искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 105 моделей:
| KMK Сбросить все
Плівка чорна 150мк 1,5м*50м.пог (6м рукав)
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насПлівка чорна 150мк 1,5м*50м. пог (6м рукав) ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Плівка чорна 150мк 1,5м*50м. пог (6м рукав) ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Підложка листова перфорація 3мм
Підложка листова перфорація 3мм - невидимий герой вашого інтер'єру, який грає ключову роль у забезпеченні комфорту та тривалості вашого підлогового покриття. Ось чому наша підкладка — ідеальний вибір: Забезпечує звукоізоляцію: Створена з високоякісних матеріалів, підкладка допомагає поглибити та поглинути звуки, що робить ваш простір більш тихим та спокійним. Захист від
Підложка листова 5мм
Підложка листова 5мм - невидимий герой вашого інтер'єру, який грає ключову роль у забезпеченні комфорту та тривалості вашого підлогового покриття. Ось чому наша підкладка — ідеальний вибір: Забезпечує звукоізоляцію: Створена з високоякісних матеріалів, підкладка допомагає поглибити та поглинути звуки, що робить ваш простір більш тихим та спокійним. Захист від ударів та
Еко-плита Underwood 5,5 мм (790*590)
Еко-плита Underwood 5,5 мм (790*590) - невидимий герой вашого інтер'єру, який грає ключову роль у забезпеченні комфорту та тривалості вашого підлогового покриття. Ось чому наша підкладка — ідеальний вибір: Забезпечує звукоізоляцію: Створена з високоякісних матеріалів, підкладка допомагає поглибити та поглинути звуки, що робить ваш простір більш тихим та спокійним. Захист від ударів
Плівка стабілізована поліетиленова 150мк (100м/п, 300м/кв) жовта
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насПлівка стабілізована поліетиленова 150мк (100м/п, 300м/кв) жовта ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Плівка стабілізована поліетиленова 150мк (100м/п, 300м/кв) жовта ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Сітка композитна d3 100*100
Паста Симокс Авто-мастер 1кг
Паста Симокс Авто-мастер 1кг - це ваш універсальний інструмент у видаленні фарби, який забезпечить простоту та ефективність у вашому будівельному проекті. Незалежно від того, чи ремонтуюте ви свій дім чи комерційний об'єкт, ці продукти роблять процес видалення фарби легким та ефективним.
Сітка зварна ОЦ12*25 Ф0,9*30М
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насСітка зварна ОЦ12*25 Ф0,9*30М ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Сітка зварна ОЦ12*25 Ф0,9*30М ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Оліфа Оксоль пет 0,5л
Оліфа Оксоль пет 0,5л- це ваш універсальний інструмент у видаленні фарби, який забезпечить простоту та ефективність у вашому будівельному проекті. Незалежно від того, чи ремонтуюте ви свій дім чи комерційний об'єкт, ці продукти роблять процес видалення фарби легким та ефективним.
Сольвент WIN 0.8л пет
Сольвент WIN 0. 8л пет- це ваш універсальний інструмент у видаленні фарби, який забезпечить простоту та ефективність у вашому будівельному проекті. Незалежно від того, чи ремонтуюте ви свій дім чи комерційний об'єкт, ці продукти роблять процес видалення фарби легким та ефективним.
Сітка зварна штукатурна 12*12 Ф09 30М
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насСітка зварна штукатурна 12*12 Ф09 30М ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Сітка зварна штукатурна 12*12 Ф09 30М ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Розчинник на основі Уайт-спирит WIN пет 0,8л
Розчинник на основі Уайт-спирит WIN пет 0,8л- це ваш універсальний інструмент у видаленні фарби, який забезпечить простоту та ефективність у вашому будівельному проекті. Незалежно від того, чи ремонтуюте ви свій дім чи комерційний об'єкт, ці продукти роблять процес видалення фарби легким та ефективним.
