искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 7 моделей:
| La Roche Posay Сбросить все
La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ зволожуюча ліпідовідновлююча олійка проти
La Roche-Posay Lipikar Huile AP+, 400 мл, Купання дітей для жінок, Не хочете нехтувати щоденною гігієною, але ваша шкіра потерпає від надмірної сухості, якщо ви миєтеся звичайними гелями для душу? Олія для душу La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ – ідеальний вибір для вас. Вона не тільки допомагає видалити всі забруднення під час миття, а й дарує шкірі необхідне зволоження та залишає на ній захисну плівку. Олія забезпечує ідеальну чистоту, не порушуючи природного ліпідного шару на поверхні шкіри. Властивості: акуратно миє й очищає шкіру всього тіла живить та пом’якшує суху шкіру зміцнює захисний гідроліпідний шар Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Застосовуйте відповідно до інструкції на упаковці.
La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant заспокійливий та захисний гель для душу
La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant, 750 мл, Купання дітей для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: миє шкіру та позбавляє її від забруднень не подразнює очі Спосіб використання: Підходить для щоденного використання.
La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищаючий кремовий гель проти подразненн
La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+, 200 мл, Купання дітей для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: відновлює суху шкіру зменшує напруження шкіри та захищає її від подразнень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри повертає шкірі відчуття комфорту Склад: не містить мильних добавок Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
La Roche-Posay Lipikar Surgras Крем для душу для сухої та дуже сухої шкіри
La Roche-Posay Lipikar Surgras, 400 мл, Купання дітей для жінок, Не хочете нехтувати щоденною гігієною, але ваша шкіра потерпає від надмірної сухості, якщо ви миєтеся звичайними гелями для душу? Крем для душу La Roche-Posay Lipikar Surgras – ідеальний вибір для вас. Він допоможе видалити всі забруднення під час миття, забезпечить необхідне зволоження шкіри, підживить її, а також, завдяки своїй м’якій кремовій текстурі, подарує приємні відчуття. Засіб підтримає водний баланс шкіри, не допускаючи пересушування або пошкодження природного гідроліпідного бар’єра на її поверхні. Властивості: дбайливо очищає шкіру та позбавляє її від забруднень зменшує напруження шкіри та захищає її від подразнень пом'якшує та підвищує еластичність повертає шкірі відчуття комфорту Склад: не містить мильних добавок Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Підходить для щоденного використання.
La Roche-Posay Effaclar очищуючий крем для проблемної шкіри 390 мл
La Roche-Posay Effaclar, 390 мл, Очищення шкіри для жінок, Крем для обличчя La Roche-Posay Effaclar щодня надаватиме вашому обличчю саме такого догляду, якого воно заслуговує. Властивості: бореться з недоліками шкіри миттєво поглинається засіб пройшов дерматологічне тестування Спосіб використання: Нанесіть на очищене обличчя та шию та вмасовуйте круговими рухами.
La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищаючий кремовий гель проти подразненн
La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+, 400 мл, Купання дітей для жінок, Хочете перетворити буденне приймання душу на надзвичайний досвід із насолодою від приємного аромату? Гель для душу La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ допоможе вам у цьому. Поки ви насолоджуватиметеся неперевершеним ароматом, піниста текстура гелю ефективно видалить усі забруднення з вашої шкіри без надмірного пересушування. Ви вийдете з душу або ванни з ідеально чистою і водночас оксамитово-м’якою шкірою з надзвичайним ароматом. Ось чому цей гель для душу стане невіддільною частиною вашої щоденної гігієни, перетворивши її на приємний ритуал, якого ви щоразу чекатимете з нетерпінням. Властивості: відновлює суху шкіру зменшує напруження шкіри та захищає її від подразнень пом'якшує та підвищує еластичність шкіри повертає шкірі відчуття комфорту Склад: не містить мильних добавок Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою.
La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ зволожуюча ліпідовідновлююча олійка проти
La Roche-Posay Lipikar Huile AP+, 750 мл, Купання дітей для жінок, Не хочете нехтувати щоденною гігієною, але ваша шкіра потерпає від надмірної сухості, якщо ви миєтеся звичайними гелями для душу? Олія для душу La Roche-Posay Lipikar Huile AP+ – ідеальний вибір для вас. Вона не тільки допомагає видалити всі забруднення під час миття, а й дарує шкірі необхідне зволоження та залишає на ній захисну плівку. Олія забезпечує ідеальну чистоту, не порушуючи природного ліпідного шару на поверхні шкіри. Властивості: акуратно миє й очищає шкіру всього тіла живить та пом’якшує суху шкіру зміцнює захисний гідроліпідний шар Спосіб використання: Застосовуйте під час душу чи купання. Нанесіть на шкіру всього тіла, після чого ополосніть теплою водою. Застосовуйте відповідно до інструкції на упаковці.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на гель для душа La Roche Posay. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить гель для душа La Roche Posay в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на гель для душа La Roche Posay. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История