искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 74 моделей:
| Nowax Сбросить все
Чорнитель та блиск Nowax для шин Tyre Shine 250 мл (NX25230) NX25230
Високоякісний, легкий у використанні засіб, який надає автомобільним шинам насиченого чорного кольору та «мокрого» блиску, а також утворює захисну плівку, що підтримує чудовий зовнішній вигляд шин і оберігає їх від висихання, утворення тріщин і знебарвлення.
Чорнитель та блиск Nowax для шин Tyre Shine 750мл (NX75006) NX75006
Блиск і очищувач для шин Nowax - це високоякісний, легкий у використанні засіб, який надає автомобільним шинам насиченого чорного кольору та "мокрого" блиску, а також утворює захисну силіконову плівку, що підтримує чудовий зовнішній вигляд шин та запобігає їхньому висиханню, утворенню тріщин і знебарвленню.
Поліроль Nowax для шин Luxor Wet Tire Shine 1л. (NX01129) NX01129
Високоефективний професійний засіб преміум-класу з ефектом мокрої гуми для догляду за шинами та гумовими елементами автомобіля. Завдяки особливим розчинникам і силіконовим полімерам відновлює первісний чорний колір, надає "мокрий" блиск, оновлює поверхню. Володіє високою водовідштовхувальною здатністю та антистатичними властивостями, які перешкоджають осіданню пилу. Оберігає від розтріскування і продовжує термін служби покришок. Підходить для всіх типів шин.
Очисник Дисків Nowax Wheel Cleaner 750мл (NX75004) NX75004
Очищувач дисків Nowax - це високоактивний засіб, що легко й ефективно видаляє пил від гальмівних колодок і оливи, дорожній бруд. Без зусиль очищає диски всіх типів, зокрема фарбовані та нефарбовані з легких сплавів, надаючи поверхні доглянутий вигляд і захисне покриття. Безпечний для покришок.
Поліроль Nowax для шин Brill Wet Tire Shine 1л. концентрат 1:3; 1:1 (NX011
Високоефективний професійний засіб преміум-класу з ефектом мокрої гуми для догляду за шинами та гумовими елементами автомобіля. Завдяки особливим розчинникам і силіконовим полімерам відновлює первісний чорний колір, надає "мокрий" блиск, оновлює поверхню. Володіє високою водовідштовхувальною здатністю і антистатичними властивостями, які перешкоджають осіданню пилу. Оберігає від розтріскування і продовжує термін служби покришок. Підходить для всіх типів шин.  
Очисник дисків Nowax Velar Whell Cleaner 5л. (NX05151) NX05151
Засіб NOWAX Wheel Cleaner створений спеціально для професійного очищення колісних дисків. Очисник легко наноситься та здатний ефективно видалити будь-який тип забруднень. Склад безпечний для всіх типів дисків, включаючи хромовані. Засіб має приємний аромат. Продукт готовий для використання, розбавляти його не потрібно. Очисник NOWAX Wheel Cleaner ефективно видаляє дорожній бруд з усіх типів дисків. Невеликий розмір дозволяє його зручно зберігати в автомобілі. Склад здатний запобігти повторному утворенню забруднень, що важко видаляються. Завдяки регулярному догляду за дисками можна досягти блиску та забезпечити тривалий термін служби. За допомогою очищувача диски виглядають як нові. Особливості: Має оптимальний миючий ефект. Має високий ефект змочування. Спосіб застосування:  Виконувати обробку дисків у добре провітрюваному приміщенні, не змішувати з іншими засобами. Розвести даний концентрат з водою (пропорції - від 1:5 до 1:3). За допомогою розпилювача нанести робочий розчин на забруднену поверхню диска. Для активації засобу почекати 1-2 хвилини. Очистити диск за допомогою щітки. Змити водою залишки засобу для чищення. За необхідності - повторити обробку.
Чорнення Nowax для шин гелевої Tire Shine Gel 1000мол. (NX01160) NX01160
Високоякісний, легкий у використанні засіб, який надає автомобільним шинам насиченого чорного кольору та "мокрого" блиску, а також утворює захисну плівку, що підтримує чудовий зовнішній вигляд шин і оберігає їх від висихання, утворення тріщин і знебарвлення.
Поліроль Nowax для шин Luxor Wet Tire Shine 5л. (NX05129) NX05129
Високоефективний професійний засіб преміум-класу з ефектом мокрої гуми для догляду за шинами та гумовими елементами автомобіля. Завдяки особливим розчинникам і силіконовим полімерам відновлює первісний чорний колір, надає "мокрий" блиск, оновлює поверхню. Володіє високою водовідштовхувальною здатністю та антистатичними властивостями, які перешкоджають осіданню пилу. Оберігає від розтріскування і продовжує термін служби покришок. Підходить для всіх типів шин.
Очисник дисків Nowax Wheel Cleaner 750мл. (2813282)
Очисник дисків 750 мл NOWAX Wheel Cleaner (NX75004)
Очищувач дисків 750 мл NOWAX Wheel Cleaner (NX75004)
Чорнитель і блиск для шин NOWAX Tyre Shine 250мл. (2813340)
Чернитель і блиск для шин NOWAX (NX25230) 250 мл
Очисник дисків Nowax Wheel Cleaner, 750мл (NX75004)
Очисник дисків Nowax Wheel Cleaner (NX75004) 750 мл
Очищувач (чорнитель) шин 250мл tyre shine NOWAX, NX25230
Чорнювач та блиск для шин NOWAX (NX25230) 250 мл
Очисник дисків (Nowax) Wheel Cleaner 750мол. NX75004
Очищувач для шин (Nowax) Tyre Shine 250мол. NX25230
Вулканізатор шин 450мл NOWAX Tire Doctor [NX45017]
Чорнитель і блиск для шин Nowax Tyre Shine, 250мл (NX25230)
Чорніння і блиск для шин NOWAX (NX25230) 250 мл
Nowax Wheel Cleaner Очисник дисків NX75004 750мл
Поліроль для шин 1 л NOWAX BRILL Wet Tire Shine (NX01156)
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на химия для шин и дисков Nowax. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить химия для шин и дисков Nowax в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на химия для шин и дисков Nowax. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История