Robocar Poli Пості поштова металева машина 6 см (83178) 83178
Власний характер і унікальна історія – це те, чим може похвалитися автомобіль Пості листоноша для рольових ігор. Це герой зі знайомого й улюбленого дитячого мультика про містечко, де всі жителі – машини. Але, незважаючи на це, всі події там відбуваються цілком справжні. Нова серія з шести автомобілів – це жителі містечка, яке можна також доповнити трасами, адже розміри наборів
Фігурка Robocar Poli Мусті ретро металева машина 6 см (83179) 83179
Машинки для дітей – це іграшки, без яких не росте жоден хлопчик. Не варто думати, що це просто розвага для дітвори, такі заняття дійсно дуже корисні. Моделюючи повсякденні ситуації за допомогою іграшкових автомобілів, дитина соціалізується, розвиває комунікативні навички. А якщо це машинка – герой популярного мультика, як автомобіль Мусті ретро для рольових ігор дитини від 3
Фігурка Robocar Poli Макс каток металева машина 6 см (83176) 83176
Ура! Вийшла нова серія з улюбленими героями! Макс – це знайомий каток, у якого все виходить і він дуже любить працювати. Чим не приклад для наслідування вашому синові? Тим більше що діти із задоволенням беруться за гру з містечком автомобілів. Машинки-іграшки для дітей можна доповнити наборами з трасами, за якими вони будуть подорожувати. А ще буде цікаво зібрати повну колекцію
Фігурка Robocar Poli Мікі бетономішалка металева машинка 6 см (83256) 8325
Компанія Robocar Poli, творець якісних високотехнологічних іграшок, представляє металеву машинку з улюбленого мультсеріалу «Robocar Poli» - Мікі. Він живе в дивовижному містечку Брумстаун, де всі машинки вміють говорити! Максимально реалістичне виконання машинки, він насправді схожий на улюбленця вашої дитини. Зібравши всю колекцію машинок розміром 6 см, можна розігрувати дійсно
Іграшка Почер Металева машинка Robocar Poli 6 см (83357) 83357
Тобі подобається мультсеріал «Робокар Поллі»? Тоді зустрічай Почера - машинку-браконьєра, що вміє розмовляти. У машинки з металевим корпусом обертаються колеса, а корпус піднімається і автомобіль може обертатися навколо своєї осі. Іграшка сподобається хлопчикам-шанувальникам мультсеріалу «Робокар Поллі». Розвиває фантазію, пам'ять і дрібну моторику.
Ігровий набір Petronix Defenders Петмобіль Поли (123199) 123199
Ласкаво просимо у світ Petronix Defenders! Коли дикі тварини з будь-якого куточку світу опиняються в небезпеці, команда юних супергероїв відправляється їм на допомогу! Їхні рюкзаки перетворюються на маленьких тварин за допомогою дивовижних технологій, і разом вони відправляються у все більш сміливі місії, щоб врятувати тварин! Фігурка рухлива: голова, руки, стегна, коліна. Рюкзак можна зняти. Окуляри не знімаються. У кожного героя мотоцикл та фігурка-робот.
Машина Robocar Poli Міні 6 см металева (83253) 83253
Міні – це чарівний автомобіль-дівчинка з нової серії машин за мотивами знайомого мультика. Справа в тому, що в містечку живуть виключно машинки, тому інші набори, такі як місто, порт, мийка, штаб-квартира та переробна станція, необхідно доповнювати автомобілями. Саме в цьому випадку дитина вже з 3 років зможе розігрувати справжні сюжетні історії як за мотивами мультика, так і свої
Іграшка Треки Металева машинка Robocar Poli 6 см (83358) 83358
Зустрічай нового героя мультсеріалу «Робокар Поллі»! Трактор Трекі - машинка, яка вміє розмовляти - як і інші герої мультфільму. Трекі - доброзичливий роботяга. Справжній фермер. Машинка з рухомими лопатями-граблями виготовлена з металу. Іграшка сподобається хлопчикам-шанувальникам мультсеріалу «Робокар Поллі». Розвиває фантазію, пам'ять і дрібну моторику.