Упор дверний FZB - Italy SN
Наші комплектуючі для дверей - це відмінна можливість вдосконалити та перетворити ваші двері в стильний та функціональний елемент інтер'єру. Від ультрасучасних ручок та замків до надійних петель та аксесуарів - кожен елемент спеціально розроблений для того, щоб надати вашим дверям неповторний характер та забезпечити вам безпеку та зручність використання. Основні Особливості:
Упор дверний FZB - Italy АВ
Наші комплектуючі для дверей - це відмінна можливість вдосконалити та перетворити ваші двері в стильний та функціональний елемент інтер'єру. Від ультрасучасних ручок та замків до надійних петель та аксесуарів - кожен елемент спеціально розроблений для того, щоб надати вашим дверям неповторний характер та забезпечити вам безпеку та зручність використання. Основні Особливості:
Профіль ламінований кутовий П 2 23х9 мм 0,9м (ясен сірий)
Привабливі порожки для плитки та ламінату - ваш надійний шлях до створення бездоганного переходу між різними типами підлоги. Ці порожки є не лише практичним елементом, але й стильним додатком до вашого простору.
Профіль ламінований кутовий П 2 23х9 мм 0,9м (дуб мокко)
Привабливі порожки для плитки та ламінату - ваш надійний шлях до створення бездоганного переходу між різними типами підлоги. Ці порожки є не лише практичним елементом, але й стильним додатком до вашого простору.
Ізоляція трубна Climaflex NMC Insut Tube 35/13 каучук чорна
Розчинник 646 WIN БП пет 0,8л (0,51кг)
Розчинник 646 WIN БП пет 0,8л (0,51кг)- це ваш універсальний інструмент у видаленні фарби, який забезпечить простоту та ефективність у вашому будівельному проекті. Незалежно від того, чи ремонтуюте ви свій дім чи комерційний об'єкт, ці продукти роблять процес видалення фарби легким та ефективним.
Плівка чорна 200мк 1,5м*50м.пог (6м рукав)
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насПлівка чорна 200мк 1,5м*50м. пог (6м рукав) ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Плівка чорна 200мк 1,5м*50м. пог (6м рукав) ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Фольга армована скловолоконна
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насФольга армована скловолоконна ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Фольга армована скловолоконна ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Розчинник 647 WIN БП пет 0,8л
Розчинник 647 WIN БП пет 0,8л- це ваш універсальний інструмент у видаленні фарби, який забезпечить простоту та ефективність у вашому будівельному проекті. Незалежно від того, чи ремонтуюте ви свій дім чи комерційний об'єкт, ці продукти роблять процес видалення фарби легким та ефективним.
Сітка зварна ОЦ25*25 Ф1,4*30М
Великий асортимент будівельних товарів дозволить знайти саме той товар, який вам потрібний. Купуючи у насСітка зварна ОЦ25*25 Ф1,4*30М ви отримуєте якісний товар від перевірених постачальників. При замовленні Сітка зварна ОЦ25*25 Ф1,4*30М ми швидко та оперативно формуємо посилку та передаємо перевізнику. Щодня нові поставки забезпечують постійну наявність товарів у наших магазинах.
Керосин ТМ Коліс 0,4л (0,3кг)
Керосин ТМ Коліс 0,4л (0,3кг)- це ваш універсальний інструмент у видаленні фарби, який забезпечить простоту та ефективність у вашому будівельному проекті. Незалежно від того, чи ремонтуюте ви свій дім чи комерційний об'єкт, ці продукти роблять процес видалення фарби легким та ефективним.
Профіль ламінований кутовий П 3 25х20 мм 0,9м (дуб сірий)
Привабливі порожки для плитки та ламінату - ваш надійний шлях до створення бездоганного переходу між різними типами підлоги. Ці порожки є не лише практичним елементом, але й стильним додатком до вашого простору.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочее для ремонта KMK. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочее для ремонта KMK в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочее для ремонта KMK. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История