искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Назначение
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 33 моделей:
| на штатив Сбросить все
Крепление для смартфона на штатив 1/4 MSCAM Frame MSC-93
Рамка на монопод для телефона позволит вам устанавливать ваш девайс на палку и делать интересные фото. Очень удобный аксессуар для любителей селфи.
Адаптер на штатив, монопод MSCAM Tripod Mount для экшн камер GoPro, SJCAM,
Tripod Mount используется в качестве переходника для стандартного крепления штатива.
Набор GoPro Tripod Mount & 3-Way Tripod (ABQRT-002) ABQRT-002
Устанавливайте камеру GoPro на любой стандартный штатив с помощью обычного крепления на штатив или крепления с возможностью быстрого разъединения. В комплект входит легкий мини-штатив, который крепится непосредственно к раме или боксу GoPro. Все три крепления обеспечивают надежную опору в тех ситуациях, когда устойчивость важнее всего.
Адаптер на штатив монопод Gopro SJCAM XIAOMI GP03
Універсальний адаптер зі Female кріплення GoPro на різьбу 1/4 дюйма. Перехідник повністю сумісний з усіма екшн-камерами старого і нового покоління: GoPro, SJCAM, Xiaomi, YI, EKEN і інші. Даний адаптер дає можливість встановити техніку з кріпленням GoPro на штатив, монопод, ручку-тримач, стабілізатор і інше обладнання зі стандартною штативної різьбою 1/4 дюйма. Послідовність установки: - Закріпіть
Кріплення адаптер метал на штатив монопод Gopro SJCAM XIAOMI 143-v2
Кріплення адаптер на штатив, монопод, трипод і т.п. для GoPro, SJCAM, XIAOMI. Сумісний зі всіма камерами GoPro, SJCAM, XIAOMI. Матеріал: алюміній
Змінні кріплення адаптер на штатив для GoPro 10 / 9 Telesin GP-FMS-902
- Telesin GP-FMS-902 Складні кріплення для GoPro Hero10 / 9 Black є змінною деталлю при поломці оригінальних або при необхідності обладнати екшн-камеру різьбовим з`єднанням 1/4 дюйма без рамки або інших адаптерів. - - Кріплення виготовлено з алюмінію чітко за розмірами для GoPro 10 / 9 і має анодируване покриття, яке стійке до зносу. - У комплект поставки входить змінні складні вушка з різьбою 1/4 для GoPro 10 / 9, 4 гвинта і викрутка для установки. -
Кріплення на штатив Pocket 2 зарядка Ulanzi OP-13 2381
- Ulanzi OP13 Аксесуар подвійного призначення: база для зарядки і кріплення на штатив для DJI Pocket 2. За перше відповідає два Type-C порти розташовані з обох сторін Ulanzi OP13. Вони дозволяють заряджати камеру від мережевого адаптера або повербанка не знімаючи її з кріплення прямо під час зйомки. Друге - кріпленні на штатив реалізовано через наявність в нижній частині отвору 1/4 дюйма сумісного з усіма штативами, і складні вушка для використання з аксесуарами і кріпленнями сумісними з екшн-камерами. - Комплектація У комплект поставки входить одна база для зарядки-кріплення на штатив без додаткових аксесуарів.
Кріплення для екшн камери Puluz PU217 Tripod Mount
Кріплення Tripod Mount (GTRA30)
Крепление на штатив GoPro Tripod Mounts (including 3-Way Tripod) (ABQRT-00
Кріплення GoPro Tripod Mount + 3-Way Tripod (ABQRT-002) ABQRT-002
Оновлений адаптер камери goPro. Нова tripod Mount включає в себе: перехід на стандартний штатив 1/4", спеціальну платформу для штатива і штатива 3-Way Tripod.
Garmin Tripod Mount 010-12256-07
Кріплення GoPro Tripod Mount (including 3-Way Tripod) (ABQRT-002) ABQRT-00
Тримач смартфона на штатив, монопод №1 (стандартний)
Адаптер на штатив монопод Gopro SJCAM XIAOMI
Адаптер на штатив "Tripod Mount" під аксесуари GoPro та ін.
Адаптер Tripod Mount для GoPro (31003)
Платформа на штатив, під кріплення GoPro (пластик)
Тримач смартфона на штатив, монопод №4 (кріплення GoPro) Виробник: Shoot К
Адаптер Telesin Tripod Mount для GoPro (73700)
Кріплення адаптер з гвинтом для GoPro / екшн-камер на штатив, трипод Alite
Адаптер Tripod Mount алюмінієвий для GoPro (60981)
Набір кріплень для GoPro на штатив tripod mounts AC Prof WZ0253
Кріплення на штатив тримач Tripod Mount для GoPro, SJCAM, Xiaomi та інші е
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на крепления для action камер. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить крепление для action камер в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на крепления для action камер. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История