искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Класс защиты респираторов
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 2411 моделей:
| NEO Сбросить все
Черевики робочі Neo Tools 43 розмір (82-104) 17908226
Країна виробництва: Польща; Вологостійкість: Ні; Матеріал (взуття): Шкіра; Бренд: Neo Tools; Тип взуття: Низьке взуття; Розмір взуття: 43; Матеріал підошви: Гума
Рукавички робочі Neo Tools розмір 10 чорні (97-620-10)
Рукавички робочі Neo Tools розмір 9 чорні (97-620-9)
Рукавички робочі Neo Tools розмір 8 чорні (97-620-8)
Рукавички Neo Tools робочі, бавовна з повним нітриловим покриттям, розмір
Робочі рукавички, бавовна, повністю нітрилове покриття, 4121X, розмір 10, основна тканина: бавовняна фланель, покриття: нітрил, стійкість до стирання (від 0 до 4) 4, опір порізу гострими предметами (від 0 до 5) 1, стійкість (від 0 до 4) 2, опір проколу (від 0 до 4) 1, опір порізам згідно з EN ISO 13997 X, застосування: всі транспортні роботи, вантажно-розвантажувальні роботи, зберігання, монтажні роботи, автомобілебудування, садівництво, сертифікат CE на відповідність EN 388
Окуляри Neo Tools захисні протиосколкові, білі, клас захисту F 97-508
Клас стійкості F (стійкість до високошвидкісних частинок (до 45 м/с) при низькій енергії удару) УФ-фільтр 2C-1.2 – захист від УФ-випромінювання Найкраще розпізнавання кольору, рівень відтінків 1, 2 Білі полікарбонатні захисні лінзи Сертифікат CE Окуляри захисні NEO Tools – основний засіб захисту очей під час більшості робіт. Завдяки великій площі поверхні і широкої дужки захищають від механічних травм. Продукт відповідає всім вимогам Європейського Союзу. Марка NEO Tools адресована майстрам, які займаються дрібним ремонтом.
Рукавички робочі Neo Tools нітрилове покриття розмір 10 помаранчеві (97-62
Рукавички зварювальні Neo Tools, розмір 11 97-653
Зварювальні рукавички NEO Tools розмір 11 CE 97-653 захищають руки під час зварювальних робіт. Виготовлені з козячої шкіри. Стійкі до розривів та проколів. Мають стійкість до займання, бризок розплавленого металу і конвекційного тепла.
Рукавички тактичні Neo Tools, 100 поліестер та синтетична шкіра, р.8, олив
Тактичні рукавички, синтетична шкіра, розмір 8, від NEO - це рукавички, загальна конструкція яких виготовлена зі 100% поліестеру. Захоплююча частина, з іншого боку, є високоякісною синтетичною шкірою, а верхня частина - гнучкий поліестеровий трикотаж з підкладкою з тонкої піни. Військові рукавички мають кінець, що застібається, зі зручною застібкою-липучкою. Пропоновані в розмірах від 8 до 10, вони стануть у пригоді в ситуаціях, коли потрібне точне використання інструменту. Особливості: Рукавички виготовлені зі 100% високоякісного поліестеру. Захватна частина виготовлена із синтетичної шкіри з верхньою частиною з еластичного поліефірного трикотажу, з підкладкою з тонкого піноматеріалу.  На зап'ястях практична застібка-липучка, яка фіксує і рукавички прилягають ще краще до руки.
Рукавички тактичні Neo Tools, 100 поліестер та синтетична шкіра, р.9, олив
Тактичні рукавички, синтетична шкіра, розмір 9, від NEO - це рукавички, загальна конструкція яких виготовлена зі 100% поліестеру. Захоплююча частина, з іншого боку, є високоякісною синтетичною шкірою, а верхня частина - гнучкий поліестеровий трикотаж з підкладкою з тонкої піни. Військові рукавички мають кінець, що застібається, зі зручною застібкою-липучкою. Пропоновані в розмірах від 8 до 10, вони стануть у пригоді в ситуаціях, коли потрібне точне використання інструменту. Особливості: Рукавички виготовлені зі 100% високоякісного поліестеру. Захватна частина виготовлена із синтетичної шкіри з верхньою частиною з еластичного поліефірного трикотажу, з підкладкою з тонкого піноматеріалу.  На зап'ястях практична застібка-липучка, яка фіксує і рукавички прилягають ще краще до руки.
