искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Каталог /

Щетки для шерсти и пуходерки FURminator

Выводить
Размер картинок
Выбрано 330 моделей:
| FURminator Сбросить все
Гребінець-щітка Furminator гумова (691715)
Граблі FURminator для собак и кошек з обертаючими зубцями (691664 СПЕЦЦЕНА
Щітка-пуходерка FURminator для котів і собак, м'яка, 20.5х9.5х1.5 см
Фурмінатор для собак з довгою шерстю FURminator розмір S зелений
Фурмінатор для вичісування FURminator для котів з довгою шерстю розмір S (
Фурмінатор для котів FURminator з короткою шерстю розмір S бірюзовий
Фурмінатор для вичісування FURminator для котів з короткою шерстю розмір L
Фурмінатор для вичісування FURminator для котів з довгою шерстю розмір L (
Фурмінатор для собак із короткою шерстю FURminator розмір L синій
Фурмінатор для собак з довгою шерстю FURminator Long Hair, розмір ХL
Фурмінатор для тварин FURminator для собак з короткою шерстю розмір L (404
собакам, короткошерсті, 13 x 23.5 x 5 см, нова унікальна система заточування леза FURminator дасть змогу зменшити линяння тварини на 99%. Додаткові бічні накладки на лезі для ще більш комфортного догляду за шерстю. Кнопку скидання шерсті тепер можливо зафіксувати для безпечного зберігання інструм, синій
Двостороння щітка для собак та котів FURminator 21х6.5х3.5см 4048422141310
Двостороння щітка FURminator - це щітка 2-в-1, що має жорсткі зубчики з одного боку і м'яку щетину з іншого. Використовуйте щодня по 5-10 хвилин. Щітка 2-в-1 розчісує і розгладжує шерсть Міцні металеві зубчики (жорстка сторона) для розплутування, видалення забруднень і масажу шкіри улюбленця Свиняча щетина (м'який бік) розгладжує і надає блиск покривній шерсті Ергономічна нековзна ручка для максимального контролю. Використовуйте двосторонню щітку FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. КРОК 1 Для розчісування тварини виберіть спокійне місце, в якому можна зручно розташуватися. Акуратно проведіть щіткою по шерсті у напрямку її росту. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування області біля живота, лап, геніталій і ануса. Намагайтеся не проводити багато разів по одній і тій самій ділянці, щоб не викликати подразнення шкіри вихованця. Розчісуйте доти, доки не видалите всі забруднення і сплутування шерсті. КРОК 2 Грумінг - чудова можливість оглянути свого собаку. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі болячки, забої та шкірні захворювання, які приховує шерсть вашого собаки. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара.
Фурмінатор для собак з короткою шерстю, FURminator розмір XS 4048422144205
Інструмент FURminator XS для мініатюрних собак з короткою шерстю зменшує линьку на 90%. Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин. Інформація про продукт: Лезо інструменту проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабко прикріплені волоски підшерстя Захисні краї Skin Guard попереджають тиск леза на шкіру Вигнуте лезо відповідає контурам тіла улюбленця для комфорту в процесі вичісування Кнопка самоочищення FURejector допомагає швидко скинути шерсть з інструмента, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Захист леза дозволяє убезпечити зубчики під час зберігання інструменту Переваги Кнопка самоочищення furejector. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Лезо з нержавіючої сталі. Проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла вихованця для комфорту в процесі вичісування Ергономічна ручка. Для комфорту і простоти використання Рекомендації щодо використання Використовуйте Інструмент проти линьки FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линьки не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпає і витягує слабко прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізуючи і не пошкоджуючи остьове волосся. Крок 1 Інструмент проти линьки потрібно використовувати на сухій шерсті. Для найкращих результатів використовуйте його відразу після купання і сушіння тварини. Лінійка FURminator - це продукти, що забезпечують здоров'я шкіри та шерсті улюбленця та за умови регулярного використання значно скорочують кількість шерсті, що випала, в будинку. Крок 2 Грумінг - відмінна можливість оглянути свого вихованця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, удари і шкірні захворювання, які може приховувати шерсть тварини. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара. Перед використанням інструменту проти линьки FURminator видаліть ковтуни і сплутування шерсті за допомогою ковтуноріза FURminator або Гребеня.  Крок 3 Використовуйте інструмент проти линьки за аналогією з гребінцем, акуратно проводячи ним по шерсті тварини в напрямку її росту, проникаючи зубчиками крізь шерстяний покрив. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування ділянки біля живота, лап, геніталій і ануса. Не зупиняйтеся надовго на одному місці. Попри те, що конструкція інструменту попереджає тиск на шкіру тварини, грубе вичісування із застосуванням сили може викликати подразнення шкіри, тому уникайте зайвого тиску на неї. Якщо ви помітили почервоніння або подразнення, припиніть вичісування. Крок 4 Після того, як відмерле підшерстя збереться на лезі інструмента, зніміть його з зубчиків за допомогою натискання на кнопку самоочищення FURejector.
