искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Макс. пропускной ток
Длина
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 4 моделей:
| > 6 м Сбросить все
Провід пусковий Lavita 1000A 7м (LA193990) LA193990
Кабель пусковий LA 193990 (для всіх видів автомобілів з бортовою напругою 12/24 В і максимальним пусковим струмом до 1000 А) призначення для запуску двигуна автомобіля з розрядженою акумуляторною батареєю від акумулятора іншого автомобіля. Виготовлений з багатожильного кабелю і має ізоляцію. Кабель розрахований на роботу при температурі від -20 "С до +50" С. Для зручності і безпеки при використанні кожен провід має свій колір - червоний (+), чорний (-). Посилені затискачі з мідним покриттям, широким кутом захвату і гострими «зубами» легко можна прикріпити до будь-якого типу акумуляторних клем. Спосіб застосування: Вимкніть всі споживачі енергії. Вимкніть запалювання на обох автомобілях. Підключіть кабелі в наступному порядку: Затиск позитивного (червоного) з'єднувального кабелю підключіть до позитивної клеми (+) розрядженої батареї. Затиск на іншому кінці позитивного (червоного) з'єднувального кабелю підключіть до позитивної клеми (+) живильної батареї. Підключіть затискач негативного (чорного) з'єднувального кабелю до негативної (-) клеми живлючої батареї. Затиск на іншому кінці негативного (чорного) з'єднувального кабелю приєднайте до міцної, нерухомої, не пофарбованої металевої частини автомобіля з розрядженою батареєю (якщо немає спеціального штиря "маси"). Увага! У момент контакту іскра неминуча. Кабелі повинні лежати так, щоб вони не торкалися деталей двигуна, які обертаються. Запустіть двигун «помічника» і дайте йому попрацювати на холостому ходу протягом 5-10 хвилин. Перед включенням стартера «споживача» доведіть обороти двигуна «помічника» до 2000 об / хв., натиснувши злегка на педаль газу. Запустіть автомобіль. Обережно від'єднайте кабелі, дотримуючись зворотний порядок дій: спочатку кабель з чорним затиском "-" у автомобіля «споживача», потім у автомобіля «помічника». Кабель з червоним затискачем «+» від'єднайте спочатку у автомобіля «помічника», потім у автомобіля «споживача». Для зниження стрибка напруги на «помічнику», перед роз'єднанням проводів, можна ввімкнути вентиляцію або обігрів заднього скла. Не рекомендується в цей момент включати фари: при стрибку напруги їх лампи можуть перегоріти. Увага! У момент контакту іскра неминуча. Кабелі повинні лежати так, щоб вони не торкалися деталей двигуна, які обертаються.
Пускові дроти, прикурювач 1000А 7,0м в чохлі LAVITA LA 193990
Пускові дроти прикурювання з максимальним струмом 1000A, 7м 12/24V для зар
Провід пусковий (прикурювач) 1000А (Lavita SP) 7м. (круг. упак. на замок)

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на старт-кабели (прикурить). Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить старт-кабель в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на старт-кабели (прикурить). К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История