искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Объем
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 103 моделей:
| Lion Сбросить все
Засіб для миття посуду Зелений чай 500мл 8806325604969
Високоякісний засіб для миття посуду з екстрактом натурального зеленого чаю, який має багато переваг. Він видаляє до 99,9% бактерій і мікробів, що робить його ідеальним для миття дитячого посуду, пляшок, а також овочів і фруктів. Екстракт зеленого чаю ефективно розщеплює жир на посуді, а також зволожує і пом'якшує шкіру рук завдяки наявності катехінів. Крім того, він має ніжний і приємний аромат, який додає приємності під час миття посуду.
Засіб для миття посуду овочів та фруктів Lion Korea Сода та лимон дойпак 1
Швидко та ефективно Нейтралізує неприємні запахи та видаляє залишки їжі навіть у холодній воді. Насичена харчовою содою формула справляється з жирними, в'їдливими плямами, кіптявою та гаром. Лимонна кислота виступає каталізатором процесу очищення і чинить дезінфікуючу дію. Нейтральний показник кислотності та органічні компоненти дозволяють використовувати засіб для миття фруктів і овочів, а також дитячого посуду та іграшок. Має приємний цитрусовий аромат. Ефективні інгредієнти: Харчова сода - розщеплює жир і чинить бактерицидну дію. Лимонна кислота - очищає і дезінфікує поверхні Запах: цитрусовий аромат Призначення: для миття посуду, зокрема дитячого, кухонного приладдя, обробних дощок, фруктів і овочів
Засіб для миття посуду Японський абрикос дойпак 960мл 8806325612247
Ідеальна чистота Ідеально чистий посуд за лічені секунди! Засіб справляється з будь-якими видами забруднень на посуді, фруктах та овочах: ​​жирними плямами, брудом, частинками пилу, навіть у холодній воді. Продукт ефективно бореться з грибками, бактеріями, мікробами та іншими хвороботворними мікроорганізмами. Як діє? Основний активний компонент продукту — екстракт зеленої сливи (японського абрикоса). Засіб для миття не впливає на шкіру рук, а також має приємний фруктовий аромат. Як використовувати Використовуйте 1.5 мл на 1 л під час миття посуду, при митті овочів і фруктів замочіть продукти у воді на 30 сек і сполосніть 5 сек під проточною водою.
Засіб для миття посуду Lion CHG Grain дойпак 1,2л 8806325618652
Універсальність і безпека Це засіб для миття посуду CHG Grain! Він підходить для догляду за посудом, очищення овочів і фруктів.  Як діє? У складі міститься 100 % компонентів рослинного походження. 5 типів зернових культур рису та ячменю ефективно відмивають жир і усувають залишки їжі, забезпечуючи бездоганну чистоту посуду. Продукт чинить дезодорувальну дію і бореться з неприємними запахами зіпсованої їжі, усуваючи навіть різкий аромат риби.  Як використовувати  Нанесіть невелику кількість засобу на вологу губку. Спіньте. Вимийте посуд, обполосніть чистою водою. Мийний засіб додавайте за потребою залежно від кількості посуду та ступеня його забрудненості.
Засіб для миття посуду Lion CHG Plant дойпак 1,2л 8806325618683
Ферментовані гірські рослини, що ростуть в екологічно чистому районі провінції Кангвон-до, що містяться в натурально чистому продукті Charm Green, гарантують легке очищення жиру і нешкідливе миття посуду, а також овочів і фруктів. До складу засобу входять мийні компоненти 100% рослинного походження. В основі засобу природні компоненти, рослини, що мають здатність давати піну. Забезпечує зволоження і захист шкіри рук завдяки 100% рослинному мийному складу і добавкам рослинного походження. Спосіб застосування: Використовувати 2 мл речовини на 1 л. води.
Засіб для миття посуду Lion Chamgreen Гранат 860мл 8806325610342
Ефективне усунення забруднень Засіб очистить посуд і кухонне начиння від жиру, слідів їжі, бактерій і мікробів, усуне запахи. Основний діючий компонент продукту - гірські трави. Засіб видаляє хвороботворні мікроорганізми, не чинить негативного впливу на шкіру рук і добре піниться. Для миття посуду та кухонного приладдя: невелику кількість засобу нанести на губку, трохи спіньте, очистіть посуд, змийте теплою водою. Для миття овочів і фруктів: розчиніть засіб у воді (дозування: на 1 л води - 1,5 мл рідини), вимийте овочі та фрукти, добре промийте проточною водою. Для обробки губок: добре відіжміть губку, рівномірно нанесіть на поверхню приблизно 8 мл нерозбавленого засобу і залиште губку до наступного використання приблизно на 8 годин.
Засіб для миття посуду Lion CHG Grain 720мл 8806325618638
Легке очищення Ідеальний концентрований засіб із використанням високоякісних компонентів рослинного походження (100%). 5 видів ферментованих зернових інгредієнтів (різні види ячменю і рису), що містяться в натурально чистому продукті, гарантують легке очищення жиру і нешкідливе миття посуду, а також овочів і фруктів. Усуває неприємні запахи зіпсованої їжі, рибні запахи.  Володіє адсорбуючими, дезодоруючими та чистячими властивостями. Як використовувати Нанесіть невелику кількість засобу на вологу губку. Спіньте. Вимийте посуд, обполосніть чистою водою. Мийний засіб додавайте за потребою залежно від кількості посуду та ступеня його забрудненості.