Фурмінатор для собак з довгою шерстю, FURminator розмір XS 4048422144243
Інструмент FURminator XS для мініатюрних собак з довгою шерстю зменшує линьку на 90%. Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин. Інформація про продукт: Лезо інструмента проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабко прикріплені волосинки підшерстя Захисні краї Skin Guard попереджають тиск леза на шкіру Вигнуте лезо відповідає контурам тіла улюбленця для комфорту в процесі вичісування Кнопка самоочищення FURejector допомагає швидко скинути шерсть з інструмента, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим Захист леза дозволяє убезпечити зубчики під час зберігання інструменту Переваги КНОПКА САМООЧИЩЕННЯ FUREJECTOR. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим і зручнішим ЛЕЗО З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ. Проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла вихованця для комфорту в процесі вичісування ЕРГОНОМІЧНА РУЧКА. Для комфорту і простоти використання Рекомендації щодо використання Використовуйте Інструмент проти линьки FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линьки не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпає і витягує слабко прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізуючи і не пошкоджуючи остьове волосся. КРОК 1 Інструмент проти линьки потрібно використовувати на сухій шерсті. Для найкращих результатів використовуйте його відразу після купання і сушіння тварини. Лінійка FURminator - це продукти, що забезпечують здоров'я шкіри та шерсті улюбленця та за умови регулярного використання значно скорочують кількість шерсті, що випала, в будинку. КРОК 2 Грумінг - відмінна можливість оглянути свого вихованця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, удари і шкірні захворювання, які може приховувати шерсть тварини. Якщо ви помітили щось із перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара. Перед використанням інструменту проти линьки FURminator видаліть ковтуни і сплутування шерсті за допомогою Ковтуноріза FURminator або Гребеня.  КРОК 3 Використовуйте інструмент проти линьки за аналогією з гребінцем, акуратно проводячи ним по шерсті тварини в напрямку її росту, проникаючи зубчиками крізь шерстяний покрив. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні під час розчісування ділянки біля живота, лап, геніталій і ануса. Не зупиняйтеся надовго на одному місці. Незважаючи на те, що конструкція інструменту попереджає тиск на шкіру тварини, грубе вичісування із застосуванням сили може викликати подразнення шкіри, тому уникайте зайвого тиску на неї. Якщо ви помітили почервоніння або подразнення, припиніть вичісування. КРОК 4 Після того, як відмерле підшерстя збереться на лезі інструмента, зніміть його з зубчиків за допомогою натискання на кнопку самоочищення FURejector.
