искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Цвет
Размер
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 120 моделей:
| Frap Сбросить все
Шторка для ванної Frap F8804
Шторка для ванни Frap F8804 яскравого, приємного кольору. Бюджетне рішення для ванної кімнати. Витримує високі температури, але не окріп. Не втрачає колір, не пліснявіє, швидко сохне. Кріпиться на кільця, які йдуть у комплекті, вони універсальні тому підійдуть для будь-якої штанги. Характеристики шторки для ванни Frap F8804: матеріал: поліетилен; розмір: 180х180 см; кільця в комплекті: так; країна: Китай. Щоб почати співпрацю перейдіть на сайт одного з наших партнерів по кнопці "Де купити ?. Компанія Frap постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Хороша якість, гарантії, можливий обмін і повернення товару.
Шторка для ванної Frap F8808
Бюджетна шторка для ванни Frap F8808 з поліетилену. Захищає від бризок. У наборі є кільця для планки. Також на шторці є потяжувачі, щоб вона не м'ялася під час використання. Характеристики шторки для ванни Frap F8808: матеріал: поліетилен; розміри: 180 на 180 см; укомплектованість шторки кільцями: так; виробник: Китай. Компанія Frap надійний постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Всі товари сертифіковані і відповідають європейським стандартам якості.
Штора для ванної Frap F8853
Шторка для ванни Frap F8853 стильна і акуратна, красиво доповнить будь-який інтер'єр. Виготовлена ​​з поліетилену, водонепроникна. Кріпиться до штанги кільцями, які йдуть в комплекті. Задоволена широка, тому підійде для габаритних піддонів. Характеристики шторки для ванни Frap F8853: висота: 180 см; матеріал: поліетилен; кільця в комплекті: так; ширина шторки: 2 м; країна: Китай. Компанія Frap надійний постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Всі товари сертифіковані і відповідають європейським стандартам якості.
Шторка для ванної Frap F8805
Шторка для ванни Frap F8805 приємного бежевого кольору з білими візерунками. Красиво доповнить інтер'єр ванної кімнати. Бюджетне рішення з поліетилену. Кільця йдуть у комплекті, вони універсальні, тому підійдуть до будь-якої штанги. Шторка захистить приміщення від бризок, вона не втратить колір і не буде пліснявіти. Сохне швидко. Характеристики шторки для ванни Frap F8805: ширина і висота:
Шторка для ванної Frap F8803
Шторка для ванни Frap F8803 з поліетилену. Просте і бюджетне рішення для ванної кімнати, щоб позбутися від бризок і калюж від води. Універсального чорно-білий кольори, підійде в будь-який інтер'єр. Легка, але є спеціальні невеликі обважнювачі, щоб тримати її в розправленому стані. Не вбирає вологу і швидко сохне. Характеристики шторки для ванни Frap F8803: матеріал: поліетилен; розміри: 180х180 см; країна: Китай. Щоб почати співпрацю перейдіть на сайт одного з наших партнерів по кнопці "Де купити ?. Компанія Frap постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Хороша якість, гарантії, можливий обмін і повернення товару.
Шторка для ванної Frap F8806
Шторка для ванни Frap F8806 з блакитними відтінками і геометричними фігурами. Бюджетне рішення для ванної кімнати, котре справляється з усіма своїми функціями. Захищає від бризок і поширення води. Кільця йдуть у комплекті, матеріал легкий, не вбирає вологу, швидко сохне і не пліснявіє. Характеристики шторки для ванни Frap F8806: ширина і висота: 1,8 м; матеріал: поліетилен; укомплектованість кільцями шторки: так; виробник: Китай. Щоб почати співпрацю перейдіть на сайт одного з наших партнерів по кнопці "Де купити ?. Компанія Frap постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Хороша якість, гарантії, можливий обмін і повернення товару.
Шторка для ванної Frap F8852
Шторка для ванни Frap F8852 з поліетилену, яскравого і веселого дизайну. Додасть у інтер'єр більше світла і затишку. Поліетилен — легкий, водонепроникний матеріал. Шторку можна прати, вона не пліснявіє і швидко сохне. Добре й бюджетне рішення. Оскільки шторка легка, у неї є обважнювачі, щоб вона могла висіти в розправленому стані. Характеристики шторки для ванни Frap F8852: матеріал: поліетилен; ширина: 2 м; висота: 180 см; комплектація шторки: кільця; країна: Китай. Щоб почати співпрацю перейдіть на сайт одного з наших партнерів по кнопці "Де купити ?. Компанія Frap постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Хороша якість, гарантії, можливий обмін і повернення товару.
Шторка для ванної рожева Frap F8605
Шторка для ванної Frap F8605 водонепроникна, надійно захищає від бризок і поширення води. Висока і широка, тому підійде для великих ванн і душових піддонів. Зроблена з поліестеру — не цвіте, не втрачає колір і не розтягується. Відмінне рішення для ванної кімнати. Характеристики шторки для ванної Frap F8605: розмір: 180х180 см; матеріал: поліестер, синтетичний текстиль; країна: Китай. Щоб почати співпрацю перейдіть на сайт одного з наших партнерів по кнопці "Де купити ?. Компанія Frap постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Хороша якість, гарантії, можливий обмін і повернення товару.
Шторка для ванної бірюзова Frap F8604
Шторка для ванни Frap F8604 зроблена з текстилю та полієстеру. Текстиль не дає шторці м'ятися, а поліестер у свою чергу вицвітати і пропускати вологу. Витримує високі температури, але не окріп. Кріпиться до планкки за допомогою кілець, вбудованих у матеріал. Характеристики шторки для ванни Frap F8604: кільця в комплекті: є; розміри шторки: 180х180 см; використовувані матеріали: текстиль, поліестер. країна: Китай. Компанія Frap надійний постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Всі товари сертифіковані і відповідають європейським стандартам якості.
