искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Назначение
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 68 моделей:
| для кофе Сбросить все
Кофейная ложка Berghoff Cosmos 1211152
Набор ложек для кофе BergHOFF Essence 4 шт 8500251
Набор ложек для кофе Con Brio 3 шт 3508-CB
Набор ложек для кофе Con Brio 3 шт 3508-CB - набор из 3 ложек, предназначенных для кофе. Ложки из иготовлены из нержавеющей стали.
Ложка кофейная Salvinelli MOFL
Ложка кофейная Salvinelli MOFL - ложка из нержавеющей стали предназначена для кофе.
Ложка кофейная Salvinelli MOFA
Ложка кофейная Salvinelli MOFA - ложка из нержавеющей стали предназначена для кофе.
Кофейная ложка Berghoff Cosmos 1211152
Ложка кофейная Salvinelli MOHO
Ложка кофейная Salvinelli MOHO - ложка из нержавеющей стали предназначена для кофе.
Ложка кофейная Salvinelli MOPR
Ложка кофейная Salvinelli MOPR - ложка из нержавеющей стали предназначена для кофе.
Ложка кофейная Salvinelli MOOC
Ложка кофейная Salvinelli MOOC - ложка из нержавеющей стали предназначена для кофе.
Набор ложек для кофе BergHOFF Essence 4 шт 8500251
Набор ложек для кофе BergHOFF Essence 4 шт 8500251 - изготовлены из высококачественной нержавеющей стали. Поверхность имеет зеркальную полировку, что обеспечивает гигиеничность и легкий уход.
Набор кофейных ложек Vinzer 2 шт 50337
Набор кофейных ложек Vinzer 2 шт 50337
Набор кофейных ложек — идеальный выбор для ценителей крепкого кофе. Ложки небольшого размера, поэтому их удобно использовать в маленьких чашках.
Набір ложок для кави WMF NUOVA 6 шт довжина 11 см 1291386040 (12.9138.6040
Мірна ложка Kamille для кави з затискачем
Ложка для кави лате Tescoma CLASSIC, 3 шт 391428
Villeroy & Boch Ложка для кави 175 см NewWave Caffe Spoon Villeroy and
< li>Матеріал: Нержавіюча сталь < li>розмір: 17,5 см Ідеальне доповнення до серії NewWave Caffe. Забавні ложки з нержавіючої сталі можуть висіти на краю чашки або акуратно лежати на блюдце. Витончені ложки з нержавіючої сталі є справжнім витвором сучасного мистецтва.
WMF Ложка для кави набір 6 предметів Nuova Cromargan WMF 1291656046
< strong>Матеріал: Cromargan® < strong>розміри: довжина 13,5 см Кава користується величезною популярністю у всьому світі і подається зазвичай після трапези. Справжні кавомани надають каві особливого значення, використовуючи відповідні приналежності для насолоди цим напоєм. Кавова ложка також ідеально підходить для таких гарячих напоїв, як чай, какао і гарячий шоколад. Матеріал: Cromargan нержавіюча сталь 18/10. Cromargan protect® - інноваційний матеріал від WMF, що забезпечує столові прилади бездоганним виглядом через багато років використання. Особливість технології виробництва полягає в додатковому термохімічному процесі обробки, запатентованому WMF. Продукція не тьмяніє, не іржавіє, стійка до кислот, не вимагає особливого догляду і відрізняється надзвичайною довговічністю. Матеріал не має ні смаку, ні запаху. Підходить для миття в посудомийній машинці. Спеціальний набір, який полегшує вам клопоти з сервіруванням столу! Ще краще, коли на накритому столі всі частини столового набору відмінно підходять один одному. Їдальня і сервірувальна серія Nuova з дизайном, який відповідає всім вимогам сервірування. Відполірований Cromargan® і нержавіюча сталь надають виробу стабільну форму, стійкість до харчових кислот і завдяки цьому вони легко миються в посудомийній машині.
WMF Ложка для кави Merit Cromargan protect® WMF 11 4007 6340
Столові прибори серії Merit Cromargan & nbsp;protect® від компанії WMF не потребують додаткового декору. Відмінна риса — це плавність і стриманість граней, нічого зайвого-лише насолода трапезою. Сучасний стиль з точними контурами і гармонійними пропорціями. Серія має закруглені краї в поєднанні з ідеально полірованою поверхнею і гарантує душевну атмосферу за вашим столом. Поєднання безпосередності, стриманої елегантності і природності гідно особливої уваги. Кава користується величезною популярністю у всьому світі і подається зазвичай після трапези. Справжні кавомани надають каві особливого значення, використовуючи відповідні приналежності для насолоди цим напоєм. Кавова ложка також ідеально підходить для таких гарячих напоїв, як чай, какао і гарячий шоколад. Матеріал: Cromargan нержавіюча сталь 18/10. Cromargan protect® - інноваційний матеріал від WMF, що забезпечує столові прилади бездоганним виглядом через багато років використання. Особливість технології виробництва полягає в додатковому термохімічному процесі обробки, запатентованому WMF. Продукція не тьмяніє, не іржавіє, стійка до кислот, не вимагає особливого догляду і відрізняється надзвичайною довговічністю. Матеріал не має ні смаку, ні запаху. Підходить для миття в посудомийній машинці. Довжина: 13,6 см
Zwilling Ложка для кави 14 см набір 6 предметів Dinner Zwilling 07150-325-
Цінителям смачної їжі і красивою сервіровки столу буде не достатньо тільки стандартного набору столових приладів. Майстри німецького виробника Zwilling розробили колекцію Dinner в класичному елегантному дизайні, яка включає в себе широкий асортимент столових приладів і приладдя для кухні. Серія dinner легко комбінується і доповнює інші колекції Zwilling. Прилади для риби, стейка, виделки для торта, ложки для меду і сервірування спаггеті, Dinner від Zwilling пропонує правильний "інструмент&quot; для кожного меню.
Ложка для кави з нержавіючої сталі Classic (BC-8/6)
Ложка для мокко Actuel
Ложка кофейна з нержавіючої сталі 11,7 см Helios Премиум BC-6/04
Ложка кофейна з нержавіючої сталі 11,7 см Helios BC-8/04
Ложка для кави 11,8 см Eternum Alaska 2080-26
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ложки. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить ложка в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на ложки. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История