искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 77 моделей:
| Gillette Сбросить все
Піна для гоління Gillette Classic Sensitive, для чутливої шкіри, 200 мл
Піна для гоління Gillette Series для чутливої ​​шкіри, з алое вера, 200 мл
Піна для гоління Gillette Series Охолоджуюча з евкаліптом, 200 мл
Піна для гоління Gillette Series Conditioning, з маслом какао, 200 мл
Піна для гоління Gillette Classic Lime Scent, з ароматом лайму, 200 мл
Гель для гоління Gillette Classic Original Scent, 200 мл
Гель для гоління Gillette Series для чутливої ​​шкіри, з алое вера, 240 мл
Гель для гоління Gillette Series Охолоджуючий з евкаліптом, 200 мл
Гель для гоління для жінок Gillette Satin Care для сухої шкіри, 200 мл
Піна для гоління Gillette Series, з евкаліптом, 250 мл
Гель для гоління Gillette Series Очищаючий з вугіллям, 200 мл
Гель для гоління Gillette Series Відновлюючий із зеленим чаєм, 200 мл
Гель для гоління для жінок Gillette Satin Care Sensitive для чутливої шкір
Гель для гоління Gillette Sens Skin для чутливої шкіри з алое 75мл 3014260
Торгова марка Gillette пропонує на вибір споживача широкий асортимент приладдя для гоління і продукції для гоління і депіляції. Завдяки високій якості продукції і застосовуваних сучасним технологіям при її виробництві, Gillette користується заслуженою любов'ю і повагою у споживачів. Гель для гоління Gillette Sensitive Skin для чутливої шкіри 75 мл  для чутливої шкіри дозволить відчути шкірою обличчя ніжну і дбайливу прохолоду. Пом'якшує навіть саму жорстку щетину, полегшуючи процес гоління. В міру завершення гоління ви будете відчувати виключно комфорт та приємну свіжість гладкої шкіри. Гель для гоління Gillette – це запорука здоров'я вашої шкіри і дивно комфортне гоління. Спосіб застосування Спіньте невелику кількість гелю і нанесіть на вологу шкіру обличчя. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Coconut Acid, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, CI 42090, CI 60730.  
Гель для гоління Gillette Fusion 5 Ultra Sensitive 75мл 7702018464876
Чоловічий гель для гоління Gillette Fusion 5 Ultra Sensitive містить комплекс Ultra Comfort, який охолоджує й пом'якшує шкіру, захищає її під час гоління і надає відчуття чистоти й комфорту. Підходить для чутливої шкіри та надає неймовірного відчуття комфорту. Застосування в поєднанні з бритвою Fusion 5 допоможе забезпечити комфорт шкіри до, під час і після процедури гоління. Особливості: Чоловічий гель для гоління для неймовірного комфорту шкіри Надає шкірі відчуття чистоти й комфорту Формула підходить для чутливої шкіри Комплекс Ultra Comfort охолоджує й пом'якшує шкіру, допомагаючи захистити її під час гоління Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість гелю на вологу шкіру обличчя Після цього скористайтеся станком для гоління
Гель для гоління Gillette Series Sensitive Skin "Для чутливої ​​шкіри" 200
Іноді і чоловіча шкіра обличчя буває надто чутливою. Саме внаслідок цієї особливості з'являються порізи, подразнення і сухість шкірного покриву під час і після гоління.  Порятунком для володарів чутливої шкіри стане гель для гоління Gillette Series Sensitive Skin. З ним навіть самий подразливий шкірний покрив позбавляється від почервонінь, сухості та інших неприємних явищ. Цей ніжний гель як не можна краще захистить і подбає про чутливий шкірний покрив. Екстракт алое віра у складі продукту Gillette Series Sensitive Skin пом'якшить і заспокоїть шкіру. Зволожуючий ефект подарує приємну свіжість і збереже від сухості. Представлений гель для гоління від Gillette зробить м'якою навіть саму жорстку щетину, давши бритві можливість плавно і легко ковзати по шкірі обличчя.  З представленим гелем ви назавжди забудете про сухість і подразнення шкіри під час і після гоління. Ваш шкірний покрив буде ідеально гладким і свіжим, а процес гоління буде приносити лише задоволення. Спосіб застосування Gillette Series Sensitive Skin: спіньте невелику кількість гелю і нанесіть на вологу шкіру обличчя.  
Гель для гоління Gillette Series Moisturizing зволожувальний 200мл 3014260
Gillette - це виробник аксесуарів для гоління та догляду за тілом. Створена 1901 року американським винахідником Кінгом Кемпом Жиллеттом фірма виробляє голінні системи, станки та леза до них, аксесуари для гоління. Також виробляється продукція для жінок. Гель для гоління Gillette Series Moisturizing Зволожувальний - забезпечує захист від сухості та стягнутості шкіри після гоління.
Гель для гоління Satin Care Olay ваніль та кашемір 200мл 7702018399567
М'яка та гладка шкіра починається з жіночим гелем для гоління Gillette Satin Care з Olay «Для сухої шкіри» Vanilla Cashmere. Його розкішна піна створена спеціально для сухої шкіри. Ця формула допомагає захистити шкіру від втрати вологи під час гоління. Використовуйте у поєднанні з бритвою Gillette Venus для чарівної гладкості шкіри. Особливості: Формула жіночого гелю для гоління допомагає захистити шкіру від втрати вологи під час гоління Робить шкіру неймовірно м'якою і гладкою і захищає від порізів і подряпин Сприяє поповненню та підтримці природного рівня зволоження Розроблено спеціально для сухої шкіри Satin Care з Olay.
Гель для гоління Gillette Fusion для чутливої шкіри 200мл 7702018617098
Гель для гоління збагачений алое вера, вітаміном Е, зволожуючими пом'якшувальними речовинами, які підходять для чутливої шкіри. Зволожує та заспокоює шкіру. Випробуйте комфорт гоління з самого початку. Гладке та приємне гоління. Активні інгредієнти: Алое вера Вітамін Е Зволожуючі пом'якшувальні та змащувальні речовини. Особливості: Пом'якшує бороду під час гоління, тим самим зменшуючи дискомфорт, викликаний смиканням і висмикуванням бороди Дерматологічно протестовано Допомагає захистити шкіру Легкий аромат для чутливої шкіри Забезпечує плавне ковзання бритви по шкірі та комфортне гоління.
Піна для гоління Gillette Classic Original Scent, 200 мл
Гель для гоління для жінок Gillette Satin Care Avocado Twist, 200 мл
Гель для гоління Gillette Fusion 5 Ultra Moisturizing, 200 мл
Піна для гоління GILLETTE Series Conditioning з маслом какао 200 мл (80010
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Піна для гоління GILLETTE Series для чутливої шкіри з алое 200 мл (8001090
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пена для бритья Gillette. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить пена для бритья Gillette в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на пена для бритья Gillette. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История