искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Тип
Количество в наборе
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 453 моделей:
| 10 шт Сбросить все
Фломастери Centropen Magic 10 шт. (2549/10)
Фломастери Centropen Duomagic 10 шт. (2599/10)
Набір текстильних маркерів Centropen Textile конусоподібних 1.8 мм 10 шт.
Фломастери двосторонні Maped Color Peps Duo, 20 кольорів, 10 шт. (MP.84701
Набір лінерів Maped Graph Peps 0.4 мм 10 шт. (MP.749150)
Набор акварельных фломастеров Caran d'Ache Fibralo (10 цветов) 185.310
Набор разноцветных акварельных фломастеров в металлическом боксе. 10 цветов. Фибровый наконечник. Чернила на водной основе, смываются с большинства современных тканей. Производитель — Caran d'Ache (Швейцария).
Набор акварельных фломастеров Caran d'Ache Fancolor Maxi (10 цветов) 195.7
Набор разноцветных акварельных фломастеров в удобном для хранения блистере. 10 цветов. Фибровий наконечник. Яркие цвета на основе пищевых красителей. Чернила на водной основе, смываются с большинства современных тканей. Производитель — Caran d'Ache (Швейцария).
Фломастеры смываемые для малышей Malinos Babyzauber 10 шт с раскраской MA-
Фломастеры смываемые для малышей Malinos Babyzauber 10 шт с раскраской MALINOS Babyzauber - безопасные фломастеры на водной основе для самых маленьких художников. Эти фломастеры идеально подходят для малышей в возрасте от одного года. Теперь можно купить безопасные фломастеры для детей на водной основе немецкого бренда MALINOS и в Украине. Безопасный кончик стержня сделан коротким, толстым и
Набір фломастерів пастельних Centropen 10 шт. (7550/1009 TP)
Фломастери Colorino Mickey, двосторонні, 10 шт. (89892PTR)
Фломастери Colorino Avengers, двосторонні, 10 шт. (91444PTR)
Фломастери Colorino Star Wars, двосторонні, 10 шт. (89502PTR)
Набір ароматних маркерів Scentos Тонка лінія 10 кольорів 10 шт. (203238330
Фломастери двосторонні CoolPack Пастель, 10 кольорів, 10 шт. (80875PTR)
Фломастери-кисті двосторонні Djeco Дівчата, 10 шт. (DJ08802)
Набір двосторонніх фломастерів Djeco Класика, 10 шт. (DJ08800)
Набір фломастерів Crayola Silly Scents з ароматом 10 шт (256340.024) 25634
Набір фломастерів Crayola Silly Scents 10 шт (58-5071G) 58-5071G
Silly Scents – цей набір фломастерів справжній прикол! Ви коли-небудь бачили фломастери з ароматом полуниці, кавуна, солодкої вати, ананаса, м'яти, свіжого повітря, чорниці, карамелі, маршмеллоу та солодкої газировки? Це може бути дуже весело! Чорнила на водній основі, їх легко змивати зі шкіри та одягу. Мають приємний запах, не викликають алергії, відповідають європейським стандартам
Набір фломастерів для малювання на тканині Crayola 10 шт (256353.012) 2563
Набір двосторонніх фломастерів Crayola 10 шт (256347.012) 256347.012
Набір двосторонніх фломастерів Crayola — це вдвічі більше забав, ніж звичайні! Використовуйте вузький наконечник для більш світлого кольору та чіткішої лінії, а широкий край - для більш темного кольору та для розфарбовування великої площі. Додаткова підказка у кольорі ковпачка. Легко змиваються!
Набір тонких кольорових фломастерів Top Model 10 шт (046321) 046321
Набір тонких кольорових фломастерів від бренду Top Model підійде для творчої дівчинки. Фломастери будуть корисні як при створенні оригінальних малюнків, так і на навчанні. У наборі є всі базові кольори. Особливість фломастерів в тому, що вони малюють досить тонкі лінії. Завдяки цьому можна створити яскравий і чіткий малюнок з тонкими лініями. Кожен фломастер має оригінальний дизайн. У зручній прозорій упаковці 10 різнокольорових фломастерів. Наповнення якісне і абсолютно безпечне для дітей. Такий набір буде корисний для дитини. Він розвиває дрібну моторику, а також фантазію та інтерес до творчості. Рекомендується для дітей від 3-х років.
Набір фломастерів-пензлів двосторонніх DJECO Класика 10 шт (DJ08800) DJ088
Сьогодні простими фломастерами нікого не здивуєш. Якщо ваша дитина вже малює впевнено, то йому можна подарувати дивовижний набір двосторонніх фломастерів-пензлів "Класика". Тут зібрані базові відтінки, які стануть в нагоді для будь-якої творчої задумки. Родзинкою набору є двостороннє використання. Нестандартність набору підкреслює наявність тонкого пензлика, який промальовує кожен штрих. Дитині захочеться створювати незвичайні і оригінальні малюнки, які будуть виглядати сучасно і стильно. Французька компанія DJECO піклується про розвиток дітей, створюючи унікальні та креативні продукти. Бренд відомий своєю якістю і безпекою. В комплект входить: • 40 двосторонніх фломастерів.
Набір фломастерів-пензлів двосторонніх DJECO Дівчата 10 шт (DJ08802) DJ088
Кожна людина любить пробувати щось нове і діти - не виняток. Подаруйте дивовижний Набір фломастерів-кистей двосторонній "Дівчата" своїй дитині. В красивій рожевій упаковці зібраний комплект для веселого і приємного малювання. Кожен фломастер може використовуватися з двох сторін. Одна частина - це звичайний фломастер, а друга - тонка і м'яка кисть для легких штрихів. Такий набір дозволить дитині створювати фломастерами картину, при цьому використовуючи різні техніки. Набір розширить уявлення дитини про інструменти, тонкі і товсті лінії, штрихи і всі інші художні примхи, адже малювати - це легко і цікаво! В комплект входить: • 10 двухсторонніх фломастерів.
Набір фломастерів Top model Джилл двосторонні 10 шт (0410724) 410724
Чудова пропозиція для захопливого малювання — набір яскравих фломастерів Джилл від торгової марки Top Model. Все фломастери мають зручну форму та не бруднять руки. Всього в комплекті 10 штук виробів основних кольорів. Фломастери виготовлені з безпечного та сертифікованого пластику. Компактні ковпачки підходять для дитячих рук і добре захищають фломастери від пересихання. Рекомендований вік — від 3-х років.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   19  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фломастеры и маркеры. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фломастер в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фломастеры и маркеры. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История