искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 34 моделей:
| Kneipp Сбросить все
Kneipp Goodbye Stress сіль для ванни 60 гр
Kneipp Goodbye Stress, 60 гр, Сіль для ванни для жінок, Сіль для ванни Kneipp Goodbye Stress дарує спокій і релаксацію під час щоденного купання. Властивості: відновлює шкіру пом’якшує шкіру має розслаблювальний ефект має приємний аромат Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
Kneipp Warmer Bath сіль для ванни 60 гр
Kneipp Warmer Bath, 60 гр, Сіль для ванни для жінок, Сіль для ванни Kneipp Warmer Bath дарує спокій і релаксацію під час щоденного купання. Властивості: має розслаблювальний ефект має приємний аромат відновлює шкіру пом’якшує шкіру Спосіб використання: Додайте невелику кількість засобу в підготовлену ванну та розмішайте рукою.
Kneipp Soft Skin Almond Blossom олійка для ванни 20 мл
Kneipp Soft Skin Almond Blossom, 20 мл, Масла для тіла для жінок, Любите полежати в гарячій ванні? Завдяки олії для ванни Kneipp Soft Skin Almond Blossom улюблений ритуал розслаблення набуде нового виміру й стане ще приємнішим. Вона допоможе вам влаштувати ароматне олійне спа у своєму домі, що позбавить вас напруги й відчуття неспокою, подбаючи натомість про внутрішню гармонію. До того ж ви отримаєте не тільки заслужений відпочинок, а й напрочуд м’яку та ароматну шкіру. Властивості: живить та пом’якшує суху шкіру ефективно протидіє втомі та виснаженню має розслаблювальний ефект Спосіб використання: Налийте безпосередньо у ванну та розмішайте.
Kneipp Arnica Active сіль для ванни для суглобів та м'язів 60 гр
Kneipp Arnica Active, 60 гр, Сіль для ванни для жінок, Любите полежати в гарячій ванні? Ваш улюблений ритуал можна вдосконалити й вивести на новий рівень за допомогою солі для ванни Kneipp Arnica Active . Вона допоможе вам влаштувати ароматне соляне спа у своєму домі, що позбавить вас напруги й відчуття неспокою, подбаючи натомість про внутрішню гармонію. Запаморочливий соляний аромат принесе омріяне розслаблення, але не тільки це. Ваша шкіра отримає можливість відновити свою красу. Сіль багата на природні мінерали, тому вона забезпечує регенеративний ефект і допомагає позбутися проблем зі шкірою. Властивості: підсилює імунітет шкіри пом’якшує шкіру відновлює шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися. У воді вивільняться всі важливі лікувальні речовини.
Kneipp Favourite Person сіль для ванни з гібіскусом 60 гр
Kneipp Favourite Person, 60 гр, Сіль для ванни для жінок, Сіль для ванни Kneipp Favourite Person дарує спокій і релаксацію під час щоденного купання. Властивості: має розслаблювальний ефект має приємний аромат відновлює шкіру Склад: веган-засіб Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
Kneipp Mindful Forest розслаблююча сіль для ванни 60 гр
Kneipp Mindful Forest, 60 гр, Сіль для ванни для жінок, Сіль для ванни Kneipp Mindful Forest дарує спокій і релаксацію під час щоденного купання. Властивості: має заспокійливу дію пом’якшує шкіру має приємний аромат Склад: веган-засіб Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися. У воді вивільняться всі важливі лікувальні речовини.
Kneipp I Love You сіль для ванни 60 гр
Kneipp I Love You, 60 гр, Сіль для ванни для жінок, Сіль для ванни Kneipp I Love You дарує спокій і релаксацію під час щоденного купання. Властивості: пом’якшує шкіру відновлює шкіру має розслаблювальний ефект має приємний аромат Склад: веган-засіб Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися.
Kneipp Foam Queen пінка для ванни 50 мл
Kneipp Foam Queen, 50 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Kneipp Foam Queen забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: зволожує та живить шкіру пом’якшує шкіру всього тіла утворює рясну піну має приємний аромат Спосіб використання: Додайте невелику кількість засобу в підготовлену ванну та розмішайте рукою.
