искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 20 моделей:
| Trekmates Сбросить все
Рейнкавер Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 15L TM-006328-15L dark
Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover - це накидка для рюкзаків об`ємом 15 літрів. Водонепроникна, виготовлена із поліестеру. Накидка двостороння, з обох сторін світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Є еластична затяжка для регулювання посадки. Надійно захистить рюкзак від намокання, бруду і пилу. Особливості: Для рюкзаків об`ємом 15 літрів. Водонепроникна. З поліестеру. Двостороння. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Еластична затяжка для регулювання посадки.
Рейнкавер Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 45L TM-006328-45L dark
Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover - це накидка для рюкзаків об`ємом 45 літрів. Водонепроникна, виготовлена із поліестеру. Накидка двостороння, з обох сторін світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Є еластична затяжка для регулювання посадки. Надійно захистить рюкзак від намокання, бруду і пилу. Особливості: Для рюкзаків об`ємом 45 літрів. Водонепроникна. З поліестеру. Двостороння. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Еластична затяжка для регулювання посадки.
Рейнкавер Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65L TM-006328-65L dark
Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover - це накидка для рюкзаків об`ємом 65 літрів. Водонепроникна, виготовлена із поліестеру. Накидка двостороння, з обох сторін світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Є еластична затяжка для регулювання посадки. Надійно захистить рюкзак від намокання, бруду і пилу. Особливості: Для рюкзаків об`ємом 65 літрів. Водонепроникна. З поліестеру. Двостороння. Із зовнішнього боку – сірий колір, а з внутрішнього – чорний. Світловідбивна – додаткова безпека під час подорожей у темний період доби. Еластична затяжка для регулювання посадки.
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 15L TM-006328-15L dark gr
Кожен мандрівник знає, що важливо не лише правильно підібрати спорядження, а й зберегти його під час подорожі. Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover створена саме для цього – вона захистить твій рюкзак та його вміст від дощу та бруду.
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 45L TM-006328-45L dark gr
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 45L TM-006328-45L dark grey O/S сірий (015.0776)
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65L TM-006328-65L dark gr
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65L TM-006328-65L dark grey O/S сірий (015.0775)
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 15 л TM-003935-15L Dark G
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 15L Чорний-Сірий
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 15L Чорний-Сірий
Накидка на рюкзак Trekmates Backpack Raincover 45L (1054-015.0776)
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 45 л TM-003935-45L Dark G
Накидка Trekmates Backpack Raincover 45L сіра
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 45L Сірий
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 45 л TM-003935-45L Dark G
Чохол від дощу Trekmates Backpack Raincover 45L
Чохол від дощу Trekmates Backpack Raincover 65L
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65L Dark Grey (1054-015.0
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65L Сірий
Накидка Trekmates Reversible Rucksack Rain Cover 65 л TM-003935-65L Dark G
Чохол від дощу Trekmates Backpack Raincover 85L

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на чехлы для чемоданов и рюкзаков Trekmates. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить чехол для чемодана Trekmates в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на чехлы для чемоданов и рюкзаков Trekmates. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История