Рукавички тактичні Neo Tools, 100 поліестер та синтетична шкіра, р.10, оли
Тактичні рукавички, синтетична шкіра, розмір 10, від NEO - це рукавички, загальна конструкція яких виготовлена зі 100% поліестеру. Захоплююча частина, з іншого боку, є високоякісною синтетичною шкірою, а верхня частина - гнучкий поліестеровий трикотаж з підкладкою з тонкої піни. Військові рукавички мають кінець, що застібається, зі зручною застібкою-липучкою. Пропоновані в розмірах від 8 до 10, вони стануть у пригоді в ситуаціях, коли потрібне точне використання інструменту. Особливості: Рукавички виготовлені зі 100% високоякісного поліестеру. Захватна частина виготовлена із синтетичної шкіри з верхньою частиною з еластичного поліефірного трикотажу, з підкладкою з тонкого піноматеріалу.  На зап'ястях практична застібка-липучка, яка фіксує і рукавички прилягають ще краще до руки.
Респіратор захисний Neo Tools із клапаном силіконове ущільнення 3 шт. (97-
Респіратор захисний Neo Tools силіконова (97-350)
Черевики робочі Neo Tools O2 SRC, шкіра, розмір 41, CE (82-760-41) 82-760-
Черевики спеціальні O2 SRC шкіра ВРХ, розмір 41 Особливості: Світлоповертальні елементи Підвищені параметри водонепроникності і водопоглинання Сетчатая внутрішнє оздоблення Підошва ПУ з двох шарів різної щільності Закрита п'ята Поглинання енергії задником Стійкість підошви до впливу нафтопродуктів (FO) Шнурки з вплетеною світлоповертаючий ниткою Відповідають вимогам стандарту EN ISO 20347 діє до: 2012 SRC FO O2 SRC – стійкість до ковзання на поверхні з керамічної плитки з розчином лаурилсульфату натрію (SLS), а також на сталевий поверхні з гліцерином Сертифікат РЄ
Напівкомбінезон робочий Neo Tools military CAMO, розмір XL (81-241-XL) 81-
Neo Tools Робочий напівкомбінезон military CAMO Напівкомбінезон робочий NEO серії CAMO з високоякісної бавовняної тканини з поліестером. Еластичні лямки, що регулюються, і гумка в задній частині пояса дозволяють підігнати напівкомбінезон по фігурі, забезпечуючи тим самим комфорт роботи. Завдяки щільним, містким та міцним кишеням, необхідний інструмент можна носити при собі, а додаткові кишені для бейджика та авторучки підвищують функціональність. Завдяки унікальному малюнку "моро" та сучасному фасону, виріб можна носити й у вільний від роботи час. Якість гарантує європейський сертифікат CE. Бренд NEO виправдовує очікування професіоналів.
Напівкомбінезон робочий Neo Tools 267 г/м2 ISO L/54 (81-240-LD) 81-240-LD
Робочі штани з лямками NEO пошиті з високоякісного матеріалу, посиленого в місцях, схильних до швидкого зносу. Потрійні шви гарантують міцність виробу, можна носити з поролоновими вставками для колін. У міцних кишенях можна зберігати необхідний інструмент, завдяки лямкам навіть велике навантаження не викличе дискомфорт під час роботи. Перевага штанів – наявність кишені для смартфона, розмір якої більший у порівнянні з попередніми моделями, для того, щоб помістити телефон з великим екраном. Гарантією якості є наявність європейського сертифіката, а також відповідність виробу вимогам стандарту EN ISO 13688:2013. Бренд NEO виправдовує очікування професіоналів.
Напівкомбінезон робочий Neo Tools, 267 г/м2, ISO, XXL/58 (81-240-XXL) 81-2
Робочі штани з лямками NEO TOOLS зшиті з високоякісного матеріалу, посиленого в місцях, схильних до швидкого зносу. Потрійні шви гарантують міцність виробу, можна носити з поролоновими вставками для колін. У міцних кишенях можна зберігати необхідний інструмент, a завдяки лямок навіть велике навантаження не викличе дискомфорт під час роботи. Перевага брюк – наявність кишені для смартфона, розмір якого більше в порівнянні з попередніми моделями, для того, щоб помістити телефон з великим екраном. Гарантією якості є наявність європейського сертифіката, а також відповідність виробу вимогам стандарту EN ISO 13688 діє до 2013 Бренд NEO TOOLS виправдовує очікування професіоналів.
Напівкомбінезон робочий Neo Tools 267 г/м2 ISO XL/56 (81-240-XL) 81-240-XL
Робочі штани з лямками NEO пошиті з високоякісного матеріалу, посиленого в місцях, схильних до швидкого Зносу. Потрійні шви гарантують міцність виробу, можна носити з поролоновими вставками для колін. У міцних кишенях можна зберігати необхідний інструмент, завдяки лямкам навіть велике навантаження не викличе дискомфорт під час роботи. Перевага штанів – наявність кишені для смартфона, розмір якої більший у порівнянні з попередніми моделями, для того, щоб помістити телефон із великим екраном. Гарантією якості є наявність європейського сертифіката, а також відповідність виробу вимогам стандарту EN ISO 13688:2013. Бренд NEO виправдовує очікування професіоналів.
