искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 273 моделей:
| чаши Сбросить все
Чаша для блендера KitchenAid 5KSB2048JGA
Ця квадратна скляна чаша розроблена спеціально для оптимізації роботи блендера K400 Artisan. Вона допоможе вам досягти ідеального смаку і однорідної текстури при приготуванні поживних домашніх супів, дитячого харчування, горіхової пасти, соусів, діпов або смузі для сніданку. Кути і ребра усередині чаші направляють інгредієнти назустріч ножа і створюють потужний вихровий рух.
Чаша для блендера KitchenAid 5KSB2056JPA
Ця квадратна скляна чаша розроблена спеціально для оптимізації роботи блендера K400 Artisan. Вона допоможе вам досягти ідеального смаку і однорідної текстури при приготуванні поживних домашніх супів, дитячого харчування, горіхової пасти, соусів, діпов або смузі для сніданку. Кути і ребра усередині чаші направляють інгредієнти назустріч ножа і створюють потужний вихровий рух.
Чаша для блендера BioChef High Performance (KT-BL-BC-AC-JS-2L)
Виробник: BioChef / Призначення: для блендеров
Чаша для блендера Electrolux SBEB1
Виробник: Electrolux / Призначення: для блендерів
Чаша для блендера Gotie GBV-A800
Виробник: Gotie / Призначення: для блендерів
Чаша для блендера KitchenAid 5KSB2048JGA 1.4 л для моделі K400
Виробник: KitchenAid / Призначення: для блендеров
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5K5A2SB
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSM2CB5PWG
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSM5GB
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSM5SSBHM
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSM5SSBRB
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSM5SSBRC
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSM5SSBRG
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSM5SSBVG
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSMB6
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSMB70J
Чаша для кухонної машини KitchenAid 5KSMB70
Чаша для мультиварки DeLonghi 5511810318
За допомогою контейнера 5511810318. який сумісний з DeLonghi EOB207. ви маєте можливість приготувати ароматний хліб. пиріг або замісити тісто для будь-якої іншої улюбленої випічки просто у себе вдома. Ви зможете радувати себе та свою сім'ю смачною здобою тоді. коли захочете. Міцний матеріал. з якого виготовлений контейнер – гарант його тривалої служби.
Чаша KitchenAid 3.3 л 5KSM35GB скляна з кришкою. мірною шкалою. до моделей
Ця компактна ємність для змішування середніх та малих порцій інгредієнтів чудово підходить для фірмових планетарних міксерів. Очевидною перевагою покупки чаші KitchenAid 3.3 л 5KSM35GB є наявність на стінках мірної шкали. що дуже зручно на практиці. оскільки кухар отримує можливість з точністю дотримуватись пропорцій інгредієнтів відповідно до рецептури. Практичне рішення. Чаша
Чаша металева сатинована без ручки KitchenAid 3.3 л 5KSM35SSB
Ви зможете більше із чашею для кухонної машини KitchenAid. Крім того. ця чаша з нержавіючої сталі надасть вашому пристрою абсолютно нового вигляду і додасть елегантності та стилю вашої кухні. Чаша 3.3 літри може вмістити до 680 г борошна та до 8 яєчних білків середнього розміру.
Чаша металева полірована KitchenAid 3.3 л 5KSM35SSFP
Чаша об'ємом 3.3 літри виготовлена з нержавіючої сталі. Внутрішня поверхня чаші – матова. зовнішня – полірована. Плоске дно забезпечує високу стійкість під час роботи і виключає розбризкування. Чашу можна мити в посудомийній машині.
Чаша KitchenAid 3 л 5KB3SS. без ручки. до моделей 4.3 л / 4.7 л / 4.8 л
Чаша KitchenAid 3 л 5KB3SS без ручки - мінімалістична миска з нержавіючої сталі. Ця незамінна маленька чаша для вашого планетарного міксера об’ємом 4.3 л. 4.7 л або 4.8 л. натхненна чашами для професійних кухонь. щоб можна було легко створювати нові рецепти.Можна мити в посудомийній машині.Чаша KitchenAid 3 л 5KB3SS без ручки сумісна з такими моделями: 5KSM125. 5KSM175PS. 5KSM156. 5KSM180CB. 5KSM185PS. 5KSM95PS. 5K45SS.
Чаша KitchenAid 4.3 л 5K45SBWH. до моделей 4.3 л / 4.8 л
Чаша KitchenAid 4.3 л 5K45SBWH - елегантна чаша з нержавіючої сталі. Об’ємом 4.3 л є практичною та ідеально підходить до вашого кухонного комбайна. Чаша легка але міцна. що полегшує змішування. розтирання та збивання. Має ручку. Можна мити в посудомийній машині. Дарує абсолютне задоволення від використання.Для планетарних міксерів об'ємом 4.3 л / 4.8 л з головкою двигуна. що нахиляється.Чаша KitchenAid 4.3 л 5K45SBWH сумісна з такими моделями: 5KSM125. 5KSM175PS. 5KSM156. 5KSM180CB. 5KSM185PS. 5KSM95PS. 5K45SS.
Чаша керамічна з кришкою. для випікання хліба KitchenAid 4.7 л 5KSM2CB5BGS
Чаша для замішування та випікання до міксеру KitchenAidДеякі пристрої для планетарних міксерів можна з повною впевненістю назвати унікальними. Наприклад. купуючи чашу для випікання хліба KitchenAid 4.7 л 5KSM2CB5BGS. ви отримаєте у своє розпорядження не просто ємність великої місткості. Цей аксесуар призначений для замішування густого тіста. так і для запікання готових страв. Наприклад. у
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   12  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на аксессуары для комбайнов и блендеров. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить аксессуары для комбайнов в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на аксессуары для комбайнов и блендеров. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История