Засіб для миття посуду Lion CHG Plant 725мл 8806325618669
Безпека та ефективність Найбезпечніше усунення забруднень на посуді, овочах і фруктах! Засіб має потужну дезодорувальну, очищувальну та адсорбуючу дію. Йому під силу впоратися з товстим шаром жиру та іншими стійкими забрудненнями. Завдяки максимально безпечному складу продукт підходить навіть для очищення дитячого посуду та іграшок. Як діє? В основі - ферментовані екстракти гірських рослин. Вони борються з бактеріями та іншими хвороботворними організмами, повністю нейтралізують неприємні запахи.  Як використовувати Використовуйте засіб із розрахунком 2 мл на 1 л для посуду та кухонного приладдя, під час миття овочів і фруктів замочіть продукти у воді на 30 секунд і сполосніть під проточною водою.
Засіб для миття посуду Зелений чай дойпак 1,2л 8801007655154
Засіб для миття посуду вищого класу з витяжкою з натурального зеленого чаю. Ідеально підходить навіть для миття дитячого посуду та пляшечок, овочів і фруктів. Зелений чай ефективно розщеплює жир на посуді, зволожує і пом'якшує шкіру рук завдяки катехіну. Має ніжний і приємний аромат. Спосіб застосування: 1.5 мл на 1 л. Під час миття овочів і фруктів замочити продукти у воді на 30 секунд і сполоснути 5 секунд під проточною водою.
Засіб для миття посуду Lion Деревне вугілля дойпак 1,2л 8806325604938
Ефективне усунення забруднень Ефективний спосіб швидко позбутися мікробів і зробити посуд ідеально чистим! Засіб легко впорається з бактеріями та іншими хвороботворними мікроорганізмами. Цей продукт має антиоксидантні властивості та легко прибирає навіть найсильніші забруднення. Як діє? Основний діючий компонент - природне вугілля. Завдяки вугіллю він добре усуває жир, а також підходить для миття дитячого посуду та продуктів харчування. Як використовувати Використовуйте 1.5 мл на 1 л під час миття посуду, під час миття овочів і фруктів замочіть продукти у воді на 30 сек і сполосніть 5 сек під проточною водою.
Засіб для миття посуду Lion Зелений чай 960мл 8801007656694
Це високоякісний засіб для миття посуду з екстрактом натурального зеленого чаю, який має багато переваг. Він видаляє до 99,9% бактерій і мікробів, що робить його ідеальним для миття дитячої посуду, пляшок, а також овочів і фруктів. Екстракт зеленого чаю ефективно розщеплює жир на посуді, а також зволожує і пом'якшує шкіру рук завдяки наявності катехінів. Крім того, він має ніжний і приємний аромат, який додає приємність під час миття посуду.
Засіб для миття посуду Lion Японський абрикос 960мл 8806325612223
Ідеальна чистота Ідеально чистий посуд за лічені секунди! Мийний засіб справляється з будь-якими видами забруднень на посуді, фруктах і овочах: жирними плямами, брудом, частинками пилу, навіть у холодній воді. Продукт ефективно бореться з грибками, бактеріями, мікробами та іншими хвороботворними мікроорганізмами. Як діє? Основний діючий компонент продукту - екстракт зеленої сливи (японського абрикоса). Мийний засіб не чинить негативного впливу на шкіру рук, а також має приємний фруктовий аромат. Як використовувати Використовуйте 1.5 мл на 1 л під час миття посуду, під час миття овочів і фруктів замочіть продукти у воді на 30 сек і сполосніть 5 сек під проточною водою.
Засіб для миття посуду Lion Деревне вугілля 965мл 8806325604914
Засіб для миття посуду вищого класу містить у складі природне вугілля. Ідеально підходить навіть для миття дитячого посуду та пляшечок, овочів і фруктів. Ефективно розщеплює жир на посуді, має антиоксидантні властивості. Спосіб застосування: 1.5 мл на 1 л. Під час миття овочів і фруктів замочити продукти у воді на 30 секунд і сполоснути 5 секунд під проточною водою.
Lion Гірські трави 300 мл (8806325618997)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Засіб для миття посуду Lion Chamgreen 5 злаків 300мл (8806325619000)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Засіб для миття посуду Lion Chamgreen Зелений чай 290мл (8801007656717)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Засіб для миття посуду Lion Chamgreen Зелений чай 500 мл (8806325604969)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Засіб для миття посуду овочів і фруктів Lion Korea «Сода та Лимон» (запасн
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Lion Японський абрикос запаска 960 мл (8806325612247)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Засіб для миття посуду Lion CHG Grain запаска 1.2 л (8806325618652)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Lion CHG Plant refill 1.2 кг (8806325618683)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Засіб для миття посуду Lion Chamgreen Гранат 860 мл (8806325610342)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Lion CHG Grain 720 мл (8806325618638)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Lion CHG Plant 725 мл (8806325618669)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ручное мытье посуды Lion. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить ручное мытье посуды Lion в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на ручное мытье посуды Lion. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История