Напівкомбінезон робочий Neo Tools 267 г/м2 ISO M/50 (81-240-M) 81-240-M
Робочі штани з лямками NEO пошиті з високоякісного матеріалу, посиленого в місцях, схильних до швидкого Зносу. Потрійні шви гарантують міцність виробу, можна носити з поролоновими вставками для колін. У міцних кишенях можна зберігати необхідний інструмент, завдяки лямкам навіть велике навантаження не викличе дискомфорт під час роботи. Перевага штанів – наявність кишені для смартфона, розмір якої більший у порівнянні з попередніми моделями, для того, щоб помістити телефон із великим екраном. Гарантією якості є наявність європейського сертифіката, а також відповідність виробу вимогам стандарту EN ISO 13688:2013. Бренд NEO виправдовує очікування професіоналів.
Напівкомбінезон робочий Neo Tools CAMO olive, розмір XL (81-242-XL) 81-242
Neo Tools CAMO olive Напівкомбінезон робочий NEO серії CAMO з високоякісної бавовняної тканини з поліестером. Еластичні лямки, що регулюються, і гумка в задній частині пояса дозволяють підігнати напівкомбінезон по фігурі, забезпечуючи, тим самим, комфорт роботи. Завдяки щільним, містким та міцним кишеням, необхідний інструмент можна носити при собі, а додаткові кишені для бейджика та авторучки підвищують функціональність. Завдяки модному оливковому кольору з контрастними вставками та сучасним фасоном, штани можна носити і у вільний від роботи час. Якість гарантує європейський сертифікат РЄ. Бренд NEO виправдовує очікування фахівців.
Напівкомбінезон робочий Neo Tools CAMO olive, розмір L (81-242-L) 81-242-L
Neo Tools CAMO olive Напівкомбінезон робочий NEO серії CAMO з високоякісної бавовняної тканини з поліестером. Еластичні лямки, що регулюються, і гумка в задній частині пояса дозволяють підігнати напівкомбінезон по фігурі, забезпечуючи, тим самим, комфорт роботи. Завдяки щільним, містким та міцним кишеням, необхідний інструмент можна носити при собі, а додаткові кишені для бейджика та авторучки підвищують функціональність. Завдяки модному оливковому кольору з контрастними вставками та сучасним фасоном, штани можна носити і у вільний від роботи час. Якість гарантує європейський сертифікат РЄ. Бренд NEO виправдовує очікування фахівців.
Напівкомбінезон робочий Neo Tools CAMO olive, розмір XXL (81-242-XXL) 81-2
Neo Tools Робочий напівкомбінезон CAMO olive Напівкомбінезон робочий NEO серії CAMO з високоякісної бавовняної тканини з поліестером. Еластичні лямки, що регулюються, і гумка в задній частині пояса дозволяють підігнати напівкомбінезон по фігурі, забезпечуючи, тим самим, комфорт роботи. Завдяки щільним, містким та міцним кишеням, необхідний інструмент можна носити при собі, а додаткові кишені для бейджика та авторучки підвищують функціональність. Завдяки модному оливковому кольору з контрастними вставками та сучасним фасоном, штани можна носити і у вільний від роботи час. Якість гарантує європейський сертифікат РЄ. Бренд NEO виправдовує очікування фахівців.
Штани робочі Neo Tools, розмір XXL/58 (81-220-XXL) 81-241-S
Напівкомбінезон робочий NEO серії CAMO з високоякісної бавовняної тканини з поліестером. Еластичні лямки, що регулюються, і гумка в задній частині пояса дозволяють підігнати напівкомбінезон по фігурі, забезпечуючи, тим самим, комфорт роботи. Завдяки щільним, містким та міцним кишеням, необхідний інструмент можна носити при собі, а додаткові кишені для бейджика та авторучки підвищують функціональність. Завдяки унікальному малюнку "моро" та сучасному фасону, виріб можна носити і у вільний від роботи час. Сертифікація Якість гарантує європейський сертифікат РЄ. Бренд NEO виправдовує очікування фахівців.
Напівкомбінезон робочий Neo Tools military CAMO, розмір L (81-241-L) 81-24
Neo Tools Робочий напівкомбінезон military CAMO Напівкомбінезон робочий NEO серії CAMO з високоякісної бавовняної тканини з поліестером. Еластичні лямки, що регулюються, і гумка в задній частині пояса дозволяють підігнати напівкомбінезон по фігурі, забезпечуючи, тим самим, комфорт роботи. Завдяки щільним, містким та міцним кишеням, необхідний інструмент можна носити при собі, а додаткові кишені для бейджика та авторучки підвищують функціональність. Завдяки унікальному малюнку "моро" та сучасному фасону, виріб можна носити і у вільний від роботи час. Якість гарантує європейський сертифікат РЄ. Бренд NEO виправдовує очікування фахівців.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   101  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на средства защиты NEO. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить средства защиты NEO в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на средства защиты NEO. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История