искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Класс защиты респираторов
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Навушники захисні Neo Tools 97-560
НавушникиNEO ПРИЗНАЧЕНІ для захисту від помірного шуму, проте, дозволяють працівникам комфортно спілкуватися і чути попереджувальні сигнали обладнання. Високий Комфорт забезпечує дуже м'яку вистилку. Завдяки Регульованій притискній пружині, а також спеціальному профілюванню ідеально підходять до форми голови, одночасно не пережимаючи шкіру. Се-Маркування – ЦЕ гарантія безпеки, що підтверджує, що виріб відповідає усім вимогам Європейського Союзу. Бренд NEO рекомендують для майстрів, які займаються невеликим ремонтом. Основним критерієм вибору протишумних навушників є те, що рівень шуму, що надходить у наші вуха, в більшості випадків повинен бути нижчим від допустимого рівня. Допустимий добовий рівень впливу шуму, (8 годинний робочий день): 85 дБ. Максимальний допустимий рівень шуму: 115 дБ. Піковий рівень шуму: 135 дБ. Рекомендований рівень шуму в протишумних навушниках має становити близько 75 дБ. Приклад підбору протишумних навушників. Якщо використовується перфоратор, рівень дБ 95 дБ. При цьому рекомендований рівень шуму повинен становити близько 75 дБ. Отже, потрібно використовувати протишумні навушники з шумоподавленням близько SNR 20 дБ (95-75=20). Коли бажано використовувати навушники з нижчим шумозаглушенням: якщо час впливу менше 4 годин якщо вам необхідно почути важливу інформацію (від колег, звуки механізмів, попереджувальні сигнали) якщо у вас проблеми зі слухом
Рукавички Werk WE2127 чорні замшеві розмір 11
Захисний щиток Haisser 20100 сітчастий
Окуляри захисні Ryobi RSG01 (5132005511) 5132005511
Окуляри захисні Ryobi RSG01 - це видатний засіб індивідуального захисту очей, розроблений для забезпечення максимальної безпеки та комфорту під час виконання різноманітних видів робіт. Лінзи виготовлені з високоякісного полікарбонату, який забезпечує надійний захист очей від механічних ударів і осколків. Вони поглинають 99.9% шкідливого ультрафіолетового випромінювання, що робить ці окуляри чудовим вибором для роботи на відкритому повітрі та в яскравому сонячному світлі. Мають клас ударозахисту F, що гарантує захист від ударів дрібних об'єктів, що рухаються зі швидкістю до 45 м/с. Технологія Anti-fog - запобігає запотіванню лінз, що робить ці окуляри чудовим вибором під час роботи в умовах, де висока вологість або перепади температур.
Рукавички замшеві Haisser 211522 з посиленим великим пальцем з кевларовою
Рукавички тактичні Neo Tools розмір 8 оливкові (97-608-8)
Замшеві рукавиці Haisser 211523 з посиленою долонею і великим пальцем з ке
Рукавички тактичні Neo Tools, 100 поліестер та синтетична шкіра, р.10, оли
Тактичні рукавички, синтетична шкіра, розмір 10, від NEO - це рукавички, загальна конструкція яких виготовлена зі 100% поліестеру. Захоплююча частина, з іншого боку, є високоякісною синтетичною шкірою, а верхня частина - гнучкий поліестеровий трикотаж з підкладкою з тонкої піни. Військові рукавички мають кінець, що застібається, зі зручною застібкою-липучкою. Пропоновані в розмірах від 8 до 10, вони стануть у пригоді в ситуаціях, коли потрібне точне використання інструменту. Особливості: Рукавички виготовлені зі 100% високоякісного поліестеру. Захватна частина виготовлена із синтетичної шкіри з верхньою частиною з еластичного поліефірного трикотажу, з підкладкою з тонкого піноматеріалу.  На зап'ястях практична застібка-липучка, яка фіксує і рукавички прилягають ще краще до руки.
Рукавички тактичні Neo Tools, 100 поліестер та синтетична шкіра, р.9, олив
Тактичні рукавички, синтетична шкіра, розмір 9, від NEO - це рукавички, загальна конструкція яких виготовлена зі 100% поліестеру. Захоплююча частина, з іншого боку, є високоякісною синтетичною шкірою, а верхня частина - гнучкий поліестеровий трикотаж з підкладкою з тонкої піни. Військові рукавички мають кінець, що застібається, зі зручною застібкою-липучкою. Пропоновані в розмірах від 8 до 10, вони стануть у пригоді в ситуаціях, коли потрібне точне використання інструменту. Особливості: Рукавички виготовлені зі 100% високоякісного поліестеру. Захватна частина виготовлена із синтетичної шкіри з верхньою частиною з еластичного поліефірного трикотажу, з підкладкою з тонкого піноматеріалу.  На зап'ястях практична застібка-липучка, яка фіксує і рукавички прилягають ще краще до руки.
Щиток защитный лицевой Topex регулировка по объему головы толщина 1 мм (82
Респіратор захисний Neo Tools із клапаном силіконове ущільнення 3 шт. (97-
Окуляри захисні Ryobi RSG01 (5132005351) 5132005351
Захисні окуляри Ryobi RGS01 забезпечують життєво важливий захист, необхідний при виконанні домашніх ремонтних робіт. Технологія захисту від запотівання означає, що вам більше не доведеться постійно зупинятися, щоб протерти лінзи. Ці захисні окуляри також оснащені ударостійкою полікарбонатною лінзою, яка поглинає 99,9% шкідливого ультрафіолету, тому вони ідеально підходять для виконання робіт на відкритому повітрі у вашому саду. Крім того, регульовані гумові носові упори та оправа згинаються окремо від лінз для кращого прилягання, що сприяє притоку повітря та має покриття проти запотівання, яке зменшує накопичення вологи. Ви можете бути впевнені в якості цих окулярів, оскільки вони відповідають класу F і сертифіковані за стандартами EN 166 і EN 170.
Респіратор захисний Neo Tools силіконова (97-350)
Рукавички тактичні 2E Sensor Touch M чорні (2E-MILGLTOUCH-M-BK) 2E-MILGLTO
Призначення та область застосування: тактичне тренування та стрілянина; страйкбол; їзда на мотоциклі та на гірських велосипедах. Рукавички мають такі властивості: Висока ступінь захисту," дихає" поверхню долонь. Також у великому, вказівному та середньому пальці обох рукавичок вшитий матеріал, що дозволяє користуватися персональними електронними пристроями, такими як смартфони, планшети, тобто реагує на дотики. Розмір: М. Матеріали: супер фібру 50%; зносостійке полотно 20%; гума 10%; поліпропілен 10%.
Рукавички тактичні 2E, Sensor Touch L, чорні (2E-MILGLTOUCH-L-BK) 2E-MILGL
Призначення та область застосування: Тактичне тренування та стрільба Страйкбол Їзда на мотоциклі та на гірських велосипедах. Рукавички мають такі властивості: Високий ступінь захисту," дихаюча" поверхня долонь. Також у великому, вказівному та середньому пальці обох рукавичок вшитий матеріал, що дозволяє користуватися персональними електронними пристроями, такими як смартфони, планшети, тобто реагує на дотики. Матеріали: Супер фібру 50% Зносостійке полотно 20% Гума 10% Поліпропілен 10%
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   1030  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История