искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 6 моделей:
| Bielenda Сбросить все
Bielenda Vanity Sugar крем для ніг для депіляції лінія бікіні та пахви 100
Bielenda Vanity Sugar, 100 мл, Депіляція та епіляція для жінок, Засіб Bielenda Vanity Sugar полегшить процес депіляції та забезпечить вам чудову м’яку шкіру. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів живить та зволожує шкіру можна використовувати і для короткого волосся Спосіб використання: Нанесіть крем на шкіру та залишіть його. Ополосніть.
Bielenda Vanity Soft Expert крем для депіляції тіла зі зволожуючим ефектом
Bielenda Vanity Soft Expert, 100 мл, Креми для депіляції для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Bielenda Vanity Soft Expert дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів запобігає вростанню волосся можна використовувати і для короткого волосся живить та зволожує шкіру знижує загальну кількість волосся за умови регулярного використання Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Bielenda Vanity Sugar цукрова паста для депіляції 100 гр
Bielenda Vanity Sugar, 100 гр, Депіляція та епіляція для жінок, Засіб Bielenda Vanity Sugar полегшить процес депіляції та забезпечить вам чудову м’яку шкіру. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів діє вже від самих коренів простий у використанні Спосіб використання: Нанесіть крем на шкіру та залишіть його. Ополосніть.
Bielenda Vanity Soft Expert крем для депіляції для обличчя 15 мл
Bielenda Vanity Soft Expert, 15 мл, Креми для депіляції для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Bielenda Vanity Soft Expert дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: можна використовувати і для короткого волосся інгредієнти ретельно дбають про чутливу шкіру запобігає вростанню волосся має стійкий ефект знижує загальну кількість волосся за умови регулярного використання нове волосся стане м’якшим Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Bielenda Vanity Pro Express крем для депіляції рук, області пахв та зони б
Bielenda Vanity Pro Express, 75 мл, Креми для депіляції для жінок, Хочете позбутися небажаного волосся на тілі, але вам не підходять ані воскова епіляція, ані класичне гоління бритвою? Засіб Bielenda Vanity Pro Express дасть вам змогу швидко, ефективно й безболісно видалити волосся, а також пом’якшить волосяний покрив під час депіляції, завдяки чому подальші волосинки зростатимуть уже ослабленими. Рівномірно нанесіть його на шкіру, зачекайте кілька хвилин, а потім просто зітріть шпателем. У результаті ви отримаєте ідеально гладеньку шкіру. До того ж вам не треба робити епіляцію або депіляцію так само часто, як голитися бритвою. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів діє вже від самих коренів живить та зволожує шкіру простий у використанні Спосіб використання: Нанесіть крем на шкіру та залишіть його. Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект. Ополосніть.
Bielenda Vanity Pro Express крем для депіляції рук, області пахв та зони б
Bielenda Vanity Pro Express, 75 мл, Креми для депіляції для жінок, Засіб Bielenda Vanity полегшить процес депіляції та забезпечить вам чудову м’яку шкіру. Властивості: акуратно видаляє волосся на декілька тижнів діє вже від самих коренів простий у використанні Спосіб використання: Нанесіть крем на шкіру та залишіть його. Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект. Ополосніть.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на крема и воск для депиляции Bielenda. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить крем / воск для депиляции Bielenda в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на крема и воск для депиляции Bielenda. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История