Шторка для ванної Frap F8601
Шторка для ванної Frap F8601 світла з поліестеру і текстилю. У цій комбінації матеріалів вона стає приємною на дотик при цьому не пропускает воду. Не цвіте і не втрачає колір згодом. Кріпиться до штанги кільцями, які йдуть у комплекті. Зручне і практичне рішення для душових піддонів та ванних кімнат. Характеристики шторки для ванної Frap F8601: матеріал: поліестер, текстиль; розміри: 180 на 180 см; кріпильні кільця для шторки в комплекті: так; країна: Китай. Щоб почати співпрацю перейдіть на сайт одного з наших партнерів по кнопці "Де купити ?. Компанія Frap постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Хороша якість, гарантії, можливий обмін і повернення товару.
Шторки для ванної Frap F8602
Шторка для ванни Frap F8602 приємного світло-жовтого кольору. Зроблена з поліетилену, легка і водонепроникна. Кільця для кріплення йдуть у комплекті, закріпити можна на будь-яку штангу як пряму так і кутову. Шторку можна прати. Характеристики шторки для ванни Frap F8602: матеріал: текстиль, поліестер; розміри: 180х180 см; країна: Китай. Щоб почати співпрацю перейдіть на сайт одного з наших партнерів по кнопці "Де купити ?. Компанія Frap постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Хороша якість, гарантії, можливий обмін і повернення товару.
Шторка для ванни блакитна Frap F8603
Шторка для ванни Frap F8603 приємного блакитного кольору. Зроблена з поліестеру. Внизу невеликі потяжувачі, які допомагають розправляти штору, щоб вона не м'ялася і вода не бризкала. Захистить від переливів і поширення води на підлозі. Кільця універсальні, підходять до всіх штанг. Поліестер не вицвітає. Характеристики блакитної шторки для ванни Frap F8603: матеріал: поліестер, текстиль; розмір штори: 180 на 180 см; кільця в наборі: так; країна: Китай. Компанія Frap надійний постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Всі товари сертифіковані і відповідають європейським стандартам якості.
Текстильна шторка для ванної осінь Frap F8606
Шторка для ванної Frap F8606 приємного осіннього дизайну. Підійде для темних інтер'єрів. Зроблена з поліестеру, кращий матеріал з якого можна виготовляти шторки. Тому що він не вбирає вологу, швидко сохне, не рветься і не вицвітає. Досить великих розмірів, тому підійде для великих піддонів і ванн. Є маленькі обважнювачі, які дозволяють шторці не м’ятися. Характеристики шторки для
Текстильна шторка для ванної природа Frap F8608
Текстильна шторка для ванни Frap F8608 з дизайном природи, додасть свіжості і спокою у ваш інтер'єр. Матеріал виготовлення поліестер, а це значить що вона водонепроникна, що не запліснявіє, не втратить колір, не помнется, витримає перепади темератури і не розтягнеться. Спеціальні обважнювачі, допомагають шторці висіти рівно. Характеристики шторки для ванни Frap F8608 природа: ширина і
Текстильна шторка для ванної Frap F8653
Текстильна шторка для ванни Frap F8653 приємного дизайну. Малюнок не помітний і додасть інтер'єру легкості і затишку. Зроблена з поліестеру — щільний водонепроникний матеріал, не буде пліснявіти і вицвітати. Шторка два метри, тому підійде для великих піддонів і ванн. Надійно захистить від бризок. Відмінне рішення для ванної кімнати. Характеристики текстильної шторки для ванни Frap F8653:
Шторка для ванної Frap F8607
Шторка для ванни Frap F8607 з симпатичним малюнком, додасть в ваш інтер'єр гармонії і затишку. Великий розмір підійде для установки в душові піддони. Надійно захищає від бризок. Є невеликі обважнювачі, які дозволяють розпрямити виріб. Зроблена з поліестеру, малюнок не вицвіте згодом. Характеристики шторки для ванни Frap F8607: матеріал: поліестер, поліетіленвінілацетат; розмір: 180х180 см; комплектація шторки кільцями: так; країна: Китай. Щоб почати співпрацю перейдіть на сайт одного з наших партнерів по кнопці "Де купити ?. Компанія Frap постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Хороша якість, гарантії, можливий обмін і повернення товару.
Текстильна шторка для ванної Frap F8655
Текстильна шторка для ванни Frap F8655 зроблена з поліестеру. Тому не вбирає вологу, не розтягується і не пропускає воду. Досить широка, підійде для габаритних ванн. Надійно захистить від бризок на підлозі і стінах. Шторку можна прати. Кільця універсальні і підійдуть під будь-яку штангу. Характеристики текстильної шторки для ванни Frap F8655: розмір фіранки у ванну: 180 на 200 см; матеріал шторки: текстиль (поліестер), поліетіленвінілацетат; кільця в комплекті: так; країна: Китай. Компанія Frap надійний постачальник сантехнічних виробів і аксесуарів з Китаю. Всі товари сертифіковані і відповідають європейським стандартам якості.
Шторка для ванної FRAP F8804 1800x1800мм із кільцями з малюнком
Шторка для ванної FRAP 1800x1800мм із кільцями жовта F8808
Шторка для ванної FRAP F8803 1800x1800мм із кільцями з малюнком
Шторка для ванної FRAP F8805 1800x1800мм із кільцями з малюнком
Шторка для ванної FRAP 1800x1800мм із кільцями синя F8806
Шторка для ванної FRAP F8853 1800x2000мм із кільцями з малюнком
Шторка для ванної FRAP F8852 1800x2000мм із кільцями з малюнком
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на душевые шторки Frap. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить душевая шторка Frap в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на душевые шторки Frap. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История