Kneipp Time for Myself гелеві перли для вани Magnolie 60 гр
Kneipp Time for Myself, 60 гр, Сіль для ванни для жінок
Kneipp Your Wellness Break гелеві перли для вани 60 гр
Kneipp Your Wellness Break, 60 гр, Сіль для ванни для жінок
Kneipp Unicorn Dust сіль для ванни з ароматом полуниці 60 гр
Kneipp Unicorn Dust, 60 гр, Купання дітей для жінок
Kneipp Star Dust сіль для ванни 60 гр
Kneipp Star Dust, 60 гр, Купання дітей для жінок
Kneipp Nature Cosmetics сіль для ванни 500 гр
Kneipp Nature Cosmetics, 500 гр, Сіль для ванни для жінок
Kneipp Deep Relaxation олійка для ванни Patchouli Sandalwood 100 мл
Kneipp Deep Relaxation, 100 мл, Масла для тіла для жінок, Любите полежати в гарячій ванні? Завдяки олії для ванни Kneipp Deep Relaxation улюблений ритуал розслаблення набуде нового виміру й стане ще приємнішим. Вона допоможе вам влаштувати ароматне олійне спа у своєму домі, що позбавить вас напруги й відчуття неспокою, подбаючи натомість про внутрішню гармонію. До того ж ви отримаєте не тільки заслужений відпочинок, а й напрочуд м’яку та ароматну шкіру. Властивості: живить та пом’якшує суху шкіру ефективно протидіє втомі та виснаженню має розслаблювальний ефект Спосіб використання: Налийте безпосередньо у ванну та розмішайте.
Kneipp Arnica Active сіль для ванни для суглобів та м'язів 500 гр
Kneipp Arnica Active, 500 гр, Сіль для ванни для жінок, Любите полежати в гарячій ванні? Ваш улюблений ритуал можна вдосконалити й вивести на новий рівень за допомогою солі для ванни Kneipp Arnica Active . Вона допоможе вам влаштувати ароматне соляне спа у своєму домі, що позбавить вас напруги й відчуття неспокою, подбаючи натомість про внутрішню гармонію. Запаморочливий соляний аромат принесе омріяне розслаблення, але не тільки це. Ваша шкіра отримає можливість відновити свою красу. Сіль багата на природні мінерали, тому вона забезпечує регенеративний ефект і допомагає позбутися проблем зі шкірою. Властивості: підсилює імунітет шкіри пом’якшує шкіру відновлює шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися. У воді вивільняться всі важливі лікувальні речовини.
Kneipp Time To Dreaming пінка для ванни 400 мл
Kneipp Time To Dreaming, 400 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Kneipp Time To Dreaming забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: заспокоює тіло та думки надасть відчуття комфорту та спокою утворює рясну піну Склад: веган-засіб Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте.
Kneipp Good Night сіль для ванни Swiss Stone Pine & Balsam Torchwood 500 г
Kneipp Good Night, 500 гр, Сіль для ванни для жінок, Любите полежати в гарячій ванні? Ваш улюблений ритуал можна вдосконалити й вивести на новий рівень за допомогою солі для ванни Kneipp Good Night . Вона допоможе вам влаштувати ароматне соляне спа у своєму домі, що позбавить вас напруги й відчуття неспокою, подбаючи натомість про внутрішню гармонію. Запаморочливий соляний аромат принесе омріяне розслаблення, але не тільки це. Ваша шкіра отримає можливість відновити свою красу. Сіль багата на природні мінерали, тому вона забезпечує регенеративний ефект і допомагає позбутися проблем зі шкірою. Властивості: має розслаблювальний ефект пом’якшує шкіру має приємний аромат Склад: веган-засіб Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися. У воді вивільняться всі важливі лікувальні речовини.
Kneipp My Little Bathing World подарунковий набір(для вани)
Kneipp My Little Bathing World, Косметичні набори для жінок, Ванна з оліями Kneipp My Little Bathing World принесе полегшення вашому втомленому тілу та подарує відчуття спокою. Набір містить: зволожуюча олійка 3 x 20 мл Властивості: живить та пом’якшує суху шкіру ефективно протидіє втомі та виснаженню чудовий вибір для подарунка Спосіб використання: Налийте безпосередньо у ванну та розмішайте. Застосовуйте відповідно до інструкції на упаковці.