Фурмінатор для собак з короткою шерстю, FURminator розмір XL 4048422144274
Інструмент FURminator XL для гігантських порід собак із короткою шерстю зменшує линяння на 90%. Використовуйте на сухій шерсті 1-2 рази на тиждень протягом 10-20 хвилин. Інформація про продукт: Лезо інструменту проникає крізь остьове волосся, не пошкоджуючи його, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волоски підшерстя Захисні краї Skin Guard попереджають тиск леза на шкіру Вигнуте лезо відповідає контурам тіла тварини для комфорту в процесі вичісування Кнопка самоочищення FURejector допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим та зручнішим Захист леза дозволяє убезпечити зубчики під час зберігання інструменту Переваги: Кнопка самоочищення FUREJECTOR. Допомагає швидко скинути шерсть з інструменту, роблячи процес вичісування простішим та зручнішим. Леза із нержавіючої сталі. Проникає крізь остьові волосини, не пошкоджуючи їх, і легко витягує мертві, слабо прикріплені волосинки підшерстя. Вигнуте лезо відповідає контурам тіла тварини для комфорту в процесі вичісування. Ергономічна ручка. Для комфорту та простоти використання. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ Використовуйте Інструмент проти линяння FURminator згідно з рекомендаціями щодо застосування. Інструмент проти линяння не є гребінцем або пуходеркою, він зачіпляє і витягує слабо прикріплені, мертві волоски підшерстя, не зрізаючи і не пошкоджуючи остьове волосся. КРОК 1. Інструмент проти линяння потрібно використовувати на сухій шерсті. Для кращих результатів використовуйте його відразу після купання та сушки улюбленця. Лінійка FURminator - це продукти, що забезпечують здоров'я шкіри та шерсті вихованця і при регулярному використанні значно скорочують кількість шерсті в будинку. КРОК 2. Грумінг - чудова можливість оглянути свого вихованця. У процесі вичісування звертайте увагу на можливі хвороби, синці та шкірні захворювання, які може приховувати шерсть тварини. Якщо ви помітили щось з перерахованого вище, припиніть вичісування і зверніться до ветеринара. Перед використанням інструменту проти линьки FURminator видаліть ковтуни та сплутування шерсті за допомогою Колтунорізу FURminator або Гребеня. КРОК 3. Використовуйте інструмент проти линяння за аналогією з гребінцем, акуратно проводячи ним по шерсті тварини у напрямку її росту, проникаючи зубчиками крізь шерстяний покрив. Почніть розчісування з голови, поступово просуваючись уздовж тіла тварини. Будьте обережні при розчісуванні області біля живота, лап, геніталій та ануса. Не зупиняйтесь надовго на одному місці. Незважаючи на те, що конструкція інструменту попереджає зайвий тиск на шкіру тварини, грубе вичісування із застосуванням сили може спричинити подразнення шкіри, тому уникайте зайвого тиску на неї. Якщо ви помітили почервоніння чи подразнення, припиніть вичісування. КРОК 4. Після того, як відмерлий підшерсток збереться на лезі інструмента, зніміть його із зубчиків за допомогою натискання на кнопку самоочищення FURejector.
Двостороння щітка для собак та котів FURminator 21х6.5х3.5см (404842214131
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Фурмінатор для собак з короткою шерстю, FURminator розмір XS (404842214424
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Фурмінатор для собак з довгою шерстю, FURminator розмір XS (4048422144243)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Фурмінатор для собак з короткою вовною, FURminator розмір XL (404842214427
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Двостороння щітка для собак та котів FURminator 21х6.5х3.5см (404842214131
Фурмінатор для собак з довгою шерстю, FURminator розмір XS (4048422144243)
Фурмінатор для собак з короткою шерстю, FURminator розмір XS (404842214424
Фурмінатор для собак з короткою вовною, FURminator розмір XL (404842214427
Фурмінатор для тварин FURminator Гребінець-щітка для собак і котів 12.5х6.
кішкам, собакам, усі породи, 12.5 х 6.5 х 4 см, вага без упаковки: 200 грамів, гумові зубчики масажують шкіру та допомагають розподілити шкірний жир для здоров'я і блиску шерсті, зручний дизайн з ремінцем для руки, який дає змогу з легкістю використовувати гребінець, навіть якщо він намок, підходить для собак і кішок, використовуйте щодня, як частину програми з догляду FURminator, темно-сірий
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   14  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на щетки для шерсти и пуходерки FURminator. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить щетка / пуходерка FURminator в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на щетки для шерсти и пуходерки FURminator. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История