искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 24 моделей:
| Trekmates Сбросить все
Компас Trekmates Adventure Compass TM-006248 clear – O/S 015.0771
Trekmates Adventure Compass - ефективний компас під час мандрівок та гірських походів. Дуже компактний, на ремінці (можна носити на зап`ясті). Рамка із градусами обертається. Маркування світиться – зручно використовувати у темний період доби. Є сантиметрова лінійка – допомога під час прокладання маршруту на паперовій карті. Компас підходить для карт масштабом: 1:25,000 і 1:50,000. Особливості: Компактний. Рамка із градусами обертається. На ремінці (можна носити на зап`ясті). Для карт масштабом: 1:25,000 і 1:50,000. Маркування світиться – зручно використовувати у темний період доби. Сантиметрова лінійка – допомога під час прокладання маршруту на паперовій карті.
Компас Trekmates Explorer Compass TM-006247 clear – O/S 015.0770
Trekmates Explorer Compass - це ефективний компас під час мандрівок та гірських походів. На ремінці (можна носити на зап`ясті чи шиї). Зі збільшувальною лупою – дозволяє роздивитись дрібні деталі на карті, навіть при слабкому освітленні. Рамка із градусами обертається. Також є кругові та трикутні вирізи для малювання точок орієнтування на карті. Маркування світиться – зручно використовувати у темний період доби. Є сантиметрова лінійка – допомога під час прокладання маршруту на паперовій карті. Компас підходить для карт масштабом: 1:25,000 і 1:50,000. Особливості: Зі збільшувальною лупою. Рамка із градусами обертається. На ремінці (можна носити на зап`ясті чи шиї). Кругові та трикутні вирізи для малювання точок орієнтування на карті. Для карт масштабом: 1:25,000 і 1:50,000. Маркування світиться – зручно використовувати у темний період доби. Сантиметрова лінійка – допомога під час прокладання маршруту на паперовій карті.
Набір Trekmates Dry Map Case, Compass, Whistle Set ACC-ST-X10219 clear – O
Набір основних навігаційних пристроїв, включно з водонепроникним чохлом для мапи, експедиційним компасом і свистком Screamer Whistle, які допоможуть у важких умовах. Чохол підходить для будь-яких ОС, карт і планшетів, а також сумісний із сенсорним екраном для телефонів і планшетів. Expedition Compass, легкий і компактний, класичний компас на базовій панелі з обертовим безелем і двома градусами на циферблаті. Позначки на голці світяться, а також сантиметрова лінійка, яка допомагає визначити відстань, і шнурок великого розміру, щоб ваш основний інструмент навігації був під рукою. Свисток Screamer Whistle - класичний аварійний свисток з потужністю 109 дБ для використання в будь-яку погоду. Особливості: М'яка і гнучка конструкція з ТПУ, зварні шви. IP65 - захист від води, бруду і піску. Чохол підходить для 4 карт ОС і планшетів. Добре помітний аварійний свисток. Компас початкового рівня Expedition з поділом на циферблаті. Чохол сумісний із сенсорним екраном. Регульований шийний ремінь.
Компас Trekmates Adventure Compass TM-004040 clear - O / S
Компас Trekmates Explorer Compass TM-004041 clear - O / S
Чохол Trekmates Map Case TM-005586 clear – O/S 015.1409
Map Case - ідеальний аксесуар для тих, хто цінує класику, тобто орієнтування в походах за допомоги карти й компаса. Повністю водостійкий, він зручно закривається та допомагає тримати мапу під рукою навіть в складних погодних кондиціях. Підходить також для зберігання навігатора, планшетів, іншої техніки чи документів. Особливості: М'яка і гнучка конструкція з TPU. Зварні шви. Рулонний верх, застібка на гачок і петлю. IP65 - захист від води, бруду, пилу та піску. Підходить для OS Maps і планшетів. Сумісний із сенсорним екраном. Регульований шийний ремінь.
Чохол Trekmates Twin Seal Map Case TM-006246 clear – O/S 015.0636
Водонепроникний чохол для карт з подвійними отворами, який дозволяє швидко і легко змінювати карти. Надзвичайно корисна річ у мандрівці. Особливості: М'яка і гнучка конструкція. Водонепроникні двосторонні ущільнювачі. IP65 - захист від води, бруду, пилу та піску. Складаються навпіл та може бути закріплений спеціальними прес-шпильками. Підходить для формату A4. Сенсорний екран, сумісний для використання з телефонами та планшетами. Знімний ремінець для шиї.
Компас Trekmates Adventure Compass TM-006248 clear - O/S 015.0771
Trekmates Adventure Compass – эффективный элемент навигации во время путешествий и горных походов.
Компас Trekmates Explorer Compass TM-006247 clear - O/S 015.0770
Trekmates Explorer Compass является эффективным элементом навигации во время путешествий и горных походов.
Компас Trekmates Adventure Compass TM-004040 Сlear (015.0771)
Компас Trekmates Adventure Compass (1054-015.0771)
Компас Trekmates Adventure Compass TM-004040 Clear (015.0771)
Компас Trekmates Adventure Compass
Компас Trekmates Adventure
Компас Trekmates Adventure
Компас Trekmates Adventure
Компас Trekmates Explorer Compass (1054-015.0770)
Компас Trekmates Explorer Compass TM-004041 Сlear (015.0770)
Компас Trekmates Explorer Compass TM-004041 Clear (015.0770)
Компас Trekmates Explorer Compass
Компас Trekmates Explorer
Компас Trekmates Explorer
Компас Trekmates Explorer
Компас Trekmates Explorer Compass - O/S

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на компасы Trekmates. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить компас Trekmates в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на компасы Trekmates. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История