Kneipp Relaxing Lavender сіль для ванни 500 гр
Kneipp Relaxing Lavender, 500 гр, Сіль для ванни для жінок, Любите полежати в гарячій ванні? Ваш улюблений ритуал можна вдосконалити й вивести на новий рівень за допомогою солі для ванни Kneipp Relaxing Lavender. Вона допоможе вам влаштувати ароматне соляне спа у своєму домі, що позбавить вас напруги й відчуття неспокою, подбаючи натомість про внутрішню гармонію. Запаморочливий соляний аромат принесе омріяне розслаблення, але не тільки це. Ваша шкіра отримає можливість відновити свою красу. Сіль багата на природні мінерали, тому вона забезпечує регенеративний ефект і допомагає позбутися проблем зі шкірою. Властивості: підсилює імунітет шкіри пом’якшує шкіру відновлює шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися. У воді вивільняться всі важливі лікувальні речовини.
Kneipp Favourite Time сіль для ванни Cherry Blossom 500 гр
Kneipp Favourite Time, 500 гр, Сіль для ванни для жінок, Любите полежати в гарячій ванні? Ваш улюблений ритуал можна вдосконалити й вивести на новий рівень за допомогою солі для ванни Kneipp Favourite Time . Вона допоможе вам влаштувати ароматне соляне спа у своєму домі, що позбавить вас напруги й відчуття неспокою, подбаючи натомість про внутрішню гармонію. Запаморочливий соляний аромат принесе омріяне розслаблення, але не тільки це. Ваша шкіра отримає можливість відновити свою красу. Сіль багата на природні мінерали, тому вона забезпечує регенеративний ефект і допомагає позбутися проблем зі шкірою. Властивості: підсилює імунітет шкіри пом’якшує шкіру відновлює шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися. У воді вивільняться всі важливі лікувальні речовини.
Kneipp Winter Care пінка для ванни 400 мл
Kneipp Winter Care, 400 мл, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Kneipp Winter Care забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: зволожує та живить шкіру надасть відчуття комфорту та спокою утворює рясну піну має приємний аромат Склад: веган-засіб Спосіб використання: Додайте невелику кількість засобу в підготовлену ванну та розмішайте рукою.
Kneipp Goodbye Stress пінка для ванни 400 м
Kneipp Goodbye Stress, 400 м, Піни для ванни для жінок, Піна для ванни Kneipp Goodbye Stress забезпечить вам моменти спокою та заслужене розслаблення після важкого дня. Властивості: зволожує та живить шкіру заспокоює тіло та думки надасть відчуття комфорту та спокою утворює рясну піну має приємний аромат Спосіб використання: Додайте в гарячу воду та спіньте.
Kneipp Mindful Forest сіль для ванни 500 гр
Kneipp Mindful Forest, 500 гр, Сіль для ванни для жінок, Сіль для ванни Kneipp Mindful Forest дарує спокій і релаксацію під час щоденного купання. Властивості: має заспокійливу дію пом’якшує шкіру має приємний аромат Склад: веган-засіб Спосіб використання: Покладіть в теплу ванну, дозвольте розчинитися. У воді вивільняться всі важливі лікувальні речовини.
Kneipp Pure Relaxation сіль для ванни Lemon Balm 500 гр
Kneipp Pure Relaxation, 500 гр, Сіль для ванни для жінок, Любите полежати в гарячій ванні? Ваш улюблений ритуал можна вдосконалити й вивести на новий рівень за допомогою солі для ванни Kneipp Pure Relaxation . Вона допоможе вам влаштувати ароматне соляне спа у своєму домі, що позбавить вас напруги й відчуття неспокою, подбаючи натомість про внутрішню гармонію. Запаморочливий соляний аромат принесе омріяне розслаблення, але не тільки це. Ваша шкіра отримає можливість відновити свою красу. Сіль багата на природні мінерали, тому вона забезпечує регенеративний ефект і допомагає позбутися проблем зі шкірою. Властивості: підсилює імунітет шкіри пом’якшує шкіру відновлює шкіру має приємний аромат Спосіб використання: Насипте в теплу ванну, дозвольте розчинитися. У воді вивільняться всі важливі лікувальні речовини.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пена и соль для ванны Kneipp. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить пена / соль для ванны Kneipp в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на пена и соль для ванны Kneipp. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История