Машинка Robocar Poli Ліфті металева (83406) 83406
Одним з незамінних персонажів мультфільму «‎Робокар Полі»‎ є Ліфті. Саме тому без нього не обійдеться жодна гра машинками серії Robocar Poli від компанії Silverlit. Машинка Robocar Poli Ліфті має металевий корпус, що забезпечує її міцність та довговічність. Фігурка має рухомі колеса та вила навантажувача, якими захоплюють вантаж. Ця деталь допомогоже відтворювати різні сюжетні лінії гри та допомогати друзям у різних пригодах. Іграшка дуже ретельно деталізована та має неймовірну схожість з персонажем мультфільму. В процесі гри такою машинкою та іншими іграшками цієї серії у дітей розвиватиметься фантазія, емоційне сприйняття та вміння гратись. Призначена для хлопчиків 3-8 років.
Іграшка Літак Кері трансформер Robocar Poli (83361) 83361
Любиш мультсеріал «Робокар Поллі»? Тоді тобі сподобається літачок Керрі - новий герой мультсеріалу. Керрі входить в команду рятувальників і завжди готовий прийти на допомогу. Керрі - транспортний літак. Його місткий вантажний відсік може перевести машину, яка потребує допомоги. Літак синього кольору прикрашений буквою «С». Лопаті гвинтів обертаються. Іграшка сподобається хлопчикам-шанувальникам мультсеріалу «Робокар Поллі».
Іграшка Почер трансформер Robocar Poli (83360) 83360
Тобі подобається мультсеріал «Робокар Поллі»? Почер - машинка-браконьєр, яка вміє розмовляти. Позашляховик Почер - злий герой мультсеріалу. Але ж без нього не можна розіграти сценки з улюбленого мультика. У машинки обертаються колеса, корпус піднімається і автомобіль трансформується для стрільби ракетами. Іграшка сподобається хлопчикам-шанувальникам мультсеріалу «Робокар Поллі». Розвиває фантазію, пам'ять і дрібну моторику.
Літачок перевізник Robocar Poli Кері з ефектами (83359) 83359
Любиш мультсеріал «Робокар Поллі»? Тоді тобі сподобається літачок Керрі - новий герой мультсеріалу. Керрі входить в команду рятувальників і завжди готовий прийти на допомогу. Керрі - транспортний літак. Його місткий вантажний відсік може перевести машину, яка потребує допомоги. Літак синього кольору прикрашений буквою «С». Літак оснащено пропелерами та світлозвуковими сигналами. Іграшка сподобається хлопчикам-шанувальникам мультсеріалу «Робокар Поллі».
Мобільна штаб-квартира з контейнерами Robocar Poli (83377) 83377
Шанувальники мультсеріалу «Робокар Поллі» обов’язково оцінять автомобіль з контейнерами для героїв мультсеріалу - Ембер, Роя і Поллі. Ця мобільна штаб-квартира - просто знахідка для рятувальників. Адже кожен автомобіль зручно розміщується в окремому контейнері. Розкладні контейнери легко знімаються з фургона, а кабіна фургона може трансформуватися в трек для автомобілів. Іграшка сподобається хлопчикам-шанувальникам мультсеріалу «Робокар Поллі».
Bambi Трансформер 83168 Робокар Полли (Зеленый) 83168(Green)
Трансформер имеет подвижные части, поэтому складывается всего за несколько движений. Игрушка изготовлена из пластика. С трансформером дети разыграют увлекательные сюжеты по спасению мира, схватки со злодеями. Играя, они будут тренировать моторику и развивать воображение.
Робот-Машинка Трансформер Робокар Поли Ембер ( Robocar POLI ) 83166-4
Дитячий робот-трансформер "Robocar Poli" Bambi 83168 Хелі
Дитячий робот-трансформер "Robocar Poli" Bambi 83168 Марк
Дитячий робот-трансформер "Robocar Poli" Bambi 83168 Баки
Робот-Машинка Трансформер Робокар Поли Марк ( Robocar POLI ) 83166-6
Робот-Машинка Трансформер Робокар Полі Хелі (Robocar POLI) 83166-3
Робот-Машинка Трансформер Робокар Поли Бакі ( Robocar POLI ) 83166-5
Робот-Машинка Трансформер Робокар Поли ( Robocar POLI ) 83166-2
Трансформер Робокар Поли: Баки MiC 83168
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фигурки и трансформеры. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фигурки / трансформеры в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фигурки и трансформеры. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История